Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de ha neked nem tetszett akkor annyi 😊
Bazinga!
Nem különösebben fogott meg, végig untam. Tudom tudom, ez mindenkinek 10 pontos film, úgyhogy megspórolom a következõ 50 hsz-t, el vagyok küldve melegebb éghajlatra, köszönöm.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Az igen nívós sorozat ( Sherlock 2010 ) után nehéz volt átszellemülni erre a filmre. Hasonlóan szórakoztató és izgalmas mint az elsõ rész. Minõségi mozi. Az elõzõ viszont valamiért jobban tetszett egy kicsit, talán az újdonság varázsa és a sorozat hiánya miatt.
8/10
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
+ felejtsd el az "ilyen jó film, olyan jó film" stb véleményeinket! Elvárások nélkül ülj le elé. Szórakozni.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
#68001: Hát oké, én nem nagyon értek hozzá.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Ezek már nem "kisebb hibák"... 😊
Ilyeneket én nem számítok hibának. Mondjuk nem is tudtam hogy nincs a Princetonon ilyen, nem vagyok képben ilyen dolgokkal.
végenincs a hibáknak a filmben
Ettõl függetlenül egyik legnagyobb kedvenc nálam is..
Nagyon megható volt tényleg, végén majdnem ríttam😊
az gondolom egyértelmû, hogy kit alakít
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
vitathatatlanul 10 pontos film, rengeteg pontatlansággal és hibával, de utánozhatatlan elemi szórakoztató erõvel, érzelemmel.
Alapmû már-már... (nálam az)
Nekem ez a nem happy end tetszett. Nem kell, hogy minden film boldogan érjen véget!
Ez így volt realisztikus.
Véres Gyémánt 9/10
valamiért eddig kimaradtak nekem, de irgalmatlan jó filmek
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az meg hogy a végén Will Smith meghal, annak így kellett történnie... egy életunt, befordult, szociális kapcsolatokra alkalmatlan ember lett, akinek a legjobb barátja elvesztése (a kutya) és az ellenszer megtalálása után már nem volt miért élnie
egyetértek a lent leírtakkal... az alternatív befejezés szinte "Halivudi" tucatfilmmé degradálja 😊 szerencse, hogy nem azzal adták le a moziban
Bazinga!
Jó volt, várós a következõ rész is! Lassan egész szép családja lesz a fõszereplõnek. 😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Kiváló egy kalandfilm Viggo Mortensennel és Omar Shariffel. Aki szereti ezt a mûfajt nem fog csalódni.
Erõs 8/10.
a "?" milyet ütött!😄😄
Hogy ez eddig miért maradt ki? Fogalmam sincs. Tetszett, nagyon is.
A figyelmem egy részét lekötötte, hogy felfedezzem a filmben Emma Thompsont, mert a T-Home azt írta, hogy õ is szerepel benne, bár most látom, hogy a kislányát a saját lánya játszotta, így már a fia után - aki a Boldogság nyomában volt a partnere - a lánya is szerepet kapott mellette...
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Na ez kicsit laposabb vót tán, de azé rendesen felpörgették a végére. Nem rossz, nem rosz. Most már csak a haradik rész van hátra és letudva ez is... 😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Eltelt 13 év de ugyanolyan idióták maradtak egytõl egyig.
Kétszer annyi idõsek de továbbra is 15 éves szinten viselkednek.
Erõltetett poénok,nevetséges beszélgetések.
Talán Jim apja volt egyedül szórakoztató és hiteles.
Nem ért egy Forintot se a film.
3/10
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Uhh.
Kamerarángatás olyan szintû, hogy a Cloverfield vagy a Blair Witch Project ehhez képest szombat délutáni ráérõs székely diavetítés..
Történet: 2/10. Értelme nulla, de legalább jó izgalmas a semmi és a rohanás. De tényleg.
Ki nem derül semmi, mondanivaló semmi, sztorielemek semmi, szõke csaj izgató, a másik dömper, karakterek gyengék, színészi játék felejthetõ.
Szörnyek meh.. gyengék.
Hangulat: nem lenne olyan rossz az, ha nem tudnám, hogy erõltetetten a half-life-ra hajaz, biolabor, blabla..
Spékeljük meg pár logikátlan aprósággal...
De nézzük a pozitívumokat:
hangeffektek: profik! 10/10
end sequence és stáblista hangulata, grafika: profi! 10/10, szinte érthetetlen hogy jön össze a film elsõ 2/3-a és az utolsó 10 perc... mintha nem is ugyanazok csinálták volna.
Egyszernézõs. Annak aki nem szédülõs típus... aki igen annak egyszer se.
Ted Movie Trailer
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Volt egy szint, ami után egyértelmû volt, hogy ki akarják nyírni (majdnem sikerült is). Ilyenkor azért a normálisabb emberek igyekeznek felkészülni, nem pedig puszta kézzel besétálni a csapdába.