Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sokkal, de sokkal elmaradt egy átlagos Family Guy epizód szinvonalától. Fû-Pia-Kaki-Pisi poénok becsomagolva egy ezerszer látott szerelmi történetbe (Shaun Of The Dead).
Uncsi volt, ha lett volna rajtam óra, 5 percenként nézegettem volna.
4/10
Go Jeff Go!!!!
Lapos, unalmas, az elsõ rész nyomába sem ér...alig volt akció, poénok sem nagyon találtak be. A fõgonosz talán túl nagy hangsúlyt kapott, nem jutott másra idõ a filmben. Amivel nem is lenne baj, de a gonosz alienünk sem sikerült a legjobbra, valami belõle is hiányzott...Színészek hozták az átlagot, bár Will Smith nem volt topformában az biztos...5/10
De jó, hogy anno nem pazaroltam pénzt mozijegyre. A sztori amellett, hogy összecsapott, semennyire nem dolgoztatta meg a pulzusomat, és még baromság is. Karakterkidolgozás bûngyenge, a legtöbb karakter teljesen jelentéktelen, statiszta elemként van a képernyõn, a maradék meg rohadtul idegesítõ volt, kivéve egyet, õ rá mindjárt rátérek. A látvány néhol egészen pazar volt, néhol hihetetlen gagyi, és nem a cgi-ra gondolok. A jelmez és maszk egy filléres sci-fiben megállná a helyét, egy ilyen high-budget szuperprodukcióban röhejes volt. A végsõ jelenet meg kínos az egész Alien univerzumra nézve is.
Ami kicsit megmentette a filmet, az Noomi Rapace. Abban a bõ 3/4 órában, mikor végre leading role-lá lép elõ, egészen élvezhetõ a film. Elõttem teljesen megidézte Sigourney Weaver szellemét, és végre egy olyan színésznõ, akinek ez jól is áll. Ha lesz folytatás, akkor csak is abban az esetben érdekel, ha az õ fõszereplésével készül, és valami Alien hangulatot megpróbálnak megközelíteni.
5/10
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Megindító,kemény dráma egy 16 éves túlsúlyos,fekete lány viszontagságos életérõl.Az iskolában kiközösítik,otthon emberszámba se veszik.
Megrázó,szinte már túlzó a történet és mindezt nagyon hitelesen adják elõ a színészek.A lány anyja visszataszító, a hideg is kirázott tõle.
Mariah Carey és Lenny Kravitz is kap egy kevés szerepet a filmben.
Ezt érdemes megnéznie mindenkinek aki kicsit is nyavalyog a szerencsétlen élete miatt.
8/10
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Hát ez hatalmas volt. Végre egy jó scifi blockbuster a béna Avatar, gázos Prométeusz, gagyarék álscifi Avengers és a többi hasonló zsé film után.
Persze ez se volt az a kategória mint egy D9, de azért jó volt nagyon.
Több akciót vártam,de aránylag jó lett.Most már azt is tudjuk hogyan lettek az alien-ek.
Lehet csak én vagyok vele így, de egy filmet elnéznék arról (esetleg a Prometheus 2 is lehetne) hogy felkeresik a többi "teremtõt" hogy kiderüljön miért akarják elpusztítani amit alkottak.
Next PC upgrade: 2022
http://www.imdb.com/title/tt1876277/
Brit és német pilóták lelövik egymás gépét Norvégiában, hogy aztán egy kabinban éljék túl a hideget, éhséget. És persze valahogy együtt kell mûködni. Második világháborús túlélõthriller, egész jó volt 😊
7/10
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
De semmi köze egy rendes, vagy hivatalos elõzeteshez.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Lehet nem fog tetszeni pár emberkének a véleményem, de ez a film bûnszar. Unalmas, ráadásul borzasztó a történet is. A vége meg? MIVAN???? Amikor elõször megjelenik Batman, az igazán bõrkirázós, de aztán... gagyi végig. 😞 A végén lévõ zokogós jelenet olyan mint a Titanic kivágott nevezõs jelenete. Ciki. A jövõbeli film készítését a legutóbbi két Batman játék íróira és készítõire kellene bízni.
Elég volt belõle az igazi és az õszinte elõzetes, hogy eldöntsem: maximum kínvallatás alkalmával vagyok hajlandó megnézni - kitámasztott szemhéjjal.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
aki ezt írta vagy kitalálta, azt bezárnám 1 évre egy cellába a south park összes részével, egy bibliával, meg a battle royallal együtt, aztán miután megnézte/elolvasta ezeket pár százszor, csak utána kezdjen el írni komoly dolgokról.
de persze a nép biztos kétpofára habzsolja ezt filmet
8/10
A legjobb dolog ami Judge Dredd-del torténhetett azóta az... eset óta amikor a sisakját... áh hagyjuk...
Ha minimum ilyen lenne az osszes akciofilm, azdeszép világ lenne...
Ultra eroszakos, véres, tele fasza belassításokkal, Dredd meg egysorosokkal dobálózik és pusztít. Karl Urban mindig is kedvenc volt, és kivételesen a kis szoszi partner sem olyan rossz mint amilyennek elsore tunik.
Legjobb akciófilm amit idén láttam (Exp2 kimaradt).
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Egy újabb klasszikust pótoltam be ami eddig kimaradt. Top 10 gengszterfilmek között nálam ott van. A végén az üldözés kurva jó volt. Al Pacino meg egy Isten.😊 8/10
Yo, Bitch!
Journey 2 - The Mysterious Island (2012): Az elsõ rész még egész korrekt túlélõs kalandfilm volt Brendan Fraser-rel, ez viszont már egy cukrozott hányinger a bájolgó és daloló "The Rock"-kal. Szegény Michael Caine, már neki is mindent be kell vállania a nyugdíj-kiegészítésért? 4/10, mert a félvér csaj egész csinos volt és a CGI sem volt rossz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
LOL. Ez a Darkest Hour egy béna matiné volt 😊
Kell hozzá egy állapot, de nem bántam meg na. Tesco turkálóban be is szerzem majd egyszer 990-ért 😄
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Egy nagyon izgalmas poszt apokaliptikus sci-fi Moszkvában noname színészekkel.😊
Ez még keményebb volt, mint a 28 héttel késõbb c. film.
IMDB és a port.hu is alacsony pontszámot adott rá szerintem jogtalanul, mert a film végig izgalmas volt, hangulat is adott volt talán egyedül az róható fel negatívumként, hogy rövidke a film.
Folytatása várható szerintem
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Egész korrekt kis sf köntösû akciófilm volt, ûrfegyházzal, meg ami kell. Még aránylag fordulatos is.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Yo, Bitch!