Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
Project X

Audiovizuális orgia másfél órában megszokottan hibátlan testû csajokkal telezsúfolva.
Néhol már olyan szinten rángatták a kamerát,hogy inkább félre néztem.
A három srác és a történet is szórakoztató volt.Mikor már kezelhetetlen volt a buli akkor vált érdekessé a film,elõtte kiszámítható volt.
A securitys két kis srácon szakadtam.
A zenék nagyon jól passzoltak a jelenetekhez.
Gyorsan felejthetõ film de azért érdemes megnézni.

6/10
daver88
Hát pontosan ezaz, se nem akció, sem nem vígjáték...gyakorlatilag meghatározhatatlan a mûfaj...Simon Pegg rendben volt, vele nincs is baj, és ahogy te is írod, Cruise (lesz) a gyenge láncszem...na meg a rendezõ..Brad Bird ahogy nézegettem eddig csak animációs filmeket rendezett, és valahogy, de lehet csak nekem, de túl nagy falat volt..na mindegy, majd a MI5-ben...bár gyanítom, nem õ fogja rendezni

Sir Quno Jedi
Nem tudom feltûnt-e, de ez nem igazán akciófilm volt, mintahogy az eredeti sorozat sem az volt valaha. Sõt a humorra is próbáltak kicsit ráfeküdni, ami még kicsit béndzsa és mesterkélt (ez valahogy nem megy krúznak, akcióhõsnek meg már amúgyis túl pettyhûdt).

Mit gondolsz miért vettek bele olyan szereplõket, mint az angol Simon Pegg, aki elsõsorban komikus (méghozzá szuper filmekkel, Shaun of the Dead, Hot Fuzz, ). Az elõzõ részben erõsen mellékszereplõ volt még, itt meg gyakorlatilag az egyik fõszereplõvé hozták elõ és hozza is a formáját.

Kicsit fura még a film persze, mert próbálnak visszatalálni a gyökerekhez és valami újat is hozni, ami még feküdhet az öregedõ krúznak, de ez ugye még csak kísérletezgetés, az út elsõ harmada. HA jó irányban folytatják tovább, egész egyedi, mégis klasszikus IMF filmeket kaphatunk. Kíváncsi leszek a következõ részre.

A modernkori csoffadthõsös dirr-durr piff-puff akicófilmeknek szerencsére lõttek.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

daver88
Mission Impossible 4.

áhhh...mi volt ez?? sokan dicséritek, de szerintem ennél sokkal sokkal jobb akciófilmek vannak...5/10

Guren
ja hogy nem lezuhantak, hanem leszálltak. akkor passz.

Szerintem sem 😊 Más ötlet?

tommygear
nem
Szabi84
Fegyencjárat?

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Elõre is köszönöm, ha valaki válaszol 😊

Sziasztok!

Keresek egy filmet. Annyira emlékszek belõle, hogy egy (asszem) rabokat szállító gép leszállt egy sivatagban valami régi katonai bázisra, aztán aknákkal körülvéve találták magukat. És onnan próbáltak meg kijutni 😛

Sir Quno Jedi
The Darkest Hour

Kisköltségvetésû scifinek egész jó volt. Szórakoztató is. Végülis még a fõszereplõk is hullottak benne, szal. nem lehet ráfogni, hogy hagyományos lett volna.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Mission Impossible Ghost Protocol (2011)

Ez is jó volt. Nagyon más mint az elõzõ rész, de azé ügyesen összekötik (az elején anyáztam, de a végén jóváteszik).

Sir Quno Jedi
Mission Impossible 3 (2006)

Ez egy nagyon szórakoztató fáin kis film volt. Volt benne pár apró hüleség, de nekem nagyon tetszett.

Sziasztok!

Ma megnéztem a békés harcos útját. Régebbi film és már láttam is korábban, de jó volt újra felidézni a mondanivalóját. És persze a nõi fõszereplõ sem utolsó.. természetes, aranyos. 😉 A béna vámpíros filmek helyett inkább ilyet kéne nézni a mai fiataloknak.

Ha valaki meg szeretné nézni, itt megteheti : http://www.ingyenes-filmek.hu
Sir Quno Jedi
Real Steel

Nem is volt ez olyan rossz. Kicsit talán túl hosszú volt és itt-ott csöpögõs is, de abszolúte szórakoztató.

Az árva - Orphan (2009)
Véletlenül bukkantam a filmre. Nem voltak túl nagy elvárásaim. Jó fogás volt, rég izgultam ennyit. Jól megcsinálták. A kiscsaj nagyon jól játszik.
Aki szereti a thrillereket csak ajánlani tudom.
8/10

The Darkest Hour (2011)
A trailer alapján jó kis Sci-fire számítottam. Sok negatív hozzászólást után azonban fentartásokkal ültem le elé. Sikerült messze alulmúlnia azt a kevéske elvárásomat is. Már már vicc kategória. A legfantasztikusab elem a filmben az, hogy hogy a fenéme került ez egyáltalán be a mozikba. Még kölcsönzösnek is a rosszabb fajta. Az alapötlet akár jó is lehetett volna.
Kerülendõ.
3/10

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Looper trailer

Engem megvett elsõre ez az elõzetes, várom nagyon a premiert!Bruce Willis megint büntet!

http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek

CSOCSO
The Thing rol annyit, hogy szvsz az egyik legjobb szornyes film az alien ota!
Tikal
Csak en hittem azt eddig hogy a fast and furios a need for speed film? 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

CalebJoe
Ja én is összekevertem amikor olvastam majdnem irtam is egy csúnyát, tipikus magyar forditás bizony a Thornton-os az nagy film<#eljen>
Tyler1
Ja nem, ez az új Worthington film, Man on a Ledge 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

morcosqtya
Néztem, hirtelen, a Pengeélen-t (Sling Blade) B. Bob Thorton-nal így hogy lehet lehúzni.. aztán rájöttem, hogy ez penge amaz meg borotva... 😊

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Prince23
Tyler1
Borotvaélen

Egyszer nézõs, felejthetõ krimi. A tesó meg a spanyol nõjének a jelenetei totál nevetségesek, nem illett a sztorihoz ez a komolytalanság.

CalebJoe
Akkor ne nézd meg az ilyen filmeket azért hogy lehúzd 2/10-re, én se nézem meg törpéket meg a pitét és ezért nem is foglalok állást a témában csak azért mert valakik azt mondták látni kell.
LoSA
Velem van a baj tuti, mert az ilyen típusú filmek abszolút nem jönnek be nekem. 😊

tommygear
"Alien-eket sem szeretem"

ja akkor nem is szóltam 😄
tommygear
pedig mindkettõ jó, sõt nekem az új kicsit jobban is tetszett
LoSA
Új.

Tikal
a régi vagy az uj the thing-et nézted?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

LoSA
Nem szeretem az ilyen primitív szörnyes hülyeséget... Nem is voltam benne biztos, hogy ez ekkora marhaság lesz. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy pl az Alien-eket sem szeretem.

A Törpökön meg jót nevettem, kis langyi vígjáték.

Hétvégén moziban is voltam;
Éhezõk viadal: 4/10, idegesítõ benne a csaj, többet inkább nem írok
Amerikai Pita: Találkozó: 8/10! Nagyon jó volt, nagy poénok, jó kis kikapcsolódás!

Tikal

A the thing-et kinyomtad, de a hupikék törpikéket megnézted... többet ne is írj ide szerintem 😄DD

Szabi84
fura nálam ez pont fordítva lenne

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

LoSA
Hupikék Törpikék

7/10

Féltem ettõl a filmtõl, de kifejezetten tetszett, ha a közepe fele kicsit nem laposodott volna, akkor még több pontot adnék rá. <#nyes>

LoSA
Nem bírtam tovább... Szörnyû!

A Dolog: 2/10!

LoSA
Most nézem: A Dolog... De valami iszonyatosan rossz film, alig várom, hogy vége legyen! <#nyes>

morcosqtya
The Grey (2011)

Az az érzésem, hogy bár a sztori írásos formában is jó lehet, Liam Neeson nélkül megcsinálni vétek lett volna filmben, szerencsére így nagyon ott van. A jellemformálások, a színészi játék (fõleg az övé az ami figyelemreméltó), a képi világ, a szövegek és az egész drámai vonal.

Amibe bele lehet kötni: néhol a CGI (digitális hó és az állatok tekintete, mozgása) de nem vészes.
Ami profi: a film utolsó negyede úgy végig, a mondanivaló, a szöveges részek, a drámai, kaland és akció elemek tökéletes vegyítése, egésszé gyúrása.

Mégis azt gyanítom itt nem a filmkészítõk és a forgatókönyvírók arattak nagyot hanem Neeson az alakításával.
Csodálatos!
9/10

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

The Darkest Hour

A trailer jó kis inváziós sci-fit sejtetett - nos az onnan lejött hangulatot mindenki felejtse el gyorsan. Sajnos sehogy nem áll össze a film, egyszerûen b-movie hangulata van, de a rosszabbak közül. Az idegenek belsõ nézetén pl. elõször majdnem felnevettem.

1-2 pofásabb trükkön kívül semmi említésre méltót nem tudok kiemelni - átlag alatti a történet, ráadásul a néha kifejezetten idegesítõ karakterekért sem lehet izgulni - így hát vesszen az összes!

10/4
SötétBarom
Már hónapok óta nézem, zseniális az ürge. Érdemes megnézni a régebbi kritikáit is, kurva jókat lehet röhögni rajta. 😄

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

kaposi1
Idáig nem ismertem ezt a fazont , de elkezdem nézni a videó-it mert hatalmas amit mûvel.<#eljen><#taps><#worship>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Tyler1
Mostanában Cool-on néha elkapom a Szupercsapat sorozatot, totál leragadok elõtte még most is, akármilyen régi. A mozifilm elsõ nézésre számomra a nullával ért fel, de most a sorozat kapcsán újra elõvettem és baromi jól elszórakoztatott. Nem tudom mi történt, de ha újra kéne pontoznom 8-at simán adnék rá.

Doctor Parnassus és a képzelet birodalma

Nem rossz-nem rosssz, de én nem ragadtattam el magam tõle annyira, mint egyesek. A képi világ tetszett nagyon, illetve az is, hogy Heath Ledger karakterének arca a tükrön átugorva egy egyre
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
sunyibb kinézetû színész játszotta, minél több derült ki róla...

De egyébként egy furcsa Alice csodaországban "klón" volt ez nekem
6/10

Kopogó szellem

Mindenki áradozik róla, hogy ez mekkora jó horror, de nekem valahogy nem ütött akkorát... valahogy egyszerûen unalmas volt
5.5/10

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Totti5
"Akik olvasták a könyvet azok általában azt mondják csalódás, de ez minden remekmûnél így van kb..."

Ajánlom megnézni, mert pont erre a témára tér ki. Könyv vs film.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Langolierek - Az idõ fogságában (Stephen King)

😄 jó volt pedig már évekkel ezelõtt láttam, de most mégjobban élveztem, kellõen dramaturg, egyszerû és nagyszerû film volt.

Broston Pinchot jót alakított mégha ez a név nem is nagyon ismerõs senkinek se.

Akik olvasták a könyvet azok általában azt mondják csalódás, de ez minden remekmûnél így van kb...

10/8

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Darkest Hour : ezt kár volt megnézni...pedig nagyon keveset vártam

The Divide: posztapok. kamaramovie, hatásvadász ábrázolása az erkölcsi leépülésnek, tetszett,h nem szájbarágós, és tetszett h megmaradt a kaptafánál és csak a szereplõkre koncentrált, nem a történetre.

SötétBarom
The Divide

OMFG. Erõs gyomor kell hozzá, de amúgy jó. A színészek jók, tök átjön az összes karakter, a zene fasza, viszont volt egy két dolog ami irritált.. Mint az összes ilyen jellegû filmben, egy két teljesen logikátlan cselekedet a szereplõk részérõl, a vége felé a pisztolyos rész idiótasága, illetve a high-tech katonák meg labor megmutatása után az elsõ tíz percben, azok teljes ignorálása a film végéig..

6,5/10

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Csempészek "Contraband" (amerikai krimi)

Jó kis izgalmas film volt, Mark Whalberg hozta magát úgy, mint az Olasz melóban is (csávó kísértetiesen hasonlít Matt Damonra). Szóval pont olyan volt, ahogyan elképzeltem egyetlen egy dolog nem tetszett

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
végén jött a szokásos happy end holott a felesége akkora ütést kapott fejre, amit kb képtelenség túlélni és még ráadásul 1 napig be volt zacskózva és már majdnem be lett betonozva...aztán persze a film végén kutyabaja nem volt. Kicsit legalább más lett volna a vége, ha nem ennyire happy end

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

ZilogR
Volt benne valami, de nem az igazi...
De csak a te kedvedért újra megnézem 😉

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!