Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ne viccelj már játékot is csináltak belõle nem rég😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

IMYke2.0.0.0
Nem zárható ki, hogy rossz lesz - de legalább tele lesz CGI-vel, ami sokaknak egyet jelent a jó filmmel... <#wilting> -, de a két szereplõ, és az idegen-téma talán kellõen pörgõssé teszi ahhoz, hogy a 2 óra ne legyen elfecsérelt idõ 😊

//Magyarra lefordítva: én is megnézem, Scarlett és Morgan miatt mindenképp.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

tigeroo
na jó ez nem lesz rossz film
Sir Quno Jedi
Nekem nem különösebben jön be a lány, de a film várós.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tikal
akkor mit mondtál? 😊

"szerintem is egy buta tehenészlány feje van scarlettnek, énsem értem miért õ az egyik "idol" manapság..."

vagyis szép, de buta tehenészlány feje van?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tyler1
Szerintem annyira vasziszdasz, amennyire a filmjei megkövetelik. Ezenkívül a Lucy személy szerint nagyon várós. Na meg a hangja is szép.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

tigeroo
jólvan akkor fuss neki harmadjára is mert ezt én sem vitatom
Totti5
Számodra. Szeintem is gyönyörû, nõies és természetes.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

tigeroo
nem mondtam hogy nem szép, csak mint színésznõ nem nagy vasziszdasz (gonoszan néz + kicsit nyitott szájjal igézõen próbál bámulni).

rengeteg nõ van aki hasonlóan szép még sincs úgy bálványozva.
IMYke2.0.0.0
Nem csak az ázsiai nõket tartom szemmel.
Tudom, hogy humornak szántad, de számomra nem csak az ázsiai lánykák / nõcik a non plus ultrák.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Pedig nem is ázsiai 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
* Lemaradt a nem, vagyis nem garantált a siker.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Szerintem meg Scarlett igenis szép nõ.

stargatelost
Na, szerintem Scarlett J. a jelenlegi legtúlértékeltebb, legérdemtelenebbül szépnek/jó nõnek tartott hölgyemény. Kimondom a tutit: szerintem kurva ronda arca van 😄 (nyilván a teste megint más lapra tartozik).

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Shep
Kérdésedre nem tudok válaszolni de szerintem a TMNT-s nagy poén film lesz, de a pénztáraknál garantált a siker, aztán persze lehet tévedek, majd kiderül 😊

Totti5
Régen jó volt, ma meg nem? mi változott? te idõsebb lettél, de azon kívül? semmi. Biztos megvan az tömeg akinek bejön most is, és vannak újak is akik most ismerkednek ezzel és nekik is befog.

tigeroo
lehet úgy gondolták a befektetõk, hogy akik anno tinik voltak most talán apukaként elviszik a gyerkõcöt hogy "nézmá akkoriban ez volt a menõ"
Blasta
En az egesz tininindzsa dolog elott allok szettart karokkal, hogy akkor ezt most igy 2014-ben megis mi a raknak, kinek kellett??? Ezek a bekak nem kurvaregen lejart lemez mar?
Ostobasag kimaxolva.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

tigeroo
szerintem is egy buta tehenészlány feje van scarlettnek, énsem értem miért õ az egyik "idol" manapság...

na de megan fox és a tininindzsák elõtt már tényleg elképedten állok miért õ kell a férfiaknak
Kongy
Hát sajnos így van... A nõk meg a b.zikra buknak... Tisztelet a kivételnek.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

zorrobomber
"buta p.csa feje van nekem"

Ez a legtöbb férfinál elõny, fõleg manapság, amikor már nem szabad bezavarni õket a konyhába.

😊)) kössz

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Kongy
Amerika Kapitány 2

Vártam már ezt a filmet, az elõzetesek miatt (ugye liftes trailer elég rendhagyó lett, más kérdés, hogy a fasza jelenetet lelõ...). Ugye az elsõ részt annó nem néztem meg moziban, de nem is bántam meg, mert annyira nem is tetszett. De alapjában véve szeretem a Marvel filmeket, más kérdés, hogy Amerika Kapitányt tartom a leggyengébb láncszemnek a Bosszúállók között. Na, de ebben a filmben azért akciózott rendesen, és azt mondom van létjogosultsága a csapatban.

Voltak nagyon epic jelenetek, a szó szoros értelmében, szinte egy percig sem unatkoztam. A fõellenség is jól ki volt találva szerintem, a CGI nagyon ott volt mint mindig a Marvel filmekben, a fináléban a végére már sok volt az a töménytelen mennyiségû robbanás. 😄 3D-ben néztem meg, mert az ment akkor, amikor ráértem, de igazából kb semmit nem ad hozzá a filmhez, ami enélkül is látványos, és izgalmas volt.

Csak azt nem értem mit esznek az emberek ezen a Scarlett Johansson-on, nekem nem igazán jön be, és még színészi játékra sem mondanám, hogy nagy ász. Valahogy buta p.csa feje van nekem... Chris Evans viszont nagyon feszített ebben a filmben is, nem maradt ki a koszos atléta se (hupsz spoiler 😄).

Szóval összességében jó film volt, moziban nézzétek meg szerintem, mert megéri, már csak a látvány miatt is. CGI-ban a Marvel filmek magasra tették a lécet, az biztos.. 😊 8/10

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Blasta
Pedig egyszeru:

"You'll know 'cause you have to know."

Ez a mondanivaloja az osszes W. tesok filmnek.

<#vigyor5>

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

nem értettem én sem mit akartak belõle kihozni...

Totti5
Silent Hill fõleg az 1 nagyon jó adaptáció lett. Második is kellemes volt, de már újat nem tudott mutatni, de mint SH fan értékelem hogy minõségi filmet próbáltak összehozni ( hangulat, díszlet, zene, látvány ) és nem gagyiságot s vannak benne részletek, utalások, így ez nekem szól aki ismeri Silent Hillt és nem az utcáról bevetõdõ nézõnek.

Játék adaptációt sorozatokból szoktak készíteni, amik megéltek 2-3-4-5 részt ( ráadásul ezekbõl könyvek is vannak, nem is 1 ). Ez írtó nehéz. minimum 50 órányi játékélményt, több féle, szerteágazó, kidolgozott storyt, karakterek elõadni max 2 órában, úgy hogy azt kb az is értse és annak is kerek legyen aki nem játszik ezekkel, sose látott videójátékot még. Innen nézve kb lehetetlen a feladat.

Tyler1
Felhõatlasz

Mr. Nobody után mertem csak belevágni a megnézésébe, egész eddig halasztottam a sok negatív kritika miatt. 3 napja néztem, 3 részletben, és mindössze 2 óráig jutottam. Nagyon szép meg minden tényleg, jelmezek, díszlet, smink, mind tökéletes, de egyszerûen annyira érdektelen az egész, hogy nem is szenvedek vele tovább. Az idõsíkok, történetek váltogatása, ami a Mr. Nobodynál remekül mûködött, itt egy összefüggéstelen ürességbe torkollik.

Bachstein
Lsd. #81778
IMYke2.0.0.0
<2009> - Mr. Nobody - 9/10

Fenomenális film volt. Nincs mese.

Hú, hogy megörültem, amikor pár taktusból felismertem a Pavanét a filmben <2 óra 5 perc 40 mp-tõl> 😊))
A zenetörténelem egyik legszebb darabja!

<2013> - Gwansang (The Face Reader) - 7/10

Remek 2 óra 22 perc volt. Szeretem a kosztümös dél-koreai filmeket és sorozatokat.

A történet egy olyan "arcolvasóról" szól, aki egykor a tudomány embere volt, de felmenõjének nagy vétke miatt sehol sem maradhatott meg hosszú ideig, mert annak árulása mindenhová követte - ezért elvonult a világtól, reménytelen sógorával, és egyetlen fiával együtt, hogy a sorsolvasással és a kosarak eladásával tengesse életét.
Az elkerülhetetlen fordulatok, trónra törõ ármánykodás, hazugságok, új emberek, egy érdekes nõ, a fiú leválása és felnõtté válása, tragédiák és jellemfejlõdések sora akkor indul be, amikor ezen eldugott mentsvárában felkeresi egy gyönyörû mádám...

Jakuza1
Miert szerinted en nem jatszottam a jatekkal ?
Akkor elmondom, csak hogy ertsd. De, en is jatszottam a jatekkal es mar a PC-s valtozat elott a jatektermi jatekkal, ahogy a Street Fighterrel is.
Nekem is okozhatott volna nosztalgikus emlekeket, de ettol mint mondtam nem jo az egyik film egyik sem, mert nem attol jo egy film, mert barki is nosztalgiazik egy regi gyerekkori emlekre visszatekintve.
Maximum elfogult vagy vele szemben, ami megszepitheti a filmet a szemedben, de az nem feltetelezi azt, hogy maga a film jo is.

Szvsz, meg a kozepes BloodSport szinvonalat se eri el, pedig az sem a filmek asza volt, de jokor keszitettek el abban az idoben, ami majdnem "kultfilm" kategoriaba emelte. Itt a kultfilm szigoruan csak atvitt ertelemben ertendo.

Sir Quno Jedi
Fast and Furious 1-2-3-4-5-6

Most megnéztük mindet egyben. Nem is rossz. Ez egy igen szórakoztató film, a jó és rossz harcáról. Nyilván telis-teli van lehetetlen dolgokkal, de izgalmas, jók a színészek, jók a poénok, a beszólások, jók a csajok, jók a verdák, jók az akciók. Egyszóval valahogy így kell szórakoztatni. Lehet húzni a szánkat, de ez egy igazi sikersorozat és ne véletlenül. Pont eltalálták a kellõ arányt mindenbõl. És még fejlõdnek is a karakterek és "komolyodik" is a sztori (néha) 😄.

Bármikor meg lehet nézni és nem bánja meg az ember. Kérdés mi lesz a 7. rész és azután, most hogy meghalt az egyik fõszereplõ (ámbár bevonták Statham-et, Dwayne Johnson meg már több részben is szerepelt).

És ne feledjük, legfontosabb a család! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Fresh Duke
Nem tudom elhinni, hogy van férfi, aki nem szereti azt a sorozatot. Mi van benne? Tömérdek verekedés, és nagymellû csajok. No meg nagymellû verekedõ csajok.

A heavy cost. I pay it gladly.

davidka003
Én most nézem újra a Mortal Kombat: Conquest címû sorozatot. Az se rossz annyira szerintem. 😄

LINK

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

QuippeR
Falling Down (1993)

a jelenet, amirõl biztosan sokan ismerik, ahol Michael Douglas fél tizenegy után pár perccel reggelit akar a gyorsétteremben, és nagyon bepöccen, amikor közlik vele, hogy már csak az ebéd menük közül választhat. én is csak ezt láttam belõle korábban, de most gondoltam végignézem.
nagyon érdekes, ahogy viccesen tragikusból átmegy félelmetesen tragikusba. szerintem egyszer mindenképpen érdemes megnézni, de ez a hangulati váltás lehet, hogy egyeseknek túl erõs. nyilván ez az oka annak is, hogy nem számít Office Space szintû társadalomkritikai klasszikusnak, de ettõl még profi film, érdemes egyszer végigülni.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

DarkSector
Nemrég néztem egyet értek, nagyon jó film.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Sir Quno Jedi
Homefront (2013)

Látszik, hogy Stallone írta a forgatókönyvet. Decent kis akciómozi, inkább erõsen a drámai és hangulat elemekre támaszkodva, arányaiban kevés, de gyors és intenzív akcióval. A karakterek kurva idegesítõek, az ember meg tudja utálni õket, ahogy kell. DE õk is csak emberek, nem feltétlenül gonoszak, vagy ilyesmi. Statham jól viszi ezt is, a "lánya" is jól játszik, ide pont elég.

Jól szórakoztunk. Aki a régi akciófilmeken nõtt fel, az értékelni fogja. Van benne pova.

Bokafix2
Nekem a Mortal Kombat: Conquest sorozat sokkal jobban tetszett mint a filmek... elég alternatív a sztori de pont emiatt jó.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Bachstein
Persze az is lehetõség, hogy Te magad is játszottál a játékkal, de az adaptációt egy nagy csalódásként érted meg, ezt viszont én nem fogom tudni sosem átérezni. 😊
Bachstein
Számodra megértem, ha nem az, de aki anno játszott a játékkal, akinek gyermekkora egy meghatározó részét képezte az, hogy szarráverhette a másik karakterét Scorpionnal mondjuk, annak nyújt egy olyan plusz töltetet a film, olyan többletet, amit egy "átlag" nézõnek nem feltétlen. Vagy elég, ha az adaptáció képes megjeleníteni azt a hangulatot, azt az érzést, amit a játék is nyújtott.
Jakuza1
"A nosztalgikus emlékek megszépítik a dolgokat."

Ettol meg nem biztos, hogy a film jo.

Bachstein
A nosztalgikus emlékek megszépítik a dolgokat. Amúgy tényleg beleélés, átélés kérdése az egész.
IMYke2.0.0.0
Most, hogy belegondolok, engem nem is tud érdekelni az Assassin's Creed-film.
Amilyen 1 bites a játékmenet (nem a sztori!), a filmtõl sem kapnék sokat. Egy második Da Vinci kódra, templom megmászással megspékelve meg nem vagyok kíváncsi.

zorrobomber
Ha az AC-bõl jó filmet csinálnak megeszem a kalapom.

Jakuza1
Ja mert gyerekfejjel a szarra is azt mondod jo, pedig nem.

Tyler1
Szerintem a Max Payne hasonlított leginkább a játékára, csak a forgatókönyvet baszták el, Hitman se volt rossz filmként, játékot már kevésbé idézte, PoP talán eddig az egyetlen aranyközépút, ami merített a játékból, és filmként is mûködött, bár hangulatában elég messze állt a game-tõl. Doom egy vicc kategória volt, nem rég néztem újra másodjára, nem áll távol egy high budget Uwe Boll filmtõl.

Seth
Gyerekfejjel láttam miután halálra játszottam magam az MK2-vel.Odabaszott 😄

PSN ID.: Beegabor

Jakuza1
Annyira gyenge volt pedig.

Seth
A Mortal Kombat elsõ része játékadaptációnak szerintem tökéletes volt annak idején

PSN ID.: Beegabor

stargatelost
Mostanában több helyen is boncolgatták, van-e jó játékadaotáció, és szinte mindenhol a Silent Hill jött ki jóra. Esetleg a Pop-nak adtak kegyelembõl elismerést... de amúgy tényleg nincs jó játékadaptáció.

Viszont a játékkiadók is rájöttek erre, és ha jól emlékszem, az elkövetkezendõ filmadaptációkat már rendesen fogják felügyelni, beleszólni (pl.: AC - Ubisoft).

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Beleélés kérdése az egész. Én mondjuk játszottam a film elõtt a Silent Hill 1-2-vel is és így azt kell hogy mondjam hogy jó film ez. Kb. minden benne van ami a játékban. Annyit változtattak meg, hogy Harry-t kicserélték egy csajra, meg Cheryl helyett Sharon-nak hívják az eltûnt kislányt. Meg egy icipicit belenyúltak a történetbe, de lényegében ugyanazt a hangulatot adja és ezt egy csomó másik filmadaptáció nem adja át, sõt egyesek kifejezetten szarok. Khm....Uwe Boll...khm.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R