Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aki a Prometheus hétvégén elõkerült MicDub-os verzióját látta, kérem mondja meg, hogy érdemes-e foglalkozni vele, vagy nagyon mozis a hang?

TED

Sokkal, de sokkal elmaradt egy átlagos Family Guy epizód szinvonalától. Fû-Pia-Kaki-Pisi poénok becsomagolva egy ezerszer látott szerelmi történetbe (Shaun Of The Dead).
Uncsi volt, ha lett volna rajtam óra, 5 percenként nézegettem volna.

4/10
MrSpock
Prometheus: Vegyes volt nálam a film fogadtatása. Tetszett is meg nem is. Valami hiányzott belõle,de sokáig gondolkodtam,hogy mi az,és talán az az Alien-érzés. Noomi nagyon kemény volt,fõleg hogy miket kellett megcsinálnia egy hasfalmetszést követõen.Jól bírták a kapcsok,minõségi anyag lehetett.😊 Érdekes volt ez a teremtés dolog,bár sok választ ebben a részben nem kaptunk. Nem értem hogy pl az öreget,miért maszkkal oldották meg? Akár a rendezõ is eljátszhata volna. A szereplõk nagy része nem sok vizet zavart,elhullottak szépen. Azért érdekes volt,hogy a teremtõ,nem pöcsölt sokat,nem is kérdezett,kommunikált,hanem egybõl aprított,és irány a föld,gyorsan pusztítsuk ki az emberiséget. Fõleg ekkora fejlett technológiával,intelligenciával megáldott lény,és semmi infót nem akart,vagy csak maga aküldetése érdekelte. Gyenge kis arctámadó volt a végén 😊 És persze létrejött a királynõ is. Végülis adok rá egy 6/10-et,mert azért lekötött,de jobbra számítottam.

Go Jeff Go!!!!

Dynamic
Kései MIB3 és Prometheus kri.. vélemények? Nocsak, ezek szerint tölthetõ?
daver88
MIB 3

Lapos, unalmas, az elsõ rész nyomába sem ér...alig volt akció, poénok sem nagyon találtak be. A fõgonosz talán túl nagy hangsúlyt kapott, nem jutott másra idõ a filmben. Amivel nem is lenne baj, de a gonosz alienünk sem sikerült a legjobbra, valami belõle is hiányzott...Színészek hozták az átlagot, bár Will Smith nem volt topformában az biztos...5/10

Tyler1
Prometheus

De jó, hogy anno nem pazaroltam pénzt mozijegyre. A sztori amellett, hogy összecsapott, semennyire nem dolgoztatta meg a pulzusomat, és még baromság is. Karakterkidolgozás bûngyenge, a legtöbb karakter teljesen jelentéktelen, statiszta elemként van a képernyõn, a maradék meg rohadtul idegesítõ volt, kivéve egyet, õ rá mindjárt rátérek. A látvány néhol egészen pazar volt, néhol hihetetlen gagyi, és nem a cgi-ra gondolok. A jelmez és maszk egy filléres sci-fiben megállná a helyét, egy ilyen high-budget szuperprodukcióban röhejes volt. A végsõ jelenet meg kínos az egész Alien univerzumra nézve is.
Ami kicsit megmentette a filmet, az Noomi Rapace. Abban a bõ 3/4 órában, mikor végre leading role-lá lép elõ, egészen élvezhetõ a film. Elõttem teljesen megidézte Sigourney Weaver szellemét, és végre egy olyan színésznõ, akinek ez jól is áll. Ha lesz folytatás, akkor csak is abban az esetben érdekel, ha az õ fõszereplésével készül, és valami Alien hangulatot megpróbálnak megközelíteni.
5/10

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Tikal
Most az fog jönni hogy tisztázzuk mi a sci-fi és mi az akcio vígjáték...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

desigo
Precious

Megindító,kemény dráma egy 16 éves túlsúlyos,fekete lány viszontagságos életérõl.Az iskolában kiközösítik,otthon emberszámba se veszik.
Megrázó,szinte már túlzó a történet és mindezt nagyon hitelesen adják elõ a színészek.A lány anyja visszataszító, a hideg is kirázott tõle.
Mariah Carey és Lenny Kravitz is kap egy kevés szerepet a filmben.
Ezt érdemes megnéznie mindenkinek aki kicsit is nyavalyog a szerencsétlen élete miatt.

8/10
Majd jön sorban a Looper, Cloud Atlas, Oblivion, Elysium, és reméljük még sok más is.

Totti5
Gondolom annak kellene jönnie hogy a MIB 3 egy vígjáték, az Avatar és a Prométeusz meg nem. Az Avengers meg álszkifi mint kiderült.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

tommygear
most megint az fog jönni, hogy ha nem teszik valakinek egy hype film azt lenézzük?
Tikal
Szerintem te kevered a szezont a fazonnal...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Totti5
<#fejvakaras>

MIB3

Hát ez hatalmas volt. Végre egy jó scifi blockbuster a béna Avatar, gázos Prométeusz, gagyarék álscifi Avengers és a többi hasonló zsé film után.

Persze ez se volt az a kategória mint egy D9, de azért jó volt nagyon.

grebber
Prometheus

Több akciót vártam,de aránylag jó lett.Most már azt is tudjuk hogyan lettek az alien-ek.

Lehet csak én vagyok vele így, de egy filmet elnéznék arról (esetleg a Prometheus 2 is lehetne) hogy felkeresik a többi "teremtõt" hogy kiderüljön miért akarják elpusztítani amit alkottak.

Next PC upgrade: 2022

stargatelost
Into the White (2012)
http://www.imdb.com/title/tt1876277/

Brit és német pilóták lelövik egymás gépét Norvégiában, hogy aztán egy kabinban éljék túl a hideget, éhséget. És persze valahogy együtt kell mûködni. Második világháborús túlélõthriller, egész jó volt 😊

7/10

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Tikal
Emlékeim szerint a második rész nekem nem tetszett, az elsõ jó volt, meg szerintem ez is, persze azért mert Will Smith 😊 Az õ poénjai, játéka nélkül nyilván nem müködne ez a film, én sokat röhögtem mikor néztem 😊)

tommygear
igen rá
CalebJoe
Ha Paul Dini-re gondolsz ja Nolan elmehet mellette a picsába.
tomsolo
Szegény Tommy nagyon megöregedett. 😞

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

tommygear
a legutóbbi 2 Batman játék írója elég sok filmen túl van már
PetruZ
MiB 3 (2012): Kevésbé humoros, mint a korábbi részek, kicsit kapkodós is talán, de a sztori jól össze van kötve az elõzõ részekkel (fõleg az elsõvel), így a vége azért meglepi volt, nem számítottam rá (ez talán elõrevetíti is, hogy nem lesz több MiB film velük, Tommy Lee Jones-t nagyon nehezen lehetett rávenni erre is). A fõgonosz viszont elég nevetséges volt, negatív értelemben, a '60-as évekbeli részek viszont jópofák. 6/10
IMYke2.0.0.0
Szerintem, Dean Winchester is tudja/tudta ezt - ott a szmájli is a mondatoknál 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

stargatelost
Viccelsz, ugye? Ez direkt egy paródia, hogy rákontráznak a hülyeségekre a filmben, és elõzetesként kifigurázzák ezeket. "Honest Trailers". Ez egy youtube sorozat, több filmet is megcsináltak így, szerintem baromi jók.
De semmi köze egy rendes, vagy hivatalos elõzeteshez.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

IMYke2.0.0.0
Ez a narrátor szereti hallani a saját hangját 😊))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

csak nekem tûnt fel az ,hogy a narrátor a kelleténél is többet beszélt? 😄 nekem sem jön be a film így az elõzetes és a leírás alapján sem :S
Totti5
Nem is tetszik😊 Játék írók meg maradjanak a játékoknál. Õk ahhoz értenek és nem a filmekhez.

Dark K. Rises

Lehet nem fog tetszeni pár emberkének a véleményem, de ez a film bûnszar. Unalmas, ráadásul borzasztó a történet is. A vége meg? MIVAN???? Amikor elõször megjelenik Batman, az igazán bõrkirázós, de aztán... gagyi végig. 😞 A végén lévõ zokogós jelenet olyan mint a Titanic kivágott nevezõs jelenete. Ciki. A jövõbeli film készítését a legutóbbi két Batman játék íróira és készítõire kellene bízni.
IMYke2.0.0.0
Szerencsére, nem áll szándékomban megnézni.
Elég volt belõle az igazi és az õszinte elõzetes, hogy eldöntsem: maximum kínvallatás alkalmával vagyok hajlandó megnézni - kitámasztott szemhéjjal.

Blasta
Nem

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

CSOCSO
dredd
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Meg nem lattam a filmet de jol gondolom, hogy a szoszi csaj az a huga a sebes arcu csajnak? Igen vagy nem valaszt kerek😄
hunger games izé

aki ezt írta vagy kitalálta, azt bezárnám 1 évre egy cellába a south park összes részével, egy bibliával, meg a battle royallal együtt, aztán miután megnézte/elolvasta ezeket pár százszor, csak utána kezdjen el írni komoly dolgokról.

de persze a nép biztos kétpofára habzsolja ezt filmet

Blasta
DREDD 3D

8/10

A legjobb dolog ami Judge Dredd-del torténhetett azóta az... eset óta amikor a sisakját... áh hagyjuk...

Ha minimum ilyen lenne az osszes akciofilm, azdeszép világ lenne...
Ultra eroszakos, véres, tele fasza belassításokkal, Dredd meg egysorosokkal dobálózik és pusztít. Karl Urban mindig is kedvenc volt, és kivételesen a kis szoszi partner sem olyan rossz mint amilyennek elsore tunik.
Legjobb akciófilm amit idén láttam (Exp2 kimaradt).

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

IMYke2.0.0.0
Tõle pótolnom kell még. <#nyes>

ROCKnROLLA
Asha Akira-nak is vannak 9 pontos filmjei ... 😄

ForzaInter
Carlito Way

Egy újabb klasszikust pótoltam be ami eddig kimaradt. Top 10 gengszterfilmek között nálam ott van. A végén az üldözés kurva jó volt. Al Pacino meg egy Isten.😊 8/10

Yo, Bitch!

IMYke2.0.0.0
A "28 héttel késõbb" sem egy nagy film...

IMYke2.0.0.0
Kurosawa Akirának vannak 9 pont feletti filmjei... érdemes Tõlem ég szemezgetni.

PetruZ
Snow White and the Huntsman (2012): Kár, hogy a trailerben ellõttek megint minden izgalmas részt, így a film maradt a jól bevált szenvedõs kliséknél, egy dark fantasy-tõl többet vártam. A legnagyobb baja, hogy Stewart helyett egy szikkadt fabábu is jobb lett volna, mind színészileg, mind "csajilag", Theron néni bizony köröket vert rá mindkét téren. Az átírt sztori viszont egész pofás, ötletes volt, tetszett, felhúzta a pontszámot 6/10-re.

Journey 2 - The Mysterious Island (2012): Az elsõ rész még egész korrekt túlélõs kalandfilm volt Brendan Fraser-rel, ez viszont már egy cukrozott hányinger a bájolgó és daloló "The Rock"-kal. Szegény Michael Caine, már neki is mindent be kell vállania a nyugdíj-kiegészítésért? 4/10, mert a félvér csaj egész csinos volt és a CGI sem volt rossz.
Viszonyítás kérdése, de egy fertõzöttekkel teli horda elõl könnyebb elbújni, mint ezek elõl a láthatatlan pajzsú elektromosságot elõidézõ izék elõl, amik azonnal szétporlasztanak, megtalálnak ha rossz felé mész és a sugaraid látják is. Az alapötlet baromi jó lett szerintem nem nagyon láttam ilyesmit még. Jó volt benne 1-2 logikai bukfenc, 2 csaj olykor idegesítõ volt és a ruszkikat is szépen megalázták az amerikaiak ebben a filmben (ez részlet kérdés), ennek ellenére izgalmas volt.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

stargatelost
"Ez még keményebb volt, mint a 28 héttel késõbb c. film."

LOL. Ez a Darkest Hour egy béna matiné volt 😊

Tyler1
Most néztem meg én is. A sok lehúzás után csak azért ültem le elé, mert kíváncsi voltam, mi lehet ennyire szar benne. Szóval elvárások nélkül engem teljesen jól szórakoztatott. Elég gagyi, logika, fizika nem játszik, CGI nem zavaró, de tény, hogy még az Avatar game-re se köszönhetne rá az utcán, viszont egy péntek esti "hurrá vége a hétnek" kikapcsolódásnak elment. Én konkrétan végig röhögtem Pearce beszólásait, meg az összes lehetetlen baromságot(motoros jelenetet nem hiszem el, hogy komolyan gondolták), csaj is tûrhetõ volt, és a végére még egy egyszerû csavarocska is belefért.

Kell hozzá egy állapot, de nem bántam meg na. Tesco turkálóban be is szerzem majd egyszer 990-ért 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Legsötétebb órák (Darkest hours) 2011

Egy nagyon izgalmas poszt apokaliptikus sci-fi Moszkvában noname színészekkel.😊

Ez még keményebb volt, mint a 28 héttel késõbb c. film.

IMDB és a port.hu is alacsony pontszámot adott rá szerintem jogtalanul, mert a film végig izgalmas volt, hangulat is adott volt talán egyedül az róható fel negatívumként, hogy rövidke a film.

Folytatása várható szerintem

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Malakai
Tökéletes film nincs, ettõl még osztok 10/10-et, mert a számomra legjobban tetszõ filmek vannak a toppon. Objektíven úgyse lehet pontozni úgy egészében egy filmet.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

kevés ritka jó film egyike
Sir Quno Jedi
Lockout

Egész korrekt kis sf köntösû akciófilm volt, ûrfegyházzal, meg ami kell. Még aránylag fordulatos is.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

ForzaInter
Ezeket pedig kötelezõ látni. Nem hallhatsz meg anélkül, hogy nem láttad ezeket a filmeket.😄

Yo, Bitch!

Dynamic
Szerintem Stallone egyik leggyengébb filmje. Oké, 20-30 éve bekajáltunk mindent, ami Stallone, Shcwarzi, Willis, sci-fi, akció, de valahogy már akkor sem tudtam a Judge Dreddre úgy tekinteni rá, mint valami klasszikusra. (Az, hogy egy gyenge ripacs, Rob Schneider is szerepet kapott benne, csak tovább csökkentette a színvonalat.)Emlékszem, amikor elõször megláttuk Sly-t a motoron a jelmezben, percekig röhögtünk. Szal, ide nekem az új Dreddet, számomr a régit nem lesz nehéz lepipálni.
szucsy89
hu, ezekbõl kettõt láttam, akkor lehet el kéne kezdenem bepótolni õket 😄D
ForzaInter
Pulp Fiction, Reservoir Dogs, Fight Club, Forrest Gump, Usual Suspects, Goodfellas, American History X, Full Metal Jacket, American Beauty, Godfather, Shawshank Eedemption

Ezek 9-10 pontos filmek nálam.

Yo, Bitch!