Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként 100x inkább akármelyik buta TF, mint hogy ennek még egyszer nekiálljak.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
1. Cinema City oldalán nézem a programot, de nem látok csak pesti mozikban kiírva vetítést. A többi moziba késõbb vetítik, vagy mi?
2. Úgy látom 16+os lesz itthon a film, ez azt jelenti, hogy a nyomorék magyarok megint kivágtak belõle izgalmas részeket? Csak mert az eredeti változatot csak felnõtteknek ajánlják.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Én csak a kis fõszereplõ srác szenvedését és bénázásait láttam... a "Ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne....." és társai :)
Bazinga!
Látványos az biztos, de konkrétan a 3. filmben mire oda került a sor, már mindenki elaludt.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
félelmetesen ostoba és fos film mindegyik, talán a john carter még jobb is azoknál a szennyfilmeknél, bár persze nem sokkal :D
és nem, még látványos se volt a szennyformersz, abban a tekintetben is nulla, fos, értéktelen, szar film volt
Kicsit többet vártam a filmtõl, de egy csomó poénnál hangosan felnevettem, ami nem nagyon jellemzõ rám moziban. Chris Rock jókat poénkodik, Dennis Quaid-et mocskos módon megöregítették. Az a szõke zakkant bolti asszisztens is sokat dobott a filmen.
Kb. 7,5/10
1,5 órán keresztül néztem a semmit, aztán meguntam. Valószínûleg ez a legköltségesebb ZS kategóriás kalandfilm, ami az életben készült.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Kellemes csalódás. A felvezetés után felpörög és egy percig se ül le. Látszik rajta a ráköltött pénz amit mondjuk egy Prince of Persa-ról nem lehet elmondani.
Remek szemrágógumi és volt egy poén amin hangosan felröhögtem.
Rihanna... nem tudom hogy megérte azt a plusz x ezer dollárt amiért õt szerzõdtették. annyira semmilyen nyúlfarknyi szerepe volt, hogy bármelyik a statiszták tömegébõl kiválasztott random fekete/fehér/ázsiai katonanõ alaptípus el tudta volna játszani azt amit õ.
A taktikázás külön tetszett, és a játék felé kikacsintós "torpedó" -részt igazán ötletesen és izgalmasan oldották meg.
Külön tetszett hogy a Battle Los Angelessel ellentétben itt nem ilyen homályos rángatózós képeket kapunk az idegenekrõl hanem premier plánban láthattuk õket. Kifejezetten pofás volt a desingjük.
És persze nem rángatták idióta módjára kamerát, hanem szép kitartott jeleneteket kaptunk mindenrõl.
Innentõl spoileres észrevételek...
Az idegenek ereje egyáltalán nem volt elsöprõ. Igaz hogy az emberi hajók is megborultak pár találattól, de õk sem bírták sokáig. Ha mondjuk jöttek volna 100 -an és az emberi haderõ, szabadon cselekedhetett volna eléggé kiegyenlített lett volna a küzdelem.
És persze az ûrálló hajók ablakát sniperrel be lehet lõni. :)
Jó pont hogy kihagyták a kötelezõ idegesítõ seggfej barát/társ dolgot, bár volt valaki akibõl lehetett, volna az de kevés szerepet kapott szerencsére...
Egy karakter sem idegesített erre a szûk két órára...
Egyszer tökéletesen élvezhetõ film volt amiben nem spóroltak a látvánnyal...
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Pl. egy Tarantinónak dumálhatnának napestig, úgysem hallgatna rájuk, esetleg elküldené õket az anyjukba és otthagyná az egészet (lsd. del Toro szenvedéseit lassan 10 éve). Persze Quentin-gyerek nem is rendez Disney filmeket.
Ennél a szarnál azt hittem, valami nímand csinálta: az ilyenek ha egyszer beállnak a sorba, többet talán soha nem lesz normális filmjük, csak eljátsszák a stúdiófejesek bábját. Ezért gondoltam, hogy elkerülöm a további filmjeit. Miután megnéztem ki is az ürge sajnos kiderült, hogy elvesztettünk egy kiváló ügynököt :D
@Totti5: "Azért ilyen scifi filmbõl nincs túlkínálat, ezért érdemes meglesni, aki kedveli ezeket"
Igen, sajnos nagyon kevés ilyen film készül, éppen ezért végigszenvedtem ezt is. Az utolsó fél óra egész tûrhetõre sikeredett. A fõszereplõ csajt meg remélem nem felejtik el, nekem már a Wolverine-ben is feltûnt, NEM csak a kinézete miatt. Talán itt írtam anno, hogy jó lenne, ha még kapna szerepeket. Erre pont egy ilyen bukott szutyokban kellett újra feltûnnie^^
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
NEM!
Gondoljatok már bele, ezek TERMÉKEK amiket nagy studiok találnak ki, hogy szeretnék elkésziteni, hogy temérdek pénzt keressenek vele.
Kiválasztanak egy forgatókonyvet, keresnek hozzá egy rendezot aki elvállalja adott pénzért és hajrá.
DE SZARBOL A LEGJOBB RENDEZO SEM TUD VÁRAT ÉPITENI KONYORGOM!!!!
A legtobb esetben a foslé forgatókonyvon bukik el egy film.
Uff
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
az meg már részletkérdés, hogy egy fénycsõnek olyan vékony az üvege hogy ilyet valszeg nem lehetne csinálni vele :)
Hát ez valami iszonyat gyenge volt.Unalmas érdektelen sztori, idegesítõ karakterek.Inkább nem is pontozom...
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Egyszerûen képtlen vagyok végigszenvedni ezt a SZART! Olyan szinten érdektelen és unalmas, amit talán még nem tapasztaltam. Meg is nézem ki rendezte, többet a közelébe nem megyek a filmjeihez, az biztos!
Szerk.: Andrew Stanton = Wall-E és Nemo? Mi a f*sz? :OOOOOOOOOOooooo
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Az eltúlzott közelharcoknak szerintem értelme van. Fõleg az utolsónak ahol azzal az alacsony "szuperharcossal" verekszik a testvérpár. Valahogy azt hozom én ebbõl ki, hogy az ilyen bûnszövetkezeteknek az ereje a "kisember", és csak úgy lehet legyõzni ha összefogunk.
Persze lehet hogy túl mély dolgot képzelek bele. :)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Szerk.: ez természetesen a 68715-re ment.
Hatalmas film.
Halivud ismét megbukott, de nagyon...
a nyitó jelent után valami Taxis könnyed vigjátékra tippeltem, de annál rosszabb lett... vicc
Transporter 2
:D ezt már végig sem nézem, épp most lõtt le egy helikoptert egy girhes ribanc...
Talán a 3 nyito jelenetét még megnézem ,hátha..
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Hát én nem gondoltam, hogy lehet még akciófilmben újat mutatni de igen, lehet. Igaz én örültem volna kicsit több tûzpárbajnak és kevesebb verekedésnek de hát ne legyek telhetetlen. :)
Ott maximálisan megérte a plusz pénzt.
Hozzátett sokat a filmhez.
A többi filmnél ez nem mondható el.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Gary Oldman, Kevin Bacon, Christian Slater a fõbb szerepekben - egy nem túl pörgõs, de nagyon jó színészi játékot prezentáló dráma.
7/10
Hol vannak az ilyen filmek manapság??
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
A legutolso jo filmje kb a Fegyvernepper volt, annak pedig mar vagy 7 eve.
Amerikában minden 3d-be beülnek, és tetszik nekik, itt Mo-on még a kritikusok is lehúzzák többségüket, okkal--> "3dvel felturbózzuk bevétel céljából" leforgatott filmek. Nem a 3d technikával van a gond, hanem a minõséggel, filmbéli mennyiséggel.
Ezt a fajta 3d-t már évekkel ezelõtt ellõhették volna az összes filmnél. Érdekes mód, csak akkor vették elõ ezt az eszközt, miután a nézõk száma nagyon lecsökkent. Most egy rövid ideig sikerült feltornászniuk, de az internet, az otthon HD filmezés, a netes videótékák könnyen megszorongatják a mozikat.
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
A cim nagyon hulyeseg es a film se igertet tulsagosan sokmindent. Kozepe fele mar elkezdenek dolni az emberek a bulira nah de ami a vege fele van az mar valoban nagyon meredek:D
Zenek nagyon jok voltak. Csajok nagyon babak... semmi szilikonbaromsag! Osszes csaj nagyon fincsi high school pipi!
Nem ertekelnem a filmet. Ennel tobbet kihozni a filmbol szerintem nem lehet. Nem volt orbitalisan eltulozva de a legvege kicsit eros volt.
10/10? Nem hinnem de mindenesetre a legdurvann haziparti film eddig!
Annyit fuznek a vegere, hogy: Istenem de jo lenne egy ilyenen reszt venni:D
Az indonéz kis akciófilm, swat jellegû arcok elindulnak drogbárót füstölni egy bérházba, persze semmi nem úgy alakul ahogy kéne. Durván adagolt akciótenger (végére kicsit sok volt az ütök-kapok), valamint elég véres lett, a késelések egyébként nagyon tetszettek és sikerült pár epic jelenetet is felmutatni.
Ami nagyon jó volt az a zene a film alatt, a színészek már nem annyira bár sztem a karaktereik voltak inkább laposak.
8.4/10 kétszer biztosan megnézõs
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF