Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kinek van igaza? Senkinek.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
"Tessék, ITT egy kép róla smink nélkül."
Azért van egy kis smink.
on.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Biztos a "keruljetek messzire" egyenlo a fejemben 0-val 😄
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

De jó tanácsként a többieknek csak annyit tudok megfogalmazni, hogy helyette bármi mást nézzenek.
Ha jol tudom egy statiszta volt magyar es Ot kerte meg Scott, hogy tanitsa be ezt a mondatot Olmos-nak, mert kellett valami futurisztikusan tavolkeletinek hangzo szoveg 😊))
Oszinten megmondom nem volt ez ANNNYIRA szar szamomra.
Teny, hogy rem gyenge alakitasokkal volt tele, hogy a vege undoritoan ocsmanyul nyalas lett, de meg igy is mas lett mint amire szamitottam (arra gondoltam, hogy kinyirjak egymast, de minimum egyik a masikat, akar a teremto a teremtmenyt, akar forditva). Igy kicsiket meglepett de azert szamomra ez messze nem nulla pontos film. Kb. 2-3 pontot er, de vegulis mindegy, gyenge film, nem veszit senki semmit ha kihagyja.
Meghogy Blade Runner, ugyan mar.
Gaff then says: "Monsieur, azonnal kövessen engem bitte"
Mindezt ugye egy replikáns szájából, aki ennyivel képes több érzelmet megjeleníteni, mint jó pár emberi karakter. Huh, a hideg kiráz tõle.
Az, otvozte a regi art stilusjegyeket (50-60-as evek filmezesi stilus), a modernkori megjelenitessel (80as evek), es tobb kategoriat (drama,akcio stb) hangolt olyan preciz pontossaggal es egymasba illoen, amire nagyon keves filmben van pelda. A lehetseges jovokep elkepzelese pedig mesteri volt a dark es rideg kornyezetben, ahogy a moralis kerdes nem kulonben, amelyet feszegetett a tortenet.
Ezert vicc ha ilyen null alkotasokkal probaljak az erteket osszehasolitani.
Mondjuk en gy vagyok a kortars meg modernkori muveszetekkel is, ahol sok giccsparadekrol ugy beszelnek, mint valami regi nagy munek lehetne hasonlo szintje.
Igy vagyuk a Guernica-val is es megis milliardokat er.
Biztos jo volt a meccenas. 😛
Én csak európai Én, a Robot hasonlatot olvastam, csak sokkal grandiózusabb sztorival(!!!). Hát még attól is fényéves távolságokra van.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
"The film, which has already won several awards, including best UK film at the 2013 Raindance film festival, has been favourably compared to sci-fi films such as Blade Runner. Other influences, such as Mary Shelley’s Frankenstein, are clearly evident in the film’s DNA. Much of the praise is well-earned: the synthesised and electro soundtrack brilliantly creates a moody, tense atmosphere, strongly evoking Blade Runner; while the stunts, CGI and visual effects are beyond stunning. Of particular note is the sequence where the newly created, metallic Machine is first shown, floating in a vat in the foetal-position. As a vision of a dystopic future Britain governed by what is implied to be fascist, militaristic government, it is very compelling."
http://www.flickeringmyth.com/
"The Machine is perhaps the closest to Blade Runner that any film has come since 1981. As with Blade Runner, the question is whether a sentience artificially created is any less real than one that was born of flesh. In some ways The Machine is an even more effective film, since the artificiality of Machine is even clearer: can a collection of lines of computer code become consciousness? Even if they can, is the result a human consciousness or something new? The final scene of The Machine answers that last question in such a perfect, heartbreaking way that it leaves no question which film was the best of Tribeca 2013."
http://www.soundonsight.org/
Nem tudom, hogy milyen anyagot szippantott az, aki ezt le merte írni, de nem is érdekel... 😞)
Rotten 79%, de mire? Azonkívül, hogy borzalmasan semmitmondó, buta sztorija van, ilyen amatõr színészi alakításokat is ritkán látok egy filmben, az a szõke csaj robotként, te jó isten...
Nem is bírtam végig nézni.
Kíváncsi vagyok, találsz-e majd benne bármi értékelhetõt 😊
Hiszen lehet neked lejart lemez, de mondjuk egy mostani fiatal, lehet nem is latta a regen futo rajzfilm sorozatot.
Sot lehet ha sikert arat a film, lehet megint leporoljak es csnalnak belole megint valami felkapott rajzfilm sorozatot a mostani gyerekeknek.
1. Samuel Jackson gargalizálása volt a legjobb. Utána vártam, hogy lõje le valaki.
Nem történt meg. -1 pont
2. A Murphyt játszó színész marha idegesítõ volt, végig az járt a fejemben hogy:
beépített orosz ügynök. - 1pont
3. A film nagy jelenete megmutatják mi maradt meg Murphybõl. +1 pont
Utána megmutatják még legalább kétszer nehogy elfelejtsük -2 pont.
(BTW, a régieknél én végig abba a hitben voltam hogy csak a feje/agya-arca maradt meg.)
4. Sajnos az esemény ami miatt ilyen lett nem indokolja ezt a sérülést - radásul mutatják is. (párszor). - 2 pont
5. Gary Oldman nagyon jó színész. Itt borzalmas szerepe van.
Kedvencem, mikor hanggal ébreszti fel a kikapcsolt robotot/kiborgot. -2 pont
7. Ez az új pattogós robotzsaru, nekem jött be, pláne hogy mikor géptársai ellen harcolt, akkor meg persze csak simán rambózott - szánalomhegy - egyébként meg ha eltalálták akkor fájt neki(wtf?). - 2 pont
8. Morális és erkölcsi kérdéshegyek - 1 biten. De miéééért?
Semmi humor, csak a nagy szenvedés - nem megy a gyerek suliba, már pattan is motorra. - 5 pont
Ennyi.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
<2013>2013> - Oshin (Oshin) - 10/10
Ez a történet a NÕ ünneplésérõl, erejérõl, kitartásáról, szeretetérõl szól egy apró, imádnivaló fõszereplõn keresztül. Amikor vége lett (sajnos, elég hamar), szinte haragudtam.
Hamada Kokonére (2004.03.31, 10 éves) oda fogok figyelni ezután - hihetetlen, hogy alakított!
"Kokone Hamada* was selected to play Oshin Tanimura in movie "Oshin" after auditioning among 2471 other candidates."
* angol átírás, a japánok úgy írják a nevüket, ahogy mí - családnév és keresztnév, az angolok fordítva.
<2005>2005> - 1 litre no Namida (1 Litre of Tears) - hogy pontozhatnék egy ilyen drámát?
Kemény dráma-sorozat <11x 57 perc, és egy 140 perces recap>11x 57 perc, és egy 140 perces recap>, megtörtént események, létezõ személyek alapján (1978-1988 között, áthelyezve 2005-2008-ra), melynek középpontjában egy gyógyíthatatlan betegség áll: a spinocerebelláris ataxia.
Érdemes megnézni.
Többet kellene írnom errõl a filmrõl, mint bármelyikrõl korábban, mert annyi minden volt benne hulladék. Nem fogok sokat írni. Kerüljétek, ha nem akarjátok bánni azt a 90 percet, amit ráfordítottatok...
Ha valamiféle perverz vágy okán mégis megnézi valaki, a vége miatt tuti besír, mert annyira ZS-kategória.
Igazi kalandot 2 éve láttam mozikban és csak Matt Damonra emlékeztem belõle😄
A szigetben azért rémlett azonnal, mert az egyik kedvenc filmem ráadásul fõképp 2 fõhõsre összpontosul az egész film Ewanre, és õ rá így nem volt nehéz megjegyezni...
Amerikai rapszódiában is feltûnt azt tervezem is pótolni lehetséges, hogy ott a véleményem megváltozik, de eleddig nem tett rám túl nagy benyomást...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Lehet meg kéne nézned más filmjeit is: The horse whisperer, Lost in translation, Match point, The prestige, Vicky Cristina Barcelona...
én sem azt mondom, hogy a legnagyobb szinésznõ, de azért ne két popcorn mozi alapján ítéljük már meg...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Dom Hemingway - 4/10
volt benne potenciál, voltak benne jó ötletek, volt benne Jude Law... és egy teljesen érdektelen valami lett az egész. gyász.
Better Living Through Chemistry - 7.5/10
Olivia Wilde, Sam Rockwell, mindenütt lehúzták, szerintem kifejezetten jó, amolyan gyengébb és "világosabb" Amerika Szépség, rengeteg dolog azt a filmet idézi... ami nem is probléma. egyszer bõven megéri a nekiugrást.
The Man from Earth - 9/10
Riddick - 4.5/10
vannak karakterek, akiknek érdemes belemenni a múltjába és jobban kifejteni a jellemüket, emberibbé tenni õket. Riddick kurvára nem ilyen, és szinte minden "keménységét" sikerült is már az n+1 folytatásfilmnek lebontania, ami 22 évente sötétségben volt a karakterben. sokadik értelmetlen péniszlóbálás.
The Philosophers - 5.5/10
zseniális alapfelütés és elsõ fél, majd utána a film szép fokozatosan minden szép és jó dolgot amit felépített lehúz a budin, olyan szinten, h a végén nekem kedvem lett volna felborítani egy asztalt (Mass Effect 3? na valahogy úgy). de... az eleje tényleg zseniális.
Knights of Badassdom - 6.75/10
vigyorgós, laza, kellemesen beborult. témája miatt egyértelmû, h nem kell túl komolyan venni, de korrekt kis vígjáték.
Veronica Mars - 6/10
gyakorlatlag egy hosszúra elnyújtott epizódja az anyasorozatnak... mint olyan korrekt, de magában nincs értelme megnézni.
The Family - 6.5/10
jónak jó, de valahogy nem sikerült eltalálni "azt" a bizonyos árnyalatát a fekete-komédiának, plusz enyhén sikerült elbaszni a tempót. egy megnézést megér, de ennyi.
"The trees move. Do you not see it?"
Például amikor en gyerek voltam Hi-Man and the Masters of the Universe volt a király, keszult belole mozifilmen keresztul mindenszar, de most kb. senkinek nem mond semmit a név, kepzelheted mekkora érdeklodés ovezné ha most rebootolnák a filmet.
Nnnna ugyan igy vagyok a TMNT-vel is, megvolt a maga ideje, kihúztak belole amit lehetett, a mánia lecsengett, move on.
Vagy csak én nem vágom és a mai napig hatalmas siker a frencsájz, jól fogynak a teknos babák és jo nézettsége van a rajzfilmnek is, nemtom.
De a megérzésem az, hogy ennek már kicsengettek a film is ótvar nagyot fog hasalni.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson