Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Rémkoppantók (véletlenül megnéztem :-o ): film: 3/10, mert mi a f@sz ez, ráadásul így, a könyv: 6-7/10, mert sok jóval jobb 😊 sztorija van az öregnek 😉
Cowboyok és ûrlények Második megnézés, az asszonyt büntettem vele. 6/10, mert semmi extra. Olyan kellemetlen lehet Harrison Ford hülye kölykét játszani.
Rio 1. Gyerekek kiharcolták, nem akartam megnézni, aztán csak ott maradtam. Gyerekszemmel biztos jobb, nekem nem tetszett annyira, olyan 4-5/10. Kicsit olyan semmilyen, a kékmadár szinkronja idegesített, a kakadu szintén. Lionel Richie volt az egyetlen velõs poén benne.
The Animatrix hát, én nagyon élveztem, a "rendszerhibás" részt pedig egyenesen zseniálisnak találtam. Újranézem a Mátrixot, asszem, mindet.
Runner-runner butaság, egynek éppen elment. A "Napóleonnak mi hiányzott Elba szigetén" jelentrõl pedig a "két dolog érdekel igazán: a rendszer viselkedésének leírása fázistérben és a pina. De utóbbi években inkább már csak a pina." elszólás jutott eszembe. 4/10
Walter Mitty titkos élete (2013) sokan fikázták, de nem féltem tõle és igen, asszem megérte. Nagy tanulság nem sok van, inkább olyan két koccintás közti okosság, amire félgõzösen rábólintasz és iszol. Igazából tetszett, hogy nem annyira kesergõs filmecske lett, hanem amolyan finom humorral tálalt könnyedebb valami. Persze ettõl még ugyanolyan heppiendes hálivúdi fos. 7-8/10, mert szeretem az északi tájakat 😊 És jó film.
All is lost ha ilyen hülye vén csóka leszek, ne engedjetek vízreszállni. De Lobelt Ledfold egyáltalán nem az. Volt benne némi bevállalósság, tökösség, bátorság, problémamegoldásra való hajlam, de sajnos azt láttam, hogy õ nem egy tengeren nevelkedett figura, az egyes jelenetek felvételénél el kellett neki mondani, h most mit kell csinálnia és õ ezt szépen, döcögõsen megcsinálta. Csak emiatt 8/10, mert szerintem nem is olyan rossz ez.
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
(Amúgy tényleg jó a film)
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Release Date: 09 June 2014
odébb lezs még a jó minõség. 😄
A marcipán egy havi fizetés lenne 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Korrekt kis film volt. Végülis horror, ha úgy nézzük, de nagyrészt afféle bosszúfilm, mint a köpök a sírodra és a többiek. Elõször fura volt a fõszereplõ csaj, de aztán egész tûrhetõ, pont jó választás. Volt egy két minimális logikátlanság benne, de alapvetõen nem hülyeség.
Aki szereti az ilyesmit, annak tetszeni fog.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Korrekt kis film volt. Végülis horror, ha úgy nézzük, de nagyrészt afféle bosszúfilm, mint a köpök a sírodra és a többiek. Elõször fura volt a fõszereplõ csaj, de aztán egész tûrhetõ, pont jó választás. Volt egy két minimális logikátlanság benne, de alapvetõen nem hülyeség.
Aki szereti az ilyesmit, annak tetszeni fog.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Kérhetsz ilyet rokonoktól szülinapra 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hozza az elõzõ rész színvonalát,a harcok látványosak és kreatívak,Electro menõ,egyáltalán nem volt sok a 3 gonosz,fõleg,hogy 2 szinte alig van benne,inkább csak felvezették a folytatásra.Engem kicsit zavart,hogy Gwen túl sokat szerepelt,de igazából nem volt vészes. Néha van egy kis üresjárat,de elenyészõ. Egy kicsit mégis csalódtam,mert jó volt,de valahogy egyáltalán nem tudtak újat mutatni történetben.Szórakoztató,látványos,már csak ezekért ajánlom moziban nézni.A 3D meglepõen jó volt,ahogy a zenéje is. 7,5/10
Fõszereplõ nem volt szimpatikus, de ez csak addig tartott amíg nem alakult át. Szernecsére nem egy másolat az eredeti mûrõl, így más aspektusból mutatták be az átalakulást, s a történéseket. Akciók jók, látvány természetesen rendben van, a story is korrekt, a páncél s maga a robot igen jóra sikeredett. Ez egy más kor, ahol mást tud ez a gép, így hasonlítani sem érdemes az elõdhöz, mert az valszeg elvérezne egy face-off -ban 😊 Ismert dallam tetszett hogy felcsendült. Egy Robotozsaru filmet csináltak és nem csak egy egyszerû reméket. Ez pedig örvendetes és jól is sikerült!
Samuel L. Jackson nagyot alakított! "
<#vigyor2>#vigyor2><#eljen>#eljen>
Hogy ez eddig miért maradt ki. Korrekt UFO-s film. Igaz? történet alapján, ennek okán nem sieti el a film a dolgokat. Jól mutatja be hogy ilyen esetben hogy reagál egy közösség és a hatóság azokra akik átéltek valamit, ami a józan észnek ellent mond. A 2. felében azért történik ez meg az.
Robocop 2014
Fõszereplõ nem volt szimpatikus, de ez csak addig tartott amíg nem alakult át. Szernecsére nem egy másolat az eredeti mûrõl, így más aspektusból mutatták be az átalakulást, s a történéseket. Akciók jók, látvány természetesen rendben van, a story is korrekt, a páncél s maga a robot igen jóra sikeredett. Ez egy más kor, ahol mást tud ez a gép, így hasonlítani sem érdemes az elõdhöz, mert az valszeg elvérezne egy face-off -ban 😊 Ismert dallam tetszett hogy felcsendült. Egy Robotozsaru filmet csináltak és nem csak egy egyszerû reméket. Ez pedig örvendetes és jól is sikerült!
Samuel L. Jackson nagyot alakított!
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Ötletes ahogy pixeles figurák rombolják a valós életteret. xDD
Csak sajna még egy jó évet kell várni rá.
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Sokkal jobbra számítottam, az alapötlet még érdekes és az egész filozófia, ami a történet mögött húzódik, de a forgatókönyv és a rendezés olyan gyatra, hogy képtelenség élvezni a filmet...
3/10
Alapvetõen nem volt rossz - és ugye Marion Cotillard a zsánerem.
Lassú film, a karakterekre koncentrálva.
A sors iróniája, hogy pont ma reggel kaptam el valamelyik csatornán a Super Mario Bros.-t (ami ugye nem épp a legjobb filmje volt 😊)
A Roger nyúl a pácban viszont gyerekkori kedvenc.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Elveszett világban remekül alakította Challenger professzort😞((
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Ha egy film érzelmileg nehezen befogadhato/feldolgozhato témárol szól (méghozzá jelen esetben kivételesen jól) akkor lepontozás a jutalma?
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Hát, nem egyszerû film. Vélhetõen sem az eredeti novella, sem a film írói nem rendelkeznek annyi ismerettel, ami kellõen le tudná írni egy
Ettõl függetlenül, a pofánb***omdemindjárt kölyök jól nyomta, Tilda Swinton pedig a leroggyant anyukát.
A pontozás az eseményeknek szól, mert nem lehet függetlenedni tõlük.
Ez bizony nagyon fasza volt. Ha valaki egy mostani horrort nézne meg, ez legyen az. Igazi ausztrál csemege, és tudott újat mutatni a mûfajban is.
8/10
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Még nem láttam. Tetszett.
Tilda Swintont az Orlando óta szeretem, különleges nõ.
A legjobb magyar film. Latinovits utolsó szerepe.És mit hoz benne te jó ég....
Zseniláis 3 óra. Leonardo DiCaprio egyszerûen zseniális ( a többieket sem kell félteni, õk is nagyon jók voltak ). Nem kell róla beszélni, látni kell.
Zseniális / 10
Hozta azt a színvonalat amit vártam, jól meganimált korrekt filmecske volt, a sztori is eléggé rendhagyó, és még szörnyek is vannak benne, bár a Batman érára ez annyira nem jellemzõ de itt mûködött.
7/10
De szép bauxit, honnan van?
Köszi az ajánlásokat, a Seom-ot már láttam, ez utóbbit pedig pótolni fogom.
Az Only God Forgivesnél nálam erõsen érezhetõ volt egy ilyen erõlködés és nem, nem fogom megbocsátani az üres semmitmondó, bambuló képsorait - mert nagyon kevesen értenek ehhez a mûfajhoz (értsd tényleg kitudnak vele váltani vmiféle emóciót) - amihez mindenképpen kell egy ilyen nagy "belemagyarázás", hogy például miért turkál az anyja véres méhében az amúgy szinte eseménytelenül haladó filmben.
Kezdetnek ott Seom (The Isle) vagy Haze a maga 50 perces játékidejével. Utóbbinak fantasztikus a plotja*** és bár messze nem hibátlan mégis emlékezetes fog maradni.
*** "...egy pasas arra ébred, hogy egy baromi szûk betonlabirintusban van, ami tele van halálos csapdákkal. Nincs diktafon, se titkos jelek. Semmi se. Ahogy próbál kijutni, találkozik egy nõvel és együtt folytatják a kiútkeresést."
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
De hogy egy mai példát mondjak Black Swan.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo