Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
De semmi köze egy rendes, vagy hivatalos elõzeteshez.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Lehet nem fog tetszeni pár emberkének a véleményem, de ez a film bûnszar. Unalmas, ráadásul borzasztó a történet is. A vége meg? MIVAN???? Amikor elõször megjelenik Batman, az igazán bõrkirázós, de aztán... gagyi végig. 😞 A végén lévõ zokogós jelenet olyan mint a Titanic kivágott nevezõs jelenete. Ciki. A jövõbeli film készítését a legutóbbi két Batman játék íróira és készítõire kellene bízni.
Elég volt belõle az igazi és az õszinte elõzetes, hogy eldöntsem: maximum kínvallatás alkalmával vagyok hajlandó megnézni - kitámasztott szemhéjjal.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
aki ezt írta vagy kitalálta, azt bezárnám 1 évre egy cellába a south park összes részével, egy bibliával, meg a battle royallal együtt, aztán miután megnézte/elolvasta ezeket pár százszor, csak utána kezdjen el írni komoly dolgokról.
de persze a nép biztos kétpofára habzsolja ezt filmet
8/10
A legjobb dolog ami Judge Dredd-del torténhetett azóta az... eset óta amikor a sisakját... áh hagyjuk...
Ha minimum ilyen lenne az osszes akciofilm, azdeszép világ lenne...
Ultra eroszakos, véres, tele fasza belassításokkal, Dredd meg egysorosokkal dobálózik és pusztít. Karl Urban mindig is kedvenc volt, és kivételesen a kis szoszi partner sem olyan rossz mint amilyennek elsore tunik.
Legjobb akciófilm amit idén láttam (Exp2 kimaradt).
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Egy újabb klasszikust pótoltam be ami eddig kimaradt. Top 10 gengszterfilmek között nálam ott van. A végén az üldözés kurva jó volt. Al Pacino meg egy Isten.😊 8/10
Yo, Bitch!
Journey 2 - The Mysterious Island (2012): Az elsõ rész még egész korrekt túlélõs kalandfilm volt Brendan Fraser-rel, ez viszont már egy cukrozott hányinger a bájolgó és daloló "The Rock"-kal. Szegény Michael Caine, már neki is mindent be kell vállania a nyugdíj-kiegészítésért? 4/10, mert a félvér csaj egész csinos volt és a CGI sem volt rossz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
LOL. Ez a Darkest Hour egy béna matiné volt 😊
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Kell hozzá egy állapot, de nem bántam meg na. Tesco turkálóban be is szerzem majd egyszer 990-ért 😄
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Egy nagyon izgalmas poszt apokaliptikus sci-fi Moszkvában noname színészekkel.😊
Ez még keményebb volt, mint a 28 héttel késõbb c. film.
IMDB és a port.hu is alacsony pontszámot adott rá szerintem jogtalanul, mert a film végig izgalmas volt, hangulat is adott volt talán egyedül az róható fel negatívumként, hogy rövidke a film.
Folytatása várható szerintem
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Egész korrekt kis sf köntösû akciófilm volt, ûrfegyházzal, meg ami kell. Még aránylag fordulatos is.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Yo, Bitch!
Ezek 9-10 pontos filmek nálam.
Yo, Bitch!
Félig-meddig kézikamerás horror. Kicsit gagyi, és láthatóan kis költségvetés ellenére ki játszik benne? A rendezõ Oliver Stone... beszarás. Amúgy egyszer meg lehet nézni.
Igaz ráment a fél délutánom (mert 207 perc hosszú) de megérte.
A hét szamuráj (1954)
Fekete-fehér film létére látványos beállításokat,gyönyörû képeket látunk végig.A parasztok arckifejezései döbbenetesen meghatóak a szamurájok pedig egytõl-egyig mind szerethetõ karizmatikus egyének.
Itt nincsenek semmilyen látványos effektek vagy CGI mégis nagyon valósághûek a harcok a banditákkal.Emberközeli ahogy szuper képességek nélkül testüket nem kímélve csatáznak.
Itt nincsenek hatásvadász,mesterkélt pillanatok.Nincsenek klisék.
Van viszont korrekt történet,mondanivaló,színészi játék,szépen felépített ív,hatásos aláfestõ zene.
10/10
"The trees move. Do you not see it?"
Még nem láttam, de a régi is nem kicsit rugaszkodott le, nem igaz? Még annyi köze sem volt eredeti mûhöz, mint a Blade runnernek. 😊
Állítólag, az "új" emlékmás nem kicsit rugaszkodott el az eredeti, néhány oldalas P.K. Dick írástól...
Moziban is megnéztem õket, és otthon
Miután mindegyiket látta az ember 3x (minimum) az összkép letisztul, és azért máris keményebb kritikát fogalmazhat meg - na nem olyan "fasságot" mint a Puzsér, de azért lehet kritikus.
Amúgy a 9.5/10-et talán még megkaphatja 😊
Az eredeti még mindig az egyik kedvencem Slytól.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
( lehet 7/10 is valami és alapmû ) játékok terén is millió olyan van amit így emlegetünk és közel sem 9 vagy 10 pontosak
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
10/10-es film nem létezik. Szerintem.
Azt tudtam, hogy lesz, csak bizonytalan voltam abban, hogy elkezdték-e már. Aztán eszembe jutott, hogy idõnként forgatási képeket rakott ki (itt az sg-n is voltak), szóval megnyugodtam. 😊