Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bexinho
Dehogynem! Van tökéletes film 😊 (10/10)

A remény rabjai
TDK
Harcosok klubja
Keresztapa1
Forrest Gump
Hetedik
Gladiátor
Amerikai história X
300
Halál soron
Wall-E
Blöff

...és még van néhány majdnem tökéletes film, erõs 9/10-ek

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

tomsolo
Ghost Recon: Alpha (2012)

Jó ez kár, hogy csak rövidfilm.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

bexinho
Men in black 3 6/10

desigo
Akad azért jópár 10/10-es film. pl:

Forrest Gump,The Shawshank Redemption,Cidade de Deus,Schindler's List,
American History X,The Silence of the Lambs,Il buono, il brutto, il cattivo,Gran Torino,WALL·E,
Kill Bill,Scarface,La vita è bella ,Heat,The Pianist ,The Truman Show,Fargo,The Deer Hunter,Lawrence of Arabia

Ezeket amikor megnéztem napokig a hatásuk alá kerültem.
TaRka0107
Inception, Terminátor 2, tényleg😊 Többit nem láttam.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

morcosqtya
Végsõ visszaszámlálás (1980)

Nosztalgia.. hosszan nem akarok róla most írni. Nagy film volt anno, imádtam, de mai szemmel kissé lassúcska (és néhol talán túl könnyed) lehet a mûfaj kedvelõinek (haladt a kor azóta no), néhány vágás el is lett rontva. James Farentino alakítása tetszett leginkább.
Kellemes mozi, erõs 7/10 vagy bizonytalan 8/10...

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

tommygear
van azért... gladiátor, heat, inception, mátrix 1, terminator 2, stb...
Tikal
hogyne lenne tökéletes film, nagyon sok jo film van ami kerek egészet ad.. ez nem a szent grál vagy az örök mozgó hogy nem létezik 😊

Olyan szempontból nincs tökéletes film hogy az mindenkinek, minden korban "tökéletes" legyen.. ez egy szubjektiv dolog...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

TaRka0107
10/10-et nem is nagyon szoktak adni, mert az már azt jelentené, hogy tökéletes film. Tökéletes film meg nincs.😊 (Ezt valahol olvastam, van benne igazság) Hozzá kell tennem, hogy nekem is nagyon tetszik a film.
UI: Mondjuk lehet én is adtam már sok filmre 10/10-et.

fifi
logikából miért elégtelen?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

tommygear
nálam kevés film éri el a 10/10-et, egyszerûen valami hiányzott belõle a 10/10-hez, ennyi 😄
Tyler1
Nekem egyetlen dolog hiányzott belõle, a mélység. A sztori megindító, de nem merített ki teljesen a benne rejlõ drámaiságot, elpoénkodták(persze jó értelemben). A legérzelmesebb jelenet a vége, pedig rengeteg pillanatában tudott volna még az lenni, és kellett is volna, hogy a rengeteg nevetés mellé igazi könnyfakasztó érzelmeket is kapjunk. Ilyen pl. az Egy asszony illata, ami tökéletesen játszik mindkét oldallal, tud vicces is lenni, de képes férfi méltóságot nem tûrõen megríkatni, na ez a 10/10 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

jó is az a Csempészek film😊

és igen Mark valóban hasonlít Matt Damonra, csak ráncosabb a homloka😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

LoSA
És miért 9? 😊 Nekem 10/10 az a film!

daver88
Safe House 7/10
Nem kell gondolkodni csak nézni, jókis akciófilm unalomûzõnek, gyengécske D. Washington alakítással, de összességében jó volt...

Contraband 6,5/10
Néha kicsit érdekesek voltak a vágások, kicsit összevisszaság volt néha...vagy csak nekem lehet..Wahlberg hozta a formáját, de semmi többet, a többiek szintén. Hasonlóan az elõzõhöz kikapcsolódásnak nem rossz idõtöltés.

QuippeR
szerintem szörnyû film, és ennek semmi köze a költségvetéséhez. a fõszereplõ morálisan halott, logikából elégtelen, saját sorsának irányítására agyi kapacitás hiányában képtelen.

sajnálom az idõt, amit elvett az életembõl/10

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Panzermeyer
Idõbûnök (Los cronocrímenes)

Nem valami sok pénzbõl készült, és ez nagyon látszik is rajta, viszont az ötlet az nagyon jó!
Egy férfi a támadója elõli menekülés közben egy idõgépbe bújik el, és véletlenül visszautazik nagyjából egy órát az idõben. Az, hogy megpróbál kapcsolatba lépni önmagával, csak az elsõ lépés az elõre megjósolhatatlan katasztrófák sorozatából.

7/10

mov ah,4ch int 21h end

tomsolo
😄

Cosmopolis. Kb. ilyen lenne az a film, melyet egy prosztatavizsgálat során találnak az ember ánuszában.
CSOCSO
megerdemled a varakozast ha a sima 1080rip minosege zavar barmennyire is.
En alig veszem eszre egy majdnem ket meteres tv-n a 720-1080 kozotti kulonbseget.
Ha egymas utan nezem ugyan azt a ket videot nem tudom megmondani melyik melyik. Csak akkor tudom megmondani a kulonbseget ha egymas mellett nezem a ket videot a pc men. De akkor is uber brutal kicsi a kulonbseg.
tommygear
Életrevalók
9/10, hát mi film ez, ajánlom mindenkinek
Sir Quno Jedi
Iron Sky

Korrekt, szarkasztikus scifi karikatúra a mai nagy büdös helyzetrõl. Nácik a Hold sötét oldaláról, de vajon mi jobbak vagyunk?!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Szabi84
Tegnap néztem, igaz angolul de így is érthetõ volt. Kicsit Bourne stílusú, de épp ezért volt jó!

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

bexinho
Safe House 8/10

LoSA
Az is lehet, hogy fáradt voltam, azért aludtam be rajta... Ezért adok rá 6-t. 😊 Mert a bnõmnek tetszett, lehet, hogy csak én voltam "nem olyan hangulatban"! 😊

Tyler1
6 pont egy olyan filmre, amire elalszol moziban(!)? Nem sok az kicsit? Nálam az egy szórakoztató film alsó határa.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

LoSA
MIB 3

Nekem nem tetszett, be is aludtam a film alatt a moziban.

6/10

berczely
Vad Magyarország - A vizek birodalma (2011)

Egy szó: gyönyörû. Sajnáltam, hogy ilyen rövid. 10/10

TaRka0107
Az idegesít, hogy megnézem, hogy miért 40-50 gb egy film, és csak azért mert tele van felesleges nyelvekkel (nekem felesleges nyelvekkel) Azt kellene ki venni belõle és nem kéne tömörítgetni. Ha már kiveszik belõle akkor muszáj is tömöríteni?

tommygear
120 centis fullhd tv-n azért észrevehetõ
TaRka0107
Régebben én kevertem is Matt Damon-t Mark Wahlberg-el.

DeerHunter01
Mark* Wahlberg

\"Errõl van szó!\"

desigo
Contraband (Csempészek)

Egy már visszavonult hajós csempész rákényszerül,hogy jóvátegye az unokaöccse elrontott üzletét.Kiszámítható történet de mégis izgalmas tudott végig maradni.Pörgõs,tempós film hanyagolva a buta látványelemeket.A zenéket is jól választották ki a jelenetekhez.
Kevés mostanában a jó akciófilm normális történettel.
A fõszereplõ Robert Wahlberg mi durván hasonlít Matt Damonra <#wow2>
8/10

The Dictator

Társaságban,moziban jó szórakozás de nagy meglepetés nem ért.
Akiknek a Brüno és a Borat tetszett azoknak ez is fog.
Sacha Baron Cohen ahogy elõadja ezeket a karaktereket már szöveg nélkül is nevetésre készteti az embert.A megjelenése,kiállása,öltözéke,gesztusai,mimikája még egy adaggal rátesznek az egészre.Ennél a filmnél is túl sok mindent ellõttek a trailerekben.Meglepõ módon volt jópár intelligensebb poén is nem csak alpári.A végén azt éreztem,hogy ez nagyon gyorsan eltelt de most nézem,hogy csak 83 perces volt az egész.
6/10
vegicsek
gyakorlatilag meg ha jól van megcsinálva a release, nem veszel észre különbséget egy 1080p-s és egy tömörítetlen film között.

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

PetruZ
John Carter: Mondjuk 3/10, mert a "kutya" az jópofa volt és
akadt 1-2 jó jelenetecske (mint pl. a "tasli", amikor kiderül, hogy rossz
helyre mentek), de amúgy piszok gyenge, Disney-sen gagyisztikus és
agyzsibbasztóan bárgyú.
tommygear
720 meg 1080p-s mkv-k már tömörítettek, gyengébb minõségûek mint az érintetlen 40-50 gigás verziók
TaRka0107
De volt már olyan is hogy 8gb volt a Social Network, és annál nem volt szemcsés a kép.

TaRka0107
Szerintem ami 40-50 gb, az csak annyiban különbözik, hogy benne van minden nyelv. Meg amit te mondtál az extra jelenetek is.

Calver
na látod, ez egy örök kérdés nálam is, bár tippre csak a kreatív készítõk által rádobott film grain effekt. (de ebben közel sem vagyok teljesen biztos)
amit viszont meg tudok mondani: 40-50 gb azt jelenti, h nem egy tömörített blu-ray rip, hanem szimplán a lemez tartalma, bármiféle extra tömörítés nélkül.
btw minõséghez jó útmutató a mellékelt nfo fájlban a bitrate értéke, vagy annak a hiányában akár a film mérete is - egy 2+ órás, akciójelenetekkel teli filmet nem tömörítünk 720p felbontásban 4,5 gb-ba, mert pocsék lesz a képminõség.

"The trees move. Do you not see it?"

TaRka0107
Üdv!
Remélem nem offolok nagyon. Vannak olyan filmek amik 1080p-ben vannak fent, de például olyan 8-9-10 gb körül van. Némelyiknél szemcsés is a kép, ha közelrõl megnézzük, némelyiknél meg nem. Gondolom a tömörítés miatt van. Mit nézzek a film nevében, vagy csak minél több gb legyen. Látok 40-50gb-os filmeket is.

tommygear
engem is irritál mindkét rész
tomsolo
Õze FTW!

Tikal
gondolom te akkor bírtad volna a kompos jelenetet ha felrobbantják egymast.. Ettõl olyan hetedikes uber fasza lett volna, nem?😉

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
szerintem meg tegyel különbséget film és film között😊 hetediket felhozni ide példának eleg vicces... Mondjuk azt hogy Nolan próbált egy hihetõ szuperhost vászonra vinni... Csak azert mert használjuk azt a jelzõt hogy "realista" ne várd hogy minden olyan lesz mint az eletben lenne, ahhoz kapcsolt be a híradót...

Tikal
Mitõl lesz akkor reális? Mert most nem mondtál még semmit, csak akartal...

Igy van barátom! Az film volt! És azokat a színészeket nem lehet elfelejteni.Latinovits a színészkirály, de a többi is fõnemes a szakmában
Dynamic
<#eljen> Egyik legjobb magyar film.
LoSA
Életrevalók
10/10!!
Félelmetesen jó film. Az elmúlt 1,5 biztosan legjobb filmje, amit láttam. Csodálatosan szép film, ugyanakkor humoros, nem tudok rosszat mondani a filmrõl. Csak ajánlani tudom mindenkinek!!!!!