Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Sorcerers Apprentice (2010) 5/10

REAL MADRID

Blasta
Ja. Igy kellett volna hagyni.
Elbirom kepzelni mennyit láthat azon a kis résen át ami kb. 5-6 centire lehet a szemétol... 😄

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Bucser
Ez azert hasonlit kicsit😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Blasta
Emlitést érdemel még, hogy Robo milyen ubercool pozokat vett fel tuzharcok során, gondolok itt:
(és még még egy pár jelenet amirol nem talaltam képet a neten)

Ezt a robotot meg iszonytat eltalálták, imádtam

Bokafix2
Nagyon sok jelenet miatt emlékezetes az 1. és 2. rész... a 3 már gyenge nem is kívánnék róla szót ejteni meg az már nem is az a rendezõ és fõszereplõ...

De az elõdeiben rengeteg jó jelent volt amik megadták a sava borsát a filmnek... gondolok itt az ED-209 katasztrofális bemutatkozására az elején mikor az igazgató kéri próba gyanánt az egyik tagot fogja a robotra a fegyverét... 😄

Én csak 20 másodperces robinak hívom, mert mindig 20 másodpercet adott a letartóztatottaknak hogy eldobják a fegyverüket... de ebben az esetben hiába dobta el a fickó a stukkert, a robot folytatta a mûveletsort és keresztbe-kasba lõtte az igazgatósági tagot 😄DD

De Murphy elsõ akciója is ide tartozik mikor egy szatír egy nõt tartott maga elé miközben kést szorított a csajszi torkához, Murphy meg a csaj szétterpesztett lábán keresztül lõtte tökön az idiótát... 😄D Ezek miatt volt jó a Robotzsaru...

De Nem hagyhatom ki Cain durvaságát sem mikor felvágatta szikével az õt eláruló zsaru hasát, mire a csaja ijedten odaszól: "Cain! De azt mondtad csak megijeszted!!" Cain: "Hát nem ijedt meg?"

😄DDDDD

Áh, meg kell néznem megint az elsõ két részt. <#nyes>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Tikal
híg fos.... vajon lesz benne halomra lõtt civilek, rendõrök, vér, agymûtét stb? Mert ezek miatt volt jó a Robocop, na meg a 80-as 90-es évek 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A vége felé a "ki a fasza gyerek atommal" jelenet mindent vitt! <#banplz><#banplz>

REAL MADRID

G.I. Joe: Retaliation (2013) 3/10 - wtf!? Komolyan nem találok szavakat erre a szennyre. Ehhez képest a Haywire egy minõségi darab! Pedig az elsõ rész nekem kifejezetten tetszett, de ez ... ez, és ehhez kellett nem kevés utóforgatás 😄 Felejtõs, nagyon.

REAL MADRID

Tyler1
A 42-es

Klasszikus tolerancia film az elsõ fekete profi baseball játékosról(aki, mint számomra kiderült a tengerentúlon hatalmas legendának számít) egy világháború utáni szegregált amerikai társadalomban. Leszámítva a mûfaj és téma kikerülhetetlen sablon elemeit, szerintem egy jól sikerült sportdráma, amihez nem szükséges baseball tudás. Ford papában pedig még mindig van tûz, jó volt végre megint egy erõs alakítást látni tõle.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Pain & Gain (2013) 8/10

REAL MADRID

Rush (10/9.9)

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

cylonflatus
Szerintem a 2. a legjobb, jobb volt mint az 1.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

hát az új Robocop film így látatlanban kimerem jelenteni, hogy közelébe nem fog érni az eredetinek, 2 dolog miatt: zene + nyers képi világ
Galy
This

is

Hollywooooooooood!!!
Rush
Nagyon nagy film, a Forma1 történetének egyik legnagyobb párharcáról. Minden valósághoz hûen lett bemutatva, nem öntötték le a karaktereket és a sztorit halivúdi cukorsziruppal. Az alakítások jók, az operatõri munka, a vágások, a képek hibátlanok. Ilyen versenyjeleneteket még nem láttam, nagyon hatásosak. A film még úgy is izgalmas volt hogy F1 rajongóként ismertem a cselekményt. Bizonyíték hogy nem csak képregény-adaptációkból és scifi történetekbõl lehet látványos filmet csinálni. Csak ajánlani tudom.

The Other Guys (2010) 8/10 - Na ez egy jó vígjáték, még ha tele is van hülyeségekkel. Még az erõltetett, hosszan elnyúló poénokon is sokszor felnevettem, remek kis popcorn mozi.

REAL MADRID

Jakuza1
kb.

vérpocok
Miért készültek igénytelen folytatások az elsõ Robotzsaru után? A második rész nagyon is ehetõ volt a Cain-es sztorival és a reklámbetétek is kellõen viccesek és csípõsek voltak... ráadásul Peter Weller maradt Robo szerepében ami szintén megadta a filingjét a filmnek.

A 3. rész gyengébb volt, viszont látványos, bár itt már kicsit látszott a hatásvadászat, a japán cyborg szamurájok meg röhejesek voltak. De alapjában véve nem volt túl snassz. Sztem a két folytatás korrekt volt, kisebb-nagyobb hibával ugyan de emészthetõ.

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

ProGabe
" a látvány mögött még milyen tartalommal lehetne felruházni egy ilyen filmet?"

Az eredetinek sikerült plusz tartalmat adni a sima akció mellé. Olyan világképet mutatott az amerikaiaknak, amitõl összeszarták magukat. Ezen viccelõdött is Verhoeven (aztán lehet, hogy a szintén zseniális Emlékmás dokuban röhögött ezen? Tulajdonképpen mindegy.)

Amit írtál - biztos lesz benne pár filozófiai-etikai kérdés - jó kis plusz lenne, de ez csak egy sima popkornfilm lesz, így biztosan le lesznek egyszerûsítve ezek a dolgok, nehogy belezavarodjon az átlagos nézõ. Amíg az elõd tudott sokkolni, addig ezt manapság már nem lehet, mert vagy beperelik az erõszakossága miatt, vagy csak nem fogják fel.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Totti5
Azóta felnõtt / nõ egy új generáció, akik nem is látták a retró Robotzsarut... pl nekik meg a nagyvilágnak.

Neked nem kell nézni, sem tudomást venni róla. Nem bánt, nem harap, nem tesz keresztbe.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

tigeroo
egy kisebb novellának vagy galactica magazin történetnek elmenne a robotzsaru (meg a világa), ez biznisz, hálivúd, ennyi az egész. az új dreddnél csak jobb lesz.

én pontosan azt akarom hogy egy ilyen félterminátor üldözze a bûnt detroit utcáin. a trailer pontosan mindent lelõtt már. az alapszituációt legalábbis (ismét) felvázolta. meglehet ezt is oldani intelligensen , milyen tartalom legyen még mögötte? biztos lesz benne pár filozófiai-etikai kérdés (most õ gép vagy ember, a hatóságot vagy a társadalmat szolgálja elsõsorban, mi lehet számára a család, van-e értelme ezt a szót használnia)

(emlékszem volt ilyen fél méteres robotzsaru játékom is, amiatt sajnálom hogy nem hasonló suitja van mert minden részletére tisztán emlékszem. de ez a robocop csak akkor ütne max, ha a 87-es nem lenne. nincs új a nap alatt ebben a témában)

általában egyetértek veled (fõleg a szuperhõsös témában pölö múltkor), na de most kérlek magyaráz már el, hogy a látvány mögött még milyen tartalommal lehetne felruházni egy ilyen filmet?

én egyedül ennek nem örülök a filmmel kapcsolatban, dehát ez is csak a szélesebb közönség és a nagyobb bevétel miatt van.

REAL MADRID

Tyler1
Nincs választék a másik 600 ezer film közül, ami éves szinten kijön világszerte? Na ne már. Látványfilm kb. 15-20 van egy évben. Azt a rohadt. Hegyén hátán látványfilm...

genndy
Mondjuk.
Biztos itt SG-n is lesz cikk, de én még nem láttam.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Myselor
hol olvastál ilyet hogy HP világában játszódó filmek jönnek majd?tudsz adni linket?
Harry Potter and the Deathly Hallows part 1 (2010) 7/10
Harry Potter and the Deathly Hallows part 2 (2011) 8/10
Nem nagyon kommentálnám, nem vagyok nagy HP rajongó, kikapcsolt arra a 4 órára amíg tartott. Kicsit jobbra számítottam, de nem volt csalódás.
Közben most olvasom, hivatalos infó, miszerint a HP világában játszódó filmek jönnek a közeljövõben. Kíváncsi leszek.

Syriana (2005) 8/10 - Na ez egy jóféle, "mit meg nem teszünk az olajért" film. Kicsit nehéz követni, de a sztori, a megvalósítás, a színészi játék kíváló.

Body of Lies (2008) 7/10

REAL MADRID

Blasta
Látványfilm látványfilm hátán, de hogy tartalma is legyen valaminek amit kifosnak magukból mostanában, az már tumacs.

Blasta
"Mivel a storyt már láttuk, újat nem fog mutatni "

Tehát akkor mi szükség van rá, kérdezem?!
Ha az eredeti egy szutyok lenne, vállalhatatlan trükkökkel és képi világgal, még csak-csak megertenem. De nem az!
Ráadásul a 2. része is nézhetõ (és annyi).

Sir Quno Jedi
Nem rossz. Meglátjuk. Nekem az eredetiek etalonok, de lehet hogy elkapják az új világ szelét.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tyler1
Amilyen mocskos igénytelen folytatások készültek az elsõ rész után, ez a legjobb, ami történhetett a robotzsernyákkal. Szürkében meg egész faszán hozta volna a klasszikus sztilót, hiba volt elbaszni feketével. Látványfilmnek jó lehet, többet nem is kell várni tõle.

Totti5
Tetszetõs. Az új teknók, páncél pont annyival modernebb, mint amennyi év eltelt a két rész közt. Volt benne robokáp feeling. Mivel a storyt már láttuk, újat nem fog mutatni, de egy jó kis látványos akciófilm lesz. Persze tudjuk hogy szar meg minden, mert az elsõ rész a legjobb. Ez igaz, ezt mindenki tudja. Nem is annak a megugrása a cél, mert az képtelenség. Aki pedig már egy kép láttán úy állt hozzá hogy ez szar az skippelje, ignorálja.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

tigeroo
lehet hogy jó lesz, én várom. úgyis annyit fog adni amennyit a trailerben megmutat: se többet, sem kevesebbet.
szar
Blasta
En mar lattam par napja es a trailer alapjan dontottem el, hogy asszem ez lesz az a film amit meg a viragboltbol sem fogok kikolcsonozni. Sam Jackson, Keaton, G.Oldman meg elmehetnek a picsaba ripacskodni ilyen fosokban.
(Oldman meg a Dark Night ota nem kepes a jokiallasu megnyero oreg szerepet dobni?)

1:19

REAL MADRID

CalebJoe
A designer-t páros lábbal rúgnám ki a filmiparból kb. úgy néz ki mintha Cyclops(X-Men) beállt volna zsarunak sõt még vékony is, az meg ha az ED-209 volt elmehetnek a picsába úristen mint valami low budget mecha lenne.
tomsolo

Hát ez lesz. Nagyjából világos mit várhatunk - gondolom a humort is számûzik belõle, helyette lesz robotdad and kid scene tömeg.

Borzasztó, hogy Samuel L. Jackson az összes ilyen trágyában feltûnik ugyanazzal a ripacskodással, ami miatt viszont kifogom "kölcsönözni" azt Michael Keaton akit nagyon régen láttam képernyõn pedig mekkora egy színész.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Jakuza1

Tyler1
A vadászat / Jagten

Eléggé földhöz vágó film, súlyos témával, rendkívül életszerûen ábrázolt történettel. Nagyon rendben van minden apró alakítás is, de Mads Mikkelsen ismét fenomenálisat hozott. Azt hiszem el kéne kezdenem most már a Hannibal sorozatot.

Tyler1
Többnyire egyetértek, borzalmas filmjei vannak. Egyetlen kivétel az Õrült, dilis, szerelem ami valóban tetszett tõle, abban egy visszafogottan poénos karaktert játszik el nem erõltetve, bár az nem is egy "pofádba kínosan vicceskedni akaró" vígjáték, mint a többi filmje.

Bachstein
Szerintem a The Office-ban is zseniális.
40 éves szûzben viszont marha jól játszott...<#eljen>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

cylonflatus
Én kevés dolgot tartok annyira fosnak manapság, mint az említett Steve Carrell-féle filmek. Fogalmam sincs milyen hátszél van az a faszi mögött, de rosszabb színészi teljesítményt nagyon nehezen találnék. Egy nulla, irritáló fejjel. Bocsánat a kirohanásért, de már nagyon a bögyömbe volt. A The Incredible Burt Wonderstone után megfogadtam, hogy az volt az utolsó film amit megnéztem az õ szereplésével.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

dettó

unalmas volt már a sok giccses horrorra akadva, meg amerikai pite féle szexuális töltetû poénok...

Úgy veszem észre, hogy a Paul Rudd, Steve Carrell, Bradley Cooper, Seth Rogan akár Jason Sudeikis által játszott filmek most élik az aranykorukat és nem rossz az a stílusú humor, amit tolnak.😄

Jennifer Anniston is egyre több vígjátékban szerepel bár neki mindig is ez volt a mûfaja hiszen a Jó barátokban indult, ami komédiasorozat volt anno...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

rengeteg jó rész volt benne, én inkább 80-as, 90-es évek vígjátékait bírom, valahogy azok stílusa jobban bejött...rég láttam jó vígjátékot, de ez az volt
hát igen a fiatal gyerek minden egyes jelenete remek volt
alpári humor, de még is valahogy nem "undorító"...remek beszólásokkal
legalább egyszer meg fogom majd nézni😄DD

ez a Kevin gyerek benne fakadás volt, de Jason Sudeikis is állat volt ahogy fapofával beszólogatott neki😄DDD fõleg amikor le kellett volna szopnia a mexikói rendõrt a határnál az a rész gyomorfájós volt.DDD

Zephyr Retiring
Köszönöm a páratlan ajánlót.
Mindenképpen meg fogom nézni 😊

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

tomsolo
Egyébként úgy kell ezt nézni, hogy elõször:
- Now you see me
majd utána:
-The Incredible Burt Wonderstone

ami egy szintén fos film, de Jim Carrey irgalmatlanul jól nyomja benne a street magican cuccot.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

IMYke2.0.0.0
Semmi baj nincs veled.
Nekünk, akik rohadtul kényelmetlenül éreztük magunkat a film alatt, más a véleményünk - ettõl még egyikünknek sem kell a Drávának mennie 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lehet, hogy csak simán a jelenben élek?
Egyébként, egyetértek veled a "Hollywood hatása..." tekintetben. Az már tudatosult bennem is, ha a te szempontjaid szerinti jó filmet szeretnék nézni, akkor nemamerikai-t kell keresnem.

DE, engem akkor is lekötött, és szórakozatott ez a varázslatos film. Most akkor miafaxomvan?