Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LoSA
Valahogy nekem nem jön be ez a Sherlock Holmes feeling. Engem a párbeszédek komolyan idegesítenek, valahogy az egész film, nem bírtam tovább nézni. :)

Az ötödik pöcsét (magyar, 1976)

5 éve kajtattam a dévédé után, most szerdán végre sikerült megvennem. (Nem kell többé a videókazettákat nyúzni.)

Mit is mondhatnék a filmrõl?

Aki nem látta, az nem látott semmit. :)

Latinovits odabsz, Õze és Márkus: elmondhatatlan.

It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/

nem faszikám az orbitális baromság itt is mint a TDK-nál (a szavazgatás), hogy látom magam elõtt magamat ahogy fejem fogom amikor nézném a filmet és a két állig felfegyverkezett tábor ádáz kézi tusát vív :-)
szerencsére elõzetes információk alapján benyelem és nem fog "sírásra" késztetni mint a meglepi TDK-s kompos jelenet

attól lesz egy film reális, hogy nem orbitális emberi hülyeségek vannak benne, amit esetleg 5 éves gyerek világfelfogási szintjén álló ember hisz el, fogad el stb.
A Hetediket pl: a végéért (nem csak azért) nevezném az egyik legjobb filmnek, az emberi reakciók zseniálisak és reális

Jó film a TDK valószínû a Riseing is jó lesz, de tucat pocorn film csak sötétben felvett jelenetekkel
berczely
"egy film nem attól lesz reális mert élethû a környezet. "

Mert mi van a lentebb lévõ banneren? Robotok, ûrlények, láthatatlan emberek, Godzilla? Egy álruhás ember akinek egyik cucca sem természetfeletti csak van rajta egy golyóálló protektor meg ki tud lõni egy madzagot ami felhúzza meg ha leugrik valahonnan a köpenyével tud vitorlázni vele szemben meg egy terrorista a csatlósaival akik emberek. Jé! Itt mindenki ember? Tudnak verekedni az egyik meg jobban kigyúrta magát mint a másik, de lehet, hogy a másik jobb harcmûvészetet tanult. <#wow3>

Te is csak valami nagyot akartál mondani azt lehet nem sikerült.

sztem Nolan féle betmen is "gagyi" ugyanolyan comic cucc, mesefilm mint a többi, sõt Nolan is egy nagy gyerek sztem valami burokban nõhetett fel
mindig mondják, hogy realista a betmenje, egy film nem attól lesz reális mert élethû a környezet.
pl: az lentebb linkelt banner is már figyelmeztet arra, hogy ezt a betmen filmjét se vegyem túl komolyan

amúgy Begins az egyik újkori kedvenc filmem, szóval összetûz off please
Sir Quno Jedi
American Warships

Ugye ez a "válasza" az Asylum-nak a Battleships-re. TV filmnek el is megy (annak is készült). Nagyon pénzspórolós, de végülis meg lehet nézni és akár még szórakoztató is. Trükkök felejtõsek, színészek szintén nem remekelnek, de mint mondtam TV filmnek elment.

Kicsit amatõr volt (nagyon). Node az IMDB-n is 3.1 körül áll a pontozása... :DDD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Seth
Ó Robin, az a tevepata <#idiota>

PSN ID.: Beegabor

Atisz
Zseniális <#taps>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Ja, meg a festett szemöldök ez egéren... Itt egy kép:

CSOCSO
Safe House

Nagyon tetszett! Ev legjobb akcio filmje eddig. Az egyetlen dolog amit fel tudnek hozni ellene, hogy nem igazan van benne semmilyen hatalmas fordulat. A film kozepetol sejteni, hogy mizu. Ettol fuggetlenul nagyon jo film

9/10
Tikal
Szerintem meg legyen olyan amilyennek elképzelte a rendezõ:) az x men sorozat pl mennyire kepregenyes? Vagy legyen olyan gagyi mint captain america vagy a pókember sorozat? Inkább ne kosz, Nolan-nel jobb kezekbe z nem kerülhetett volna...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Szabi84

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Mint egy igazi magyar <#kocsog>.

TaRka0107
Meg olyan mint egy hisztis óvodás.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Jó,de ezt a köcsög Puzsér g..it ezért fizetik. Hányás az egész mûsor.

Tyler1
Úgy ítélem meg, ahogy látom, és hallom. Egy polgárt pukkasztani akaró, nagyot mondani akaró személy, akinek a válogatott szóhasználata mögött bõdületes hülyeségek állnak.
Meglehet nézni a youtube-on pl. a dal elemzéseit is, kettõt láttam, az Aranka szeretlek c. dalét, amelyet a világ legszebb, és legõszintébb lovesong-jának tart, amiért megalkották a pop stílust, és az Páratlan párosét, amelyet a sárga földig fikáz, olyan érvekkel, hogy hol forgatták, meg hogy gyalogol az ember a fal mellett. Vagy meglehet nézni a csillag születikben milyen negatívumokat hoz fel a produkcióknál. Tipikusan az a kritikus, aki a szarban is csomót keres, csak hogy véletlenül se álljon be a sorba.

Ott van Réz András, õ is tud filmet/mûsort fikázni, de mindazt úgy, hogy van érdemi tartalma a mondandójának.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Szabi84
én is azt tartom hogy több millió légy tévedhet

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Lakodalmas Lajosra mit mondana Puzsér? Hagyjuk már ezt.

Tévesen ítéled meg Puzsért.láttad akár egyetlen videóblogját is? Utána mondj véleményt.
A kommented másik részével is van némi fenntartásom.Ami a széles néprétegeknek is jó és népszerû az sokszor a giccs és a gagyi keveréke..Pl-A lakodalmas "zene" és lakodalmas lajos is széles körben népszerû
berczely
Egyetértek. 1. részt sem néztem tovább. Nem tudom megindokolni, hogy miért nem, de így kb. néztem néztem és kikapcsoltam és el is felejtettem.

Blasta
én kb. a feléig, sztem is borzaszto lett

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

fifi
miért?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Totti5
<#confused>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

LoSA
Sherlock Holmes 2

20 percig bírtam....

Atisz
Vágom ki az a Puzsér (azért volt ott a :D)

Egyetértek vele, bár az imdb-s értékelések azért elég korrektek, éppen azért mert sokan teszik közzé a véleményüket (még akkor is ha nem reprezentatív, meg sok benne a rage kritika is - mondjuk hol nem?).

Értem amit leírsz, itt már csak véleményeken vitázunk, szeretem a realitást, de egy képregényadaptáció legyen képregényszerû :)

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Nos, én már a sötétebb Batmant ismertem meg a képregényben, a 80-as évektõl (amikor a képregény a zenitjét élte) ugyanis már így szerepelt.
Nálam (és sokan másoknál) ez az etalon. A harisnyán röhögünk, Nolan Batmanje pedig egészen egyszerûen idegennek hat.

Atisz
Na igen, a dudorodó ágyékkötõ, meg a mindenfajta fizikai megterheléstõl megóvott (érsd: véletlenül sem kigyúrt) felsõtestek :)

Blacksheep333
Sosem szerettem a szuperhõsöket. A Batman is arról szól, hogy egy dúsgazdag csávó denevérjelmezben agyba-fõbe veri a csóró bûnözõket. :D

TDK-ban is a macska egér játék volt a király. Az egész filmet Joker vitte a hátán. Amint a sztori egy másik szereplõvel foglalkozik, már az ember azt várja, hogy mikor lesz megint Joker a fókuszban. Legalábbis én így voltam vele.
TDKR-t meg Bane miatt várós. Rég érdekelt már ennyire karakter, trailerek alapján nagyon eltalálták. Tom Hardy szépen kidobta magát, a jelmeze fasza, hangja félelmetes, de a hanglejtése intelligenciát, míg az egész megjelenése agressziót sugároz. Jokerrel ellentétben neki van terve, nem csak a káoszra megy. Ugyan még az indítékát nem tudni, de remélem valami lázadás vagy revolúció lesz a felsõ tízzel szemben a por-népet felkarolva. ( "Gotham, take control... take control of your city. Behold, the instrument of your liberation! Identify yourself to the world!" )
6 perc részlet a TDKR-bõl (szar minõség)

Puzsérnál számomra az volt a Best-Of mikor egy reggeli mûsorban levetítették az Arkham City videojáték trailerét, mint az új Batman film elõzetese, az meg össze vissza oltotta, a segg mûsorvezetõk meg ott bólogattak, meg kínjukba röhögtek, mert õk még annyit sem vágtak az egészbõl, hogy melyik Batman. :D
Meghogy az egész önmaga paródiája és komédia szinten kellett volna megmaradnia. Valszeg még nem olvasta a Killing Joke-ot, például.

A Die Hard meg az egyik legjobb akciófilm, és mérföldkõnek számít a mûfajban.

Az operációs rendszeren is túl...

Tyler1
Puzsér az a médiamajom, aki most rendkívül népszerû a csillagszületikes beszólásaiért és aki lázad minden ellen, ami népszerû és amit az emberek széles körben szeretnek, legyen az film, zene, elõadó, vagy sütemény. Ez még nem is lenne baj, ha ezt az ésszerûség határain belül indokolná is meg.
Pl. a Sötét Lovagban azt kifogásolta(amellett ugye hogy realisztikusan ábrázolta Nolan), hogy az imdb top listán x. helyen szerepel, megelõzve ezt-meg ezt, ami eleve egy nem reprezentatív, a közönség szubjektivitására épülõ szavazás alapján rangsorol.

Mondjuk ezt sem értem az miért baj, ha realisztikus szuperhõs filmet csinálnak. A hõsöket azért találták ki, hogy védjék az emberi értékeket, a morális és elvi tisztaságukkal, olyan erõkkel felruházva ami a hétköznapi embernek nem adatik meg. Amíg ez egy alternatív világban mûködik, addig csak egy álom marad, hogy a zsarnokságot valaki elnyomja, de ha átültetik egy realista világba, ahol a hõsök köztünk élhetnek, akkor már reményt és erõt ad az embereknek, mint pl. Robin Hood. Persze nem kell elhinni, hogy most egy denevérmaszkos figura védelmezi a köznépet, de Nolan a szemünk elé tárja, hogy ez pedig létezhet.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

félreértetted imádom a Die Hardokat:) nem is kritizáltam csak ahhoz mérten tettem említést róla mennyire a világ legjobb filmjének tartották ezt 2008-ban. Szerintem pedig a Die Hard 4-et nem körözi le ez a Batman film, ami 2007-es

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

berczely
Jobban érvényesül a képregény hatás? Az 50-es 60-as években színes, gyerekbarát volt a képregény. De elõtte és utána visszakanyarodtak az eredeti sötétebb, komorabb koncepcióhoz. Hol komolyabb, hol viccesebb formában jelent meg a denevérember.

Jujj, mai szemmel a Batman sorozat(talán az elsõ, amit említettél) nagyon veszett! És az a kicsitsemköcsög Robin benne... :)

Atisz
Tulajdonképpen igen:
1.) a 60-as évekbeli harisnyás Batman, amibõl ma már geghalmaz lett
2.) a Tim Burton féle (számomra) zseniális Batman filmek
3.) a Nolan féle igényes, ugyanakkor a képregénytõl eltávolodott részek

Kimaradt a Val Kilmer-es rész és a kritikán aluli George Clooney-s szemét.

tomsolo
a fõszereplõt ugyanúgy hívják

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Szagértõk: most akkor 3 különbözõ Batman filmsorozat van? Mert én nem értem, hogy ezek a mostaniak hol kapcsolódnak a JackNicholson-os filmekhez?

Atisz
Batman-nek egyébként a képregényben sincs szuperereje (na jó, azért testi ereje van), ott is a kütyüivel hódít. Ezt senki nem kéri számon rajta.

Atisz
Ki a f@sz az a Puzsér? :D
Komolyra fordítva a szót, én már az elsõ Nolan féle filmnél (Batman Begins) hangoztattam, hogy ez nem biztos, hogy jó (egyébként maga a film sem tetszett).
A harisnyás és kõkemény realista szuperhõsök között pedig azért van átmenet. Tim Burton-nek épp ezt sikerült megcsípnie.

+1
tigeroo
dettó
REALista
Egyetértek nekem is nagyon bejön hogy realisztikusabbra veszik a figurát ettõl függetlenül egy árnyalatnyival azért a Batman Begins jobban bejött nekem mint a TDK. Mondjuk én jobban szeretem az elsõ részeket mikor felépítenek egy karaktert az akció elõtt és ez a Beginsben szerintem eszméletlen jó lett.

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

én sem értem, hogy miért baj ez, Batman-nek nincs szuperereje, itt nem lehet ráfeküdni arra, hogy õ mennyire más, mint az átlagember, Nolan meg a tökénél ragadta meg a problémát és ennyi
Dynamic
Puzsér óta egyre többen hangoztatják, hogy zavaró, mennyire komolyan veszi magát a Nolan-féle Batman, elõtte kb. senkitõl nem hallottam:P Nekem speciel üdítõ ez a drámai/realista stílus, legalábbis a szokásos színes pizsamás gyerekes bohóckodások után(úgy általában a szuperhõs filmekre gondolok), amelyek látványra oké, de kb. annyi drámaiság van bennük, mint egy szombat délelõtti kölyökklubos rajzfilmben.
Men in Black - Sötét zsaruk 3. Intergalaktikus móka filmvégi neutralizálóval.
Atisz
Dettó ezek voltak az érzéseim nekem is :)

Valahogy túlságosan komolyan veszik magukat ezek a Nolan féle Batman filmek, míg Burton-nél jobban érvényesült a képregény hatás.
A George Clooney-s Batmant most inkább ne minõsítsük...

A Die Hardról alkotott véleményeddel kapcsolatban vitatkoznék: azon ritka sorozatok egyike, amelynek mindegyik folytatása színvonalas és izgalmas volt.

Sötét lovag (2008)

Végre valahára megnéztem és hát pont annyira felemás érzések keringenek bennem, mint amennyi Harvey Dent arcából látható maradt.

A film maga fordulatos, akciódús volt(mondjuk Batman véleményem szerint kevésszer lépett akcióba), Jóker szerepet nagyon jól hozta Ledger õ volt a film csúcspontja. Hordós jelenet és a hajós választós rész nagyon ütött, meg maga a megvalósulatlan "terv", ami Joker védjegye.
Mondjuk a kórház robbantása is eléggé érdekes volt aztán mikor beült ápolónõs ruciba a buszba. Gondolom a buszon lévõket helyeztette el bohóc jelmezben fegyverrel az irodaépületben. Az szintén zseniális volt.
Mondjuk más kérdés h a film pörgött és errõl se tettek említést csakhogy túszok. De az ember csak utólag jön rá, hogy hoppá ezek az emberek a buszról voltak, akiket majdnem lelõttek a kommandósok.

Batman karaktere felemásan jött be. Néhol hozta a határozottan fellépõ Bruce Wayne-t máskor pedig Batman maszkjában szótlan és ügyefogyott volt egyes jeleneteknél volt. Meg ez a végén, hogy õ a felelõs és õt kezdik még üldözni enyhén szólva nevetséges volt.

Harvey Dent alapvetõen jó figura volt, elvesztette a legfontosabb dolgot az életében viszont nem kellett neki sok, hogy Joker teledumálja a fejét. Mondjuk kissé furcsa volt h a végén lelõtte a sofõrt és kutyabaja nem lett és aztán azt se tudtuk Maronival mi lett és persze az autóbalesetet az autóborulást megúszta sértetlenül.:D Valahogy a végefele amikor már úgymond "rosszfiú" volt és szemet szemért elv alapján gondolkodott akkor szintúgy kissé elcsépelték az õ jeleneteit és a film haladásával szinte feledésbe is merült majd a végén kicsit ijesztgetett, de a vártnál simábban halt meg.

Az események olykor túl gyorsan pörögtek nem is lehetett észlelni mi miért történt, sokszor kapott el a wtf érzés, hogy pl Gordon hogyan élhette túl azt a lövést mikor megvédte a polgármestert (hátba lõtte a Joker, tudtommal golyóálló mellény hátra nem véd), és akkor eltitkolta a halálát majd hirtelen megint felbukkant...

Elcsépelt volt egy csomó rész, az hagyján, hogy csakúgy minden percben hullottak az emberek, de a végsõ összecsapás Batman és Jóker közt se volt túlzottan eredeti. Fellógatta és ezzel el volt kapva Jóker hmm...

Ha nem láttam volna korábbi Batman filmeket azt mondanám ez egy baromi jó film. Viszont nekem jobban bejött a Jack Nicholson, Michael Keaton féle 1. film és a Mindörökké Batman is Val Kilmerékkel.

IMBD és a port.hu kissé túlértékeli ezt a filmet. Ha nem Batman lenne szerintem még a Die Hardok színvonalát sem ütné meg mivel azokat valahogy jobban élveztem. Ennyi lenne ez az én egyéni véleményem elemzéssel együtt.

10/7

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

desigo
Mennyi idõbe telt a felvétele a vágatlan anyagnak?
fifi
figyelemmel kísértem a készítését, az elsõk között kaptam a DVD-bõl is.
valóban remek, hangulatos természetfilm
amúgy minden erre fogékony embernél ott a helye a polcon a Cimborák, a 12 hónap az erdõn, a Tüskevár és egyéb klasszkusok mellett...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

desigo
Vad Magyarország

wow
kötelezõvé tenném az általános iskolákban a megnézését <#eljen>
Kicsit furcsa volt,hogy emberek is felbukkantak idõnként.
REALista
<#wow2>

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Szabi84
aztakurva