Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CalebJoe
Ha Paul Dini-re gondolsz ja Nolan elmehet mellette a picsába.
tomsolo
Szegény Tommy nagyon megöregedett. 😞

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

tommygear
a legutóbbi 2 Batman játék írója elég sok filmen túl van már
PetruZ
MiB 3 (2012): Kevésbé humoros, mint a korábbi részek, kicsit kapkodós is talán, de a sztori jól össze van kötve az elõzõ részekkel (fõleg az elsõvel), így a vége azért meglepi volt, nem számítottam rá (ez talán elõrevetíti is, hogy nem lesz több MiB film velük, Tommy Lee Jones-t nagyon nehezen lehetett rávenni erre is). A fõgonosz viszont elég nevetséges volt, negatív értelemben, a '60-as évekbeli részek viszont jópofák. 6/10
IMYke2.0.0.0
Szerintem, Dean Winchester is tudja/tudta ezt - ott a szmájli is a mondatoknál 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

stargatelost
Viccelsz, ugye? Ez direkt egy paródia, hogy rákontráznak a hülyeségekre a filmben, és elõzetesként kifigurázzák ezeket. "Honest Trailers". Ez egy youtube sorozat, több filmet is megcsináltak így, szerintem baromi jók.
De semmi köze egy rendes, vagy hivatalos elõzeteshez.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

IMYke2.0.0.0
Ez a narrátor szereti hallani a saját hangját 😊))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

csak nekem tûnt fel az ,hogy a narrátor a kelleténél is többet beszélt? 😄 nekem sem jön be a film így az elõzetes és a leírás alapján sem :S
Totti5
Nem is tetszik😊 Játék írók meg maradjanak a játékoknál. Õk ahhoz értenek és nem a filmekhez.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Dark K. Rises

Lehet nem fog tetszeni pár emberkének a véleményem, de ez a film bûnszar. Unalmas, ráadásul borzasztó a történet is. A vége meg? MIVAN???? Amikor elõször megjelenik Batman, az igazán bõrkirázós, de aztán... gagyi végig. 😞 A végén lévõ zokogós jelenet olyan mint a Titanic kivágott nevezõs jelenete. Ciki. A jövõbeli film készítését a legutóbbi két Batman játék íróira és készítõire kellene bízni.
IMYke2.0.0.0
Szerencsére, nem áll szándékomban megnézni.
Elég volt belõle az igazi és az õszinte elõzetes, hogy eldöntsem: maximum kínvallatás alkalmával vagyok hajlandó megnézni - kitámasztott szemhéjjal.

Blasta
Nem

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

CSOCSO
dredd
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Meg nem lattam a filmet de jol gondolom, hogy a szoszi csaj az a huga a sebes arcu csajnak? Igen vagy nem valaszt kerek😄
hunger games izé

aki ezt írta vagy kitalálta, azt bezárnám 1 évre egy cellába a south park összes részével, egy bibliával, meg a battle royallal együtt, aztán miután megnézte/elolvasta ezeket pár százszor, csak utána kezdjen el írni komoly dolgokról.

de persze a nép biztos kétpofára habzsolja ezt filmet

Blasta
DREDD 3D

8/10

A legjobb dolog ami Judge Dredd-del torténhetett azóta az... eset óta amikor a sisakját... áh hagyjuk...

Ha minimum ilyen lenne az osszes akciofilm, azdeszép világ lenne...
Ultra eroszakos, véres, tele fasza belassításokkal, Dredd meg egysorosokkal dobálózik és pusztít. Karl Urban mindig is kedvenc volt, és kivételesen a kis szoszi partner sem olyan rossz mint amilyennek elsore tunik.
Legjobb akciófilm amit idén láttam (Exp2 kimaradt).

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

IMYke2.0.0.0
Tõle pótolnom kell még. <#nyes>

ROCKnROLLA
Asha Akira-nak is vannak 9 pontos filmjei ... 😄

ForzaInter
Carlito Way

Egy újabb klasszikust pótoltam be ami eddig kimaradt. Top 10 gengszterfilmek között nálam ott van. A végén az üldözés kurva jó volt. Al Pacino meg egy Isten.😊 8/10

Yo, Bitch!

IMYke2.0.0.0
A "28 héttel késõbb" sem egy nagy film...

IMYke2.0.0.0
Kurosawa Akirának vannak 9 pont feletti filmjei... érdemes Tõlem ég szemezgetni.

PetruZ
Snow White and the Huntsman (2012): Kár, hogy a trailerben ellõttek megint minden izgalmas részt, így a film maradt a jól bevált szenvedõs kliséknél, egy dark fantasy-tõl többet vártam. A legnagyobb baja, hogy Stewart helyett egy szikkadt fabábu is jobb lett volna, mind színészileg, mind "csajilag", Theron néni bizony köröket vert rá mindkét téren. Az átírt sztori viszont egész pofás, ötletes volt, tetszett, felhúzta a pontszámot 6/10-re.

Journey 2 - The Mysterious Island (2012): Az elsõ rész még egész korrekt túlélõs kalandfilm volt Brendan Fraser-rel, ez viszont már egy cukrozott hányinger a bájolgó és daloló "The Rock"-kal. Szegény Michael Caine, már neki is mindent be kell vállania a nyugdíj-kiegészítésért? 4/10, mert a félvér csaj egész csinos volt és a CGI sem volt rossz.
Viszonyítás kérdése, de egy fertõzöttekkel teli horda elõl könnyebb elbújni, mint ezek elõl a láthatatlan pajzsú elektromosságot elõidézõ izék elõl, amik azonnal szétporlasztanak, megtalálnak ha rossz felé mész és a sugaraid látják is. Az alapötlet baromi jó lett szerintem nem nagyon láttam ilyesmit még. Jó volt benne 1-2 logikai bukfenc, 2 csaj olykor idegesítõ volt és a ruszkikat is szépen megalázták az amerikaiak ebben a filmben (ez részlet kérdés), ennek ellenére izgalmas volt.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

stargatelost
"Ez még keményebb volt, mint a 28 héttel késõbb c. film."

LOL. Ez a Darkest Hour egy béna matiné volt 😊

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Tyler1
Most néztem meg én is. A sok lehúzás után csak azért ültem le elé, mert kíváncsi voltam, mi lehet ennyire szar benne. Szóval elvárások nélkül engem teljesen jól szórakoztatott. Elég gagyi, logika, fizika nem játszik, CGI nem zavaró, de tény, hogy még az Avatar game-re se köszönhetne rá az utcán, viszont egy péntek esti "hurrá vége a hétnek" kikapcsolódásnak elment. Én konkrétan végig röhögtem Pearce beszólásait, meg az összes lehetetlen baromságot(motoros jelenetet nem hiszem el, hogy komolyan gondolták), csaj is tûrhetõ volt, és a végére még egy egyszerû csavarocska is belefért.

Kell hozzá egy állapot, de nem bántam meg na. Tesco turkálóban be is szerzem majd egyszer 990-ért 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Legsötétebb órák (Darkest hours) 2011

Egy nagyon izgalmas poszt apokaliptikus sci-fi Moszkvában noname színészekkel.😊

Ez még keményebb volt, mint a 28 héttel késõbb c. film.

IMDB és a port.hu is alacsony pontszámot adott rá szerintem jogtalanul, mert a film végig izgalmas volt, hangulat is adott volt talán egyedül az róható fel negatívumként, hogy rövidke a film.

Folytatása várható szerintem

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Malakai
Tökéletes film nincs, ettõl még osztok 10/10-et, mert a számomra legjobban tetszõ filmek vannak a toppon. Objektíven úgyse lehet pontozni úgy egészében egy filmet.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

kevés ritka jó film egyike
Sir Quno Jedi
Lockout

Egész korrekt kis sf köntösû akciófilm volt, ûrfegyházzal, meg ami kell. Még aránylag fordulatos is.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

ForzaInter
Ezeket pedig kötelezõ látni. Nem hallhatsz meg anélkül, hogy nem láttad ezeket a filmeket.😄

Yo, Bitch!

Dynamic
Szerintem Stallone egyik leggyengébb filmje. Oké, 20-30 éve bekajáltunk mindent, ami Stallone, Shcwarzi, Willis, sci-fi, akció, de valahogy már akkor sem tudtam a Judge Dreddre úgy tekinteni rá, mint valami klasszikusra. (Az, hogy egy gyenge ripacs, Rob Schneider is szerepet kapott benne, csak tovább csökkentette a színvonalat.)Emlékszem, amikor elõször megláttuk Sly-t a motoron a jelmezben, percekig röhögtünk. Szal, ide nekem az új Dreddet, számomr a régit nem lesz nehéz lepipálni.
szucsy89
hu, ezekbõl kettõt láttam, akkor lehet el kéne kezdenem bepótolni õket 😄D
ForzaInter
Pulp Fiction, Reservoir Dogs, Fight Club, Forrest Gump, Usual Suspects, Goodfellas, American History X, Full Metal Jacket, American Beauty, Godfather, Shawshank Eedemption

Ezek 9-10 pontos filmek nálam.

Yo, Bitch!

The Asylum Tapes (Greystone Park)

Félig-meddig kézikamerás horror. Kicsit gagyi, és láthatóan kis költségvetés ellenére ki játszik benne? A rendezõ Oliver Stone... beszarás. Amúgy egyszer meg lehet nézni.
Tyler1
Futballmaffia is pl. 14%-on áll, pedig az is piszkosul jó film. Persze, nem mérvadó ez sem, de ha egy popcorn remake eddig minden kritikusnak maximális pontszámon áll, az valamit sejtet a minõségbõl (szvsz).

desigo
Tegnap megnéztem egy 10 pontos alapmûvet.
Igaz ráment a fél délutánom (mert 207 perc hosszú) de megérte.

A hét szamuráj (1954)

Fekete-fehér film létére látványos beállításokat,gyönyörû képeket látunk végig.A parasztok arckifejezései döbbenetesen meghatóak a szamurájok pedig egytõl-egyig mind szerethetõ karizmatikus egyének.
Itt nincsenek semmilyen látványos effektek vagy CGI mégis nagyon valósághûek a harcok a banditákkal.Emberközeli ahogy szuper képességek nélkül testüket nem kímélve csatáznak.
Itt nincsenek hatásvadász,mesterkélt pillanatok.Nincsenek klisék.
Van viszont korrekt történet,mondanivaló,színészi játék,szépen felépített ív,hatásos aláfestõ zene.

10/10
Calver
azt azért vedd hozzá, h a rottentomatoes nagyon finoman szólva is molyszagú öregemberek gyûjteménye, akiknek a kritikái az "átlag filmnézõ" számára kb annyira mérvadóak, mint egy döglött pisztránggal leosztott pofon - ez sokszor meg is mutatkozik "kritikusok" vs közönség által kiosztott pontszámokban, lásd The Boondock Saints, ami minden idõk egyik legcoolabb filmje, és ott áll... 17%-on. <#shakehead>

"The trees move. Do you not see it?"

"Állítólag, az "új" emlékmás nem kicsit rugaszkodott el az eredeti, néhány oldalas P.K. Dick írástól..."

Még nem láttam, de a régi is nem kicsit rugaszkodott le, nem igaz? Még annyi köze sem volt eredeti mûhöz, mint a Blade runnernek. 😊

Tyler1
Bajom nekem sincs vele(bár a fõszerepeit nem szerettem), de hogy õ, mint Dredd...nálam elég nagy hendikep.

IMYke2.0.0.0
Karl Urban-t én személy szerint bírom, színészként - ellenben, számomra, a Dredd = Sly-féle. Ahogy az Emlékmás = Schwarzi-féle.

Állítólag, az "új" emlékmás nem kicsit rugaszkodott el az eredeti, néhány oldalas P.K. Dick írástól...

IMYke2.0.0.0
😊
Moziban is megnéztem õket, és otthon az Extended-eket.
Miután mindegyiket látta az ember 3x (minimum) az összkép letisztul, és azért máris keményebb kritikát fogalmazhat meg - na nem olyan "fasságot" mint a Puzsér, de azért lehet kritikus.
Amúgy a 9.5/10-et talán még megkaphatja 😊

Tyler1
Az új Dredd rotten-en 100%. Akkor csak nekem tûnt vérgagyinak az elõzetes, a promózás, meg ez a Karl Urban?
Az eredeti még mindig az egyik kedvencem Slytól.

OFF: A sima vagy a hosszabb rendezõi? 😄 Csak vicc volt.

IMYke2.0.0.0
Mondjuk ez igaz. Pusztán, érdeklõdtem 😊

IMYke2.0.0.0
A Gyûrûk Urába is bele lehet kötni . 😊

davidka003
Gyûrûk ura. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Totti5
Olyan alapmû ami még jobb😊

( lehet 7/10 is valami és alapmû ) játékok terén is millió olyan van amit így emlegetünk és közel sem 9 vagy 10 pontosak

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Csak érdekel, nem kötekszem: ha ez csak 8-as (és alapmû), akkor mi nálad a 9-es?
10/10-es film nem létezik. Szerintem.

ForzaInter
Taxi Driver

Ez nem tudom, hogy maradhatott eddig ki.. Alapmû. 8/10

Yo, Bitch!

PetruZ
<#eljen>

Azt tudtam, hogy lesz, csak bizonytalan voltam abban, hogy elkezdték-e már. Aztán eszembe jutott, hogy idõnként forgatási képeket rakott ki (itt az sg-n is voltak), szóval megnyugodtam. 😊
Volt filmterv, csak eleve halva született ötlett volt.