Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zephyr Retiring
..pedig ez egy jó kis film..
Csak kíváncsiságból kérdem: van olyan filmvígjáték ami neked tetszett már?
Mert ha nincs, akkor késõbb még lehetnek problémáid az életben. A munkában és a magánéletben is szükség van a humorra és vevõ is kell, hogy legyél rá. Különben nehezen boldogulsz majd.
A Ted egy vicces és humoros film.
Aki nem így látja, azt nem irígylem.

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

precision
Life of Pi

Azt mondja Pi a film elején, hogy ha végighallgatjuk a történetét, akkor Istenhívõkké válunk. Nálam ez nem teljesen következett be, de a film azért nem volt annyira rossz. A látvány, 10... nem, 20 pontos 😊 Gyönyörû minden, remek képek, színek, jelenetek.
Maga ez a vallás dolog viszont annyira nem fogott meg. Persze értem én a Pi mondandóját de elfogadni nem tudom. Velem van a "baj" minden bizonnyal, túl szkeptikus vagyok, azt hiszem el amit látok típus. Ezzel nincs is semmi baj, nem én vagyok a film elsõdleges célközönsége. De ettõl függetlenül bele tudtam magam élni Pi szerepébe, együtt tudtam vele érezni, meg tudtam érteni.

7/10

Bazinga!

Tényleg valami idõzítés lehet mert pár hónapja bekapcsoltam. Éppen valami drámai tetõpont ment a filmben... Reklám!

Folytatódik a film és ÖT PERC MÚLVA VÉGE! Basszus nem bírták volna ki?
precision
Ted

Tipikus Seth MacFarlane humorvilág, ha nem tudnám, hogy õ csinálta, akkor is rájöttem volna a film nézése közben (egy-az-egyben Family Guy feeling). Volt benne 1-2 jó poén vagy jelenet (pl. verekedés), de alapvetõen már a FG -ban szarrá unt poénokat sütötte el itt is. Erõlködve próbál viccelõdni a melegeken, zsidókon, feketéken, valláson, celebeken és indokolatlanul trágár amivel szintén vicces akar lenni. Jó dolog az irónia, de MacFarlane már ezt nyomja magából 10 éve... ellaposodott...
A sztori is elég sablonos még az alapötlet egyediségével együtt is. A Family Guy -t is kezdem már unni, ez sem fogott meg. Az 1-2 jó poén és Mila Kunis miatt legyen mondjuk 4,5 pont.

4,5/10

Bazinga!

Mr. Nobody

Rendkívül érdekes és egyedi film, meglepett rendesen.

Fõként az apró dolgok nagy hatásával, és a 'mi lenne ha' kérdéssel játszadozik.

Mivel különféle síkokon, egymással párhuzamosan játszódó történetek peregnek, az átlagnál némileg komolyabb odafigyelést igényel. De aki túlteszi magát az elsõ 20 'wtf történik itt kérem' percen, és még kíváncsi mi fog ebbõl kisülni, igazán különleges filmet láthat.

A szereplõknek sikerült jól átvenni a karaktereket, a gyerekszínészektõl a felnõttekig: Jared Leto-t eddig pl. nem igazán kedveltem, de itt nagyot lendült elõre nálam.

10/8

ui.: a történetvezetés némileg hasonlít a Felhõatlaszra, így aki azt esetleg nem nézte végig, vagy nem tetszett neki, ebbe bele se kezdjen - a Mr. Nobody sokkal bonyolultabb és jóval kevésbé hollywoodi.
Zephyr Retiring
Mármint Robotzsarut akartál mondani 😊
Abban voltak ugyanis hiradós jelenetreklám flash-ek..

+1
mrzed001
Totál véletlen a TV elé keveredtem (ilyen baleset is max évente 1x történik velem), kapcsolgatom ... na valamelyik csatin Alien 1 megy ... kiváló szórakozás unalmas percekre ... erre reklám.
Rakom tovább, következõ csatin ugyanaz a reklám, és a reklámon belül pontosan ugyanott tart ... jópár csatival késõbb elkaptam ugyanannak a reklámnak a végét is, szóval kb pont ugyanakkor lett adva több (sok) csatornán is totál ugyanaz a reklám. Ez azért igen gáz.
Na ezért se nézek TV-t (a híradóktól meg fetrengek a röhögéstõl, folyton a Beverly Hills-i zsaru legjobb kamudumás jelenetei jutnak eszembe).

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Devv
Ráadásul a cool-on és a film+-on egyszerre megy ugyanaz a reklám. 😊
tomsolo
Kb 9 éve nem nézek TV-ben - semmit.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Sir Quno Jedi
Reménykedjünk. Minden idõk egyik legjobb képregényfilme az X2 szvsz. (a másik a Watchmen). Nomeg azért az X3 sem volt rossz a hibái ellenére.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

IMYke2.0.0.0
Ja, és szívmelengetõ a ~80%-ban magyar stáblista.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
"The Raven" - 7/10

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Dynamic
Lehet, hogy idõzítve vannak, de ezt én is megfigyeltem, mekkora pancserek. Nem új jelenetnél, hanem párbeszéd közben, és nem is mondat végén, hanem konkrétan, egy mondatot vágnak félbe.
A múltkor a Cool tv-n, Dumaszínház: "Erre az mondtam Gé... REKLÁM ... zának, hogy (itt még 2-3 mondat). Köszönjük a figyelmet! Vége...REKLÁM"
<#wow3><#falbav>
IMYke2.0.0.0
"Furkó fakabátok" - 5/10

Ezt én is észrevettem. Mostanában már mondat közepén szakítják meg, esetleg valami pikus csata-üldözés közben stb...

Tv-ben tényleg nem éri meg semmit sem nézni.
cylonflatus
Megfigyeltem valami érdekeset. Tv-ben ritkán nézek filmet, azonban mostanában ez elõfordult egy párszor. Régrõl úgy rémlik, hogy a filmeket megszakító reklámok helye mintha -ha minimális igényességgel is, de- szerkesztve lettek volna. Azonban most mint ha már teljes mértékben leszarnák a nézõt, nemhogy igyekeznének legalább a film csúcspontjait nem megszakítani, de már arra is szarnak, ha éppen mondat közben szakítják meg a filmet. Rohadt undorító!

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Ha az egész film olyan lesz mint a 2004-es Dawn of the Dead elsõ 10 perce akkor nekem tetszeni fog...

Ha már gyors zombik... Mekkora poén lenne ha World War Z film végén kiderülne, hogy az egész csak a Left4Dead elõzménye volt. 😊
Blasta
Jackmannel sem tobb mint egy kommersz akciofilm 😊

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Tyler1
Hát nem tudom, én ebbe semmi magasztos sztorit nem véltem egyelõre felfedezni, azon kívül, hogy a fõhõs belekeveredik egy szokásos távol-keleti kliséhalmazba 😊 Ha Jackman helyére behelyettesítenénk Statham-et, akkor nem lenne más, mint egy kommersz akciófilm.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

tigeroo
nameg végle elõvették ezeket a történeteket is, wolverine ugye birtokolta a legendás muramasa katanát is
CalebJoe
ja a régi Silver Samurai-os sztorija lenne kicsit modern köntösben
Tikal
nincs ezzel semmi baj, ez nem bourne rejtély, hanem egy képregény hõs 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

az új 2014 X-men film felfogható lesz X4, sõt még jobb is lesz. Benne lesz mindenki a régi castból, meg az új first Classosból is
Sir Quno Jedi
Én már egy XMen4-et várnék, de ez nem valószínû sajnos. Legal ábbis nem egyhamar.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Ugye mindig csapatmunka volt az xmen-ek ténykedésésnek alapja. Viszont most Rozsomáknak egyedül, roninként kell megállnia a helyét. A barátai halottak, a mesterei halottak, a szerelme halott, nincs semmilyen kötelezettsége immár és nincs xmen csapat, aminek a kódexét követnie kéne. Megfáradt, túl sokat élt és túl sok fájdalmat állt ki, már fogalma sincs mi az értelme az életének, hogy hova tart. Meg akar halni, halandó akar lenni õ is. Nos ehelyett újabb ellenségeket kap és esélyt, hogy megtalálja az új célját és önmagát.

Jó lesz ez, én azt mondom. Nyilván limitáltak a rendezõ/forgatókönyvírók lehetõségei a többi xmen nélkül, de azért voltak már képregényben és rajzfimsorozatban is Logannak efféle roninos japó kalandjai, szal. nem kell felfedezni a spanyolviaszt. 😄

Tyler1
Ez mi lesz? A metrós jelenetnél már erõsen mosolyogtam.

tomsolo
Nem innátok inkább egy sört?

IMYke2.0.0.0
Sajnálom, ha nem megy a gondolatolvasás mindenkinek - egyeseknek ment, amikor beszóltak nekem...

Blasta
*dupla

Blasta
Gondolatolvasok is vannak ezek szerint errefele?
Nem tudom feltunt-e, de a topikban altalaban "filmcim -> pontozas -> par szavas/mondatos ertekeles" stilusban irodnak a kommentek.
Ezt a tied is tokeletesen lefedte, fupla sorkoz idevagyoda...

a.carkey
Alex Cross

4/10

Egy egyszer azért megnézhetõ borzalom.

A medve nem játék.

+1
IMYke2.0.0.0
Direkt új bekezdés, dupla sorközzel írtam, hogy még véletlenül se tûnjön úgy, hogy a filmmel kapcsolatban írom. A mondatom ugyanis általánosságban fogalmaz.

CalebJoe
Nekem pl. az elsõ háborús filmem volt amit még vagy tizenéves fejjel láttam anno az HBO-n és egybõl a kedvenc lett, azóta se nagyon csináltak hasonló érzelmeket átadó háborús filmet szerintem.

Tudom ott a sok remekmû mint pl. Apocalypse Now, Full Metal Jacket meg Ryan közlegény, Elit Alakulat meg Clint Eastwood filmek, de valahogy egyik se volt olyan hatással rám mint a Platoon.
Értem én a nagy USA ellenességet (not), de hogy pont a 'Platoon' nézése közben jöjjön elõ?! A film éppen azt mutatja be, hogy egyrészt semmi keresnivalójuk nem volt ott, másrészt az amerikai katonák is legalább annyira kegyetlenek voltak, ha nem jobban.

Oliver Stone a '80-as években keményen bírálta az USA politikáját, és ez mind a Platoon, mind a JFK esetében eléggé nyilvánvaló.

Amúgy mindkettõ 10 pontos film.
Most megy a Film+ csatornán a Nyolcadik utas a halál. Sokszor láttam már, de a mai napig ugyanúgy le tud kötni ez a film!
Most találok olyan dolgokat, amik visszaköszönnek a Prometheusban 😊
Cloverfield

Negyedszerre megnezve is jol szorakoztam rajta. Meg mindig egy jo eros 8/10.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

IMYke2.0.0.0
"Platoon" - szeretem-meg-nem-is/10

Mindig hányok az amerikai felsõbbrendûség megnyilvánulásaitól, közben meg, a filmbeli alakítások jók.

k0trapali
Braveheart (1995)

Alap film nálam. Bármikor meg tudom nézni. 10/10 akárki akármit mond!
IMYke2.0.0.0
"A fehér bölény" - jó-volt-egy-ilyet-is-látni/10

Tyler1
Trailer ígért pár jó pillanatot, le is szedtem, hogy társaságban majd jót röhögünk, még nem került rá sor, de ezek után lehet nem is fog :S

precision
Here comes the boom

Sajnos a trailer lelövi a poénok 95% -át, a maradék sem túl ütõs. Salma Hayek viszont még mindig jó nõ, nem tudom, hogy csinálja 😊

3/10

Bazinga!

Killing Them Softly

Nem egy nagy durranas. Brad Pitt hozta az elvarast,de amugy egy felejtheto alkotas. A slow-mo resz viszont odabaszott.

6/10

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

tigeroo
ekkora kliséhalmokat te jóisten.

amúgy a zombik miatt hogy éghet a fehérház, ezt hogylehet összekötni logikusan?😄 meg úgylátom hogy a fertõzött emberek ilyen kicsiarakás nevetségesen csetlõ botló de közben 20km/h-val rongyoló hústornyok? na ne már. akkor még jobban is koordinálják a mozgásukat mint "éltükben"
Zephyr Retiring
Halálosan vicces.
A vígjátéktól a horrorig mindenre gondoltam a címe kapcsán csak erre nem.
Igazából jó háromnegyedéig a filmnek semmi különösebb értelme nincsen, de ha már elkezdtem alapon végignéztem.
Nem lövöm le a poént, de aki szereti a váratlan fordulatokat, annak érdemes megnézni. A készítõk szerint vígjáték.
Én a tanulságos kategóriába is helyezném.
10/8 mert több, mint a fele tényleg uncsi..

Blasta
The walking dead FTW

tomsolo
Hát én tegnap megnéztem a The Renevant Man-t és az egy egész jó flick volt erre a témára - mégha nem teljesen zombi is. Sajna kimerültek az effortban, de nem volt könnyû belõni mi is akart lenni a stílusa a filmnek.

Egyszer mindenképp megnézhetõ.

6,3/10

Guren
te is megnézted õket, ha tudod milyenek 😞

fifi
ha te mondod..

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...