Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Mondjuk Mikael full idióta, hogy fegyó nélkül mászkál az uccsó pillanatig, de ez más tészta..."
Ez nem Amerika, ahol alapvetõ jogod van fegyvert tartani és sok mindenért mást kilyukasztani. És nem is kapsz a sarki boltban félautomata fegyvert. 😊
Nos ez tényleg nem is volt rossz filmecske (pedig rémületesen lassú). Olyannyira nem, hogy nem várunk az amcsi remake-re, hanem a következõ két részt megnézzük majd svéd eredetiben!
Mondjuk Mikael full idióta, hogy fegyó nélkül mászkál az uccsó pillanatig, de ez más tészta...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Sosem voltam különösebben nagy Narnia fan, ezt is meg lehet nézni, jó iparos munka. Kicsit karibtengerkalózai fílinges (azt sem csipázom nagyon). Szerencsére ebben már kevesebb a gyerek, de az új kölök bõven "kárpótol" minket, mert szeretnénk mi magunk is elvágni a torkát az elsõ pillanattól. 😄
Amúgy vicces, mert amit mûvelnek, az itt-ott réges-régi Ad&D partijainkra emlékeztet. Node kell is az EXP!!!! 😄DD
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Az általam látott legjobb drámák közé került be. Ajánlott!
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
http://www.imdb.com/title/tt1640218/
Egy újabb talált kamerás film, szóval csak az ugorjon neki, aki bírja, hogy széjjel rángatják a kamerát. Nekem nincs bajom ezzel, de bevallom, itt azért túlzásba estek, fõleg a végén volt már zavaró. Viszont igen jó effekteket raktak rá, személtetve ahogy a kamera egyre jobban cseszõdik szét 😄
A filmrõl nem is tudom mit írjak, az eleje igen unalmasan, vagyis inkább klisésen kezd, négy fiatal, erdõ, sátrazás. Aztán jönnek a hangok, alakok. Ilyet már sokszor láttunk. De aztán vált a film a második felében, mintha átadták volna egy másik brigádnak a stafétát, nagyon bedurvul, tiszta akcióhorror lesz az egész, jönnek szörnyek, hibridek, zombiszerûségek és gyakás ezerrel 😄
Érdemes csekkolni 😊 Az elején nagyon low amatõrnek tûnhet, de késõbb már nem lesz az 😊
6.5/10
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Nem tudtam mit fogok nézni úgy ültem elé, és nem zavar a szexualitás de amikor a három fickó egymást szopta, majd az egyik bele énekelte a másik seggébe az amerikai himnuszt, na akkor kikapcsoltam.
Sajnos valami hiányzott belõle. Engem kissé untatott.
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
Szórakoztató, laza, kellemes sorozat volt, legalábbis az emlékeimben így él.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Mivel nem egy film, hanem sorozat ezért lehet, hogy törölni fogjátok. Nagyjából 15 éve láttam gyerekként de most végignézve még sokkal jobban odavágósabbak voltak a poénok és az összes színészi szerep aprólékosan kidolgozva, a forgatókönyv egyszerûen zseniális. Pár nagyon apró hibát leszámítva minden percét élveztem. Nem adhatok mást:
10/10
★★★★★
A végén a szokásos filmes csavaron kívül sajnos unalmas, a szereplõk viselkedése néha érthetetlen, idegesítõ hisztik és fuck-hegyek 20000 láb magasságban.
Színészi játék: a fõszereplõ lány kivételével sajnos hulladék.
Egyetlen pozitívum, hogy nem gyakori a levegõben játszódó csápos film, de itt sem sok értelme és szerepe volt igazából.
Waste of time, csak ha tényleg felesleges az idõtök...
Egyszernézõs. 3/10
Egynek elment, a menyét haláli volt benne, ugye a lentebb említett Simon Pegg az eredetije, nyilván róla mintázták az idiótizmusát is 😄. A tigris is okés volt. A lajhár most is inkább gáz, mivel néha már túl erõltetett. Kicsit talán túl hosszú volt ahhoz képest, hogy nem nagyon szólt semmirõl, de egy mamutosdínósellõs road movie-nak elment azé.
Elõször nem tetszett, aztán jobban nem, de végül egész megkedveltem ezt a részt is. Sziruposnak szirupos, de a szemétégetõben még nekem is összeszorult a szívem. Az új "szereplõk" is jók, fõleg a vigyori, azon behaltam (igaz mindig a drámaibb szereplõk jönnek be)...
Dehogynem, max. nem abban a franchise-ban, amiben eddig kõ komoly arcot kellett nyomni.
A Trópusi viharban ment neki, nem kicsit ... valami díjat érdemelt volna érte.
abból viszont a legfaszábbat, az Iron Giant-et! tessék megnézni szépen!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Audiovizuális orgia másfél órában megszokottan hibátlan testû csajokkal telezsúfolva.
Néhol már olyan szinten rángatták a kamerát,hogy inkább félre néztem.
A három srác és a történet is szórakoztató volt.Mikor már kezelhetetlen volt a buli akkor vált érdekessé a film,elõtte kiszámítható volt.
A securitys két kis srácon szakadtam.
A zenék nagyon jól passzoltak a jelenetekhez.
Gyorsan felejthetõ film de azért érdemes megnézni.
6/10
Mit gondolsz miért vettek bele olyan szereplõket, mint az angol Simon Pegg, aki elsõsorban komikus (méghozzá szuper filmekkel, Shaun of the Dead, Hot Fuzz, ). Az elõzõ részben erõsen mellékszereplõ volt még, itt meg gyakorlatilag az egyik fõszereplõvé hozták elõ és hozza is a formáját.
Kicsit fura még a film persze, mert próbálnak visszatalálni a gyökerekhez és valami újat is hozni, ami még feküdhet az öregedõ krúznak, de ez ugye még csak kísérletezgetés, az út elsõ harmada. HA jó irányban folytatják tovább, egész egyedi, mégis klasszikus IMF filmeket kaphatunk. Kíváncsi leszek a következõ részre.
A modernkori csoffadthõsös dirr-durr piff-puff akicófilmeknek szerencsére lõttek.
áhhh...mi volt ez?? sokan dicséritek, de szerintem ennél sokkal sokkal jobb akciófilmek vannak...5/10
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Keresek egy filmet. Annyira emlékszek belõle, hogy egy (asszem) rabokat szállító gép leszállt egy sivatagban valami régi katonai bázisra, aztán aknákkal körülvéve találták magukat. És onnan próbáltak meg kijutni 😛
Kisköltségvetésû scifinek egész jó volt. Szórakoztató is. Végülis még a fõszereplõk is hullottak benne, szal. nem lehet ráfogni, hogy hagyományos lett volna.
Ez is jó volt. Nagyon más mint az elõzõ rész, de azé ügyesen összekötik (az elején anyáztam, de a végén jóváteszik).
Ez egy nagyon szórakoztató fáin kis film volt. Volt benne pár apró hüleség, de nekem nagyon tetszett.
Ma megnéztem a békés harcos útját. Régebbi film és már láttam is korábban, de jó volt újra felidézni a mondanivalóját. És persze a nõi fõszereplõ sem utolsó.. természetes, aranyos. 😉 A béna vámpíros filmek helyett inkább ilyet kéne nézni a mai fiataloknak.
Ha valaki meg szeretné nézni, itt megteheti : http://www.ingyenes-filmek.hu
Nem is volt ez olyan rossz. Kicsit talán túl hosszú volt és itt-ott csöpögõs is, de abszolúte szórakoztató.
Véletlenül bukkantam a filmre. Nem voltak túl nagy elvárásaim. Jó fogás volt, rég izgultam ennyit. Jól megcsinálták. A kiscsaj nagyon jól játszik.
Aki szereti a thrillereket csak ajánlani tudom.
8/10
The Darkest Hour (2011)
A trailer alapján jó kis Sci-fire számítottam. Sok negatív hozzászólást után azonban fentartásokkal ültem le elé. Sikerült messze alulmúlnia azt a kevéske elvárásomat is. Már már vicc kategória. A legfantasztikusab elem a filmben az, hogy hogy a fenéme került ez egyáltalán be a mozikba. Még kölcsönzösnek is a rosszabb fajta. Az alapötlet akár jó is lehetett volna.
Kerülendõ.
3/10
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Engem megvett elsõre ez az elõzetes, várom nagyon a premiert!Bruce Willis megint büntet!
http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Egyszer nézõs, felejthetõ krimi. A tesó meg a spanyol nõjének a jelenetei totál nevetségesek, nem illett a sztorihoz ez a komolytalanság.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A Törpökön meg jót nevettem, kis langyi vígjáték.
Hétvégén moziban is voltam;
Éhezõk viadal: 4/10, idegesítõ benne a csaj, többet inkább nem írok
Amerikai Pita: Találkozó: 8/10! Nagyon jó volt, nagy poénok, jó kis kikapcsolódás!