Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak kíváncsiságból kérdem: van olyan filmvígjáték ami neked tetszett már?
Mert ha nincs, akkor késõbb még lehetnek problémáid az életben. A munkában és a magánéletben is szükség van a humorra és vevõ is kell, hogy legyél rá. Különben nehezen boldogulsz majd.
A Ted egy vicces és humoros film.
Aki nem így látja, azt nem irígylem.
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Azt mondja Pi a film elején, hogy ha végighallgatjuk a történetét, akkor Istenhívõkké válunk. Nálam ez nem teljesen következett be, de a film azért nem volt annyira rossz. A látvány, 10... nem, 20 pontos 😊 Gyönyörû minden, remek képek, színek, jelenetek.
Maga ez a vallás dolog viszont annyira nem fogott meg. Persze értem én a Pi mondandóját de elfogadni nem tudom. Velem van a "baj" minden bizonnyal, túl szkeptikus vagyok, azt hiszem el amit látok típus. Ezzel nincs is semmi baj, nem én vagyok a film elsõdleges célközönsége. De ettõl függetlenül bele tudtam magam élni Pi szerepébe, együtt tudtam vele érezni, meg tudtam érteni.
7/10
Bazinga!
Folytatódik a film és ÖT PERC MÚLVA VÉGE! Basszus nem bírták volna ki?
Tipikus Seth MacFarlane humorvilág, ha nem tudnám, hogy õ csinálta, akkor is rájöttem volna a film nézése közben (egy-az-egyben Family Guy feeling). Volt benne 1-2 jó poén vagy jelenet (pl. verekedés), de alapvetõen már a FG -ban szarrá unt poénokat sütötte el itt is. Erõlködve próbál viccelõdni a melegeken, zsidókon, feketéken, valláson, celebeken és indokolatlanul trágár amivel szintén vicces akar lenni. Jó dolog az irónia, de MacFarlane már ezt nyomja magából 10 éve... ellaposodott...
A sztori is elég sablonos még az alapötlet egyediségével együtt is. A Family Guy -t is kezdem már unni, ez sem fogott meg. Az 1-2 jó poén és Mila Kunis miatt legyen mondjuk 4,5 pont.
4,5/10
Bazinga!
Rendkívül érdekes és egyedi film, meglepett rendesen.
Fõként az apró dolgok nagy hatásával, és a 'mi lenne ha' kérdéssel játszadozik.
Mivel különféle síkokon, egymással párhuzamosan játszódó történetek peregnek, az átlagnál némileg komolyabb odafigyelést igényel. De aki túlteszi magát az elsõ 20 'wtf történik itt kérem' percen, és még kíváncsi mi fog ebbõl kisülni, igazán különleges filmet láthat.
A szereplõknek sikerült jól átvenni a karaktereket, a gyerekszínészektõl a felnõttekig: Jared Leto-t eddig pl. nem igazán kedveltem, de itt nagyot lendült elõre nálam.
10/8
ui.: a történetvezetés némileg hasonlít a Felhõatlaszra, így aki azt esetleg nem nézte végig, vagy nem tetszett neki, ebbe bele se kezdjen - a Mr. Nobody sokkal bonyolultabb és jóval kevésbé hollywoodi.
Abban voltak ugyanis hiradós jelenetreklám flash-ek..
Rakom tovább, következõ csatin ugyanaz a reklám, és a reklámon belül pontosan ugyanott tart ... jópár csatival késõbb elkaptam ugyanannak a reklámnak a végét is, szóval kb pont ugyanakkor lett adva több (sok) csatornán is totál ugyanaz a reklám. Ez azért igen gáz.
Na ezért se nézek TV-t (a híradóktól meg fetrengek a röhögéstõl, folyton a Beverly Hills-i zsaru legjobb kamudumás jelenetei jutnak eszembe).
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A múltkor a Cool tv-n, Dumaszínház: "Erre az mondtam Gé... REKLÁM ... zának, hogy (itt még 2-3 mondat). Köszönjük a figyelmet! Vége...REKLÁM"
<#wow3>#wow3><#falbav>#falbav>
Tv-ben tényleg nem éri meg semmit sem nézni.
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Ha már gyors zombik... Mekkora poén lenne ha World War Z film végén kiderülne, hogy az egész csak a Left4Dead elõzménye volt. 😊
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Jó lesz ez, én azt mondom. Nyilván limitáltak a rendezõ/forgatókönyvírók lehetõségei a többi xmen nélkül, de azért voltak már képregényben és rajzfimsorozatban is Logannak efféle roninos japó kalandjai, szal. nem kell felfedezni a spanyolviaszt. 😄
Nem tudom feltunt-e, de a topikban altalaban "filmcim -> pontozas -> par szavas/mondatos ertekeles" stilusban irodnak a kommentek.
Ezt a tied is tokeletesen lefedte, fupla sorkoz idevagyoda...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Tudom ott a sok remekmû mint pl. Apocalypse Now, Full Metal Jacket meg Ryan közlegény, Elit Alakulat meg Clint Eastwood filmek, de valahogy egyik se volt olyan hatással rám mint a Platoon.
Oliver Stone a '80-as években keményen bírálta az USA politikáját, és ez mind a Platoon, mind a JFK esetében eléggé nyilvánvaló.
Amúgy mindkettõ 10 pontos film.
Most találok olyan dolgokat, amik visszaköszönnek a Prometheusban 😊
Negyedszerre megnezve is jol szorakoztam rajta. Meg mindig egy jo eros 8/10.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Mindig hányok az amerikai felsõbbrendûség megnyilvánulásaitól, közben meg, a filmbeli alakítások jók.
Sajnos a trailer lelövi a poénok 95% -át, a maradék sem túl ütõs. Salma Hayek viszont még mindig jó nõ, nem tudom, hogy csinálja 😊
3/10
Bazinga!
Nem egy nagy durranas. Brad Pitt hozta az elvarast,de amugy egy felejtheto alkotas. A slow-mo resz viszont odabaszott.
6/10
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
amúgy a zombik miatt hogy éghet a fehérház, ezt hogylehet összekötni logikusan?😄 meg úgylátom hogy a fertõzött emberek ilyen kicsiarakás nevetségesen csetlõ botló de közben 20km/h-val rongyoló hústornyok? na ne már. akkor még jobban is koordinálják a mozgásukat mint "éltükben"
A vígjátéktól a horrorig mindenre gondoltam a címe kapcsán csak erre nem.
Igazából jó háromnegyedéig a filmnek semmi különösebb értelme nincsen, de ha már elkezdtem alapon végignéztem.
Nem lövöm le a poént, de aki szereti a váratlan fordulatokat, annak érdemes megnézni. A készítõk szerint vígjáték.
Én a tanulságos kategóriába is helyezném.
10/8 mert több, mint a fele tényleg uncsi..
Egyszer mindenképp megnézhetõ.
6,3/10
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo