Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Avi (van 720p is benne):
720p:
1080p:
Remux:

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Ez mekkora egy fosadék háromórás egotrip volt.
4/10
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Filmajánló:
Skytten (A mesterlövész)
Mia Moesgaard a híres újságírónõ egy tévés beszélgetésben elítéli a politikusokat, amiért Grönlandon olaj után akarnak kutatni. Egy magányos környezetvédõ aktivista is szívén viseli az ügyet és úgy dönt, jobb belátásra bírja a politikusokat...Fegyverrel...
Skytten
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Ugyanígy Eddie Brock?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Nos, hozza az elõzõ rész szinvonalát, talán a több villain miatt jobb is egy fokkal. Electro nagyon jól meg volt csinálva, az a hangzorzítás te jó ég kirázott a hideg. Andrew továbbra is jobb Pókember, és még a 3D is jó volt. A vége meg pfff nem gondoltam, hogy ezt meg merik lépni, de jól tették, nagyon ütõs. Nekem 9/10 alig vàrom a következõ részt!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Lehet elfogult vagyok, mert kedvenc szuperhõs, de teljesen jó volt. Andrew gyerek nagyon jó színész és a sztori is rendben volt.
10/10 :)
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Azt már nem is említem, hogy a vágás (rettentõ durva vágási hibák vannak benne) és operatõri munka eléggé tré. De legalább a látvány és a képi világ 1-1 jelenetnél el lett találva. Kb. csak annyira volt jó az a film, hogy a Sony újabb Spider-man bevételre tegyen szert (legális pénzmosás). Mert ugye olcsóbb volt ezt elkészíteni, mint megbízni az elõzõ stábot, hogy elkészítsék a 4. részt. De ez az "olcsóság" rohadtul érzõdik a filmen.
A második részbõl még csak a trailereket láttam, de a gagyi CGI ott is szemet szúr. Majd, ha megnéztem a filmet, nyilatkozom róla, de nem lepõdnék meg, ha alulmúlná az elsõ részt.
jobb volt mint a tobey srácos pókember, végre visszatért a karra épített hálóvetõ is...
mivel a 2000-ben kijött Spider-Man játékot rongyosra játszottuk PS1-en anno, valamint a képregényeket is szerettem olvasgatni (meg hát na: melyik kisfiú nem szerette a pókembert?)
a CGI néha kilógott (fõleg a csatornában a víz alatti fight, ott spidey animálása eléggé lol kategória volt)
jó felvezetése volt a késõbbi részeknek, ám a végével nem értettem egyet: az apa utolsó kérése... amit aztán persze hogy nem tart be, ez az utolsó párbeszéd a filmben.
ennyi erõvel szemen is köphette volna a haldokló férfit, hisz úgyis meghal, mi értelme betartani az ígéretet (bár tudom, ez inkább a forgatókönyv írók hibája, miért kellett ilyesmit belerakni a végén)
amúgy könnyed volt, élvezhetõ. film közben gondoltam bele hogy pókinak mennyi kurvajó ellensége van, akiket fel lehetne vonultatni
(ja és még mindig várok egy egész estés pókember vs. venom filmet)
Jónak tûnt az elején.
Elsõ 1 órát még érdekesen szemléltem.
Aztán unalmas lett és a vége is hülyeség volt.
Tök értelmetlen volt megnézni.
5/10
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
----------------------------
Vki ajánlotta mint Tilda Swinton legjobb szerepe, és emiatt néztem meg, mert elismeroen gondolok a színésznore.
Hát tényleg nem semmi amit lemuvelt a filmben, de kellett is egy ilyen kaliberu színész erre a szerepre. Tokéletes volt benne.
A sztori is jó volt bár kicsit a tobb mint 2 óás játékidot hosszúnak éreztem, ugyanakkor nem unalmas a film (mégiscsak egy gyerekrablásról szól).
Végig egyfajta meghokkent állapotban voltam a film alatt de nem kimondottan a torténések súlyossága miatt, hanem azért mert annyira életszagúan adta vissza Julia karakterét és az egész elbaszott rablást a film, hogy beleborzongtam. Néha nevettem volna a foszereplo bénázásán, elcseszett reakcióin, de valahogy nem tudtam, mert éreztette a film, hogy akár én magam is vagy bárki 7koznapi ember ugyan ezeket a hibákat kovetné el ha ilyesmire adja a fejét.
Egyedul a vége volt kicsit negatív számomra, és nem az uzenet miatt, még azt is képes volt a film nem tenyérbemászóan tálalni.
Egyszóval mindenképpen érdemes megnézni, mély, komoly filmdráma, Tilda pedig továbbra is az egyik legkomolyabb színészno napjainkban.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
--------------------------
Elso blikkre bejott amire számitottam. Totálisan felesleges újrázásnak tartom, de legalábbis egy elcseszett remake-nek.
Steril volt az egész, hiányzott belole az a hónaljszagú mocsok ami az elso 2 részre jellemzo volt és itt nem csak a véres jelenetekre gondolok. A sztori is lightosabb, robo is lightosabb, a film minden részlete mintha 3 lánggal kevesebbel égne. Szóval ilyen módon továbbra sem érzem indokoltnak a sztori napjainkba ultetését. És nem, nem vagyok hajlando az eredeti filmeket nem figyelembe venni az értékelésnél, majd ha nem remake-et tesznek le az asztalra (ráadásul ilyen kultmozi remake-et) akkor majd nem is fogok hasonlítgatni.
A laptopos megtekintés miatt adok rá 5 pontot, ujranézem hamarosan otthon projektoron és akkor esetleg átértékelem, de kétlem, hogy tobbet bírna osszekaparni.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Bevallom õszintén, még az elsõ trailerek elõtt azt gondoltam, ez is valami epic faszság lesz, mint anno a Trópusi vihar volt (ott is Ben Stiller volt a rendezõ és fõszereplõ), csak késõbb tudatosult bennem, hogy ez egy régi remek film remake-ja lesz. Gyenge szóvicc.
A legelsõ videó alapján azt hittem, hogy a Ben Stiller által alakított karakter megunja szürke, monoton életét és elhúz a nagyvilágba, gyönyörû tájakra, erõt meríteni talán a hátralévõ életéhez? Valamiért ez volt a gondolatom.
De a második és harmadik videó már meggyõzött arról, hogy itt valami másról lesz szó. Álmodozós fickó, aki egy elveszett negatív után kezd el kutatni? Nabazz, ilyen filmet sem láttam még.
Karácsonykor moziban néztem, de most hogy megjelent/megjelenik DVD/BD formátumban is, újra néztem a filmet, immár HD-ban.
Nos, annyit le kell már az elején szögezni, hogy a trailerekben és a marketinganyagokon fellelhetõ szöveg oltári nagy kamu volt (Ne álmodozz, kezdj élni!).
Ennek ellenére nekem baromira tetszett a film. De sajnos nem tudom hova besorolni! Nem vígjáték, nem akciófilm, nem romantikusfilm, nem is dráma, inkább csak egy film, ami jókedvre akar deríteni vagy talán csak motiválni akar?
Az biztos, hogy Ben Stillernek inkább filmet kéne rendeznie, mint szerepelnie, mert mint rendezõ, baromi jó referenciamunkát tett le megint (vágás, fényképezés, képi világ, kamera beállítások, képi transzfer, hangzás). Sok más nevesebb rendezõ példát vehetne róla.
A Ben Stiller által játszott Walter Mitty nem lúzer, nem is szerencsétlen, inkább csak egy szürke és monoton életet élõ ember, aki dolgozik és szabad idejében társkeresõt néz. Tipikus átlagember, így a nézõ is könnyen tud vele "azonosulni".
Nincs szuper képessége és a világot sem akarja megmenteni, ahogy õ mondja is a filmben: "csak a munkámat akarom végezni".
Kedvelhetõ és szerethetõ karaktert hoz (én is megkedveltem, mert belegondolva, nem semmi mennyi mindent megtesz a „munkájáért”, nagy pacsi neki!). Bár mesteri szintû színészi játékról nem beszélhetünk Ben Stiller esetében, meg amúgy a többiek esetében sem. Hozzák a "kellõ szintet". Nincs túljátszva, de nincs is elripacskodva a dolog (talán csak a Benjamin Buttonos résznél). Olyan, amilyennek lennie kell, de tényleg. A film jól bánik a karakterekkel is, nincs túl sok belõlük, de megfelelõ idõben jönnek a képbe és a szereposztás is pazar.
A film képi világa egész egyszerûen gyönyörû. Néztem volna még Grönland/Írország gyönyörû tájait egy darabig ilyen képminõségben, de ugye ez nem "természetfilm".
A filmben vannak megmosolyogtató dolgok is (fõként, amikor Mitty álmodozik), de tényleges röhögõ görcsöd nem lesz. Viszont értékelem, hogy most nem süllyedtek le az alpári, fingós és 8 általános szintû humor (Adam Sandler és társai filmek) szintjére.
Megfelelõen ötvözi a Life magazin „megszûnését” a régi film modern újragondolásával (romantikus szál). Nagyon aranyos kikacsingatások is vannak a régi filmre (mikor hazamegy az anyjához és leül a zongora elé, a háttérben látható a régi film plakátja).
Számomra nagy pozitívum egy filmnél, ha magához a filmhez készítenek zenét és nem már elkészült zenéket/rádióslágereket nyomnak bele a filmbe. Itt az elõbbi áll fenn, egyszerûen baromira tetszenek a film zenéi, élettel teltek, fülbemászóak és a filmben is megfelelõen vannak elhelyezve!
Ami negatívum: a Benjamin Button-os utalást nem értem miért tették bele/miért hagyták benne. Inkább csak elrontotta a filmet. Illetve olyan dolgokat is kivágtak a filmbõl, amit nem kellett volna. Személy szerint engem megmosolyogtattak, nem is értem miért lettek kivágva. Persze az Extrák között meg lehet õket nézni.
Igaz volt pár jelenet, aminél örültem, hogy kivágásra került, de volt olyan is, amit nagyon sajnáltam.
Maga a film sztorija sem rossz, egész élvezetes (az elveszett negatív nyomában - keressük meg Sean O' Connelt, aki épp a világ másik végén van), a film végén pedig egy nagyon jó kis fordulat van (engem elõször meglepett, de biztos lesz olyan, aki elõre tudni fogja).
Konkrétan az elejétõl a végéig magával ragadott a film, nem untatott, hanem szórakoztatott. Persze ezt embere válogatja. Nagyon vártam ezt a filmet és nagyon tetszett. Nem teljesen azt hozta, amit vártam, de komolyabb csalódást sem okozott.
Összességében egy "érdekes" filmet tett le az asztalra Ben Stiller. Meglepõ, mert nem ilyet vártam tõle, az eddigiek függvényében meg fõleg. De azt hiszem ez is volt a cél. Én tuti befizetek a BD kiadásra, mert nekem baromira bejött a film.
Az IMDB értékelése is korrekt, valóban 7,5/10 a film, se több, se kevesebb.
0.évad = 7 teljes estés rész
1.évad = sorozat ami 22 részes :D
Van ugye 7 része a Robotzsaru-nak
És a pontozások:
Robocop 1: 7.5 (felháborítóan kevés) 09/10 szerintem
Robocop 2: 5.7 (felháborítóan kevés) 07/10
Robocop 3: 3.8 (felháborítóan kevés) 06/10
Robocop 4: 5.2 (ezt látta az aki pontot adott rá?) mindenképpen 03/10 alatt, ha a R3 3.7-et kap csak
Robocop 5: 5.9 (ezt látta az aki pontot adott rá?) mindenképpen 03/10 alatt, ha a R3 3.7-et kap csak
Robocop 6: 4.5 (ezt látta az aki pontot adott rá?) mindenképpen 03/10 alatt, ha a R3 3.7-et kap csak
Robocop 7: 5.9 (ezt látta az aki pontot adott rá?) mindenképpen 03/10 alatt, ha a R3 3.7-et kap csak
Az utcsó 4 rész még tv filmnek is vicces.
Minden szar lehet venni de ami épp kéne az nincsen.
Jó az én esetemben az a baj hogy az árusítási jogokkal van valami gebasz, ezért vagyok szar helyzetben. :S
Mondjuk kicsit elõbb is mutánajárhattam volna, jó azért nem panaszkodom, mert a fonos példányok már ugye megvannak.
Én rengeteg ázsiai filmmel vagyok így - pedig vagyok ám regisztrált e témakörben pár helyen -, azokkal, amik engem érdekelnének.
Ezért van az, hogy azok esetében voltam már kénytelen a bûvös 720P alá is menni, hogy megnézhessek egy-egy mûvet.
Nem értem amúgy, hogy Európa miért diszkriminálja ennyire az ázsiai filmeket, boltokban, polcokon, kínálatokban egyáltalán nem látni arról a piacról eredeti kiadványokat.
Egy Londonban élõ barátnõm mesélte, hogy ott azért könnyebb, de korántsem bõséges a kínálat.
Bárhol nézem csak a 3.-at tudják szolgáltatni. Döbbenet.
Most gondoltam nézek DVD-t, hogy dvd-be olcsóbban a 4-5-6-7. részeket megvenni, mert szarok de azé a sorozat része.
De semmi. :)
Torrentrõl is baszik lejönni, még a sorozat is.
Minden más fenn van még a gépen, amit klasszikusnak, fontosnak tartok, és kedvem szottyan újra nézni.
A 3,3 TB kevés is már sajnos.
*** = Dead Can Dance
Aztán jött uncsitesóm hogy felrakjon egy játékot és mivel kevés volt a gépen a hely, úgy döntött hogy letöröl valamit ami sok helyet foglal. <#idiota>#idiota>
Utólag mondta hogy felrakott egy nagyméretû gammát a gépre, de én tudtam, hogy itt valami gyanús hisz annak nincs elég hely... sajna elég hamar leesett hogy valami ordenáré dolgot csinált. xD
Szóval szépen lebacta a legjobb minõségû egyetlen bluray filmem a géprõl.
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
Ez talán a legnagyobb amit találtam eddig.
Mert egyrészt:
* szórakozni vágyok, és nem napokig, hetekig tölteni egy 12-2x GB-os verziót, amit megnézés után úgyis törlök
* 720-ban csakis az egyszer megnézni tervezetteket szedem le
1080 BD-t pedig a többször nézõs, klasszikus, vagy helybõl nagy bizalmat megszavazottak esetében favorizálok. Azokért hajlandó vagyok több napot, de akár heteket is töltögetni.
Animét meg 99%-ban 1080.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Rémkoppantók (véletlenül megnéztem :-o ): film: 3/10, mert mi a f@sz ez, ráadásul így, a könyv: 6-7/10, mert sok jóval jobb :) sztorija van az öregnek ;)
Cowboyok és ûrlények Második megnézés, az asszonyt büntettem vele. 6/10, mert semmi extra. Olyan kellemetlen lehet Harrison Ford hülye kölykét játszani.
Rio 1. Gyerekek kiharcolták, nem akartam megnézni, aztán csak ott maradtam. Gyerekszemmel biztos jobb, nekem nem tetszett annyira, olyan 4-5/10. Kicsit olyan semmilyen, a kékmadár szinkronja idegesített, a kakadu szintén. Lionel Richie volt az egyetlen velõs poén benne.
The Animatrix hát, én nagyon élveztem, a "rendszerhibás" részt pedig egyenesen zseniálisnak találtam. Újranézem a Mátrixot, asszem, mindet.
Runner-runner butaság, egynek éppen elment. A "Napóleonnak mi hiányzott Elba szigetén" jelentrõl pedig a "két dolog érdekel igazán: a rendszer viselkedésének leírása fázistérben és a pina. De utóbbi években inkább már csak a pina." elszólás jutott eszembe. 4/10
Walter Mitty titkos élete (2013) sokan fikázták, de nem féltem tõle és igen, asszem megérte. Nagy tanulság nem sok van, inkább olyan két koccintás közti okosság, amire félgõzösen rábólintasz és iszol. Igazából tetszett, hogy nem annyira kesergõs filmecske lett, hanem amolyan finom humorral tálalt könnyedebb valami. Persze ettõl még ugyanolyan heppiendes hálivúdi fos. 7-8/10, mert szeretem az északi tájakat :) És jó film.
All is lost ha ilyen hülye vén csóka leszek, ne engedjetek vízreszállni. De Lobelt Ledfold egyáltalán nem az. Volt benne némi bevállalósság, tökösség, bátorság, problémamegoldásra való hajlam, de sajnos azt láttam, hogy õ nem egy tengeren nevelkedett figura, az egyes jelenetek felvételénél el kellett neki mondani, h most mit kell csinálnia és õ ezt szépen, döcögõsen megcsinálta. Csak emiatt 8/10, mert szerintem nem is olyan rossz ez.
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!