Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dumb és Dumber
10/10
vagy
Keresd a nõt
10/10
Az általad etalonnak tartott filmbe 5 perc után beletekertem, 5 perc 10-15 másodperc után értékeltem: F/8
"...és...szerintem...bizony."
Tudtam, hogy nem egyszerû film, de nem pont erre számítottam.
A nyugdíjas otthonban saját imitátorával helyet és életet cserélt (legalábbis ezt állítja) Elvis Presley kesereg az impotens farkára nõtt gennyes kelés miatt, miközben kint tolószékben Kenedy elnök mérgelõdik azon, hogy ide rejtették el a világ elõl azáltal, hogy négerré festették, a Dallasban ellõt agyát pedig homokra cserélték.
Eközben valahogy erre vetõdik egy cowboy cuccba öltözött múmia, aki segglyukon keresztül szívja ki a lelkeket a már-már magatehetetlen bentlakókból, majd a wc-n kiadva a felesleget, fáraókat és Kleopátrát ócsárló hieroglifákat vés a budi falára.
Szóval nem pont egy tipikus film.
Sajnos ennél többel a film nem nagyon szolgál.
Bár az elsõ 10 percben már két halott is van, a történet nagyon lassan halad. A hangulata melankolikus, a poénok tényleg csak az abszurditásból és az ilyen helyzetekben elhangzó beszólásokból erednek. Bár az is lehet, hogy nekem nem volt meg a megfelelõ háttérismeretem, hogy észrevegyek egyéb utalásokat, paródia elemeket.. nem tudom.
Amiért érdemes megnézni, az egyrészt a beteg ötlet, másrészt Bruce Campbell. Akinek ez a név utánjárás nélkül mond valamit, annak kötelezõ. Mindenki más, kihagyhatja.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Jéééézusom! Ennyire ötlettelenek odaát? <#wilting>#wilting>
De Niro után nem tudom mit tudnak mutatni benne... ja, de... K1-es bunyósok, vagy netán Dwayne "The Rock" Johnson*** a fõszerepben... <#wilting>#wilting>
*** = akit amúgy bírok
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A Dühöngõ bikából is készül most remake, csak tudnám minek.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Gyakornokok
Reméltem, hogy Owen Wilson és Vince Vaughn kettõse miatt kapunk egy hasonló közepes filmet (amit vasárnap a Film+ csatornán nézhet a család apraja, nagyja), mint anno az Ünneprontók ünnepe volt.
Sajnos nem. Ez a film még a középszerûségnél is rosszabbul teljesít. Sõt ez a film azt is bebizonyítja, hogy mindig van lejjebb.
Egy rettentõ giccses és pofátlan Google reklám. Google víz folyik a Google csapból, a Google csak idiótákat alkalmaz, mert megvan bennük a kellõ gugliság. Mivan? Érdekes reklám ez a film nekik.
Õszintén szólva láttam már jó néhány filmet, ami hülyének nézte a nézõt, de hogy ezt szóvá is teszik (ebben a filmben igen!) az már nagyon durva.
Már maga az alapsztori is érdekes, hogy manapság senki sem vesz órákat, mert teljesen Online lett a világ, ezért olyan cégnél kell dolgozni, amin Online? Mivan???
Hõseink jelentkeznek is a gyakornoki állásra, aminek feltétele egy EGYETEMI VÉGZETTSÉG/FÜGGÕBEN LÉVÕ EGYETEMI TANULMÁNY. Ezt azért emeltem ki, mert a végén fontos lesz.
Majd improvizálnak állásinterjún. Owen Wilson akkor tudja meg, hogy jelentkezett valamiféle egyetemre, de ezt is csak alibiból (tehát mégsem, csak kamuztak), hogy az állásinterjún jól szerepeljenek.
Ráadásul nem tudnak megfelelõ választ adni az interjút vezetõk kérdéseire, inkább kiforgatják azokat és máris mehetnek a Google-hoz gyakornoknak, mert van bennük perspektíva? Mivan???
Megyünk is a Google-hoz, ahol hõseink egy "lúzer" csapatban kötnek ki (ahol a fiatalok nem találják a közös hangot az idõsökkel). Meg van egy rivális csapat is, akik próbálnak maximálisan unszimpatikusak lenni. Jellegtelen és lényegtelen karakterekkel van tele, akik csalnak és csalással nyernek néhány versenyszámban. Húú, de gonosz. Megvannak a film negatív karakterei.
Eközben hõseink esznek Google-s tálakból, Google-s vilákkal és kanalakkal, majd Google üdítõt isznak Google poharakból. A pofátlanságnak van egy határa, de ez már azon is túlmegy.
Ami verseny van, abban mindenhol utolsók lesznek. Jah, amúgy mégse. Egy programozói versenyen elsõk lesznek, mert "írnak egy olyan programot", amivel leellenõrizhetõ, hogy mennyire vagy bebaszva egy görbe este után.
A problémamegoldás a Google-nál kimerül annyiban, hogy ha lassú a böngészõ, akkor ürítsük a Cookie-kat, telepítsük fel a Chrome-ot (hát persze), ha nincs net, kapcsoljuk be a modemet.
Ennyi? Komolyan ilyen analfabéták dolgoznak a Google-nál? Persze a negatív reklám is reklám, de ez már inkább lejárató kampány. Ezek után csodálom, hogy a Google ennyi mindent elért, de tényleg.
Van a filmben egy romantikus szál egy elõadó csaj és Owen Wilson karaktere között, de annyira semmilyen, hogy nem is hagy mély és emlékezetes nyomot az emberben. Persze a mûsoridõt ki kell tölteni valahogy.
Vince Vaughn karaktere nem ért a PC-khez, de egy Google-s csávó, aki egész nap a gép elõtt ül, 1 éjszaka alatt megtanítja mindenre.
Az utolsó versenyszámban viszont 5000 évig tartó szerzõdést kötnek Pista bácsi pizzériájával és ezzel megnyerik az egész Gyakornoki versenyt.
Nem lényeg, ha ezen kívül semmit sem nyertél meg, elég ha az utolsót megnyered. Mivan???
A gyerekek összehaverkodnak a felnõttekkel, Owen Wilson összejön a csajjal és mindenki boldog lesz. Még a Gyakornokságot vezetõ is - aki az unszimpatikus karakter játszotta - megjegyzi, hogy bár hülyék emberink, de mertek álmodni és mindent megtettek azért, hogy elérjék ezt az álmot. Mi ez a hatalmas faszság?
Így mûködne a világ? Nem baj, ha teljesen hülye van, az sem baj, ha csak 4 általános iskolád van, ha mersz álmodni, akár a Google vezetõje is lehetsz, mert megvan benned a kellõ gugliság és látjuk benned a perspektívát.
Majd a film úgy ér véget, hogy konkrétan hülyének nézi a nézõt (ha nem hallom, nem hiszem el!): A gyakornokságnak vége van és mennek a gyerekek vissza az egyetemre/ha elvégezték akkor mehetnek a Google-hoz.
Owen Wilson és Vince Vaughn pedig megy HAZA. Nem iratkoztak egyetemre, így nincs hova menni. És dolgozni sem tudnak a Google-nél, hiába nyerték meg a dolgot, mert nincs egyetemi végzettségük/nincs függõben lévõ egyetemi tanulmány. És ezt elmondják a film végén.
Mi ez, ha nem a nézõ teljes hülyének nézése? Konkrétan a semmirõl szól az egész.
Legalább az operatõri munka a helyén van, mert nincsenek benne durva hibák. A kép világ és fényképezés is jó.
Színészi játék, mint olyan, nincs. Karakterfejlõdés? Van, mert hõseink eddig nem értettek a PC-khez, most pedig már igen. Jellemfejlõdés? Nincs. Olyanok hõseink, mint a film elején. Talán csak a fiatalokban van némi jellemfejlõdés, mert az elején nem kedvelték az idõsebbeket, a film végére pedig már könnyes búcsút vettek egymástól.
Zene? Van, de minek.
Teljesen kihagyható film, csak idõt spórol meg az, aki nem nézi meg!
Legfõképpen a két fõszereplõ miatt néztem meg a filmet, de nem viszik el a hátukon a filmet. Nem voltak komolyabb elvárásaim a filmmel kapcsolatban, de azokat is sikerült teljesen alulmúlni.
De legalább nem alpári és talán 1-2 jeleneten lehet mosolyogni. Röhögni nem, az már luxus lenne. Akkor már az ÉV VÍGJÁTÉKA esélyes lenne a film.
Értékelés 4,5/10
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Melissa stílusa vitte el a hátán a filmet, Sandra mintha ott sem lett volna. 😄
Albino geci. 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
De a 3. már kicsit gyatra az elsõ 2-höz képest, szerintem itt hagyják inkább abba.
Amúgy a Grudge Match pont nem alpári és nem is szemét, ha már ebbõl indult ki + a színészekre sem lehet panasz, persze nem erõszak...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A "fákking ószom" kategória fiatalon sem volt annyira hú-de-kafa, mostanság meg már egyenesen kerülöm az ilyen szarokat.
A Nõi szerveknél a kíváncsiság vezetett - egyszerûen tudni akartam, mi az amit oly' sokan istenítenek benne... Bullock mélyrepülése volt.
Öröm és bódottá 😊
Számomra utolsó a Ted volt. Abban volt néhány poén, amin tudtam nevetni, de az is már tele volt alpári dolgokkal, amikre én nem vagyok annyira vevõ.
Tudom, amcsiban ez nagy divat (fingós viccek, minden második szó Fuck és hasonlók), de szerencsére egy picit "érettebb" vagyok, minthogy az ilyen hulladékokon nevessek.
Amúgy pedig Másnaposok 3:
Az egész filmet el tudom mondani 1 mondatban:
Fucking Leslie Chao fucking stolen me fucking 20 million fucking dollars.
Remélem sikerült "szemléltetni" a mai "vígjátéknak" nevezett filmek értelmi szintjét.
//Drukk-drukk...
Yo, Bitch!
Mondom, kitagadlak... <#wilting>#wilting>
//Manapság jó vígjáték? Zéró.
Melissa alakítása.
Vagy szerinted melyik jó vígjáték? De télleg amin lehet nevetni is?
Össze akarsz veszni? Az a film jóindulattal is 4/10. És akkor tényleg jóindulatú voltam. <#idiota>#idiota>
Akinek vannak tippjei, az nyugodtan ossza meg.
Nem Péntek 13 meg Evil Dead hires filmekre gondolok, mert azokat mindenki ismeri.
Oké, nem ismerlek többé. <#wilting>#wilting><#szomoru2>#szomoru2><#ravasz1>#ravasz1>
7/10 azért nekem van kb. És a 7/10 az nálam jó kategória.
A Nõi szervek nálam 9/10 ahoz képest nézem a vigjátékokat amióta láttam a filmet. 😄
ekkora baromságot😄 tökéletes film délutáni kikapcsolódásnak még mindig
Inkább Rocky 1-5
Ali
Közepes eresztés sajnos. Lógott az egész történet és a karakterek is a levegõben. Will Smith 1-2 jellegzetes tulajdonságtól eltekintve nem sokban emlékeztetett Muhammad Alira. Felszínes, vontatott.
Acélököl (Tyson)
Ez sem a legjobb életrajzi film, de annyira nem rossz. Látszik rajta a low budget, ehhez mérten viszont teljesen elfogadható.
A remény bajnoka (Cinderella Man)
Mesébe illõ történet, ahogy James Braddock beceneve (az angol cím) is mutatta, Ron Howard eléggé hatásvadász rendezésében, végeredményben viszont nagyon jó film. Russell Crowe ebben is remekül alakít.
Dühöngõ bika (Raging Bull)
Scorsese tökéletesen elevenítette meg a 40-es éveket a kamera elõtt, kiváló hangulatú, nagyon jól megírt és rendezett film, De Niro és Joe Pesci hibátlan alakításaival (utóbbit sajnálom, hogy a 2000 évek óta többnyire inaktív, óriási pali). Egyetlen negatívum, hogy a box jelenetek kissé elavultak voltak már akkor is, hiszem a Rocky-ban 3 évvel korábban messze hitelesebb bunyókat koreografáltak.
Millió dolláros bébi (Million Dollar Baby)
Volt pár elõítéletem a filmmel kapcsolatban, ami miatt nem igazán voltam rá kíváncsi soha, de úgy voltam vele, hogy most akkor ezen is túl leszek. Óriásit csalódtam pozitívan, baromi jó film. Semmit nem tudtam a sztoriról, úgyhogy engem eléggé gyomron ütött az utolsó harmad. Eastwood bácsi félisten!
A kiütés (Grudge Match)
Juj ez de gagyi lett. Felesleges volt elkészíteni is, ne járassák már le ilyennel magukat az emberek. 1-2 jó poén volt, a végén a Tyson-Holyfield jelenet tényleg vicces volt, de inkább kínos ez a film, mint szórakoztató.
Harry Potter vs. Jedi... vajon, melyik szívja meg?
Annyira ellenszenves volt mindkettõ, hogy soha a büdös életben nem akarok látni belõlük egyetlen képkockát sem 😊
Nem az én világom az efféle anime - percekig dialógusok a levegõben ugorva, fél epizódokon át merengés stb.
Én sokkal földhözragadtabbakat, szórakoztatóbbakat <és talán kommerszebbeket is>és talán kommerszebbeket is> nézek.
A hajam téptem tõle... ez aztán távol áll mindentõl ami Dragon Ball. Songoku egy nyálas kis b*zinak van bemutatva aki GIMIBE jár! Hol volt ilyen a sorozatban? Soha életében nem látott még iskolát se. De ezer sebbõl vérzett egyébként is a film. Páran már 20 perc után kimentek a moziból. Én nem is tudom miért néztem végig... tán csak sajnáltam a ráfordított pénzt.
Lehet van akinek tetszett, nekem óriási csalódás. És akkor még olyanok producerkedtek a filmnél mint Stephen Chow. Hát tõle ezt igazán nem vártam, bár a rendezõt illeti inkább a szidalom mert nagyon elbarmolta.
De szép bauxit, honnan van?
Pedig van fémtokkal is. 😊
Nagyon kevés élõszereplõst méltattam és méltatok arra, hogy fennmaradjon a gépen.
Az a baj hogy ezekbõl spkat nem lehet eredetibe kapni. 😄
Régieket, újakat gyüjtöttél össze? sorozat vagy film?? 😊
3.5 tb már csurig van nálam.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Végülis jogos a kérdés. 😄
Igazából aki szereti a régebbi filmeket ezeket érdemes megnézni, jó nem mindegyik annyira fasza, de a nayg részük az.