Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wesker24
INkább az volt a gond hogy nem ! 😄
morcosqtya
Túl happy volt az end? 😊

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

wesker24
Egyetértek a lehetõ legrosszabb volt nekem is !
LoSA
Szerintem ez a film nagyon rossz volt! 😊

tommygear
<#hehe>
morcosqtya
Nem ám!
Nézd meg ezt, tetszeni fog:

Eden Lake (2008)

Fogalmam sem volt, hogy van alternatív befejezés...
Nekem ez a nem happy end tetszett. Nem kell, hogy minden film boldogan érjen véget!
Ez így volt realisztikus.
tommygear
Amerika Gengszter 8/10
Véres Gyémánt 9/10

valamiért eddig kimaradtak nekem, de irgalmatlan jó filmek
Seth
Nálam az idei év egyik mélypontja a Ghost Rider folytatással egyetemben 😊

PSN ID.: Beegabor

precision
mindkettõ happy end, hiszen

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
megvan az ellenszer 😊
az meg hogy a végén Will Smith meghal, annak így kellett történnie... egy életunt, befordult, szociális kapcsolatokra alkalmatlan ember lett, akinek a legjobb barátja elvesztése (a kutya) és az ellenszer megtalálása után már nem volt miért élnie

egyetértek a lent leírtakkal... az alternatív befejezés szinte "Halivudi" tucatfilmmé degradálja 😊 szerencse, hogy nem azzal adták le a moziban

Bazinga!

Sir Quno Jedi
Underworld Awakening (2012)

Jó volt, várós a következõ rész is! Lassan egész szép családja lesz a fõszereplõnek. 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Hidalgo

Kiváló egy kalandfilm Viggo Mortensennel és Omar Shariffel. Aki szereti ezt a mûfajt nem fog csalódni.

Erõs 8/10.
Sherlock 2! mekkora film már!!! 8/10

a "?" milyet ütött!😄😄

batman
Hunger games. Meglepõen középszerû lett számomra... 5/10

[...] Te romboló állat! Te sátán!

morcosqtya
Na most melyik nem tetszett, a happy end vagy a nemhappy end? 😊

Az alternatív nem tetszett...a 10 pontos filmbõl csinál egy 7 pontosat.
morcosqtya
Nézd meg mindkét befejezéssel!

Legenda vagyok

Hogy ez eddig miért maradt ki? Fogalmam sincs. Tetszett, nagyon is.
A figyelmem egy részét lekötötte, hogy felfedezzem a filmben Emma Thompsont, mert a T-Home azt írta, hogy õ is szerepel benne, bár most látom, hogy a kislányát a saját lánya játszotta, így már a fia után - aki a Boldogság nyomában volt a partnere - a lánya is szerepet kapott mellette...
batman
szerintem az még a második résznél is fosabb lett sajnos.

[...] Te romboló állat! Te sátán!

tomsolo
De örülnék egy Hellboy 3-nak.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Szabi84
"Guillermo Del Toro, James Cameron, Tom Cruise és az At the Mountains of Madness? Ehh, túl kockázatos: kaszát neki! Gore Verbinski és a BioShock? Ugyan már, túl drága: kaszát neki! Ron Howard, Stephen King és a The Dark Tower? Vicceltek, baszki: kaszát neki! Peter Berg és egy táblás játék adaptációja 200 millióért? Hol kell aláírni?" vicc

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Battleship. A haditengerészet és a Keravill támogatásával.
Sir Quno Jedi
Tetóvát Jány 2 (svéd verza)

Na ez kicsit laposabb vót tán, de azé rendesen felpörgették a végére. Nem rossz, nem rosz. Most már csak a haradik rész van hátra és letudva ez is... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

bexinho
Priest hjaaaaajjjj 4/10

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

desigo
Amerikai pite: A találkozó

Eltelt 13 év de ugyanolyan idióták maradtak egytõl egyig.
Kétszer annyi idõsek de továbbra is 15 éves szinten viselkednek.
Erõltetett poénok,nevetséges beszélgetések.
Talán Jim apja volt egyedül szórakoztató és hiteles.
Nem ért egy Forintot se a film.

3/10
stargatelost
<#vigyor3>

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

morcosqtya
Evidence (2011)

Uhh.
Kamerarángatás olyan szintû, hogy a Cloverfield vagy a Blair Witch Project ehhez képest szombat délutáni ráérõs székely diavetítés..
Történet: 2/10. Értelme nulla, de legalább jó izgalmas a semmi és a rohanás. De tényleg.
Ki nem derül semmi, mondanivaló semmi, sztorielemek semmi, szõke csaj izgató, a másik dömper, karakterek gyengék, színészi játék felejthetõ.
Szörnyek meh.. gyengék.
Hangulat: nem lenne olyan rossz az, ha nem tudnám, hogy erõltetetten a half-life-ra hajaz, biolabor, blabla..
Spékeljük meg pár logikátlan aprósággal...
De nézzük a pozitívumokat:
hangeffektek: profik! 10/10
end sequence és stáblista hangulata, grafika: profi! 10/10, szinte érthetetlen hogy jön össze a film elsõ 2/3-a és az utolsó 10 perc... mintha nem is ugyanazok csinálták volna.

Egyszernézõs. Annak aki nem szédülõs típus... aki igen annak egyszer se.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Sir Quno Jedi
Jah, hát itt õ a naiva és a lány a terminátor, aki mindenkit felgyújt, lelõ, kipurcant ha kell, de legalábbis szemrebbenés nélkül. 😄 Végülis jó páros.

EZ jogos, nekem is csak a vadászpuska látszott megoldásnak elõzõ poszt írása után. Mondjuk eleve a karakterrel van egy kis probléma, mint über dörzsölt oknyomozó riporterrel, akit többször átvágnak és csapdába csalnak, hogy lehet még naív?

Sir Quno Jedi
Többször hívták vadászni és a szigeten mindenkinek voltak puskái, ha feltûnt volna. Vadászfegyót tudott volna kummantani magának, de tán ha kér, adnak is neki (ugye az egész magánterületnek számított, a család birtoka).

Volt egy szint, ami után egyértelmû volt, hogy ki akarják nyírni (majdnem sikerült is). Ilyenkor azért a normálisabb emberek igyekeznek felkészülni, nem pedig puszta kézzel besétálni a csapdába.

Nem véletlen, azért a szerepjátékok nagy része a Gyûrûk Ura és a Narnia könyvekbõl merített. A Heroes sorozat, mind az RPG, mind a stratégia, meg 90%-ban Narnia "fajaira" és "tájaira" épült fel.

"Mondjuk Mikael full idióta, hogy fegyó nélkül mászkál az uccsó pillanatig, de ez más tészta..."
Ez nem Amerika, ahol alapvetõ jogod van fegyvert tartani és sok mindenért mást kilyukasztani. És nem is kapsz a sarki boltban félautomata fegyvert. 😊

Sir Quno Jedi
The Girl with the Dragon Tattoo (2011)

Nos ez tényleg nem is volt rossz filmecske (pedig rémületesen lassú). Olyannyira nem, hogy nem várunk az amcsi remake-re, hanem a következõ két részt megnézzük majd svéd eredetiben!

Mondjuk Mikael full idióta, hogy fegyó nélkül mászkál az uccsó pillanatig, de ez más tészta...

Sir Quno Jedi
The Chronicles of Narnia The Voyage of the Dawn Treader (2010)

Sosem voltam különösebben nagy Narnia fan, ezt is meg lehet nézni, jó iparos munka. Kicsit karibtengerkalózai fílinges (azt sem csipázom nagyon). Szerencsére ebben már kevesebb a gyerek, de az új kölök bõven "kárpótol" minket, mert szeretnénk mi magunk is elvágni a torkát az elsõ pillanattól. 😄

Amúgy vicces, mert amit mûvelnek, az itt-ott réges-régi Ad&D partijainkra emlékeztet. Node kell is az EXP!!!! 😄DD

bexinho
We need to talk about Kevin 9/10

Az általam látott legjobb drámák közé került be. Ajánlott!

stargatelost
Evidence (2011)
http://www.imdb.com/title/tt1640218/

Egy újabb talált kamerás film, szóval csak az ugorjon neki, aki bírja, hogy széjjel rángatják a kamerát. Nekem nincs bajom ezzel, de bevallom, itt azért túlzásba estek, fõleg a végén volt már zavaró. Viszont igen jó effekteket raktak rá, személtetve ahogy a kamera egyre jobban cseszõdik szét 😄
A filmrõl nem is tudom mit írjak, az eleje igen unalmasan, vagyis inkább klisésen kezd, négy fiatal, erdõ, sátrazás. Aztán jönnek a hangok, alakok. Ilyet már sokszor láttunk. De aztán vált a film a második felében, mintha átadták volna egy másik brigádnak a stafétát, nagyon bedurvul, tiszta akcióhorror lesz az egész, jönnek szörnyek, hibridek, zombiszerûségek és gyakás ezerrel 😄
Érdemes csekkolni 😊 Az elején nagyon low amatõrnek tûnhet, de késõbb már nem lesz az 😊

6.5/10

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

<#csodalk> Jó ég!!!

Shortbus nem bírtam végig nézni/10

Nem tudtam mit fogok nézni úgy ültem elé, és nem zavar a szexualitás de amikor a három fickó egymást szopta, majd az egyik bele énekelte a másik seggébe az amerikai himnuszt, na akkor kikapcsoltam.
bexinho
Killer Elit 5/10

Sajnos valami hiányzott belõle. Engem kissé untatott.

morcosqtya
Épp a héten szerettem volna beszerezni, régi nagy kedvenc.
Szórakoztató, laza, kellemes sorozat volt, legalábbis az emlékeimben így él.

Miért éppen Alaszka? /1. évad/

Mivel nem egy film, hanem sorozat ezért lehet, hogy törölni fogjátok. Nagyjából 15 éve láttam gyerekként de most végignézve még sokkal jobban odavágósabbak voltak a poénok és az összes színészi szerep aprólékosan kidolgozva, a forgatókönyv egyszerûen zseniális. Pár nagyon apró hibát leszámítva minden percét élveztem. Nem adhatok mást:

10/10

★★★★★

morcosqtya
Altitude

A végén a szokásos filmes csavaron kívül sajnos unalmas, a szereplõk viselkedése néha érthetetlen, idegesítõ hisztik és fuck-hegyek 20000 láb magasságban.
Színészi játék: a fõszereplõ lány kivételével sajnos hulladék.

Egyetlen pozitívum, hogy nem gyakori a levegõben játszódó csápos film, de itt sem sok értelme és szerepe volt igazából.
Waste of time, csak ha tényleg felesleges az idõtök...
Egyszernézõs. 3/10

Sir Quno Jedi
Jégkorszak 3

Egynek elment, a menyét haláli volt benne, ugye a lentebb említett Simon Pegg az eredetije, nyilván róla mintázták az idiótizmusát is 😄. A tigris is okés volt. A lajhár most is inkább gáz, mivel néha már túl erõltetett. Kicsit talán túl hosszú volt ahhoz képest, hogy nem nagyon szólt semmirõl, de egy mamutosdínósellõs road movie-nak elment azé.

Sir Quno Jedi
Toy Story 3

Elõször nem tetszett, aztán jobban nem, de végül egész megkedveltem ezt a részt is. Sziruposnak szirupos, de a szemétégetõben még nekem is összeszorult a szívem. Az új "szereplõk" is jók, fõleg a vigyori, azon behaltam (igaz mindig a drámaibb szereplõk jönnek be)...

Sir Quno Jedi
Oké, akkor itt nem ment neki. Néha mintha már kényelmetlenül is érezte volna magát. Vagy csak rohadt beteg volt a forgatás alatt, valami nem stimmelt.

"ez valahogy nem megy krúznak"
Dehogynem, max. nem abban a franchise-ban, amiben eddig kõ komoly arcot kellett nyomni.
A Trópusi viharban ment neki, nem kicsit ... valami díjat érdemelt volna érte.

Project X. Nem annak szánták, de korunk talán legfontosabb filmje lehet az utánunk jövõkrõl.
ProGabe
"Brad Bird ahogy nézegettem eddig csak animációs filmeket rendezett"

abból viszont a legfaszábbat, az Iron Giant-et! tessék megnézni szépen!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

desigo
Project X

Audiovizuális orgia másfél órában megszokottan hibátlan testû csajokkal telezsúfolva.
Néhol már olyan szinten rángatták a kamerát,hogy inkább félre néztem.
A három srác és a történet is szórakoztató volt.Mikor már kezelhetetlen volt a buli akkor vált érdekessé a film,elõtte kiszámítható volt.
A securitys két kis srácon szakadtam.
A zenék nagyon jól passzoltak a jelenetekhez.
Gyorsan felejthetõ film de azért érdemes megnézni.

6/10
daver88
Hát pontosan ezaz, se nem akció, sem nem vígjáték...gyakorlatilag meghatározhatatlan a mûfaj...Simon Pegg rendben volt, vele nincs is baj, és ahogy te is írod, Cruise (lesz) a gyenge láncszem...na meg a rendezõ..Brad Bird ahogy nézegettem eddig csak animációs filmeket rendezett, és valahogy, de lehet csak nekem, de túl nagy falat volt..na mindegy, majd a MI5-ben...bár gyanítom, nem õ fogja rendezni