Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cobol
De a negyedik rész már kicsit erõltetett volt szerintem

Davidus
The Conjuring

horror(akar lenni)
imdb 7.7... a lófaszt! 5 pont max

a vége annyira szar hogy arra nincsenek szavak. mintha elfogyott volna a pénz és gyorsan be kellett volna fejezni a forgatást😄

V9ykn8_TZL0

Nekem azért a 3. és 4. rész ennél jobban tetszett. Most így belegondolva eddig az egyetlen olyan filmsorozat aminek minden egyes része ugyanúgy tartotta a színvonalat. És emellett talán a legjobb 'buddy movie'. 😊

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Blasta
Ahh tenyleg, ezt total elfelejtettem.
Amugy ha belegondolunk, tiszta vicc, pont Tony toboroz csapatot, amikor O volt a legnagyobb anti-team playa.
Inkabb Fury-nak kellett volna megjelenni.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Sir Quno Jedi
Mer nem ám jelenik meg az Incredible Hulk végén Tony Stark és jelenti be General Ross-nak, hogy egy új "csapatot" toboroz (na vajon kiket és mire és hogy)... ááá nem...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Blasta
Akartam is irni, de akkoriban meg nem nagyon gondolkoztak az Avengers-en, igy Hulk ket filmje totalisan nelkuloz minden kapcsolatot a Bosszuallokkal. Persze nem art megnezni azokat sem ha mindenkeppen kepbe akar kerulni vki, de sokat nem szabad varni, azok a "szeria" leggyengebb filmjei (foleg a Hulk 2).

cobol
Lethal Weapon:8/10
Lethal Weapon 2: 8/10
Lethal Weapon 3: 7/10
Lethal Weapon 4: 6/10

Sir Quno Jedi
The Croods (2013)

Egy tisztességes 3D animációs film. A fõszereplõ csaj nagyon dögös (mármint 3D-ez és õsember voltához képest), a sztori tanulságos, jó fejek a karakterek (tán a kislányt, meg a nyálas kecsegét leszámítva).

Látványos, akciódus, dráma és kacagás egyaránt van benne, igazi családi film a családról, akár még könnycseppeket is fakaszt az ember szemébõl.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

extra sensory
És a zõd gyerek? Neki is volt saját filmje. <#awink>

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Nézd meg úgy ahogy megjelentek a filmek. Szerintem ez a legjobb megoldás.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Blasta
Vasember 1, Vasember 2, Amerika kapitany, Thor, Bosszuallok, Vasember 3 a sorrend

IMYke2.0.0.0
Nem számít az idõrend, mert annyira szájba rágnak mindent.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kaposi1
Köszönöm mind kettõtöknek a választ.<#worship>
Most már csak az a kérdés a Hihetetlen Hulk, Thor és az Amerika kapitánynak is van köze a Vasember trilógiához?
Mert tényleg beszeretném tartani az idõrendi sorrendet ha számít.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Seth
A Vasember 3 elõtt

PSN ID.: Beegabor

kaposi1
Tegnap néztük a Vasember-t és a végén a stáblista után említést volt hogy "beszélnünk kell a Bosszúállókról"
Kérdésem az lenne hogy idõrendi sorrendben mikor következik ez a film?
Mert ma szeretnénk nézni az Iron Man 2-3-t és nem tudom a Bosszúállókat melyik rész elõtt kell még megnézni?
Nem igazán vagyok tisztában a Marvel filmek idõrendi sorrendjével.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

CSOCSO
This is the end

Baratom azzal hivott fel valamelyik nap, hogy meg ne nezzem a filmet mert annyira szar, hogy 30 perc utan kikapcsolta. Most hivtam fel, hogy elmeseljem, hogy ez a film nagyon jora sikerult. Nem sok komedia van ami megnevettet. Legtobb meg csak egy mosolyt se tud az arcomra csalni, mig masik vegighahotazzak a filmet.
Semmikeppen sem magasztalnam a filmet a fellegekig de szerintem siman 8/10
A stablista nagyon komoly volt a film legvege pedig utott 😄

Parental Guidance
Kellemes csaladi vigjatek. Felesegnek nagyon bejott. Legyen mondjuk 7/10

Croods
Moziban 3D ben biztos jobb volt mint itthon de igy is eleg latvanyos. Ez a film is jobban bejott a felesegemnek. Legyen ez is 7/10
(Baromira hianyolom a regimodi rajzolt meseket)
The Croods (2013) 8/10

REAL MADRID

Oblivion (2013) 8/10 - A sok "összelopkodás" ellenére is egész élvezetes lett. 😊

REAL MADRID

JethroHUN
Hansel & Gretel - Boszorkány vadászok IMDb

2013 feb. 7-én volt moziba. Most néztem meg itthon.

A történet nem egy nagyszám, de kifejetetten kreatív tovább fejlesztése a Jancsi és Julisa eredetet történetnek. Nekem tetszik. Akciók látványosak, a 2007-es Van Helsingnél nagyságrendekkel jobb. Fordulatból is csak egy van, de nem nagyon változtat semmin. Jöhetne 2. rész, arra moziba mennék.

7/10

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Tyler1
Mondjuk õ bûnrossz színész volt mindig is, ez az Eisenberg legalább birtokában van valami tudásnak is 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Azt is pótolnom kell majd...sok jót hallok róla

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Tikal
Szerintem megmarad ilyen kis fura zsidó gyerek karakternek, mint az a másik srác az amerikai pitébõl vagy honnan, az is idegesítõ, épp valami sorozatban futottam bele nemrég ( orange is the new black )

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tyler1
Az a baj, õ is ilyen tipikus nerd karakteret játszik folyamatosan. Valaki letolhatná a haját már, mert az eléggé beskatulyázza a "magasabb tesztoszteron szinttel rendelkezõ férfit nem játszhat" kategóriába.

Nekem a Zombielandben sem volt vele semmi bajom.

REAL MADRID

Tikal
A Facebook-os film jól állt neki, jól hozta azt a karaktert, de egyébként rohadt idegesítõ figura valóban, a film végére se tudtam megszokni..

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

IMYke2.0.0.0
Boldog születésnapot tomsolo! 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Valóban - sõt, a férfiakért való harc volt a középpontban, de nem erõltették túl, s nagyon jó volt így.

IMYke2.0.0.0
Szerintem is jó az a könyv/film.

Az az érdekes, hogy a beszélgetéseik miatt elkezdett érdekelni az Emma és a többi könyve.

R.I.P.D. (2013) 5/10 - Ebbõl többet is ki lehetett volna hozni, gyenge volt sajnos.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jeff Bridges "tájszólása" egy idõ után rendkívûl idegesítõ lett,
viszont Mary-Louise Parker jól hozta a karakterét. Pirospont neki 😊

REAL MADRID

Hát sz*r is volt mindkét új Star Trek film. Mint ST film, mint sci-fi mindenképpen, de a sok gázos akció vér gyenge sztorit és a sok logikátlan hülyeséget nem tudta palástolni. A második rész egyetlen értékelhetõ momentuma a fõ gonosz volt, de az kevés. A lensflare meg tényleg tök idegesítõ volt. Mondjuk a Super 8-ban is az volt, pedig az kevésbé szerencsétlen film.

Miért? A Harcosok klubjában nem zseniálisan játszotta az elmebeteg karaktert? 😄

CSOCSO
ha a facebookos csavorol van szo akkor egyetertek. Uber ellenszenves pofaja van
Davidus
Now You See Me(Szemfényvesztõk)

ez nagyon szar volt. Esienberg pedig minden idõk legidegesítõbb színésze

V9ykn8_TZL0

TV2 is leadta az a poén

egyetértek nagyon jó film volt végig, csak a végét már nem láttam, mert indultam dógozni😊

ebben nem érzõdött annyira a feminista elnyomás pont ez fogott meg az egészben...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

tomsolo
A büszkeség és balítélet (ha már Jane Austen) egész nézhetõ, még férfiként is (mármint a 95-s minisorozat Colin Firth-el.)

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

IMYke2.0.0.0
Én is egyedül néztem - attól még nagyon kellemes film volt, számomra is 😊

"Mindenképp érdemes megnézned feleségeddel, barátnõddel, szerelmeddel az oldaladon."

Akkor ez most nekem kimarad! 😄

IMYke2.0.0.0
Tegnap késõ este volt az m1-en - és miatta fennmaradtam.
A Jane Austen könyvklub ("The Jane Austen Book Club") - 2007
Pontszámom: 8 / 10

Mindenképp érdemes megnézned feleségeddel, barátnõddel, szerelmeddel az oldaladon.
Emily Blunt ebben a filmben briliáns volt!
A közös könyvelemzések, a partnerkapcsolati ping-pong nagyon jól voltak megírva (nem elõítéletesen: látszik, hogy nõk írták a könyvet és a filmet, illetve az is rendezte) - nagyon alapos volt.
S bár a férfi nézõ akár érezhetné rosszul is magát, de nem fogja.

REALista
Star Trek

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Sir Quno Jedi
Riddick (2013)

Ez az elsõ rész remake-je kb. Viszont kifejezetten szórakoztató volt. Én még a kezdeti túlélõs sztorit is csipáztam. Lassú, de biztos. Magyar szinkron brutálisan szar. Minek kell egy 16-os karikás filmben finomkodni, az eredeti tutiranem ilyen?! Starbuck meg kellett oda! 😄

Reméáljük, a negyedik részben végre rendet tesz Riddick, vagy mi.

IMYke2.0.0.0
Ráadásul kizökkent rettentõ mód a megfigyelõ (nézõ) pozícióból, és az egészet direkte/indirekt úgy tálalja, hogy a legbutább embernek is átmenjen: ez "kamera".

Tyler1
Hát szerintem hozzá nem tud adni a látványhoz, mert eleve kitakarja a kép nagy részét, és rontja a kontrasztot. És Abrams annyira nem használja jól õket, hogy az valami borzasztó. Olyan jeleneteknél használja, ahol az egyszerûen nem követeli meg, ráadásul legtöbb esetben oda szóródik a fény, ahol a szereplõk arca van. Nem tudom miért lett ez nagy divat?

Jakuza1
Mert te mindig is egy igenytelen idiota voltal. 😛

Totti5
Aki ezen pattog a film kapcsán még mindig, az nem igen élvezhette. Én észre sem vettem / adott a látványhoz ahol volt, beleillett, mivel lekötött az egész.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Bachstein
Elsõ részben valóban a filmélmény kárára ment a sok kibaszott csillogás meg tükrözõdés, s bár a második részben is fellelhetõ volt, annyira nem baszta szét a filmet. Mondhatni, már átsiklottam felette.
IMYke2.0.0.0
Kár, hogy töröltem a képeket ebben a témában, de számolatlanul lehetett volna sajnos kikapni az olyan jeleneteket, amikor a mesterséges lencse csillogás szétcseszte az ember szemét és élményét. Mindez a második részben.
Az elsõ részben ennek duplája volt. El lehet képzelni...

Húvazzeg, az elsõ új StarTrekben (2009?) annyi lens flare effekt volt, hogy a filmet alig lehetett látni tõle.<#falbav>

Tyler1
Elnézést, még szerencse, hogy mindig van, aki a legjelentéktelenebb részletekre is figyel.

Bachstein
Lens flare