Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Audiovizuális orgia másfél órában megszokottan hibátlan testû csajokkal telezsúfolva.
Néhol már olyan szinten rángatták a kamerát,hogy inkább félre néztem.
A három srác és a történet is szórakoztató volt.Mikor már kezelhetetlen volt a buli akkor vált érdekessé a film,elõtte kiszámítható volt.
A securitys két kis srácon szakadtam.
A zenék nagyon jól passzoltak a jelenetekhez.
Gyorsan felejthetõ film de azért érdemes megnézni.
6/10
Mit gondolsz miért vettek bele olyan szereplõket, mint az angol Simon Pegg, aki elsõsorban komikus (méghozzá szuper filmekkel, Shaun of the Dead, Hot Fuzz, ). Az elõzõ részben erõsen mellékszereplõ volt még, itt meg gyakorlatilag az egyik fõszereplõvé hozták elõ és hozza is a formáját.
Kicsit fura még a film persze, mert próbálnak visszatalálni a gyökerekhez és valami újat is hozni, ami még feküdhet az öregedõ krúznak, de ez ugye még csak kísérletezgetés, az út elsõ harmada. HA jó irányban folytatják tovább, egész egyedi, mégis klasszikus IMF filmeket kaphatunk. Kíváncsi leszek a következõ részre.
A modernkori csoffadthõsös dirr-durr piff-puff akicófilmeknek szerencsére lõttek.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
áhhh...mi volt ez?? sokan dicséritek, de szerintem ennél sokkal sokkal jobb akciófilmek vannak...5/10
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Keresek egy filmet. Annyira emlékszek belõle, hogy egy (asszem) rabokat szállító gép leszállt egy sivatagban valami régi katonai bázisra, aztán aknákkal körülvéve találták magukat. És onnan próbáltak meg kijutni 😛
Kisköltségvetésû scifinek egész jó volt. Szórakoztató is. Végülis még a fõszereplõk is hullottak benne, szal. nem lehet ráfogni, hogy hagyományos lett volna.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ez is jó volt. Nagyon más mint az elõzõ rész, de azé ügyesen összekötik (az elején anyáztam, de a végén jóváteszik).
Ez egy nagyon szórakoztató fáin kis film volt. Volt benne pár apró hüleség, de nekem nagyon tetszett.
Ma megnéztem a békés harcos útját. Régebbi film és már láttam is korábban, de jó volt újra felidézni a mondanivalóját. És persze a nõi fõszereplõ sem utolsó.. természetes, aranyos. 😉 A béna vámpíros filmek helyett inkább ilyet kéne nézni a mai fiataloknak.
Ha valaki meg szeretné nézni, itt megteheti : http://www.ingyenes-filmek.hu
Nem is volt ez olyan rossz. Kicsit talán túl hosszú volt és itt-ott csöpögõs is, de abszolúte szórakoztató.
Véletlenül bukkantam a filmre. Nem voltak túl nagy elvárásaim. Jó fogás volt, rég izgultam ennyit. Jól megcsinálták. A kiscsaj nagyon jól játszik.
Aki szereti a thrillereket csak ajánlani tudom.
8/10
The Darkest Hour (2011)
A trailer alapján jó kis Sci-fire számítottam. Sok negatív hozzászólást után azonban fentartásokkal ültem le elé. Sikerült messze alulmúlnia azt a kevéske elvárásomat is. Már már vicc kategória. A legfantasztikusab elem a filmben az, hogy hogy a fenéme került ez egyáltalán be a mozikba. Még kölcsönzösnek is a rosszabb fajta. Az alapötlet akár jó is lehetett volna.
Kerülendõ.
3/10
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Engem megvett elsõre ez az elõzetes, várom nagyon a premiert!Bruce Willis megint büntet!
http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Egyszer nézõs, felejthetõ krimi. A tesó meg a spanyol nõjének a jelenetei totál nevetségesek, nem illett a sztorihoz ez a komolytalanság.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A Törpökön meg jót nevettem, kis langyi vígjáték.
Hétvégén moziban is voltam;
Éhezõk viadal: 4/10, idegesítõ benne a csaj, többet inkább nem írok
Amerikai Pita: Találkozó: 8/10! Nagyon jó volt, nagy poénok, jó kis kikapcsolódás!
A the thing-et kinyomtad, de a hupikék törpikéket megnézted... többet ne is írj ide szerintem 😄DD
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
7/10
Féltem ettõl a filmtõl, de kifejezetten tetszett, ha a közepe fele kicsit nem laposodott volna, akkor még több pontot adnék rá. <#nyes>#nyes>
Az az érzésem, hogy bár a sztori írásos formában is jó lehet, Liam Neeson nélkül megcsinálni vétek lett volna filmben, szerencsére így nagyon ott van. A jellemformálások, a színészi játék (fõleg az övé az ami figyelemreméltó), a képi világ, a szövegek és az egész drámai vonal.
Amibe bele lehet kötni: néhol a CGI (digitális hó és az állatok tekintete, mozgása) de nem vészes.
Ami profi: a film utolsó negyede úgy végig, a mondanivaló, a szöveges részek, a drámai, kaland és akció elemek tökéletes vegyítése, egésszé gyúrása.
Mégis azt gyanítom itt nem a filmkészítõk és a forgatókönyvírók arattak nagyot hanem Neeson az alakításával.
Csodálatos!
9/10
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
A trailer jó kis inváziós sci-fit sejtetett - nos az onnan lejött hangulatot mindenki felejtse el gyorsan. Sajnos sehogy nem áll össze a film, egyszerûen b-movie hangulata van, de a rosszabbak közül. Az idegenek belsõ nézetén pl. elõször majdnem felnevettem.
1-2 pofásabb trükkön kívül semmi említésre méltót nem tudok kiemelni - átlag alatti a történet, ráadásul a néha kifejezetten idegesítõ karakterekért sem lehet izgulni - így hát vesszen az összes!
10/4
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Nem rossz-nem rosssz, de én nem ragadtattam el magam tõle annyira, mint egyesek. A képi világ tetszett nagyon, illetve az is, hogy Heath Ledger karakterének arca a tükrön átugorva egy egyre
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De egyébként egy furcsa Alice csodaországban "klón" volt ez nekem
6/10
Kopogó szellem
Mindenki áradozik róla, hogy ez mekkora jó horror, de nekem valahogy nem ütött akkorát... valahogy egyszerûen unalmas volt
5.5/10
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Ajánlom megnézni, mert pont erre a témára tér ki. Könyv vs film.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
😄 jó volt pedig már évekkel ezelõtt láttam, de most mégjobban élveztem, kellõen dramaturg, egyszerû és nagyszerû film volt.
Broston Pinchot jót alakított mégha ez a név nem is nagyon ismerõs senkinek se.
Akik olvasták a könyvet azok általában azt mondják csalódás, de ez minden remekmûnél így van kb...
10/8
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
The Divide: posztapok. kamaramovie, hatásvadász ábrázolása az erkölcsi leépülésnek, tetszett,h nem szájbarágós, és tetszett h megmaradt a kaptafánál és csak a szereplõkre koncentrált, nem a történetre.
OMFG. Erõs gyomor kell hozzá, de amúgy jó. A színészek jók, tök átjön az összes karakter, a zene fasza, viszont volt egy két dolog ami irritált.. Mint az összes ilyen jellegû filmben, egy két teljesen logikátlan cselekedet a szereplõk részérõl, a vége felé a pisztolyos rész idiótasága, illetve a high-tech katonák meg labor megmutatása után az elsõ tíz percben, azok teljes ignorálása a film végéig..
6,5/10
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Jó kis izgalmas film volt, Mark Whalberg hozta magát úgy, mint az Olasz melóban is (csávó kísértetiesen hasonlít Matt Damonra). Szóval pont olyan volt, ahogyan elképzeltem egyetlen egy dolog nem tetszett
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.