Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Csak tudnám,hogy egy olyan szinész mint Cage ebben miért vállalt szerepet?
Ennyire kell a pénz?
Silány film.
jogos a 10/2
10/10
Sajnos mindig magával ragadnak az igazi szerelmi történetek, itt is ez történt. Szép látni, hogy legalább a vásznon van ilyen, ha a valóságban nincs is.
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Napokig lehetne gondolkodni és vitatkozni ezzel a filmmel, ettõl jó, viszont a stílus nem az igazi. Akkor lenne tökéletes, ha Jancsó vagy Tarr rendezte volna, olyan tipikus "mûvészfilmes" hosszú beállításokkal és lassabb tempóval.
8/10
de objektíven ha nézem, akkor egy pont mert Nic Cage be merte vállalta ezt a triplazsékategóriás #%!=+";& -t, egy pedig mert nagyon nevettem az egyik jelenetnél.. 😊
õõõ...
10/2
de semmit nem tesz hozzá a filmhez, ráadásul csak egy-két jelenet van megcsinálva normálisan, ilyen repül feléd valami, hogy kapd el a fejed 😊
ráadásul több embernél fejfájást vagy szédülést okoz... a rövidlátókról meg ne is beszéljünk 😊 de tényleg ne kezdjük újra a témát 😊
aki szereti a 3D -t nézze úgy a filmeket... mi is ugyanazt a filmet fogjuk látni, akik 2D -ben nézzük 😊
pl ott van a Ghost Rider 2... lehet hogy hozzá se szagolná ha nem lenne 3D -ben 😊 bár nem tudom mennyire tetszett neked az elsõ rész, de engem pl. teljesen hidegen hagy... majd ha egyszer pár év múlva leadják tv -ben, és tényleg semmi dolgom nem lesz akkor lehet, hogy belenézek, és reménykedjünk, hogy nem kapcsolok el róla 😊
Bazinga!
A Háromszöget(Triangle)-2009 elmagyarázná nekem valaki?
Szerintem a filmnek semmi, de semmi értelme sincs!
És ne feledd, ahol végetérnek az álmok, ott kezdődik a valóság!
Itthon neztem 3D ben. Nagyon zsir volt a latvany/3d de maga a film csak egy eros kozepes.
(sok 3d fika megy itt... barcsak magyarorszagon elnek. Szivesen athivnek barkit, hogy megmutassam milyen zsir a 3D. Jo persze ertendo, hogy egy ket filmnel a zsir 3D nem segit semmit de szerintem a 3d sosem negativum.)
John Carter is nagyon jo volt itthon 3D ben. Holnap meg a Ghost Rider 2-t fogom meglesni... ugyancsak haromdeben. 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"The trees move. Do you not see it?"
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
birtam belole kb 20 percet. Ennel a Walking Dead tv sorozat jobban meg van csinalva.
Iron Sky
7/10?8/10????MIVAN??????????????? elment az eszetek?haromnegyedeig megneztem. KUKA! mar a Hitleres szemuveg letevos-mindenki kifele jelenet is szegyen volt!!!!!!!!!!!
0/10 bun rossz!
A spoilerbe rakott résznél majdnem leborultunk a kanapéról 😄DDAS
"Is it dead?"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
PSN ID: Lord_Mortanius

iszonyatosan cool film <#hawaii>#hawaii>
csak nem a másik topicos emlegetésre került elõ? <#bohoc>#bohoc>
btw második része is van, az is hasonlóan laza, talán kicsit gyengébb mint elsõ, de azt is megéri megnézni.
Ez nem tudom, hogy maradt ki eddig, de gecijó. Rég szórakoztatott ennyire egy film.. Vicces is, jók az akciók is, zenék, minden. Kicsit "over the top", de nem nagyon kell komolyan venni.
9/10
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Gondoltam Colin Farrell baromságra csak nem szerzõdik le, hát de! És azok a kémkölykös 3D effektek 2011-ben, váóó. Na jó egyszer meglehet nézni, feléig egész jó volt, onnantól viszont 90 fokos lejtõ.
5/10
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Ewan McGregor és Jim Carrey egyszerûen ZSENIÁLIS amit alakítanak. Rég nem láttam ilyen jó Jim Carrey filmet... ebben meg van az amitõl a klasszikus filmjeit a mai napig imádjuk. A story remek ( oké buzgárok... ), de így jó a történet, ráadásul a fordulatok olyan szinten vannak benne hogy csak pislogtam.
Nagyon erõs 9/10
Köszönöm a topiknak, hogy szóba került és láthattam e mûvet😊
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Viszont a tv beállításaival sokat kellett idõzni mire normális lett.
Kiindulásnak nézd meg célirányosan a tvd típusát,hogy különbözõ reviewskban,hogy állították be.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
#68660: ZoomPlayer/VLC Media Player, elõbbi mert ász, utóbbi mert képek megnyitni félig leszedett MKV-t. ha nvidia kártyád van, control panelben video -> adjust video color settings -> advanced, és ott nyomd be full-al mindent bepipálva - ettõl sokkal szebbek lesznek a színek és "feketébbek a feketék", persze azért még mindig a monitor a limit.
Gépen milyen programmal néztek filmet? KMPlayert használom jelenleg, de valahogy nem az igazi a kép. A fekete nem fekete. Mit és hogyan állítsak vagy milyen más programot, codecet használjak amivel be tudom állítani a feketét erõteljes feketére? HD LED LCD kijelzõm van ha ez számít.
Ha nagyon rossz helyen tettem fel a kérdésem akkor bocsánat az offért!
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
SPOILER ON
Az, hogy csak a farkasokkal ment a harc, nekem nem jött be. Nem tetszett az sem, hogy egyesével estek áldozatul a tagok, ezzel is kizökkentve engem a filmbõl, hogy beleéljem magam.
És azt sem vágtam (még ha film is,de akkor is!), hogy a tagok a hasadékon nagy nehezen átjutottak, de a falka már várta lent az alfával.
Nem tudom mennyit nyomtak a filmbe (elnézve a történetet, megvalósítást, elég keveset), de csak Neeson + a fekete srác felismerése (ha nem csalt az emlékezetem, akkor a trónok harcában szerepel), a repülõzuhanás, + az átkelés a szakadékon tetszett.
Egyszer érdemes volt megnézni, de ha túlélõs film, akkor inkább --> The Way Back (még ha az nem is akció-thriller)
Spoiler OFF
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
csak a film végét sikerült megint ellõnöd, gratula, ügye kisfiú vagy <#smile>#smile>
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Egy erõs közepes akciófilm Mark Wahlberg-tõl, vannak jobb filmjei is. 6/10.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Hát mit mondjak durva dolog kerekedik ki egy házibuliból! <#nyes>#nyes> Nem mondom, hogy többször is meg fogom nézni, de meló után délutáni pihenõ közben teljesen jól szórakoztam rajta és végig lekötött.
Ja hát meg a jó csajok, csöcsök, picsák fúúú! <#szeret>#szeret> 7/10 bár nem sok bulis filmet láttam még. Másnaposok az teljesen más ehhez képest.
BTW látta esetleg vki?
<#idiota>#idiota>
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Igaz bepróbálom imax-ben az alient pár nap múlva, tudván hogy nem imax kamerákkal vették fel, csak a technikát alkalmazzák rá, de a filmért muszáj.
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/