Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
Zöldfülû? Kifogástalan alakításokat produkált már akkor is 😊 Akkora már több, mint 20 film és sorozatszerepe volt. A Hetedikre, vagy a 12 majomra már egy kiforrott zseni volt, az Interjú a vámpírral még korábbi, de a közepes Kaliforniában is olyan showt csinált, hogy beszarás.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

extra sensory
Elhülyülöd... pedig ha nem úgy állsz neki nézni mint a Rambo 3-at tán még számodra is kisülhet valami értelmes.

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Sir Quno Jedi
Nem védem, mer nincs mit, de pl. a Dogmában is emléxel, hogy Isten miféle képében jelent meg nekik végül. 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Blasta
Aha. Ertem. Igy mar mindjart logikus, koszi!
Ezen ervekkel nem tudok vitatkozni.

Remelem a Joe Black 2 valami ilyesmirol fog szolni:
A FELTEKENYSEG belekoltozik egy VIZIBICIKLIBE majd jazzgitaros karriert epit ki maganak.

Orulet, felfoghatatlan metaforak, szuperszep koltoi kepek es hasonlatok varhatoak (gondoljunk csak bele, amikor a vizibicikli razendit jazz stilusban a Pancsolo kislany-ra...)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Sir Quno Jedi
Nõi szervek

Tényleg prolivígjáték, de nézhetõ. Mondjuk mozit nem ér meg, de kuponosakicósnap volt. Bullock mindig jó, itt is, de az öregecskedõ kövér csajról nehéz elképzelni, hogy kõkemény utcai zsernyák, aki mindenkit megagyal, mivel járni is alig tud szerencsétlen, meg azt is, hogy a férfiak folyton a nyakára járnak, mivel azért ahhot ölég érdekesen fest...köhhh...Játszani az is jól játszik, de inkább egy hajléktalant konyhásnénit hoz perfektre.

A sztori a szokásos dobjunk össze két egomán, de hót különbözõ emberkét egy közös célért, és útálatuk átmegy idõvel bajtársiasságba, sõt barátságba. Lerágott csont.

Nekem tetszett, a többieknek is. Még1x nehezen nézném meg, tán majd 1x, mikor már a zember nem emléxik a poénokra.

Ja és még lényeges, hogy a VASEMEBR 3 SZUPER VOLT!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

genndy
Szerintem is teljesen jó film.
Pitt és Hopkins meg tök jók (külön és együtt is).

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Bokafix2
Ha esetleg végig is nézted akkor tudod hogy a Halál nem szõke szépfiú volt... csak kölcsönvett egy testet, és abban tartózkodott. Ez egy szürrealizmussal és metaforákkal átitatott film, kicsit elgondolkodtató jellegû. De azért mert a valós élettõl elrugaszkodott témájú, még nem kell lefikázni.

Aki meg utálja az nézzen Steven Seagal-t. Azon nem kell gondolkodni.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Blasta
Nyilvanvalo, csakis valami fullidiota bekokainozott junkie kepzelete szulhet ilyet. A gond csak az, hogy jozan emberek irtak le papirra...

genndy
A film viszont nem a te képzeleted alapján készült.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Blasta
Pontosan, az en kepzeleteimben is mindig csondes szoke szepfiukent jelent meg a HALAL, aki neha belszeret az aldozatai lanyaba es bociszemekkel csodalkozik ra az ot korulvevo vilagra, mint aki eloszor latja…
<#falbav><#wilting>

Nekem pedig bejött, mert végre az elkövetõ nem egy mindenre gondoló szuper zseni akinek lehetetlen túljárni az eszén ráadásul mindent tud elõre.
Itt végre kellett szerencse is meg bénázás is hogy így alakuljon a dolog.
berry szerintem sem játszotta jól, de még éppen nem zavart, én adnék rá mindenképp egy:

A hívás
6/10
A Becstelen Brigantyk-ot sürgõsen pótold! 😊 De amúgy elõre figyelmeztetlek, ennek már teljesen más a stílusa. Nem nagyon lehet hasonlítani mondjuk a Ponyvaregénnyel, maximum pár dologban (pl. itt is el vannak húzva a jelenetek). De Tarantino szerintem itt is tarolt, szóval ajánlott film nagyon. 😊

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Totti5
Igen, elmegyogyós karaktert, ZSENIÁLISAN.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Igazából az az egy filmje tetszett ott a "halál szerepét" mintha rá szabták volna...

Becstelen Brigantyk volt a másik, ahol dícsérték azt még nem láttam, de majd pótlom...

Szerintem és ez egyéni vélemény a World War Z-ben nem nyújtott olyan világszenzációsat. Látszott az arcán, hogy csak a kötelezõt kell hoznia semmi plusz nem volt benne valahogy...Persze nem azt mondom, hogy pánikolnia meg folyamatosan ijedt pofát kell vágnia hisz elvégre drámai elemeket tartalmazott a film ahol vagy a komolyság a legfõbb viselkedési forma tragikus világesemények közepette vagy pedig komikus...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Azért, mert közvélemény kutatást végeztem és rengeteg nõi ismerõsöm ott szerette meg, merthogy ott milyen érzéki volt meghát a sármja ott jött ki igazán stb stb😄DD Interjú a vámpírral se volt sokkal elõbb (1996?)

12 majomban valami elmebeteget játszott? 95-ös film még eléggé zöldfülû volt akkor...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Tikal
Lehet neki ott tetszett meg Pitt 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tyler1
Joe Black miatt lett túlhypolva? 😄 Miért pont az? Mikor elõtte már olyan filmekben rakta le a névjegyét, mint a Hetedik, 12 majom, Hét év Tibetben, Szenvedélyek viharában, Interjú a vámpírral? Egyébként Pitt jelenléte messze sokat emelt a film színvonalán szvsz.

extra sensory
ja hogy spoiler?

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Synchronous
Nem tudom, nekem most a te ízlésvilágodat kéne követnem? Neked nem jött be akkor üsse kõ, én a magam részérõl 8/10-et akarok rá adni... Lehet valaki meg egy neked tetszõ filmet titulál fosnak. Még jó hogy nem vagyunk egyformák.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

és akkor még az is röhej volt, hogy a csont biztonságos repülõre felkerült egy zombi a WC-be aztán hopp hirtelen mindenki fertõzött lett...

meg aztán persze a WHO elõtt zuhantak le Pitték, dehát ez Hollivúúd😄

World War Z
FSZ: Brad Pitt

Drámai hatás megvolt, a zombik (azaz itt fertõzöttek trágyák voltak) pláne azért is, mert a falon fel tudtak mászni nem kicsit nevetséges volt😄 mondjuk utána a jeruzsálemi jelenetek tetszettek, dehát na...Nagy várakozással álltam neki a filmnek és hát a promó alapján picivel jobbnak tûnt az egész. Nem mondom, hogy rossz film, de sokat nyomott az is a latba, hogy Pitt végig búskomor pofával állt az egészhez még amikor a családjához beszélt akkor is úgy viselkedett, mintha ott se lenne mindig merengõs, melankólikus volt kissé. A másik, hogy amúgy sem a kedvencem, de mondom ezt a filmjét megvártam és meg is néztem. A csávó most sem lett a kedvenc. Ha nincs a Joe Black filmje 98-ból akkor nem lenne így túlhypolva kissé...

10/7 azért simán megvolt

Bachstein
Az a lényeg. 😊
Köszi, de egyik se 😊 Már megtaláltam. Imdb-n nézegettem a régi filmjeit és youtube-n kerestem 😄 Szuperöklû fúria volt az

Bachstein
Calver
vártam és kerestem a történetleírásodban a "haha, csak hülyéskedek, az egész film egy kalap fos!" sort, de messze túl jól elrejtetted.

Berry jó színészi alakítása? egész film alatt két dolgot kellene csinálnia, ijedt és semleges arc között váltogatni, és még azt is elbassza. feszültség? a nyekergõ "zenei betétekkel" próbálnak valamit összehozni, de az is csak átlátszó és *kibaszottul* idegesítõ lett izgalmas helyett. 8/10? max jóindulattal egy 3/10-et ér, ha az nézõ elnyom egy patront a fõszereplõ afrójára, ami... bhahahaha. reálisan 2-2.5 talán, eddig legnagyobb szemét amit idén láttam, pedig A Good Day to Die Hard is becsúszott.

"The trees move. Do you not see it?"

Synchronous
A hívás 2013

Halle Berry mint a 70-es évek diszkódivatját idézõ gombafejû 911-es segélyhívó operátor. A retro-s külsõ ellenére nem volt ez rossz alakítás, láttam már tõle rosszabbat is.

A sztorija akármelyik nap megtörténhet: emberrablás. Pontosabban gyerekrablás aki a kocsi csomagtartójából fel tudja hívni a 911-et hogy elrabolták és Berry-hez fut be a hívás. Innentõl fogva izgalmas kis thriller következik ahogy a telefonon keresztül próbálja a gyerekben tartani lelket és tanácsokat ad neki a túlélés érdekében, egyúttal azt is gõzerõvel igyekszik kideríteni, ki lehet az emberrabló és merre tartanak a poros úton...

A film végig fenn tudja tartani a feszültséget, ami már-már tapintható, közben Berry is egyre idegesebb lesz, hisz ez az emberrabló valójában egy sorozatgyilkos, amivel nem árulok el nagy spoilert hisz ez már a film legelején kiderül. Kiválóan át tudja adni a tehetetlenség érzését, hogy ott ül és hall mindent hogy mi történik de nem tehet semmit.

Berry ott követi el a hibát, hogy egyéni akcióba kezd ahelyett, hogy a velük is kapcsolatban álló rendõrséget hívná, úgyhogy a végsõ felállás így fog kinézni: kislány és fiatal nõ vs. elmebeteg sorozatgyilkos... valóban esélytelen szitu... de ki tudja...

8/10

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Egy elég régi filmje volt még 2000 elõtti javában, mert pici koromban láttam és csak annyi rémlik a filmbõl 😊 amúgy olyan stílusú volt, mint a régiek pl. részeges karatemester meg a shaolinos cuccok

CalebJoe
lehet tévedek
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Leszámolás Tokióban (San suk si gin) 2009
Bokafix2
Úgy emlékszek a Medál az.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Valaki meg tudná mondani melyik az a Jackie Chan film amelyikben
a végén lelövik és meghal?

Lesz egy új TV sorozat februártól (CBS), azt hiszem Intelligence a címe. Ott az ügynök konkrétan rá van kötve az internetre, telefonhálózatra és a központ szuper számítógépére.

Intelligence - wiki

Zephyr Retiring
Senki bolondja.
A `86-os vígjátékra számítottam (ugyanez a címe) s kaptam helyette egy `94-es filmdrámát Paul Newmannel 😄
Na ezt nevezem én színészetnek, amit ez a fickó mûvel! Az ipsét képes lennél seggbe rúgni a viselkedése miatt, ha tehetnéd. (Larry Hagman tud még hasonló elõadást produkálni.)
Nem az én világom ez a mûfaj, de mit tagadjam: tetszett.
Utána néztem, egy valag díjat be is söpört a film. Nem véletlenül.
Egy mondat ami megragadott egy már fél lábbal a sírban lévõ törékeny asszonytól:
"az ember mindig képes megváltozni."

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

IMYke2.0.0.0
Számtalanszor megnéztem már, szinkronosan, és kifejezetten kedvelem a filmet.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Despicable Me (2010) 8/10

REAL MADRID

Tyler1
A kocsikat ilyen chip alapján regisztrálja az autópálya beléptetõ, illetve az államok közti határátkelõ, az abroncsokat a gyártók az azonosításhoz használják, az élelmiszer vonalkódokat pedig hatékonyabb scannelésért chipelik, ami szintén visszakövethetõ ha egy adott zónában keresnek.

Bucser
A keksz vonalkodja nincs csipelve, hanem rfid olvaso van az epuletben es biztonsagi erzekelo a csomagolason amit tavozaskor eltavolitanak. Ergo valos idoben tudjak kovetni az arumozgast. De 2 ugyanolyan aru kozott nem tudnak kulonbseget tenni.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

fifi
OFF:"abroncs, a személyi okmányok, de még a bolti 1 dolláros keksz vonalkódja is chip-elve van, amit abban a pillanatban visszakeresnek"

what?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Tyler1
Igen, ez mára már valóság. Nem tévedett sokat Orwell, csak bõ 20-25 évet.

IMYke2.0.0.0
Tiszta 1984. Komolyan. <#szomoru1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tyler1
Hát Amerikában a fontosabb központok térfigyelõi már rendelkeznek arcfelismerõvel, képesek kiszûrni egy tömegbõl az eltérõ biológiai funkciókat(légzés, szívverés, idegesség), de a hadsereg képes mûholdon keresztül mozgást elemezni az utcán sétálva. Ezenkívül a kocsi, az abroncs, a személyi okmányok, de még a bolti 1 dolláros keksz vonalkódja is chip-elve van, amit abban a pillanatban visszakeresnek. Lehallgatnak az utcán akármelyik más járókelõ telefonjáról, de képesek a hangrezgéseket beszéddé alakítani pl. ablakról. Azonosítani tudják az ujjlenyomatokat digitálisan akárhol. És ezek csak olyan technológiák, ami bizonyítottan létezik a nemzetvédelmiseknél, szóval egy ilyen hyper robocop kb. isteni hatalommal lenne felruházva a valóságban.

IMYke2.0.0.0
Semmi gond 😊
Fordult elõ már mindenkivel ilyesmi 😊

desigo
Oh my bad.
Rusht olvastam a Crash helyett.
IMYke2.0.0.0
Ezt most elmagyarázhatnád, mert ez csak számodra érthetõre sikerült.

desigo
Nah írj már pár sort,hogy legyen erõm készülõdni és lesétálni az egy óra múlva kezdõdõ elõadásra...
Sir Quno Jedi
há én se cájenfingsönyként írtam ezt le

tomsolo
Mother / Madeo (2009)

Koreai dráma, sérült felnõtt sráccal és vénasszonyos mamával. A srácot lecsukják az anyja megpróbálja kinyomozni ki lehetett az elkövetõ.

Alapvetõen lassú film, emóciókra épülõ fordulatokkal nyugati szemmel van jópár nehezen emészthetõ dolog benne ennek ellenére sok dologban Memories of Murder/Salinui chueok hangulata van. Sajnos a sérült srácot játszó színész nem igazán jó, de a mamát játszó öreglány nagyon hitelesen nyomta.

6,8/10

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

IMYke2.0.0.0
Harmadszor:

Basszus - az elõbb írtam meg egy szép üzenetet, és erre az SG-motor kivágta.

A lényeg: a Crash (2004) kiváló film, ezért az ajánlott film felvéve a listámra.

Panzermeyer
Disconnect

Akinek tetszett az Ütközések (Crash), annak ez is fog. A végén a nagy kicsúcsosodás nagyon jól meg lett csinálva. Nem rossz.

Erõs 7/10

mov ah,4ch int 21h end

Riddick

nem vagyok a sorozat hatalmas fanje, mindkét elõzõ részt egyszernézhetõnek tartom,ez is az. Vin Diesel itt is kemény, van 1-2 jó beszólás, képi világ ua mint elõzõek, trükkök is.
5/10
IMYke2.0.0.0
S tudod mi a döbbenetes: mindez szinte már lehetséges akár napjainkban is.
Az állandó sárga készültséges, babszem-a-seggben Amcsi földön például tuti, hogy minden nagy város összes megfigyelõ kamerájával ez megoldható már ma is.