Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az összes zombifilm kínos, csak agyhalottak néznek ilyeneket.
ha visszahozza a 2004-es Holtak Hajnala feelinget, akkor IDE VELE!
na neeee

"beépitették" a buszt

Ahogy már PetruZ kolléga is említette, a könyv egy újságíró jegyzetei által rakja össze a világméretû járvány kitörését, a különbõzõ országok elsõ - legtöbbször elhibázott - reakcióit, ilyen-olyan megoldásait, aztán ahogy haladunk elõre, úgy kezdenek hatásos ellenlépésekre rálelni.

Engem a könyv megvett kilóra, szinte egy nap alatt befaltam. Mikor hallottam, hogy filmre viszik, mondtam is, hogy ezt így elég nehéz lesz. Hát, ahogy a trailer-bõl látszik, meg sem próbálták...sajnos. Ettõl még lehet belõle egy látványos katasztrófafilm.
PetruZ
A könyv tkp. egy ál-doku regény / jelentés dosszié, amelyben egy újságíró jegyzeteli le a túlélõk visszaemlékezéseit, meg az egyéb korabeli híreket és próbál a nyomára akadni a járvány forrásának. A fejezetekben mindenféle szereplõk és helyzetek elõfordulnak, a világ minden tájáról.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha jól emlékszem, a kínaiaknál volt az utolsó nyom, de nem igazán volt egyértelmû a dolog, meg hát a sárgák is titkolóztak nagyon.

A könyvet olvastam ugyan, de messze nem ér fel a hype-pal, egyik szememen be, a másikon ki, de annyi azért rémlik belõle, hogy a trailer ennek szöges ellentéte más eseményekkel.
IMYke2.0.0.0
"The Dictator" - nem is volt olyan szar, mint vártam/10

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Blasta
Hat ezaz, pont itt van a problem, hiszen nekem halvany fogalmam nincs a konyvrol, masszivan elvagyok vonatkoztatva, megis en erzem magam kinosan amikor a trailer jelenteit nezem 😊

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

IMYke2.0.0.0
"Savages - nagyon nem jött be

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Cuchulainn
Nagyjából homlokegyenesen az ellenkezõje lesz a könyvnek. Ami persze nem lenne baj, ha nem annak a hírnevével próbálnák eladni...

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

precision
Wrath of the Titans

4/10

Bazinga!

precision
hát ja... múlt héten is kitört egy zombi járvány és a TV is közvetítette, hogy a zombik azok bizony nem ilyenek, hanem másmilyenek 😊
<#idiota>

Bazinga!

a látványt ezekkel a hangya zombikkal ELBASZTÁK keményen......:S😞(

Zephyr Retiring
Moziklip.
A filmet 1987-ben mutatták be.
Tegnap este vagyis épp 26 évvel késõbb sikerült is megnéznem 😊
Mai szemmel nézve a számomra is ismerõs régi arcokat látva sikerült magam újra fiatalnak érezni. Ezt az érzést persze nem mindenki élheti át Tímár Péter furcsa elég egzakt képi világa láttán. Kell pár akkoriban megélt emlékkép hozzá. Valamiért úgy érzem, ha megnéztem volna akkor, mikor még a filmszínházak bemutatták, nem tetszett volna annyira, mint most..

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Tikal
tényleg kellett ez a film Brad Pittnek? Meg mi a bánatnak már megint ez a családi vonal... pff..

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

tomsolo
Nálam ez azért nem lesz várós, mert halál komlytalan képsorok vs. komolyra vett izzadtság szagú family/nation fear.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

El kell vonatkoztatni a könyvtõl, és akkor máris egy teljesen vállalható, látványmozi lesz. 😉
Blasta
Ez nekem tovabbra is roppant kinos alotasnak tunik

szucsy89
vótmá?
PetruZ
Postal 😊
stargatelost
Rampage egész jó, de csak a többi foshoz képest 😄

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

IMYke2.0.0.0
Az biztos, hogy Uwe Bollnak eddig nem sikerült 😊

Tikal
Persze, veletlenul becsuszhat egy jo de nem sok ilyet tudnek momdani😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

IMYke2.0.0.0
Rossz rendezõnek s színésznek is lehet jó munkája.
Én igyekszem mindennek és mindenkinek esélyt adni, ha lehetõségem nyílik rá. Most azért van, mert haver laptopján tonnányi film van - jómagam nem töltögetek filmeket habokra 😊

Tikal
Azert en 10-15 percnel tobbet adok a filmeknek, mondjuk olyat le sem szedek ami gyanusan szar, pl ismerem a rendezot, szar szineszek stb

IMYke2.0.0.0
Csak akkor nézem 100%-os koncentrálással, ha felkelti az érdeklõdésemet az elsõ 10-15 perc, vagy egy régóta megnézni kívánt, netán sokszor látott, de kedvenc alkotásról van szó.

Tikal
Aaa, szoval te is ilyen hatterben megy valami filmes vagy😊

IMYke2.0.0.0
86 film van a kölcsön laptopon - ebbõl közel 60-at már megnéztem, vagy már láttam.
Unalomból indítottam el az Avengers-t, háttérnek -

genndy
Vagy csak nem volt más amit nézzen <#zavart1>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Tikal
Ha mar ketszer megnezted akkor szereted 😊

IMYke2.0.0.0
Másodszor néztem meg az "Avengers"-t.
Lehet, ha 3. alkalommal is megnézem, már szeretni is fogom 😊

Tyler1
Hát nem tudom, hogy sikerült-e megérteni azt a tényt, hogy a balesetet nem Denzel okozta a részegségével, hanem hogy egy fostalicska gépet raktak alá, ami már nem repülhetett volna, így a mûszaki hiba elõbb-utóbb elkerülhetetlen lett volna. A hallottakért viszont minden esetben felelõsséget kell vállalni valakinek, és onnantól, hogy a pilóta be volt nyomva, a légitársaság moshatja kezeit, pedig valójában közvetett módon õk okozták a 6 ember halálát, nem a részegkokós Denzel kibaszott Washington.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

a.carkey
Dehogy veszem, hisz így legalább nem látszódik, hogy drogozom, alkesz vagyok, ha én vezetem a hetest minden reggel és délután.<#falbav>

A medve nem játék.

a.carkey
Persze, nem értettem a filmet, mert hülye vagyok hozzá. Le is zárom itt.

A medve nem játék.

IMYke2.0.0.0
Jó tanács (úgy se fogadod meg): Vedd le a napszemüveget.

Tyler1
Szerintem te nem is értetted ezt a filmet. Nagyon gyenge érveket hozol fel.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

a.carkey
Jó, akkor rövidre zárom.

Drogos, alkesz buszsofõr, amivel utazol, hogy jó legyen a sztori, aki éppen elkerülte a fejreállást, és az árokba csúszott veletek, így csak negyvenen haltak meg a hetvenbõl.

Max. a temetéseden megemlítik, hogy bezzeg a Szabó Gyõzõ, pedig õ is hûha, és tényleg, milyen király is ez a buszsofõr, hogy nem állt fejre.

A medve nem játék.

IMYke2.0.0.0
Nem is érdemes,mert bár nem verseny, nyerni nem tudnál.
Elég, ha körbenézel a világban, elolvasol néhány meglepõ 'leleplezõ' önéletrajzot, vagy cikket, és ráébredhetsz: alkoholisták, drogosok (gyógy- és egyéb szerfüggõk) vezethetik titokban a buszt, metrót, repülõgépet, amin utazol, vagy tehetik az ételt azasztalodra, az étteremben, vagy szórakoztathatnak a színházban, stb.
Wake up, Neo!

a.carkey
Errõl nem nyitok itt vitát.

A medve nem játék.

Blasta
Hat egen, aki nem kokozott/ivott soha munka kozben, az sztem nem tudja objektiven megallapitani, hogy ez mennyire lehetseges/mennyire nem az.
En sem csinaltam ezeket, de teljesen hihetonek tunik. Nem fantasy film a Flight.

Reszemrol amugy a film vegi jelenet a hotelszobaban (pontosabban a szomszedban) uberelt mindent, tokeletes jelenet Denzellel es a minibarral... Amikor neztem, emlekszem mondtam magamban: ahhh, ne maaaar, olyan gagyi demagog, persze visszateszi az uveget, persze O ilyen fasza alkoholista, hogy ellenall ilyen kisertesnek, most miert cseszik el ezt a fasa filmet, ahhhh... AZTAN EGYSZER CSAK AZ UVEGET ELMARKOLO KEZ... vegem volt 😊

IMYke2.0.0.0
Ne sértõdj meg,de eléggé csukott szemmel jársz a világban akkor, ha ezeket tartod 'baromságnak'.
Fogalmad sincs, hány addikt van, és hányan végzik 'belõve' a munkájukat -akár tökéletesen, hibamentesen.
Szabó Gyõzõ sztorija rémlik? S az csak magyar vonatkozású.

a.carkey
Azért írtam, hogy bugyuta, mert drogosan, ittasan utasszállítót vezetni, nem 1x, nem 2x, sokszor, folyamatosan, majd egyszer ilyen körülmények között balesetbe kerülni, és lehozni úgy a gépet, hogy csak hatan halnak meg, aztán a végén kis drog, mindezt újabb sok pia után, és minden okés lesz, tiéd a világ, simán beszélsz a tárgyaláson, még a nyelved se akad össze, az minden csak nem normális, film végi példabeszéd ide, vagy oda, és még ha le is ültették a pasit.

Igyál csak, drogozz, és menõ leszel, ha viszont végig bírod a filmet, a film végi tanulságban - másfél perc - megtudod, hogy bizony ez hiba, persze ha éppen a pia vagy a drog ki nem üt.

Na ezért bugyuta a történet.

Denzel jó, a rendezés jó, a történet baromság. SZERINTEM ...

A medve nem játék.

IMYke2.0.0.0
10 percet bírtam ebbõl: "The Lucky One".
Belepörgettem - hulladék. Kerüljétek!

Blasta
Hat reszemrol ha egy fellabu faszirol csinalnek filmet, igyekeznem elkerulni azokat a jeleneteket amikben ket labbal szaladgal... Csak mert...csorbul a hitelesseg picit es a nezok esetleg feltennek a jogos kerdest: WTF??? 😄
Szvsz ezerfelekeppen lehetett volna bemutatni (vagy ugyes fenykepezessel pont nem mutatni) azt, hogy Eli nem lat.

Blasta
A lenyeg, hogy a flight tortenete kurvara nem bugyuta, hiszen nem a zuhanasrol vagy annak hiheto/hihetetlen korulmenyeirol szol valojaban...

genndy
😞

IMYke2.0.0.0
És én nem is 'vádoltalak' vele, ugye?

Tikal
ez a film pont arrol az egyrõl szól amikor nem...

a.carkey
És én hol írtam?

Több olyan dolgot toltak bele ebbe, amelyek közül kettõ 10bõl 9x lezuhanással járNA.

A medve nem játék.

IMYke2.0.0.0
Nem. A gép lezuhant és csak néhány túlélõ volt.

genndy
És megúszták így végül?