Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1.) a 60-as évekbeli harisnyás Batman, amibõl ma már geghalmaz lett
2.) a Tim Burton féle (számomra) zseniális Batman filmek
3.) a Nolan féle igényes, ugyanakkor a képregénytõl eltávolodott részek
Kimaradt a Val Kilmer-es rész és a kritikán aluli George Clooney-s szemét.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Komolyra fordítva a szót, én már az elsõ Nolan féle filmnél (Batman Begins) hangoztattam, hogy ez nem biztos, hogy jó (egyébként maga a film sem tetszett).
A harisnyás és kõkemény realista szuperhõsök között pedig azért van átmenet. Tim Burton-nek épp ezt sikerült megcsípnie.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Valahogy túlságosan komolyan veszik magukat ezek a Nolan féle Batman filmek, míg Burton-nél jobban érvényesült a képregény hatás.
A George Clooney-s Batmant most inkább ne minõsítsük...
A Die Hardról alkotott véleményeddel kapcsolatban vitatkoznék: azon ritka sorozatok egyike, amelynek mindegyik folytatása színvonalas és izgalmas volt.
Végre valahára megnéztem és hát pont annyira felemás érzések keringenek bennem, mint amennyi Harvey Dent arcából látható maradt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A film maga fordulatos, akciódús volt(mondjuk Batman véleményem szerint kevésszer lépett akcióba), Jóker szerepet nagyon jól hozta Ledger õ volt a film csúcspontja. Hordós jelenet és a hajós választós rész nagyon ütött, meg maga a megvalósulatlan "terv", ami Joker védjegye.
Mondjuk a kórház robbantása is eléggé érdekes volt aztán mikor beült ápolónõs ruciba a buszba. Gondolom a buszon lévõket helyeztette el bohóc jelmezben fegyverrel az irodaépületben. Az szintén zseniális volt.
Mondjuk más kérdés h a film pörgött és errõl se tettek említést csakhogy túszok. De az ember csak utólag jön rá, hogy hoppá ezek az emberek a buszról voltak, akiket majdnem lelõttek a kommandósok.
Batman karaktere felemásan jött be. Néhol hozta a határozottan fellépõ Bruce Wayne-t máskor pedig Batman maszkjában szótlan és ügyefogyott volt egyes jeleneteknél volt. Meg ez a végén, hogy õ a felelõs és õt kezdik még üldözni enyhén szólva nevetséges volt.
Harvey Dent alapvetõen jó figura volt, elvesztette a legfontosabb dolgot az életében viszont nem kellett neki sok, hogy Joker teledumálja a fejét. Mondjuk kissé furcsa volt h a végén lelõtte a sofõrt és kutyabaja nem lett és aztán azt se tudtuk Maronival mi lett és persze az autóbalesetet az autóborulást megúszta sértetlenül.😄 Valahogy a végefele amikor már úgymond "rosszfiú" volt és szemet szemért elv alapján gondolkodott akkor szintúgy kissé elcsépelték az õ jeleneteit és a film haladásával szinte feledésbe is merült majd a végén kicsit ijesztgetett, de a vártnál simábban halt meg.
Az események olykor túl gyorsan pörögtek nem is lehetett észlelni mi miért történt, sokszor kapott el a wtf érzés, hogy pl Gordon hogyan élhette túl azt a lövést mikor megvédte a polgármestert (hátba lõtte a Joker, tudtommal golyóálló mellény hátra nem véd), és akkor eltitkolta a halálát majd hirtelen megint felbukkant...
Elcsépelt volt egy csomó rész, az hagyján, hogy csakúgy minden percben hullottak az emberek, de a végsõ összecsapás Batman és Jóker közt se volt túlzottan eredeti. Fellógatta és ezzel el volt kapva Jóker hmm...
Ha nem láttam volna korábbi Batman filmeket azt mondanám ez egy baromi jó film. Viszont nekem jobban bejött a Jack Nicholson, Michael Keaton féle 1. film és a Mindörökké Batman is Val Kilmerékkel.
IMBD és a port.hu kissé túlértékeli ezt a filmet. Ha nem Batman lenne szerintem még a Die Hardok színvonalát sem ütné meg mivel azokat valahogy jobban élveztem. Ennyi lenne ez az én egyéni véleményem elemzéssel együtt.
10/7
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
valóban remek, hangulatos természetfilm
amúgy minden erre fogékony embernél ott a helye a polcon a Cimborák, a 12 hónap az erdõn, a Tüskevár és egyéb klasszkusok mellett...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
wow
kötelezõvé tenném az általános iskolákban a megnézését <#eljen>#eljen>
Kicsit furcsa volt,hogy emberek is felbukkantak idõnként.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
8/10
az egyik kedvencem, zseniális film. %0-es évek Amerika, életrajzi film.
Red Tails
1/10
szánalmas...
mellõzött szinesbõrû amcsi pilóták vs, vérszomjas nácik
max. 10 éves korig ajánlom ha valaki szereti a 2. vh-s repülõgépeket
GOOBY, pls
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Az meg hogy az ikertesó is így néz ki mutatja hogy nem betegség, hanem valami egyszerûbb dolog áll a háttérben.
A sárkánycsaj viszont barna hajjal sokkal, de sokkal jobban néz ki.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Kíváncsi lennék, hogy az ikertestvére hogy néz ki😄
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
vagy valami komoly betegsége van amirõl nem tudunk...
Bazinga!
Hát kezdetben elég furcsa volt, de Patrik Dempsey elég jól hozta az idiótát, és mindkét banda elég zakkant tagokból állt. Végül igen jót szórakoztam rajta...
A Boratot szeretem, a Brünot nem bírtam végignézni. A bemutató alapján bíztam benne, hogy ismét - pozitív értelemben - nagy állatságot sikerült Sachsa Baron Cohennek összehozni. Szerencsére nem csalódtam, nekem eddig az év legjobb amerikai vígjátéka. Társadalomkritika, elõítéletek, blablabla... a szokásos, de végig vicces a film, némelyik poén meg egyenesen hatalmas (pl. a trailerben ellõt helikopteres jelenet). Sajnos a számomra primitív, az amcsi vígjátékokra jellemzõ altesti poénoktól Cohen itt sem tudott elszakadni, de ebbõl szerencsére keveset kaptunk, úgyhogy nem vészes. A másik negatívum, hogy szinkronnal néztem a filmet és bár lehet, hogy jól sikerült, ismerve Cohen jellegzetességeit sokkal jobban örültem volna az eredeti nyelvnek.
7/10
eredeti nyelven biztos lenne 8/10 😊
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
jó popcorn-mozi/10
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Flypaper - 3/10
Bankrablós történet mely elég jól indult de a végére már erõltetett lett az összes poén.Szórakoztató,egyszer nézhetõ vígjáték.
Frequency - 6/10
Egy rendõrnyomozó egy idõjárási esemény (sarki fény) következtében egy régi rádióval kapcsolatot teremt a tûzoltó apjával aki 30 éve balesetben meghalt.Közösen próbálnak változtatni az eseményeken de ez más eseményeket is kivált.Szép íve van a történetnek az elejétõl a befejezésig.Elgondolkodtató,hogy egy ilyen helyzetben mi az amit változtatna az ember a múltban.
Adams æbler - 8/10
Nagy érzelmi tartalommal bíró történet.Sokszor hangosan felnevettem az egyes humoros helyzeteken máskor meg sokkolóan ültem és csak pislogtam.
A karaktereket nagyon jól eltalálták.Adamon kívül a pap az orvos,Khalid,Gunnar,Sara még ha sokszor pihent elméjûnek tûnnek is különféle szemléletbõl világítják meg a cselekményt.
Mindenképp ajánlom aki még nem látta,pótolja.
John Carter - 4/10
A történet és a látványvilág kifejezetten tetszett.A marson élõ nomád lények meg a kutya nagyon vicces volt viszont a színészek botrányosak.
John Cartert játszó Taylor még elment de a többi alakítás gyorsan felejthetõ.Willem Dafoe és Lynn Collins mintha valami profi színészek helyére beugró amatõrök lennének.Folyamatosan bután bámulnak,bénán viselkednek.Több jelentetnél is azt éreztem,hogy ezt már láttam korábban egy másik filmben.
Sokkal jobbra illett volna ezt megcsinálni !
Esküszöm nem értem, hogy miért forgatták le.
A kártyavár összedõl (2009)
Amekkorát csalódtam a 2. részben, ez egészen tetszett, viszont az etalon az elsõ rész maradt.