Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A remény rabjai
TDK
Harcosok klubja
Keresztapa1
Forrest Gump
Hetedik
Gladiátor
Amerikai história X
300
Halál soron
Wall-E
Blöff
...és még van néhány majdnem tökéletes film, erõs 9/10-ek
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
Jó ez kár, hogy csak rövidfilm.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Forrest Gump,The Shawshank Redemption,Cidade de Deus,Schindler's List,
American History X,The Silence of the Lambs,Il buono, il brutto, il cattivo,Gran Torino,WALL·E,
Kill Bill,Scarface,La vita è bella ,Heat,The Pianist ,The Truman Show,Fargo,The Deer Hunter,Lawrence of Arabia
Ezeket amikor megnéztem napokig a hatásuk alá kerültem.
Nosztalgia.. hosszan nem akarok róla most írni. Nagy film volt anno, imádtam, de mai szemmel kissé lassúcska (és néhol talán túl könnyed) lehet a mûfaj kedvelõinek (haladt a kor azóta no), néhány vágás el is lett rontva. James Farentino alakítása tetszett leginkább.
Kellemes mozi, erõs 7/10 vagy bizonytalan 8/10...
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Olyan szempontból nincs tökéletes film hogy az mindenkinek, minden korban "tökéletes" legyen.. ez egy szubjektiv dolog...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
UI: Mondjuk lehet én is adtam már sok filmre 10/10-et.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
és igen Mark valóban hasonlít Matt Damonra, csak ráncosabb a homloka😄
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Nem kell gondolkodni csak nézni, jókis akciófilm unalomûzõnek, gyengécske D. Washington alakítással, de összességében jó volt...
Contraband 6,5/10
Néha kicsit érdekesek voltak a vágások, kicsit összevisszaság volt néha...vagy csak nekem lehet..Wahlberg hozta a formáját, de semmi többet, a többiek szintén. Hasonlóan az elõzõhöz kikapcsolódásnak nem rossz idõtöltés.
sajnálom az idõt, amit elvett az életembõl/10
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Nem valami sok pénzbõl készült, és ez nagyon látszik is rajta, viszont az ötlet az nagyon jó!
Egy férfi a támadója elõli menekülés közben egy idõgépbe bújik el, és véletlenül visszautazik nagyjából egy órát az idõben. Az, hogy megpróbál kapcsolatba lépni önmagával, csak az elsõ lépés az elõre megjósolhatatlan katasztrófák sorozatából.
7/10
mov ah,4ch int 21h end
En alig veszem eszre egy majdnem ket meteres tv-n a 720-1080 kozotti kulonbseget.
Ha egymas utan nezem ugyan azt a ket videot nem tudom megmondani melyik melyik. Csak akkor tudom megmondani a kulonbseget ha egymas mellett nezem a ket videot a pc men. De akkor is uber brutal kicsi a kulonbseg.
Korrekt, szarkasztikus scifi karikatúra a mai nagy büdös helyzetrõl. Nácik a Hold sötét oldaláról, de vajon mi jobbak vagyunk?!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Egy szó: gyönyörû. Sajnáltam, hogy ilyen rövid. 10/10
Egy már visszavonult hajós csempész rákényszerül,hogy jóvátegye az unokaöccse elrontott üzletét.Kiszámítható történet de mégis izgalmas tudott végig maradni.Pörgõs,tempós film hanyagolva a buta látványelemeket.A zenéket is jól választották ki a jelenetekhez.
Kevés mostanában a jó akciófilm normális történettel.
A fõszereplõ Robert Wahlberg mi durván hasonlít Matt Damonra <#wow2>#wow2>
8/10
The Dictator
Társaságban,moziban jó szórakozás de nagy meglepetés nem ért.
Akiknek a Brüno és a Borat tetszett azoknak ez is fog.
Sacha Baron Cohen ahogy elõadja ezeket a karaktereket már szöveg nélkül is nevetésre készteti az embert.A megjelenése,kiállása,öltözéke,gesztusai,mimikája még egy adaggal rátesznek az egészre.Ennél a filmnél is túl sok mindent ellõttek a trailerekben.Meglepõ módon volt jópár intelligensebb poén is nem csak alpári.A végén azt éreztem,hogy ez nagyon gyorsan eltelt de most nézem,hogy csak 83 perces volt az egész.
6/10
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
akadt 1-2 jó jelenetecske (mint pl. a "tasli", amikor kiderül, hogy rossz
helyre mentek), de amúgy piszok gyenge, Disney-sen gagyisztikus és
agyzsibbasztóan bárgyú.
amit viszont meg tudok mondani: 40-50 gb azt jelenti, h nem egy tömörített blu-ray rip, hanem szimplán a lemez tartalma, bármiféle extra tömörítés nélkül.
btw minõséghez jó útmutató a mellékelt nfo fájlban a bitrate értéke, vagy annak a hiányában akár a film mérete is - egy 2+ órás, akciójelenetekkel teli filmet nem tömörítünk 720p felbontásban 4,5 gb-ba, mert pocsék lesz a képminõség.
"The trees move. Do you not see it?"
Remélem nem offolok nagyon. Vannak olyan filmek amik 1080p-ben vannak fent, de például olyan 8-9-10 gb körül van. Némelyiknél szemcsés is a kép, ha közelrõl megnézzük, némelyiknél meg nem. Gondolom a tömörítés miatt van. Mit nézzek a film nevében, vagy csak minél több gb legyen. Látok 40-50gb-os filmeket is.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''