Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
másik meg mikor mennek Csubit kimenteni: kapnak egy jolly joker birodalmi kódot, ellopnak egy birodalmi hajót, amivel kihozzák a börtönrészlegről.....mintha láttam volna pontosan ugyanezt valahol....
és még órákig lehetne sorolni ezeket
6/10
Szarvóker kora - Hát én nem gondoltam, hogy ennyire szét lehet szarni a 8 után egy SW filmet. Unalmas, logikátlan. Szövegkönyvet szerintem valami mentális betegségben szenvedő készíthette, mert szerintem egy 6 éves gyerek is komolyabb beszélgetéseket tudna összehozni, mint amik itt zajlottak. Konkrétan elaludtam a filmen fél órára. Ami meg az SW univerzumot illeti... Az lett volna a legjobb, ha réj is megförmed a film végén... Nem tudom mit tud pozitívan értékelni ezen a nagy közönség....
2/10 azért kettő, mert a 8-at még ennél is jobban utáltam, mert még nagyobb rakás szar volt mint ez.
Jumanji 2- Hááát nem volt rossz. Szerintem messze nem volt olyan jó mint az első rész, bár tény, hogy jól csavartak a sztorin azzal, hogy felkavarták az avatarokat, de valahogy nem ültek úgy a poénok, mint az első részben. Szerintem ott sokkal jobban szórakoztam, most annyira azért nem. Mondjuk Devito zseniális mikor éppen nem a Szikla, de valami akkor se volt olyan jó a filmben. NEm tudom mi, de az érzés megragadt. Arról nem is beszélve, hogy meg kellett feleségemet kérdezni, hogy mi volt a 4. film a pókember 3 mellett, amit néztünk tegnap, annyira nem hagyott bennem nyomot. 6/10
Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2020.03.16. 08:51:45
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Szodaval elmegy. Nem tudom, hogy oscar-t erdemelt volna ezert. Vegulis nem zaklat de ez a kamera trukk max egy 3D-vel er fel. Mikor elmerulsz a filmben eszre sem veszed. Mikor odafigyelsz ra akkor meg egyenesen idegesito.
Szerintem emberek tobbsege eszre sem vette volna, hogy nem volt benne "masik" kamera allas.
Sztori kozepes volt. Jo szivvel 5/10
A Charlie angyalai fullba nyomja a GIRL POWERt. Minden és mindenki ehhez képest tök szolidan csinálja. Viszont azt is meg tudom érteni, ha van olyan csaj, akinek tetszett a film. Hisz amolyan wish fulffilment a film. A nők szétrúgják a srácok seggét. De hiszem, hogy ez nem követendő példa, mert lehet ezt úgy is csinálni, hogy közben mindenki jól jár.
2/10
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A láthatatlan ember (2020)
Ezerszer jobb Predator film volt, mint a 2018-as tényleges Predator film 😊
Viccet és spoilert félre téve (mert sem a cím, sem a trailer nem árul zsákbamacskát), a történet a régi "szörnyes" filmek modern kori megidézése. Ugyan remekül bánik a feszültség fokozó eszközeivel (a kamera mozgás, a lassú történet vezetés, színészi játék, zene), de egy másodpercre sem hagy kétséget afelől, hogy valójában mi is történik itt. Talán ez az egyik legnagyobb gondja, nekem sokkal jobban bejön az a stílus, ahol eljátszik a film az ember agyával, és megpróbálja megtéveszteni, kétségek között tartani.
A másik problémám az a halom klisé, amivel tömve van a film. Annyira tipikus jelenetek vannak, hogy percekre előre tudod, mi és hogyan fog történni. A "nagy" csavar sem hiszem, hogy túl sok embert meg fog lepni (bár a mozi közönség (megjegyzem, fele tajparaszt volt ismét) nagy része, meglepetten kiáltott fel). A karakterek reakciói, döntései sokszor illogikusak, alap horror forgatókönyv hülyeségek (mert hát el kell vinni a szereplőket a konfliktusig, és így a legegyszerűbb).
Mindezek ellenére is, ez egy remek szórakozás volt. A kamera használatnak hála, a film felétől a legérdekesebb helyszínek a vásznon a teljesen üres sarkok voltak. Azért ezt így elérni nálam, nem kis munka. Az üldözési és harci jeleneket feszítettek, remek (az Upgrade film hasonló jeleneteit idéző) koreográfiával és fényképezéssel lettek megvalósítva. A színészi játék (a magyar szinkron ellenére is) teljesen rendben volt. Sok újdonságot nem fog adni a film, de arra amire szánták, bőven megfelel.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Szakadt függöny
Hidegháborús kémfilm, egy ritka béna, mondhatnám, hogy ócska forgatókönyvből. De tényleg, a legtöbb karakter, az események és a párbeszédek annyira vázlat szerűek,mintha csak azért lennének, hogy alibit adhassanak Paul Newmannek egy kis színészet gyakorlásra, és Hitchcocknak egy kis rendezői ujj gyakorlatra.
Mert ez a két dolog, egész jól működik. Minden jeleneten érződik az a mérhetetlen precizitás, ami a rendező mesterre oly jellemző. Elég csak megnézni a buszos üldözős jelenet vetített háttereit, vagy a kis szobákban történő kameramozgást. Minden pontosan úgy zajlik, ahogy azt ő megtervezte. És ez sajnos, egy ilyen forgatókönyv mellett, nagyon ki is tűnik. Túl sokat időzőnk az egyértelmű dolgokon, túlságosan is szájba rágósan tálalja azt, aminek inkább feszültséget kellene sugároznia. És a fordulatok? Csak arra jók, hogy egyik berendezett helyszínről, egy másik kameragyakorlatul szolgáló másik helyszínre helyeződjön át a stáb. Sebaj, Newmant én még nem nagyon láttam (gyermek koromban biztos, de arra már nem emlékszem), kellene tőle még pótolnom pár filmet.
----------------------
Horse Girl (2020)
Majdnem kinyomtam az elején, de milyen jó, hogy nem tettem! Először is, Alison Brie. Aztán meg olyan mindfuck spirál, hogy csak lestem. Kicsit zavarosnak tűnhet, és igazából egy jeleneten kívül nem is ad egyértelmű magyarázatot, mi is az igazság, de ettől függetlenül szerintem fasza lett.
7/10
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Katasztrófa, közel voltam hozzá, hogy nem nézem végig.
1/10
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Szerintem Eastwood legalább olyan jó rendező mint színész, ha nem jobb. Ez is egy true events sztori, és annak ellenére, hogy egy lassan hömpölygő dráma, végig képes fenntartani a feszültséget. Az öregnek azért van kurázsija... dilettáns faszkalapok gyülekezeteként mutatja be az FBI-t, és nem is teljesen alaptalanul.
Az egy dolog, hogy az olimpiai rendezvények biztonságáért felelős FBI-os töki észre se veszi, hogy bomba robban mellette, de még utána az életét kockáztató biztonsági őrt kezdi gyanúsítani a merénylettel, csak mert ő találta meg a nem túl megnyerő csomagot és figyelmeztette az embereket.
Felállítanak valami általános lózungokkal teli személyiségi profilt, majd kitalálják, hogy ez a szerencsétlen a bűnös, pusztán mert érdekelte őt az emberek testi épsége.
Egyébként a főhős Richard egy az egybe úgy néz ki, mint a Pescadero biztonsági őre a Terminátor 2-ből, akinek a T-1000 kilyukasztotta a homlokát, mikor vett egy kávét az automatából.
A gond az, hogy Richard sem járt ennél sokkal jobban, csak neki a hírnevét lyuggatták ki de rendesen, és itt jön a film legerősebb pontja, mivel olyannak ábrázolja a hatósági szerveket és főleg a sajtót, mint amilyenek igazából: egy bulvár-kisiparos kommersz féknyúznak, amit nem az igazság érdekel, hanem a szenzációhajhász kattintás-képes sztorik, a nagy felhajtások és hírverések, na meg ha a gátlástalan firkászok megadhatják a proli tömegeknek a 15 perc hírnévben megfürösztött kókler pokolra szállását és nyilvános meghurcoltatását.
A helyzet pedig annyira komoly, hogyha Richard-ot bűnösnek találják, akár ki is végezhetik, mivel bármennyire is igyekezett figyelmeztetni az embereket, páran így is otthagyták a fogukat. Viszont ha nem szól, százak haraptak volna fűbe.
Ez a hála ha valaki komolyan veszi a feladatát, és odafigyel másokra. Jól megszívatják érte. És ez sajnos nem az egyetlen és nem is az utolsó eset a modern kori történelemben. Bárki válhat az áldozatává ezeknek a magukat hasznos intézményeknek beállító sokkarú szörnyetegeknek, akik tömegek hülyítését végzik mindennap, miközben jó képet vágnak hozzá, és két hír között még lenyomnak egy mosópor reklámot is.
8/10
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
A Pixar új animációs filmje, ami egy modern fantasy világban játszódik, elfek főszereplésével, akik egy nagy kalandra indulnak, egy hagyományos buddy-movie keretein belül. Kifejezetten érzelmesre sikerült, bár sokan az Up-on hatódtak meg nagyon, engem inkább ez a film kapott el, 1-2 jelenettel a végén, annyira, hogy 10 percig bőgtem utána, felnőtt létemre. Erős üzenete van, viszont gyerekeknek is könnyen értelmezhető, tanulságos. A látványvilág is pazar, szinte lefolyik a vászonról, helyenként annyira valósághű a táj. Szóval szerintem az utóbbi évek legjobb Pixar filmje. 8/10
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
A végén a fordulatot, ami a képregényben volt, teljesen kihagyták. Nem is értem. Az adja meg az egész sztori keretét.
Amúgy sok lényeges részt kihagytak, nem értem miért, amikor a rajzfilm lehetett volna hosszabb is.
Red Son
6/10
Kojiro ergo sum.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Jó kis véres akció-agymenés. A sztori a szokásos "ölj vagy ölnek" szitu. Ami új volt az a főhős helyzete, miszerint a kezeihez szíjaztak(!), az ujjainál fogva odaszegeztek(!!), és a tenyerén keresztül M12-es csavarral + anyával odacsavaroztak(!!!) 1-1 stukkert 50-50db lőszerrel. 😊
Jók voltak a kikacsintások más filmekre, plusz a mai netes társadalomra.
7/10
Elég jó, bár a film háromnegyede után van egy váltás, ami szembemegy az alapokkal, de még így is teljesen vállalható pszicho krimi - szerűség.
7/10
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Nem rossz, csak nem jó. Csak egy újabb "mi van ha Superman úgy dönt, hogy ő irányít?". 20 éve lehet jó volt...
Arról nem beszélve, hogy tele van értelmetlen dialógusokkal és teljesen random eseményekkel és észrevételekkel. Amik megtörténnek, mert meg kell nekik, de semmi alapjuk nincs. Pl. Lois random kiszúrja Supermant a több ezer ember között több száz méterre onnan...
5/10
IMDB-n majdnem 8asra all es szerintem siman megerdemli!
Elmult idok egyik legfaszabb animacios filmje.
Mindenkinek ajanlom! Nekem nagyon bejott.
Trailerrel ovatosan. Tul sokat mutatnak benne, szerintem a feleig se nezzetek.
Utoljára szerkesztette: CSOCSO, 2020.02.29. 07:09:12
Egy masik folyatas, ami pont olyan jo mint az elozo.
Laza, humoros, stilusos, nagyon jok a karakterek, mind a regiek, mind az ujak.
Akinek tetszett az elso, annak kotelezo. Aki meg nem latta az nezze meg azt eloszor.
8/10
Nehez errol sokat irni, nem is vesztegetem a szot. Klasszikus MI film, teljesen atlagos kozottuk, ami pozitiv, mert az az atlag eleg magas. Viszont semmi kiemelkedo nem volt benne.
Szoval semmi meglepetes, aki egy jo Mission Impossible filmet var, az azt kap.
7/10
Rovidke, egyszeru sztorival megaldott film volt, Jim Carrey visszateresenek orultem jol jatszotta a gonosz Dr Robotnyikot, Sonic nehol humoros volt a rendorsrac rendor letere eleg laza volt...Azt mondom, hogy korrekt es vallalhato film volt a tobbi videojatek adaptaciohoz kepest
mielott meglestem bele tekergettem, hogy van-e barmi koze a parasite animehoz ami elehhe horrorisztikus. De hamar rajottem, hogy ebben szinte csak dumalnak vegig. Mindenesetre azert meglestem. Egesz jo volt
7/10. Egyszer mindenkeppen erdemes meglesni. Sok a beszed benne de a sztori szerencsere egesz jo.
Gondoltam megemlitem ezeket is. Lenyeg, hogy mocskos jo filmeket koszonhetunk neki, de az is latszik, hogy eljart mar kicsit felette az ido. Emberunk tokeletes volt 90-es evek (meg ketezres eleje) Hollywodjaban, de amiben o igazan jo (ket tok kulonbozo karakter egyutt bukdacsolja vegig a filmet), abbol mar minden lattunk
Utoljára szerkesztette: ProGabe, 2020.02.27. 01:10:39
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Akinek a lelkébe beletapostam elnézést, ízlések és pofonok.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2020.02.26. 06:04:10
GOOBY, pls
Vajon mi történik, ha Kal-El nem Kansas területén pottyan le, hanem szovjet-orosz anyácska területén. Egy veszélyes ideológia és egy természetfeletti erő külön-külön is pusztító lehet, együtt viszont maga a pokol. Kérdés, hogy az acéltestben az ember végül mit választ.
7/10
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Egyébként ez egy jó példa, hogy miért nem lehet arra adni, hogy egy filmnek ki a rendezője és ki játszik benne. Ha a forgatókönyv szar a párbeszédek rosszak , abból senki nem fog jó filmet csinálni.