Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az illusztris szereplõgárda ellenére sajnos egy igen gyenge filmet kaptunk. Aki valami Ocean's Eleven és/vagy Piszkos tizenkettõ-szerû filmre számít, az sürgõsen felejtse el.
Kb. annyi a sztori, hogy keressük meg a mûkincseket. Hol lehetnek? Hát ott, meg ott. Odamennek és ott van. Lehet örülni.
Amilyen banálisan leírtam, tényleg annyira egyszerû az egész. Semmi izgalom, semmi fordulat. Az egész annyira érdekes, mintha mondjuk a Kelly hõseibõl kivágnánk a harci jelenetek. A szereplõgárda miatt max.
5/10
Pénzt semmiképp ne adjatok érte.
Meglepõdnél hányszor sok tízezer gátlásos, félénk és fóbiás ember mászkál akár csak körülötted mondjuk a fõvárosban, és a világról nem is beszélve... akik közül (nagy számok törvénye) akadhat olyan, aki így viselkedik az ellenkezõ nem közelében...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nem volt rossz,de volt pár idegesítõ jelenet.PL: Amikor 42 évesen be csönget a csajhoz és nem az nyit ajtót,erre mit csinál, elfut <#falbav>#falbav>
Meg az örökös dadogós beszéd,ha nõvel kell beszélgetni,ezt már kurvára elhagyhatnák a filmekbõl legalább is ne 40 évesen viselkedjen így.
Szerintem nagyon jó film volt. Enyhén szkeptikusan ültem be, féltem, hogy én már kiesek a célközönségbõl, de nem! 😊 Határozottan vannak olyan poénok, amiket egy 8-10 éves gyerek nem feltétlenül ért. Külön tetszettek a filmes utalások, amik közül egyet sem kívánok lelõni 😊 A finálé is egy remek ötleten alapult, szóval teljesen elégedett vagyok a lezárással. Nekem egy erõs 8/10 ja és minden szupi-szupeeeer 😄
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Egyébként nem kötöttem bele, csak kérdeztem. Töröltetni se fogom, ha jobban lehúzza, bár értettem a poén, de elég szar volt.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Szokásukhoz híven ultralassan indul és alapos felevezetés után olyan szépen a képünkbe robban az egész, hogy méltó folytatássá növi ki magát a Shaun of the Dead, vagy a Hot Fuzz-hoz is akár. Ezek a csókák kegyetlenek és tudnak valamit! 😄 Simon Pegg és Nick Frost igazi epikus alkotásokat ütöttek össze eddig is, de a többi szereplõ is parádésan jó ebben a filmben. Aki nem szereti õket, az kerülje, de aki igen, annak kötelezõ. Az õ humorukat szokni kell azért, de minden pénzt megér. Kategóriáján belül még értékelni is nehéz, mert teljesen egyedi.
Egyszóval a "Three Flavours Cornetto Trilogy" lezárása jól sikerült és ugyanolyan megosztó lett, mint az összes többi rész. Ezúttal a scifi és a komédia lett az áldozat, amiket mixeltek. A vége meg aztán tényleg beteg. 😄
Mivel "öreg" faszikról szól, akik visszanéznek, így nem árt némi kor is hozzá, hogy átérezzük az egészet (ezt a nõi fõszereplõ egész jól megfogalmazza Garynek, hogy mi változott így 40 felé). Fiataloknak valószínûleg nem is mond sokat az életérzése, vagy semmit sem.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Nos ez a rész gyakorlatilag Törpilláról szól (a jó öreg eredetsztoriból kiindulva), így rossz már nem lehet. Hókuszpók kalandjai a modern technikával meg totál kész. 😄 Az elsõ résznél szvsz. még jobb is lett. Aki az elsõre is csak fanyalgott, annak ez sem fog tetszeni, de akinek az tetszett, annak ez még jobban fog.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Anno szándékosan hagytam ki a Gravity mozis megtekintését - sem a trailer, sem a rendezõ, sem a fõszereplõk, de még a fenenagy hype sem gyõzött meg. Tény, hogy a nagy vásznon jött volna ki igazán a látvány, de az azért itthon a plazmán sem volt olyan rossz. Sandra Bullock (az általam eddig látott filmjei közül) talán élete legjobb alakítását nyújtja, mégis egy kevésbé ismert arc nálam jobban el tudta volna adni a karaktert.
A filmet a látvány és a hosszú snittek adják el igazán, a forgatókönyv gyakorlatilag újrahasznosítása és egybegyúrása több korábbi sci-finek. A helyenként már túlzásokba esõ, fõszereplõt állandóan érõ pechszéria egy idõ után kissé egysíkúvá teszi a filmet - bár a Gravity a jobb mozik közik sorolható, nem igazán értek egyet az 'évtized sci-fije', '10/10-es remekmû' és hasonló vadhajtásokkal.
10/7
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Yo, Bitch!
Láttam már ilyet,nem volt nagy szám.A színészek hozták a kötelezõ szintet.Milyen sima pofájúak voltak a niggerek,mivel borotválkoztak?
The Keeper Of Lost Causes: 7/10 Dán vagy Svéd thriller nem tudom ,jó volt. Szrintem az amcsik hamarosan meg csinálják a saját verziójukat
Korrekt kis animációs film, én jól szórakoztam rajta. Na és a kis Talia igazán dögös lett, azt meg kell hagyni. 😄
Nos végre egyben meg tudtam nézni. Jóféle kis film ez kérem. LN nem semmi itt sem, de a többi szereplõ is nagyon jó. Jó hogy csinálnak még ilyen filmeket. Akció thriller, de nem az a pörgõs esztelen szar, hanem nagyon is kõkemény az egész.
Hát ezért nagy kár volt. Jó volt látni az összeszokott párost - sõt triót mert ha a szemem nem csal akkor a Csokoládéból a csajszit is belerakták - de:
- a sztori olyan fertelmesen gyenge és blõd lett hogy csak na.
Persze eddig sem ezért voltak jó filmjeik, de:
- olyan béna és felesleges verekedések ugrabugrák voltak benne, de Ja - meg is hízott szegény vagy mi (öregedett) - ide vagy oda, hogy szörnyû.
Az Ong Bak folytatásait is elrontották - legfõképpen, hogy nem kapott az a spin off külön nevet - de abban azért még volt __valami.
Ebben semmi sincs.
méltatlan/10
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Nem szíve joga annyit adni rá amennyit akar? Ha te beírsz ide egy kritikát hogy neked ez a film csillagos tízes és milyen jó meg mennyire zseniális, én pl. nem kötnék bele, hogy miért értékelsz így, és azért mert elfogadom azt hogy szíved joga annyit adni rá amennyit neked ér... akkor ezt a jogot adjuk már meg a másik fórumozónak is, mert a fórum errõl is szól és ne vitatkozzunk ízléseken.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Ennek hála elõfordul hogy sorozatban több jó filmet is megnézek, szóval személyes véleményem szerint jó módszer ez.
Azt is megértem hogy te meg teljesen ismeretlenül akarsz belevágni mindenbe hogy a legnagyobb legyen az újdonság élménye, de ahogy fentebb mondtam, ez nem a legjobb módszer. Egy nagyon minimális információt érdemes elolvasni a filmrõl és ez még nem is ront a film élményébõl.
Én a Gravitációról nem is nagyon akartam olvasni semmit, mert már tervben volt a megnézése, de az internetnek hála, elég sokszor belefutottam egy-két információba és mielõtt elkezdõdött volna a film, tudtam róla hogy az eddigi leglátványosabb film az eddigi választékok közül. Rosszabb lett ettõl a filmélmény? Egyáltalán nem. Happy mindenki? Igen. Jóóó, ez most én vagyok, de szerintem neked is ki kéne próbálni ezt legalább egy kis idõre. 😊
Ez egy jó film lehetett volna, de sajnos a sztori gáz lett. A külcsín teljesen rendbe volt meg szinte majdnem minden - na jó pár "színész" azért gáz volt - csak hát az lett szörnyen primitív ami a sava borsát adta volna.
Egyébként ha egy egyszerû dráma - értsd nem történik semmi extra - csak szimpla lelki vívódások, csavarokra épülõ sztorija etc lett volna akkor jó szívvel pontoztam volna fel.
sajnos/10
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Semmit sem tudtam a filmrõl.
Nem szokásom magamnak ellõni semmiféle történetet, mert elsõ készbõl szeretem megismerni õket.
Utoljára kérlek, ne minõsítsd a véleményemet...
Ebbe nem lehet belekötni. Könnyed, érdekes, jók a színészek is.
Leo már ekkor is jó színész volt.
Ráadásul a szinkron is dob rajta szvsz.
10/10
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Véleményt csak olyan filmrõl alkothat az egyszeri ember, amit látott.
Egy látványos film, remek színészekkel, jó alakításokkal, és amit hangulatban ad, az csillagos ötös.
Amúgy is sztori buzi vagyok. Ha az nincs, a grafó nem javít rajta. NÁLAM.