Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
pedig abban a filmben van feszültség, van benne rejtély... nehéz unatkozni mellette

de ha neked nem tetszett akkor annyi 😊

Bazinga!

CSOCSO
Sherlock Holmes 2

Nagyon jo volt. Szorakoztato, vicces.
Johet a harmadik resz😊
Tyler1
Oldboy

Nem különösebben fogott meg, végig untam. Tudom tudom, ez mindenkinek 10 pontos film, úgyhogy megspórolom a következõ 50 hsz-t, el vagyok küldve melegebb éghajlatra, köszönöm.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Totti5
Sherlock Holmes - Árnyjáték

Az igen nívós sorozat ( Sherlock 2010 ) után nehéz volt átszellemülni erre a filmre. Hasonlóan szórakoztató és izgalmas mint az elsõ rész. Minõségi mozi. Az elõzõ viszont valamiért jobban tetszett egy kicsit, talán az újdonság varázsa és a sorozat hiánya miatt.

8/10

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

morcosqtya
Így így! 😊

+ felejtsd el az "ilyen jó film, olyan jó film" stb véleményeinket! Elvárások nélkül ülj le elé. Szórakozni.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

TaRka0107
Akkor holnap.<#wink>

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

desigo
Fáradtan sosem nézek sokpontos filmet.
Rá kell arra hangolódni 😊
TaRka0107
Hát szerintem most nézd meg, nagyon jó film.
#68001: Hát oké, én nem nagyon értek hozzá.

tommygear
ne tedd, jó film nagyon tényleg
desigo
Egyszerûen nem hiszem el,hogy évek óta halogatom a megnézését :/
morcosqtya
Tévedsz. Életrajzi ihletésû film.
Ezek már nem "kisebb hibák"... 😊

TaRka0107
Az ilyen kisebb hibákra én nem is figyeltem. Egyébként ez nem igaz történet alapján íródott. Toll ceremóniát meg kitalálták, és akkor mi van?😄
Ilyeneket én nem számítok hibának. Mondjuk nem is tudtam hogy nincs a Princetonon ilyen, nem vagyok képben ilyen dolgokkal.

morcosqtya

morcosqtya
Kezdve azzal, hogy nem létezik olyan, hogy "közgazdasági Nobel-díj", csupán közgazdasági Nobel emlékdíj (svéd központi bank 1968-ban alapította) és nincs toll ceremónia a Princeton-on, stb.. folytatva John Nash életútjának egyes elemeinek elhallgatásával / szépítésével / átírásával..

végenincs a hibáknak a filmben

Ettõl függetlenül egyik legnagyobb kedvenc nálam is..

TaRka0107
Pontatlansággal, hibával? Például? Én nem vettem észre, bár én nem is vagyok annyira nagy szakértõ.
Nagyon megható volt tényleg, végén majdnem ríttam😊

CalebJoe
ja Hitchcock rá sem ismertem
ProGabe
Anthony Hopkins 😮OOOOO

az gondolom egyértelmû, hogy kit alakít

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

morcosqtya
Crowe-t innentõl vették igazán komolyan mint SZÍNÉSZ-t.
vitathatatlanul 10 pontos film, rengeteg pontatlansággal és hibával, de utánozhatatlan elemi szórakoztató erõvel, érzelemmel.
Alapmû már-már... (nálam az)

TaRka0107
Egy csodálatos elme

Egyszerûen nagyszerû volt a film!

10/10

wesker24
INkább az volt a gond hogy nem ! 😄
morcosqtya
Túl happy volt az end? 😊

wesker24
Egyetértek a lehetõ legrosszabb volt nekem is !
LoSA
Szerintem ez a film nagyon rossz volt! 😊

tommygear
<#hehe>
morcosqtya
Nem ám!
Nézd meg ezt, tetszeni fog:

Eden Lake (2008)

Fogalmam sem volt, hogy van alternatív befejezés...
Nekem ez a nem happy end tetszett. Nem kell, hogy minden film boldogan érjen véget!
Ez így volt realisztikus.
tommygear
Amerika Gengszter 8/10
Véres Gyémánt 9/10

valamiért eddig kimaradtak nekem, de irgalmatlan jó filmek
Seth
Nálam az idei év egyik mélypontja a Ghost Rider folytatással egyetemben 😊

PSN ID.: Beegabor

precision
mindkettõ happy end, hiszen

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
megvan az ellenszer 😊
az meg hogy a végén Will Smith meghal, annak így kellett történnie... egy életunt, befordult, szociális kapcsolatokra alkalmatlan ember lett, akinek a legjobb barátja elvesztése (a kutya) és az ellenszer megtalálása után már nem volt miért élnie

egyetértek a lent leírtakkal... az alternatív befejezés szinte "Halivudi" tucatfilmmé degradálja 😊 szerencse, hogy nem azzal adták le a moziban

Bazinga!

Sir Quno Jedi
Underworld Awakening (2012)

Jó volt, várós a következõ rész is! Lassan egész szép családja lesz a fõszereplõnek. 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Hidalgo

Kiváló egy kalandfilm Viggo Mortensennel és Omar Shariffel. Aki szereti ezt a mûfajt nem fog csalódni.

Erõs 8/10.
Sherlock 2! mekkora film már!!! 8/10

a "?" milyet ütött!😄😄

batman
Hunger games. Meglepõen középszerû lett számomra... 5/10

[...] Te romboló állat! Te sátán!

morcosqtya
Na most melyik nem tetszett, a happy end vagy a nemhappy end? 😊

Az alternatív nem tetszett...a 10 pontos filmbõl csinál egy 7 pontosat.
morcosqtya
Nézd meg mindkét befejezéssel!

Legenda vagyok

Hogy ez eddig miért maradt ki? Fogalmam sincs. Tetszett, nagyon is.
A figyelmem egy részét lekötötte, hogy felfedezzem a filmben Emma Thompsont, mert a T-Home azt írta, hogy õ is szerepel benne, bár most látom, hogy a kislányát a saját lánya játszotta, így már a fia után - aki a Boldogság nyomában volt a partnere - a lánya is szerepet kapott mellette...
batman
szerintem az még a második résznél is fosabb lett sajnos.

[...] Te romboló állat! Te sátán!

tomsolo
De örülnék egy Hellboy 3-nak.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Szabi84
"Guillermo Del Toro, James Cameron, Tom Cruise és az At the Mountains of Madness? Ehh, túl kockázatos: kaszát neki! Gore Verbinski és a BioShock? Ugyan már, túl drága: kaszát neki! Ron Howard, Stephen King és a The Dark Tower? Vicceltek, baszki: kaszát neki! Peter Berg és egy táblás játék adaptációja 200 millióért? Hol kell aláírni?" vicc

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Battleship. A haditengerészet és a Keravill támogatásával.
Sir Quno Jedi
Tetóvát Jány 2 (svéd verza)

Na ez kicsit laposabb vót tán, de azé rendesen felpörgették a végére. Nem rossz, nem rosz. Most már csak a haradik rész van hátra és letudva ez is... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

bexinho
Priest hjaaaaajjjj 4/10

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

desigo
Amerikai pite: A találkozó

Eltelt 13 év de ugyanolyan idióták maradtak egytõl egyig.
Kétszer annyi idõsek de továbbra is 15 éves szinten viselkednek.
Erõltetett poénok,nevetséges beszélgetések.
Talán Jim apja volt egyedül szórakoztató és hiteles.
Nem ért egy Forintot se a film.

3/10
stargatelost
<#vigyor3>

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

morcosqtya
Evidence (2011)

Uhh.
Kamerarángatás olyan szintû, hogy a Cloverfield vagy a Blair Witch Project ehhez képest szombat délutáni ráérõs székely diavetítés..
Történet: 2/10. Értelme nulla, de legalább jó izgalmas a semmi és a rohanás. De tényleg.
Ki nem derül semmi, mondanivaló semmi, sztorielemek semmi, szõke csaj izgató, a másik dömper, karakterek gyengék, színészi játék felejthetõ.
Szörnyek meh.. gyengék.
Hangulat: nem lenne olyan rossz az, ha nem tudnám, hogy erõltetetten a half-life-ra hajaz, biolabor, blabla..
Spékeljük meg pár logikátlan aprósággal...
De nézzük a pozitívumokat:
hangeffektek: profik! 10/10
end sequence és stáblista hangulata, grafika: profi! 10/10, szinte érthetetlen hogy jön össze a film elsõ 2/3-a és az utolsó 10 perc... mintha nem is ugyanazok csinálták volna.

Egyszernézõs. Annak aki nem szédülõs típus... aki igen annak egyszer se.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Sir Quno Jedi
Jah, hát itt õ a naiva és a lány a terminátor, aki mindenkit felgyújt, lelõ, kipurcant ha kell, de legalábbis szemrebbenés nélkül. 😄 Végülis jó páros.

EZ jogos, nekem is csak a vadászpuska látszott megoldásnak elõzõ poszt írása után. Mondjuk eleve a karakterrel van egy kis probléma, mint über dörzsölt oknyomozó riporterrel, akit többször átvágnak és csapdába csalnak, hogy lehet még naív?

Sir Quno Jedi
Többször hívták vadászni és a szigeten mindenkinek voltak puskái, ha feltûnt volna. Vadászfegyót tudott volna kummantani magának, de tán ha kér, adnak is neki (ugye az egész magánterületnek számított, a család birtoka).

Volt egy szint, ami után egyértelmû volt, hogy ki akarják nyírni (majdnem sikerült is). Ilyenkor azért a normálisabb emberek igyekeznek felkészülni, nem pedig puszta kézzel besétálni a csapdába.