106887

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Miert ne ?
Nem mindegy hogy valakinek van 210 millioja es csinal valami szart, mert az ultragaz, hoghy nem tudott annyibol jot eloallitani.
Vagy pedig mar eleve keves forrasbol nem tud valaki maradandot alkotni.
Nem ugyanaz, vagy szerinted igen ?
Eleg lesz egy igen vagy nem valasz is. -
Miért kell ahhoz viszonyítani? Előállítási költség és az hogy jó lett-e a film, milyen összefüggésben van egymással? -
Foleg ha a viszonyitas az alapjan is tortenhet, hogy mennyibol allitottak elo a filmet es ahhoz kepest milyen gyenge lett.
Ami peldaul egy kis koltsegvetesu filmnel, nem annyira gaz, mint egy tobb szazmillio dollarbol keszitett filmnel. -
viizo #83842 nem vagyok szívbajos, ha pontozni kell, no para ;)
nálam 4-es tükrözi a gyenge közepes teljesítményt - az, hogy nagyot csalódtam benne, és sokkal többet ki lehetett volna hozni, még nem teszi 1-2-3 pontos asylum szintű filmmé, inkább egy hollywoodi közepes alá tucatszemétté. -
Továbbra sem egyezett meg az Intercom és a Cinema City A majmok bolygója – Forradalom ügyében, így simán lehet, hogy a bemutató utáni második héten sem lesz látható a film a legtöbb magyar moziban.
lol
-
"Lehetett volna még jobban drámázni."
Ennél is jobban? A film összes mondata és jelenete nevetséges hatásvadász dráma volt. -
12 év rabszolgaság
Hát dúrva, hogy mire volt képes a fehér ember a feketékkel. Sokszor felidegesített a film és hozta a szomorút is! Legszívesebben agyon vertem volna Fassbender karakterét! A végét kicsit elkapkodták. 5 percben ledarálták, hogy hazatér és kész. Lehetett volna még jobban drámázni. Teljesen lekötött az egész. Egyszer nem gondoltam arra, hogy na most szünet. Jó film! -
Hat persze, csak neked. Oh wait... no -
Megtennéd? Roppant hálás lennék -
En nyugodtan nem annyit osztottam ki, ugye nem baj ?
Vagy legkozelebb kerjek toled tanacsot, ha te mashogy gondolod ?
-
hapi #83835 Hiányzó jelenetek, és in medias res között óriási a különbség, sok vájt szemű szerint még utómunkák is hiányoznak a grafikáról, szerintük nem ez lesz a végleges verzió, állítólag be sem mutatták még.
Én csak remélem hogy nem ez lesz a végleges mert itt a történt vezetésbeli hibákat merész lenne a meg nem magyarázott világgal indokolni. -
Mihez képest vannak hibák? Te talán olvastad az eredeti forgatókönyvet?
Amúgy meg nem "hibák" vannak, hanem meg-nem-magyarázott világ- és szereplő háttérsztori. Az egész "in medias res". -
én ezért nem is pontozok, mindenkinek más a mérce, nem releváns -
hapi #83832 A történet vezetésben olyan bődületes hibák vannak, hogy hajlamos vagyok azt hinni ebből még hiányoztak jelenetek, vagy tényleg ennyire rossz? -
Nyilván. De nekem elhiheted: sokat vesztettél az előzmények nem-ismeretével. -
Nyugodtan lehet ám 4 pont alatti értékeket kiosztani borzasztó filmeknek.
Úgy értem, ha nem írsz semmi jót, ami legalább kicsit értékelheto lenne, akkor a 4 pont indifferens. Valamiért azért jár az a 4 pont nem?
A 4 pontos film csupán 1 pontra van a közepestol, az 1x nézheto tucatfilmtol, egy "atom gáz" vagy "félrement" film viszont sokkal lejjebb kellene lennie. Tanuljunk meg pontozni emberek.
-
viizo #83829 Need For Speed
Ez biza nagyon félrement. A játékban tapasztalt hangulat nagyon apró nyomokban van csak meg, a rém gyenge és minden meglepetést nélkülöző forgatókönyv a kukában kellett volna végezze, az autós jelenetek sem dobják fel az egekig a pulzust. Bíztam benne, hogy kapunk egy olyan filmet, ami végre az autókról, a fílingről, az adrenalinról szól és nem a jófiú/rosszfiú/szerelmi háromszög/bosszú négyesről. Hát nem. A főszereplő teljes középszer, a rosszfiú Dominic Cooper láthatóan unatkozik, a többieket pedig inkább hagyjuk, mert még jobban lehúzom a filmet, és ennyi pontot sem kap a végén. A legnagyobb gondot ki ne hagyjam: aki valaha játszott vmelyik játékkal, tudja hogy annyira de annyira jó soundtrackje volt kb az összesnek, ami miatt még a középszerűbb NFS-ek is élvezetesek voltak - nos itt hallhatóan nem is foglalkoztak ilyesmivel, kapott egy tucatvalami unalomba fullasztó zenei aláfestést.
10/4 -
Transformers a kihalas kora.
4/10
Ez valami atom gaz film. -
:DD
Nem is leplezték a Peugeot szándékát, konkrétan kiírhatták volna, hogy "most reklám következik" :D -
Örök kaland
Szép mese volt, még eddig nem hallottam róla pedig dizni.
Bár a vége elég logikátlan volt (oké, a feleség agyonütötte a puskatussal a "gonoszt" és a rögtön azután megérkező rend őrei börtönbe rakták őket mert gyilkosok - na de nem hallották előtte a pisztolydörrenést hogy önvédelem volt az egész?
De amúgy szép lecke a múlandóságról, az örök életről, és az élet értékéről.
"Ne a haláltól félj hanem a meg nem élt élettől" -
Én pl. nem láttam a sorozatot, és az előző filmeket sem, de ettől függetlenül a lényeg átjön és szórakoztató is volt. Nem baj ha nem tiszta minden végül is a látvány miatt ültem neki és az akció miatt, ebben azt kaptam amit vártam. -
"Az arcba mászó Peugeot reklám pedig felettébb idegesítõ volt."

-
3 Days to Kill
Liam Neeson szerepében Kevin Costner. Igazából neki is baromi jól állt ez a kivénhedt, pro ügynök karakter, aki legyak bárkit, bárhol, én örülök, hogy még megtalálják ilyen szerepekkel is. A sztori önmagában nem lenne rossz, de rengeteg butaság van benne, elég sok üres járat is, és sokszor komolytalan. Az arcba mászó Peugeot reklám pedig felettébb idegesítő volt.
Összességében nézhető, tetszett az európai helyszín választás, jó volt Costnert főszereplőként akciófilmben látni, kicsit komolyabb melóval simán Taken színvonalig emelhették volna (bár annak 2. részénél még így is fényévekkel jobb). -
The Idiot's Guide to SPOILER ETIQUETTE -
Az elso resz az jo volt, kiveve a veget, mert az huzta le nalam csak a filmet, a teljesen hiteltelen harci jelenetek. -
Mulholland Drive (2001)
Hamisítatlan Lynch mozi... mondhatnám úgy is hogy lebilynchelő. Az biztos hogy nem könnyű megérteni és végig figyelni kell minden apró részletre, és Lynch végig azon volt hogy elhitesse a nézővel hogy tiszta a cselekmény és mindent ért, aztán az uccsó 10-20 percben jön a kolosszális mindfuck.
Számos értelmezése van, és nem is akar a rendező belemagyarázni semmit a történetbe, nem is erőlteti, nem is magyarázza el mi miért van, de azért itt-ott elhint jeleket amire ha figyelünk megértjük mire megy ki a játék.
A Twin Peaks spin-offjának is tekinthető a film, tele van ahhoz hasonló kellékkel, pl. zene, vörös függöny, baljós alakok, pl. az étterem hátuljában élő szörny, vagy a cowboykalapos fickó. Csak többszöri megnézésre tisztul ki, annyira szövevényes a történet és annyi sok dolognak van metaforikus jelentése. 8/10
-
Dawn of the Planet of the Apes - 8/10
----------------------------------
KOBAAAAAAAAAAAAAAA
Nem láttam jobb filmet a 2014-es mezonybol eddig, minden pillanata jó.
Egyedul a Jason Clarke nem jott be, de nem vészes. Minden más kurvajó, nem nyálas, nem pátoszos, nem eroltetett, jobb mint az elozo rész, csak ajánlani tudom. -
Ride Along
Tény, ami tény, vicces film volt. Potyogtak a poénok, a tag szállította őket. De Mr. Ice Ex-gangsta-rapper Cube film eleji egy sorosai hervasztóak, mint sem jók voltak. Aztán meg mikor a szószátyár csávó csaja keresztbe tett a játékának. Hát én ott lekevertem volna neki kettőt. Hogy merte? Meg amúgy is. Azért a tag jól osztotta a hülyeséget. Voltak vicces beszólásai, amiken jókat röhögtem, de a film még ezzel az 1 óra 40 perces játékidővel is kurva hosszú volt. A dögunalmas sztori rendesen gallyra vágta a filmet... -
Hali,
Aki tudja, elküldené nekem priviben annak a figyelmeztetésnek a teljes szövegét, amit minden film előtt írnak ki, hogy ne kamerázz, ne vedd fel és ha más is azt csinálná, akkor szólj, bla bla bla ....??
Köszike -
Egyik kedvenc színészem! Láttam mindkét filmjét :) -
Ha szereted az átváltozós színészeket akkor Christian Bale két filmjét is ajánlom ahol csonttá fogyott a szerep kedvéért. A Gépész és Hajnali mentőakció. A Gépész nagyon durva thriller, van csavar is a sztoriban. -
Tegnap és ma tartottam egy kis filmnézős napot.
Noé (2014)
Csalódtam! Már az elején nem tetszett a CGI kígyó. Tudom, hogy látomás meg álom meg izé, de akkor is gagyi és komolytalan volt. Az Őrzők is ultra gagyik voltak... Minimaxról szalajtották őket?? Az állatok és egyéb CGI sem nyerte el a tetszésem. Dög unalom volt az egész sok sok szenvedéssel. Bántam volna, ha moziban nézem.
A nő (2013)
Érdekes a sztori, jó a világ és a színészek is jól játszanak, azaz Joaquin Phoenix. Igen, mert kb csak ő van a filmben bajusszal. Ember és mesterséges intelligencia szerelem. Bejön!
Mielőtt meghaltam (2013)
Szeretem az "átváltozó" színészeket, akik egy szerep kedvéért híznak, fogynak, szőrösödnek stb. Jared Leto nagyon jól játszotta a transzit! Ez is bejövős!
Non-Stop (2014)
Tartotta bennem a lelket a film hál' istennek végig! Vártam már nagyon, hogy kiderüljön ki kicsoda meg hány méteren vannak. Délutáni lájtos akciófilmnek csillagos ötös!
Noét vártam a legjobban aztán az tetszett a legkevésbé. Gyenge eresztés. -
2 éve voltam utoljára a Corvinban moziéjszakán, nekem semmi bajom nem volt vele (az más kérdés, hogy maga a rendezvény nagy szar volt). Ha az egyik helyen teszem azt kétszer akkora felbontásban adnák, akkor azt mondom, oké válaszd inkább azt, de szerintem tökre felesleges ezen parázni, nem hiszem, hogy olyan hatalmas különbségek vannak mozi és mozi közt, hogy értelme legyen adott esetben 10 km-rel messzebb menni. Persze itt az azonos kategóriájú mozikról beszélek.
Másrészt meg amúgy sem értem a kérdést ("hol nézted a filmet?"), amikor Tyler nem is írt semmit a mozi minőségéről. Vagyis, ha megkapod a választ, mennyivel leszel előrébb? ;) -
Vidéken szerencsére sok lehetőség van Cinemán kívül is. -
bcrics #83811 Sztem meg nem mindegy, pl. A Corvinról csak rosszat hallottam. -
Szerintem oly mindegy melyik nagyobb moziban nézed. Lurdy, Pólus, Sugár, Corvin... -
bcrics #83809 És hol nézted a filmet?
Tekintve hogy a Cinema City jól arcon fosta a jonepet.
Én Eurocenterben tervezem megnézni, bár már rég voltam ott, nemtudom milyen most a terem.
Utoljára talán még a Ratatouille-t néztem ott. -
mudvayne #83808 Dead Snow - micsoda történet
-
Hát a hang tényleg gyenge volt. Sokkal mennydörgősebb hangokat vártam a majmoknál. A magyar szinkronnál semmi ilyen nem volt. -
Snowpiercer - 2013
hát ez... egyszerre szar film és jó film. de inkább beteg
6.5/10