Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Az a helyzet, hogy ez nem is volt dráma.
Ez semmi volt.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

QuippeR
nem drámát vártál?

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

IMYke2.0.0.0
<2012> - The Place Beyond the Pines (Túl a fenyvesen) - 4/10

Állandóan az államokat járó cirkuszos hõsünk felcsinál egy helyi pipit, s egy év múlva - mikor újra visszatér a porfészek városkába - megtudja, hogy született egy kisfia.
A dolgok ezután beindulnak - hõsünk jó apa és férj akar lenni, s ezért elkövet mindent. Szó szerint.
Aztán a film bekavar, és a zsaru lesz a fõszereplõ - whaddafaaaaakkkk....
Két óra húsz perc, és ebbõl másfél óra zsaru / kölyök lelkizés, meg piszkos szaruzás... közben ugrunk 15 évet... és senki sem öregszik, közben meg a zsaru fia és a hõs fia...

Jobb volt mint a mûrobotos film, de ezt is kerüljétek, ha még nem láttátok...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Régen rossz, ha a '12 majom'-ról valakinek azonnal a dugás jut eszébe...

zorrobomber
Pont ez a lényeg benne :)

Grove4
*néznénk

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
A 12 majmot már rég láttam, és ha itthon lennénk, nem filmet néznék! :D

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

zorrobomber
Inkább otthon nézzétek meg a 12 majmot :)

Grove4
Alapból nem nézném meg, de mivel lánnyal megyek, gondoltam valami könnyed/vicces és aránylag rövid filmet kellene megnézni. Az animációs film meg a csajoknak amúgy is be szokott jönni.

Amúgy gondolkodom, hogy ráveszem, hogy a Transzcendenst nézzük! :D

DarkSector
Jaja tudom szerintem zavvi is lassan kifogy a picsba majd. :D

Amúgy mielõtt rátaláltam a Remastered Steelbook-ra, pécsen kérdeztem Media Markt-ba, és azt mondták tavaly adták el az ucsó BR Robocop-ot. 490ft-ért.

Mondom a kurva anyátokat, régen hányszor kérdeztem havonta és azt mondták ilyet nem is árulnak..
Parasztok.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Ja értem.Az szerintem nem lesz hiánycikk, csak a régivel vannak licensz meg gyártásproblémák, vagy kapnak jogot vagy nem.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Jaja tudom szerintem zavvi is lassan kifogy a picsba majd. :D

Bachstein
Az új, 2014-esre mondtam.
zorrobomber
Azért felhívnám a figyelmet arra, hogy ez tipikus first world problem.

DarkSector
Meg fog? Most mondták hogy nem valszinû hogy tudnak még legyártani többet, beszerzés bizonytalan. :D
Nem bízom a véletlenre, amúgy sem lenne sokkal olcsóbb. :)

Másik 2-vel természetesen várok, nagyjából ráér.

Bachstein
Az új szerintem itthon is meg fog jelenni kéken. Szóval ha rám hallgatsz azzal még vársz, nem rendelgetsz elõre.
DarkSector
nagyon durva, itthon nem tudnak belõle már beszerezni, kint zavvi-ban találtam, minnya hozattam nemrég 2 napja még1-et azt meghagyom bontatlannak, ha ezzel az elsõnek rendelt változattal valami lenne.

Brutál rég meg akartam venni, még jóhogy vártam és jött a régi után a régi fémtok után ez a remastered és hogy a külföldiben van magyar 2.0-ás szinkron.
A Trilogy-ban meg az újban aszsem nincs.

Meg aztán.Ez volt a fontos a Trilogy meg a 2014-es csak hab lesz a tortán.

Bachstein
Ezt én is beszereztem, az ilyeneket hamar elkapkodják idehaza. Szép kis fám, fõleg élõben. :P
Bachstein
Valamikor a mozibemutató környékén tettem ki ide róla kritikát.
DarkSector
És honnan szopjam már bocs hogy nektek hiányzik?
Ismerlek titeket? Az engem körülvevõ emberek 80%-a aazt sme tudja mi az a Robotzsaru, nemhogy megvenné 6-8000-ért az új filmet.
Bocs lehet félreérthetõ volt, de nem írtam hogy most kell, hanem HA TALÁL VALAKI, ha 1 év múlva akkor 1 év múlva, de egyenlõre a Trilogy kéne, így 1 TOKOS változatban, külön szinte lehetetlen összeszedni õket.

Amúgy ebbõl nekem már 2 is van. :D
Ezt szereztem be elõször mert limitált kiadás.

Kongy
Nem mondod, hogy pénzt fizetsz, és idõt pazarolsz arra, hogy megnézd :D

Holnap jön a Transzcendens. Na engem az érdekel... majd valamikor a hétvégén sort kerítek rá :)

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

tomsolo
Mivel szinte semmi sztorija nem volt a RIO 1-nek, nem hiszem hogy lényeges...

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Tyler1
Mondjuk itt nem is a smink hiánya a gáz, hanem ez a botox felszívódás eredménye. Smink nélkül még szép is tud lenni, ha "össze van rakva".

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Grove4
A Rio 2-höz mennyire kell ismerni az elõzményeket? Nézzem meg elõtte az elsõ részét (nincs igazán idõm rá) vagy megleshetem anélkül is?

IMYke2.0.0.0
Alapvetõen nem csúnya, csak rettentõ sokat dob rajta a smink - és itt a rettentõ sokon van a hangsúly :)

Blasta

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Semmi gond, masodjara mar ertheto volt, csak gondoltam kis fogalomzavar kijavitas nem arthat ;)

IMYke2.0.0.0
Elismerem, nem vagyok fotós :)
Hiszek neked. Szóval mondhatni erre gondoltam.
Úgy látom, bele van tolva arcocskájába a gép.

IMYke2.0.0.0
Kíváncsiságból rákerestem kuglival Mila Kunis sminknélküli pofikájára... gyerekek, tegyetek egy próbát... lesz döbbenés...

Tudom (!), hogy minden "jó" nõrõl lehet rossz képet készíteni és találni is, de ez eddig mindent üt.

Blasta
Off

Akkor az nem fokuszalva van, hanem tul nagy latoszogu objektivvel keszult tul kozelrol es igy hordotorzitas miatt torz a feje. Alapjaban veve minden foto fokuszalva van, a tobbseguk jol a maradek rosszul <#awink>

IMYke2.0.0.0
Én bevárom a ti véleményeteket a filmmel kapcsolatban. Nyár ugye.
Annyira nem izgat még a sztori, hogy az elsõk közt legyek, aki megnézi :)

Blasta
Ok, csak picit ostobanak tunt a beirasod, hogy HIANYZIK a Robocop 2014 bluray szinkronos verzioja.
Az mindenkinek hianyzik baszod (mar aki egyaltalan igenyt tart ra).

IMYke2.0.0.0
Úgy hogy bele van tolva a képébe a kamera és nincs kizoomolva.

Blasta
Fokuszalva van? Ezt hogy erted?

Nem mindig.....de hagyjuk, ez a filmes topik, nem pedig az ízlés topik. :D

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

IMYke2.0.0.0
* póker... bocs.

IMYke2.0.0.0
<1990> - Kagero (Heat Wave) - 7/10

No, ez viszont izgalmas volt. Volt itt minden - hatalmas pénzösszegekért folyó izgalmas kártyaverseny , szerelem, ármánykodás, harc (kard, pisztoly, nõi bunyó), erotika (még pedig nem is akármilyen), gyönyörû nõk (a fõszereplõ is), gyönyörû tetoválások (a fõszereplõnõé is) - és remekül mûködött a múlt század elejére helyezett történet.

IMYke2.0.0.0
<2013> - Blood Ties - 4/10

Rettentõ unalmas volt, és ezért hosszú is (2 óra).
Marion Cotillard miatt volt értelme végig, mert õt mindig jó nézni. Mila Kunis a szokásos szürke volt <és ha már az érdemtelenül sztárolt színésznõknél tartunk, akkor a Missz Robotos (Megan Fox) mellé az állandóan vastagon kikent szemû is mehetne>.

IMYke2.0.0.0
De az ugye nem derült ki a számodra, hogy fókuszálva van a kép...

LaposElem
Walter Mitty titkos élete - Azt adta amit vártam. Se többet se kevesebbet. Festõi tájak, érdekes képi megvalósítások, faék történet, mégis kellemes kikapcsolódás volt egyszer. Egyszer.

:)

stargatelost
A belinkelt kép? Az Vanity Faires, direkt fotóztak sztárokat smink nélkül nemrég.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Tikal
valami középiskolás foton ami ráadásul elég szar is ( szarul van fotozva ) ? nem csodálom :)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

DarkSector
Thx megköszönném.

/ne haragudj de te nem hallottál pre-orderrõl baszod..
Itten keresd.
vanni van külföldön csak elvileg nincsen magyar szinkron, de pre-order vagyis majd elõrendelés is jó lenne.
Oltogatást meg hagyd a haverjaidnak.

Blasta
Ok, én akkor most nekiállok keresni, foleg az uj Robocop-ot aminek a Bluray premierje JúNIUS
<#wilting>

DarkSector
Nagyon sûrgõsen jelezzétek ha ezekbõl találtok véletlen magyar szinkronos kiadást!!!!!!!!!!!

Ezek hiányoznak!
Köszönöm

ZilogR
Háát, nem kellett volna nagylátószöggel két centirõl fotózni, akkor jobban nézne ki :)
Abigail: na ja, a barnák MINDIG szebbek

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

Sir Quno Jedi
Két pontban szvsz. te vagy tájékozatlan, avagy nem figyeltél stb. :D
"3. A film nagy jelenete megmutatják mi maradt meg Murphybõl. +1 pont
Utána megmutatják még legalább kétszer nehogy elfelejtsük -2 pont.
(BTW, a régieknél én végig abba a hitben voltam hogy csak a feje/agya-arca maradt meg.)
4. Sajnos az esemény ami miatt ilyen lett nem indokolja ezt a sérülést - radásul mutatják is. (párszor). - 2 pont"

DE ezen mi term. nem veszünk össze.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Kongy
Minden másodikban :D

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

zorrobomber
Melyik faluban vannak ilyen tehenészlányok? :D

Kongy
Skarlát Johansson-t meg nem tudom megkülönböztetni egy egyszerû tehenészlánytól.. :D