Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Csalódás,de csak mert Weskert nem Val Kilmer játszotta<#banplz>#banplz>
A vége volt a legjobb.Ha lesz egy új rész ott milyen zúzda lesz már!
Next PC upgrade: 2022
Miért van mindig nyitva a csaj szája? Elkezdtem bizakodni, hátha tud valamit ez a Kristen Stewart, de csak bambáskodik, szárítja a fogát.
Egész jól indult, dárkos a cucc meg minden, a tükör is frankó de aztán elcseszik gyenge CGI lényekkel az egészet, belevisznek egy kis tündibündiséget és ott nálam elszakadt a cérna... Eddig néztem.
Egyetlen pozitívum, hogy Charlize Theron nagyon jól játssza a gonosz királynõt!
Amúgy lehet, hogy túl képzelgem ezt az egészet,de: Van egy "cucc" ami kell a gonosz hegyes szauronkoronás asszonynak és ezt a "cuccot" meg valaki viszi egy helyre közben üldözik õket a fekete lovon ülõ fekete ruhás lovasok és a Fangorn erdõbe is betérnek, belekeveredik Tölgypajzsos Thorin és csapata... ismétlem eddig néztem. <#pias>#pias> <#idiota>#idiota>
Majd egyszer hátha végignézem.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nem halt meg.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
3D + szinkron
Ez is ugyan olyan agyt kikapcsol, kómába át másfél óra hent, mint az elõzõek, 3Ds effektekkel, lassításokkal hegyén hátán, bumm bumm + sok zene, akár mint az elõzõekben.
A történetet jól csavarták meg megint, és visszahozták az elsõ rész hangulatát. Ötletesen oldották meg az helyszíneket. Sok zene van ami hatásos a látvány és a harcok olyanok mint az elõzõekben voltak. Ada Wong mint új karakter látványban nem lóg ki az eddig megszokottaktól😊, sõt... Túl sokat nem lehet róla írni. Fatális baromságok most nem voltak benne, vagy csak mérsékelten. Maga a helyszín és a feeling az egyhez hasonlít inkább persze az akciók gyorsabbak és több van belõlük mint abban voltak. Aki követi a sorozatot ezt semmikép sem hagyja ki, aki eddig is utálta az most még jobban fogja.
7/10
Jöhet a befejezõ? rész.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ma 9 óra után pár perccel kezdõdik két olyan film, amit mindenképpen látni kell!!! Viasat3: Tökéletes trükk; Cool: Ál/Arc...aki nem látta volna õket, pótolja azonnal!
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
A tények, amit a film bemutat, valósak, megtörténtek, de a nézõ nem tud igazán szörnyülködni rajtuk. 5/10
Fõszerepben Nic Cage...A sztoriról csak annyit, hogy megerõszakolnak egy nõt, beviszik a kórházba, ott pedig a váróteremben a férjének (Cage) felajánlja egy rendõrségen kívüli magánszervezet, ami ilyen ügyekre specializálódott, hogy megölik a tettest egy szívességért cserébe, amit az élete következõ részében bármikor behajthatnak rajta. És persze amikor be szeretnék hajtani, akkor kezdõdik a bonyodalom.
Többet nem írok, mert az már spoiler lenne...😊
Az ilyen filmek állnak jól Nicolas Cage-nek, nem pedig azok a bohóckodások, mint a Szellemlovas, Boszorkányvadászat stb stb...
Szóval a film szerda esti semmittevés ellen jó volt, többször biztos nem nézem meg, de ettõl függetlenül 6,5/10...
u.i.: amúgy a sztorit nem teljesen zárták le, lehet lesz folytatás?? bár mondjuk kétlem, nem az a tipikus moziba való akcióthriller...
Minap jártam a Média Marktban és és leesett az állam olyan szép képe volt a TV-nek!
LED tvnek biztos LED tv volt. volt vagy 50" átmérõje.
Épp a Karib tenger legújabb része ment benne, és olyan volt az egész, mintha 3D-s lenne.
Gondolom 1080p-ben ment, de akkor is!
Itthon a 32"os full HD LCD LG-n az 1080-as Avatar még csak a közelében sincs ennek a látványnak, amit azon a csodán láttam.
Mondjuk volt vagy 5-600 rugó körül az ára...
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Van benne vagy 30 konkrétan szánalmas gyenge jelenet/dialógus ami még ilyen B kategóriás sci-fikben is felhördülést eredményez pl. ahogy Theron fekvõtámaszozik az elején az priceless...<#wilting>#wilting>
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Konkrétan a Prometheus release 720x304pix felbontású volt (nekem teljesen elég), a hangja pedig mikrofonos (kicsit halk, de jobb, mint némelyik mozis mikrofonos hang).
stargatelost: kicsit hamar nyilatkoztál, no problem.
Viszont érdekes, hogy egy CRT-n is mennyivel szebb egy akár 480p BD rip, mint egy DVD rip. Nem igazán értem miért.
A mai szinkronok meg igenis szarok ezért néz a mai ember feliratosan filmet persze ha csak nem tud angolul.
Biztos meglep, de volt 720p, de talán még 1080p felbontású CRT. És azért sem lehetetlen, mert vagy 15 éve sok sima monitor tudott ilyen vagy nagyobb felbontást. 😊
Azt meg honnan a rákból szívjam, hogy Mentol képcsöves tv-n nézi a filmeket? De cam-os filmet amúgy is igénytelenség nézni, volt már róla vita (azért van ott fent piros betûkkel, hogy ne pontozd 😊 )
A szarszinkron meg szarszinkron, az az olvasós érv akkor is röhejes 😊
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
mintha valami dicsõség vagy érdem lenne, mintha lenne mögötte valami teljesítmény amiért lehet verni a mellüket
ez pont azt hozta, amit egy MiB mozitól elvárok. poénokból kicsit kevesebb volt, mint a kettõben, de nem ezzel a filmmel van baj, hanem ott vitték túlzásba.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Minek nekem 720p, amikor képcsöves TVm van?
Szóval, semmit nem tudsz rólam, szerintem inkább ne szóltál volna.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
A sztori a '30-as években kezdõdik, a japánok által megszállt Koreában, ahol egy koreai és egy japán gyerek jó barátságba kerül és együtt futnak minden nap. Késõbb, fiatalemberként, egy balszerencse és egy merénylet miatt szembekerülnek egymással és mikor elkezdõdik a japán - kínai - szovjet háború, sok koreait erõszakkal soroznak be a seregbe, brutális japán tisztek keze alá, akik állatokként bánnak velük. Az itteni borzalmak után a két fõszereplõ elõbb a Szovjetúnióba kerül hadifogolyként, még rettenetesebb körülmények közé, majd vágóhídi marhákként hajtják végig õket a németek ellen Sztálingrádban (a klasszikus CoD2 és Enemy at the Gates jelenet szinte egy az egyben ugyanitt is megvan), aztán német fogságba kerülve elszakadnak egymástól, hogy végül '44-ben a normandiai partokon találkozzanak újra - immár ismét barátságban. Már éppen megszöknének, hogy hazatérjenek végre, amikor kezdetét veszi az invázió...
Elég erõs film a borzalmak kendõzetlen bemutatásában és a háborús jelenetek sem kutyák (a Taegukgi rendezõje csinálta ezt is, sz'al... 😊 ), engem egyedül csak az állandó kézikamera zavart, de az piszkosul. Emiatt csak 7/10-et tudok adni rá.
(Aki az eredeti, szinte hihetetlen sztorira kíváncsi, keressen rá Yang Kyoungjong nevére, több cikket és képet is talál róla, pl. ezt).
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Next PC upgrade: 2022