Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amerikai pite 4 - Találkozó

A társaság nagy rész próbál felnõni, de Stiffler ugyanolyan pöcs maradt! Hál' Istennek, mert ez menti meg a filmet 😊
n000rbi
Batcop 😊 Jó kis ujjlenyomatmágnes-sisak. (de legalább bárhonnan kiszúrják napsütésben)

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

n000rbi
Szerintem meg nagyon is f.sza plakát 😊 (de biztos azért, mert a 80-as években cseperedtem😄)

IMYke2.0.0.0
Egyetértünk.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Blasta
Mi gáz ezen?????
80as évek stilusaban rajzolt plakát, kurvajo munka.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Guren
Outlander megvolt már? szerintem egész kellemes kis költségvetésû scifi.

k0trapali
The Hunter(2011)

Hát kajak felidegesített a film... egy idegesítõ nemnormális film. A tájak és a vadon viszont szép. Pontozni meg nem fogom mert bosszantó film. Szörnyû!
tomsolo
LOL (namégegyszer)

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

tomsolo
LOL!

http://filmbuzi.hu/files/2012/robocoppp3.jpg
http://filmbuzi.hu/files/2012/robocoppp8.jpg

Tatyla
ez de gáz...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

A kilencedik légió (2010)

A Prometheus óta megkedveltem Michael Fassbendert, és elhatároztam, hogy megnézegetem a filmjeit. Elsõre ez jutott. Római Birodalom, Britannia, 9. Légió....ismerõs volt a téma, mivel még régebben néztem meg a 'The Eagle' címû filmet, ami nagyon is tetszett. Mint kiderült ez volt lényegében, annak a filmnek az elõzménye. Ajánlom mindenkinek, egy megnézést bõven megér 😊

8/10

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

böröczk
Láttam, és tetszett is.
Amúgy ilyesmire is gondoltam.

Most végül leszedtem az Orphanage-t, és töltés alatt a The Orphan, ezekrõl valaki egy véleményt, spoilermentesen, akár szubjektív pontozás formájában? 😄

Kumiho #2179

PetruZ
The Expatriate (2012): Aaron Eckhart próbál keménykedni a volt titkosügynök apuka személyében, aki miközben a lányával menekül, kénytelen a titkolt múltjával is szembenézni és egy nemzetközi ügyet is megoldani - elég középszerûen. Volt "kill squad" ügynökként ritka sokat bénázik, de a lagymatag, feleslegesen túlkomplikált sztori se igazán tud aládolgozni, a normális befejezést meg feláldozták az érzelgõsség oltárán. Tévéfilmnek simán jó lesz néhány hónapon belül, különösebben vágni sem kell belõle... 4/10
zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Blacksheep333
Pandorum

Az operációs rendszeren is túl...

böröczk
Szeretnék valami (akár új, akár régebbi) filmet, ha ajánlanátok nekem a következõkhöz hasonló kategóriákban, ma östére:

District 9
Moon
Cabin in the Woods
Kocka
The Thing

Tulajdonképp bármi jöhet, ami nem földhöz ragadt, és minõségi.
Vagy jöhet kevésbé minõségi, de ugyanakkor nagyon szórakoztató. 😛

De akár színvonalas vígjáték is, viszont az akkor tényleg jó legyen. 😊

Kumiho #2179

Pluskast
Ugyan ez még nem jött ki de nagyon érdekes filmnek ígérkezik.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

PetruZ
De akkor a gomb lehetett volna náluk is, sõt, úgy még izgibb lett volna... 😛
Malakai

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
annak a bizonyos kis vezérlõteremnek és a liftes helységnek a létét, ahol egy nagy piros gomb üzemeltet egy vész-kiürítõt, ami minden szörnyet benyom a bázis belsejébe...

Biztosan...
...az istenek egyik kitétele volt a "szerzõdésben", hogy összeköttetésben legyenek a szörnyliftek a bázissal közvetlen.
<#vigyor>

(\__/) ( X.x) ( } . { )

PetruZ
The Cabin in the Woods: Azt már az elején levágtam, hogy ezt nem klasszikus horrorfilmes, hanem techno-horror-geek szemmel kell nézni (megjegyzem: a ház teljesen ugyanaz volt, mint az Evil Dead-ben 😊 ) és ettõl kezdve teljesen jól mûködött és szórakoztatott, egészen az apokaliptikus befejezésig. A "miért?" mondjuk elég haloványra sikerült, de elfogadható, ez esetben viszont jobban örültem volna egy olyan alternatív befejezésnek, ahol
a füvezõs srác nyírja ki a csajt, azzal a felkiáltással, hogy "oké, te nem vagy szûz, de én igen... (durr) cool, mit nyertem?"... 😛

Egy dolgot nem értettem sehogysem:
annak a bizonyos kis vezérlõteremnek és a liftes helységnek a létét, ahol egy nagy piros gomb üzemeltet egy vész-kiürítõt, ami minden szörnyet benyom a bázis belsejébe...

Ettõl függetlenül okés volt, nézhetõ, szórakoztató, azaz erõs 6/10.
ProGabe
Több Hitchcock van benne, mint Hopkins, az biztos. Lenyûgözõ:

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Üdv mindenkinek
A Looperrel kapcsolatban lenne két kérdésem, lehet hogy logikai hiba, de lehet hogy csak én nem figyeltem.
Az elsõ az lenne hogy Joe feleségét teljesen lazán lelõtték, de a filmben nem az az alapvetõ probléma hogy ne lehet senkit megölni mert a hullát nem lehet eltüntetni? A másik pedig az hogy amikor a fiatal Joe felkel miután leütötte az idõs a zsebében talál egy cetlit, viszont amikor az idõs Joe szemszögébõl mutatják az eseményeket akkor ott nem szerepel semmilyen cetli, vagy csak én nem voltam elég figyelmes?

Shep
Az lehet, hogy fejlõdik csak ebbõl nálunk nem sok minden látható, sõt inkább visszafejlõdés érezhetõ.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wesker24
Még nem de ami késik nem múlik amilyen rohamos ütemben fejlõdik az orvostudomány X éven belül már olyan betegségek is gyógyíthatók lesznek amik mostani szemmel még lehetetlen !
Shep
De azt nem is mondta senki.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wesker24
Nekem is pajzsmirigy gondjaim vannak egyike azoknak a hormonoknak amik kiestek nem mûködtek születésemkor igy nekem nem 100 %-os a test hõmérséklet szabályozásom vagyis nem érzem annyira a hideget és a meleget mint egy átlag ember a kezem tisztára olyan mint egy Avatar-é amikor hideg van egyszerûen nincs benne megfelelõ vérkeringés !

Régebben évekig szedtem az L-Thyroxin-t pajzsmirigyre de mára már sikerült elhagynom !
Sir Quno Jedi
Én nem ugattalak le. A pajzsmirigyem miatt, amúgy is kell bioptron lámpa.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

wesker24
A fényterápiának igenis van gyógyító hatása mert nagy muter is használja a térdeihez de szerintem arra pont nem lenne alkalmas hogy elhalt idegsejteket regenerálja !
Shep
Csak elég sokan vannak akiknek visszatér a fájdalom de mindegy többet nem próbálok segíteni senkinek ezen a fórumon mert mindig csak leugatás a vége.

Sir Quno Jedi
õõõ, valószínûleg már igen rég halott lennék, ha nem múlt volna el mindkét gyulladás (jó sok szteroidtól). Szóval manapság már nincsenek ezzel kapcsolatban komoly fájdalmaim, rég túl vagyok minden lehetséges rehabon, mint a Sly is... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Shep
Az ok csak nem mindegy hogy fájdalom csillapítón él vagy sem, mondjuk engem pont nem érdekel ki mit szed be.

IMYke2.0.0.0
Idegpályákat nem hiszem, hogy csak úgy vissza lehet "növeszteni" 😊(

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Kipróbáltad?

Sir Quno Jedi
Nézd, ha attól a már elhalt idegpályák visszanõnek, akkor igen... (de nem)

REALista
Na persze..😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Shep
Bioptron lámpa.

Tyler1
Sly-t születésénél az orvosok bénították le. Megrántották azt hiszem.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Sir Quno Jedi
viszi a felsõrészt, nyak, váll, arc, stb.

Sir Quno Jedi
Hátul a nyakban gyullad be az ideg, aztán beng.

IMYke2.0.0.0
Mivel az ég világon semmit sem tudtam róla, szerintem, releváns volt a kérdésem. Most, hogy már tudom mi is ez, nem fogok hasonló kérdést feltenni másnak ebben a témakörben. 😊

Sir Quno Jedi
??? ezen úgy mégis mit lehetne mûteni ??? csoda ha nem bénulsz le örökre az adott területen (esetünkben arc egyik, vagy másik fele, esetleg mindkettõ, terjehet is tovább)... Ilyenkor a nyelved is, szád, is, szemehéjad is, arcizmaid is vezérlés nélkül maradnak (vagy éppen hbás vezérlés alatt), megfeszülnek, görcsölnek, a vérellátás kipurcanik, nem megfelelõ és mozgatni nem tudod, így sem inni, sem enni, sem beszélni nem 1xû/olykor lehetetlen, de még a szemedet becsukni sem tudod, úgyhogy manuálisan kell, meg kapsz mûkönnyet, különben kiszárad a felszíne. Az ideggyulladás már csak ilyen és mindig maradandó eredménye van, így vagy úgy, hiába a hosszas rehab.

tomsolo
Tudom 😊 Egyébként teljesen jó lenne profi szinkronszínésznek a tag, mert szépen beszél és élvezet volt hallgatni.

tomsolo
Ha lehetne akkor sly már 25 éve úgy vigyorogna mint Joker.

IMYke2.0.0.0
Ezt nem tudtam... 😞
Mûtéttel lehet segíteni a dolgon?

Sir Quno Jedi
Slynak volt arcidegzsábája, mint nekem, azé fittyedt le a szája. Hibába is minden, az idegek átveszik más idegek melóját, de sose leszel a régi sajna...

IMYke2.0.0.0
Igen - szerintem is, direkt beszéltek így. Sly mondjuk örök életében nem tudta kinyitni rendesen a száját. De még Schwarzi is tud majdnem 100%-osan akcentus nélkül beszélni, a filmben mégis erõltette a felsõ-osztrákot, Jet Li a kantonit, Van Damme a belga-franciát stb.
Jó volt ez így,

n000rbi
"Mike Patton(Õ volt a The Darkness hangja is 😛)"

...és egyébiránt a Faith no more nevû zenekar énekese is 😊

tomsolo
Bunraku (2010)

Teljesen rendben lévõ comic film (Sin City utánvágás), nagyon bejövõs vizuállal - kicsit olyasmi mintha egyszerre lenne képregény, kamaradráma és film. Mike Patton(Õ volt a The Darkness hangja is 😛) szépen és rengeteget narrál, ezért sokat nem kell agyalni a film alatt. A sztori nem bonyolult, merõ fikció, viszont sokat elmélkednek benne.

Szép szereplõgárdával rendelkezik, némelyikük igencsak kitesz magáért (pl. Woody). Sajna néha egy kicsit leül a hangulat fõleg a vége fele és az nem is lesz már vmi nagy katarzis, de egyáltalán nem bántam meg, hogy végignéztem.

Hasonló technikával - pl. sokkal kissebb CGI befektetéssel mint egy Transformers - is lehetne érdekes drámákat, filmeket készíteni.

A japán dumákat feliratozni mint comic szkript a filmen, oltári nagy ötlet egyébként.

The Expendables 2

Elnéztem volna még legalább 1 óráig. Kicsit önmaga paródiája lett, de amúgy teljesen jó volt.

7/10

tomsolo
Azon "színészkedhettek" egy kicsit, mert több riportot láttam és nem egészen ilyen a normál hangja, pl Jet Li direk kínai akcentussal mekegett, az Õ hangja se ilyen igazából... értelme nem sok volt mert csak szarbb lett tõle az eredmény.