Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt is pótolnom kell majd...sok jót hallok róla

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Tikal
Szerintem megmarad ilyen kis fura zsidó gyerek karakternek, mint az a másik srác az amerikai pitébõl vagy honnan, az is idegesítõ, épp valami sorozatban futottam bele nemrég ( orange is the new black )

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tyler1
Az a baj, õ is ilyen tipikus nerd karakteret játszik folyamatosan. Valaki letolhatná a haját már, mert az eléggé beskatulyázza a "magasabb tesztoszteron szinttel rendelkezõ férfit nem játszhat" kategóriába.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Nekem a Zombielandben sem volt vele semmi bajom.

REAL MADRID

Tikal
A Facebook-os film jól állt neki, jól hozta azt a karaktert, de egyébként rohadt idegesítõ figura valóban, a film végére se tudtam megszokni..

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

IMYke2.0.0.0
Boldog születésnapot tomsolo! 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Valóban - sõt, a férfiakért való harc volt a középpontban, de nem erõltették túl, s nagyon jó volt így.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Szerintem is jó az a könyv/film.

Az az érdekes, hogy a beszélgetéseik miatt elkezdett érdekelni az Emma és a többi könyve.

R.I.P.D. (2013) 5/10 - Ebbõl többet is ki lehetett volna hozni, gyenge volt sajnos.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jeff Bridges "tájszólása" egy idõ után rendkívûl idegesítõ lett,
viszont Mary-Louise Parker jól hozta a karakterét. Pirospont neki 😊

REAL MADRID

Hát sz*r is volt mindkét új Star Trek film. Mint ST film, mint sci-fi mindenképpen, de a sok gázos akció vér gyenge sztorit és a sok logikátlan hülyeséget nem tudta palástolni. A második rész egyetlen értékelhetõ momentuma a fõ gonosz volt, de az kevés. A lensflare meg tényleg tök idegesítõ volt. Mondjuk a Super 8-ban is az volt, pedig az kevésbé szerencsétlen film.

Miért? A Harcosok klubjában nem zseniálisan játszotta az elmebeteg karaktert? 😄

CSOCSO
ha a facebookos csavorol van szo akkor egyetertek. Uber ellenszenves pofaja van
Davidus
Now You See Me(Szemfényvesztõk)

ez nagyon szar volt. Esienberg pedig minden idõk legidegesítõbb színésze

V9ykn8_TZL0

TV2 is leadta az a poén

egyetértek nagyon jó film volt végig, csak a végét már nem láttam, mert indultam dógozni😊

ebben nem érzõdött annyira a feminista elnyomás pont ez fogott meg az egészben...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

tomsolo
A büszkeség és balítélet (ha már Jane Austen) egész nézhetõ, még férfiként is (mármint a 95-s minisorozat Colin Firth-el.)

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

IMYke2.0.0.0
Én is egyedül néztem - attól még nagyon kellemes film volt, számomra is 😊

"Mindenképp érdemes megnézned feleségeddel, barátnõddel, szerelmeddel az oldaladon."

Akkor ez most nekem kimarad! 😄

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

IMYke2.0.0.0
Tegnap késõ este volt az m1-en - és miatta fennmaradtam.
A Jane Austen könyvklub ("The Jane Austen Book Club") - 2007
Pontszámom: 8 / 10

Mindenképp érdemes megnézned feleségeddel, barátnõddel, szerelmeddel az oldaladon.
Emily Blunt ebben a filmben briliáns volt!
A közös könyvelemzések, a partnerkapcsolati ping-pong nagyon jól voltak megírva (nem elõítéletesen: látszik, hogy nõk írták a könyvet és a filmet, illetve az is rendezte) - nagyon alapos volt.
S bár a férfi nézõ akár érezhetné rosszul is magát, de nem fogja.

REALista
Star Trek

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Sir Quno Jedi
Riddick (2013)

Ez az elsõ rész remake-je kb. Viszont kifejezetten szórakoztató volt. Én még a kezdeti túlélõs sztorit is csipáztam. Lassú, de biztos. Magyar szinkron brutálisan szar. Minek kell egy 16-os karikás filmben finomkodni, az eredeti tutiranem ilyen?! Starbuck meg kellett oda! 😄

Reméáljük, a negyedik részben végre rendet tesz Riddick, vagy mi.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

IMYke2.0.0.0
Ráadásul kizökkent rettentõ mód a megfigyelõ (nézõ) pozícióból, és az egészet direkte/indirekt úgy tálalja, hogy a legbutább embernek is átmenjen: ez "kamera".

Tyler1
Hát szerintem hozzá nem tud adni a látványhoz, mert eleve kitakarja a kép nagy részét, és rontja a kontrasztot. És Abrams annyira nem használja jól õket, hogy az valami borzasztó. Olyan jeleneteknél használja, ahol az egyszerûen nem követeli meg, ráadásul legtöbb esetben oda szóródik a fény, ahol a szereplõk arca van. Nem tudom miért lett ez nagy divat?

Jakuza1
Mert te mindig is egy igenytelen idiota voltal. 😛

Totti5
Aki ezen pattog a film kapcsán még mindig, az nem igen élvezhette. Én észre sem vettem / adott a látványhoz ahol volt, beleillett, mivel lekötött az egész.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Bachstein
Elsõ részben valóban a filmélmény kárára ment a sok kibaszott csillogás meg tükrözõdés, s bár a második részben is fellelhetõ volt, annyira nem baszta szét a filmet. Mondhatni, már átsiklottam felette.
IMYke2.0.0.0
Kár, hogy töröltem a képeket ebben a témában, de számolatlanul lehetett volna sajnos kikapni az olyan jeleneteket, amikor a mesterséges lencse csillogás szétcseszte az ember szemét és élményét. Mindez a második részben.
Az elsõ részben ennek duplája volt. El lehet képzelni...

Húvazzeg, az elsõ új StarTrekben (2009?) annyi lens flare effekt volt, hogy a filmet alig lehetett látni tõle.<#falbav>

Tyler1
Elnézést, még szerencse, hogy mindig van, aki a legjelentéktelenebb részletekre is figyel.

Bachstein
Lens flare
Tyler1
ST: Into Darkness

Elsõ rész jobban tetszett, érdekesebb sztori, jobb karakterábrázolások, találóbb poénok. Viszont plusz pont, hogy ebben már lényegesen kevesebb volt a random light flare.

A Társasjáték címû sorozat új évadának 1-2 része.
Bachstein
Ja, a nagy kólám szívószálát. 😊
Jakuza1
*de inkább billent a jó irányába.
Te valamit szivtal kozben ? 😛

Bachstein
Riddick

Eléggé közepes volt a film, de inkább billent a jó irányába.
Riddick karaktere nem változott, bár volt 1-2 fura megnyilvánulása, amit nem neveznék riddickesnek. Nekem tetszett a film eleji túlélõs rész, nem éreztem elnyújtottnak, viszont utána eléggé leült a cselekmény. Belefért volna ez kényelmesen 90 percbe is.
A karakterek sablonok, alig beszélnek, akkor is üres frázisokat puffogtatnak, a poénok annyira nem ülnek, viszont a látvány, a bolygó hangulata és élõvilága, Riddick leleményessége, a lények... ezek nagyon bejöttek, ahogy a gore faktor is jól állt a filmnek.
1-2 WHY? moment azért befigyelt, pl a csajjal a végén. Az mi a fasz volt, annyira hülyén hatott a dolog. Az sem volt riddickes.
Akció sci-fi-nek azért nem volt rossz,így közvetlenül nekem mozi után 6/10, aztán majd meglátjuk, szépít-e rajta az idõ, vagy csak ront az emléken.
Bachstein
Végül is megnéztem a Föld utánt.
Esküszöm nektek, direkt úgy ültem le a film elé, hogy nem hagyom magam befolyásolni az eddigi kritikák által, megpróbálom szimplán élvezni a dolgot, mega jóra odafigyelni.
Röviden: nem olyan szar, mint amit elõzetesen vártam, de attól még szar.
A történet unalmas és vontatott, annyi az egész, hogy egy karakter el akar jutni A pontból B pontba, közben faszságokról beszélget -néha- az apjával. Rengeteg minden nincs megmagyarázva a filmben, tele van illogikus következményekkel meg cselekedetekkel, sõt, konkrét bullshit szövegekkel is.
Jaden... ez a gyerek baromi irritáló. Egyszerûen felbasz, ahogy látom, hogy néz a bárgyú, kifejezéstelen arcával. Ha meg ebszél, olyan groteszkül artikulál, szinte fröcsög, ahogy okádja a szavakat. De komolyan, ki beszél így?
Will karaktere, mint apa figura, egy inkompetens, érzéketlen barom. De komolyan, egyetlen jó tulajdonsága nem volt a karakterének. Még a felesége is csak félelembõl maradt mellette, meg a rájuk gyakorolt terror miatt, legalábbis amit a közös 1 perces beszélgetésükbõl kivettem. Jobban járt volna mindenki, ha szépen elvérzik a hajóroncsban.
Ami legalább jó volt: a zene nagyon tetszett, a zongorás tételek, a nagyzenekari melódiák tényleg dallamosak és hangulatosak voltak. A tájképek meg úgy a természet által visszafoglalt Föld gyönyörû. A jövõbeli design is tetszett (ûrhajó, házak).
CGI néhol baromi ergya, máshol egész korrekt, kb. mint a RIPD-ben.

Összességében unalmas volt, rossz színészi alakításokkal, levegõben lógó történettel. Nem is ragozom, de most komolyan, szerintetek így teljesedik ki egy apa-fiú kapcsolat? Hát kurvára nem! Nem volt értelme az egésznek. A visszaemlékezés jelenetek is szarok voltak, bugyuták és értelmetlenek, és nem mentette meg sem a szép képi világ, sem a kifejezetten kellemes zene.

3/10.
fél órája nézem az AFTER EARTH-ot,de már olyan szinten felbaszott a kis hülye willsmith gyerek meg a szánalmasan idióta viselkedése,hogy sztem 32 részletben fogom leerõltetni azt a fílmet😛😊))

vérpocok
Zombi-lak (Wither) 2013

Azt hittem low budget költségvetésû slasher horror már nem tud meglepni, talán épp ezért is csalódtam kellemesen ebben a filmben... svéd horror, nem hiszem hogy korábban láttam már a svédektõl horrort, mindenesetre mintha ha Kabinláz és a Gonosz halott filmeket gyúrták volna össze, mert a sztorija ezeket idézte.

Pár fiatal egy kis elhagyatott erdei házba megy bulizni amit viszont nem tudnak hogy a pincében él egy borzalmas lény... olyasféle vírushordozó, csak az újítás az hogy nem kell megharapnia senkit sem hozzáérnie senkihez, a kórt máshogy terjeszti.

A társaság egyik tagja megfertõzõdik, innentõl már semmi újat nem hoz a film, de a megvalósítás profi volt: nagyon jó munkát végeztek a maszkmesterek, a legapróbb részletekig élethû zombikat kapunk... illetve inkább õrült fertõzötteket, akiknek nemgyengén foszladozni kezd a testük és eltorzulni a külsejük. Egyébként ezt is jól megoldották: az eltorzulás folyamatát... nem csapják össze pár másodpercben, szépen részletesen van bemutatva hogy válik egy elvakult gyilkológéppé az egykor még félszeg, kedves társasági tag...

Becsületes slasherhez méltón parádés kivégzéseknek lehetünk tanúi, és bár a zombók nem halnak könnyen de azért alapos kitartó munkával meg lehet dögleszteni õket, ami szintén bizonyítja hogy nem élõholtakról van szó csak a testüket felturbózott vírus miatt olyan szívósak.

7/10

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

tomsolo
Voltak benne vicces dolgok - fõleg a rengeteg filmes utalású poén - viszont 2 dolog miatt nem vmi nagy film:

- kb semmi eredetiség nincs benne
- a buzizós faktor nagyon magasra sikeredett, már már fárasztóan kínos volt

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Blasta
This is the end - 5/10

Magam sem tudom miért néztem meg, talán mert bírom amikor a színészek "önmagukat" játszák, vagy nem tudom.

Idiotasag, infantilizmus, értelme semmi, de azert elszorakoztatott :-)
Fõleg az eleje fun, amikor még gondtalanul buliznak :-) Van benne pár turheto poén, de azert nem röhögtem szarrá magam rajta. Michael Cera egy állat :-D

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Sosem mondtam, hogy rossz színész csak nem az én stílusom😄

Valaki pl Nicolas Cage-t nem bírja hiába vannak zseniális filmjei elõfordul az ilyesmi...

Blasta
Igen, egy szatiraban, egy kvazi-vigjatekban volt ez. Mûködött is...

Tyler1
Zöldfülû? Kifogástalan alakításokat produkált már akkor is 😊 Akkora már több, mint 20 film és sorozatszerepe volt. A Hetedikre, vagy a 12 majomra már egy kiforrott zseni volt, az Interjú a vámpírral még korábbi, de a közepes Kaliforniában is olyan showt csinált, hogy beszarás.

extra sensory
Elhülyülöd... pedig ha nem úgy állsz neki nézni mint a Rambo 3-at tán még számodra is kisülhet valami értelmes.

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Sir Quno Jedi
Nem védem, mer nincs mit, de pl. a Dogmában is emléxel, hogy Isten miféle képében jelent meg nekik végül. 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Blasta
Aha. Ertem. Igy mar mindjart logikus, koszi!
Ezen ervekkel nem tudok vitatkozni.

Remelem a Joe Black 2 valami ilyesmirol fog szolni:
A FELTEKENYSEG belekoltozik egy VIZIBICIKLIBE majd jazzgitaros karriert epit ki maganak.

Orulet, felfoghatatlan metaforak, szuperszep koltoi kepek es hasonlatok varhatoak (gondoljunk csak bele, amikor a vizibicikli razendit jazz stilusban a Pancsolo kislany-ra...)

Sir Quno Jedi
Nõi szervek

Tényleg prolivígjáték, de nézhetõ. Mondjuk mozit nem ér meg, de kuponosakicósnap volt. Bullock mindig jó, itt is, de az öregecskedõ kövér csajról nehéz elképzelni, hogy kõkemény utcai zsernyák, aki mindenkit megagyal, mivel járni is alig tud szerencsétlen, meg azt is, hogy a férfiak folyton a nyakára járnak, mivel azért ahhot ölég érdekesen fest...köhhh...Játszani az is jól játszik, de inkább egy hajléktalant konyhásnénit hoz perfektre.

A sztori a szokásos dobjunk össze két egomán, de hót különbözõ emberkét egy közös célért, és útálatuk átmegy idõvel bajtársiasságba, sõt barátságba. Lerágott csont.

Nekem tetszett, a többieknek is. Még1x nehezen nézném meg, tán majd 1x, mikor már a zember nem emléxik a poénokra.

Ja és még lényeges, hogy a VASEMEBR 3 SZUPER VOLT!

genndy
Szerintem is teljesen jó film.
Pitt és Hopkins meg tök jók (külön és együtt is).

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Bokafix2
Ha esetleg végig is nézted akkor tudod hogy a Halál nem szõke szépfiú volt... csak kölcsönvett egy testet, és abban tartózkodott. Ez egy szürrealizmussal és metaforákkal átitatott film, kicsit elgondolkodtató jellegû. De azért mert a valós élettõl elrugaszkodott témájú, még nem kell lefikázni.

Aki meg utálja az nézzen Steven Seagal-t. Azon nem kell gondolkodni.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Blasta
Nyilvanvalo, csakis valami fullidiota bekokainozott junkie kepzelete szulhet ilyet. A gond csak az, hogy jozan emberek irtak le papirra...

genndy
A film viszont nem a te képzeleted alapján készült.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.