Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A minap írt DarkSector valami Robocop 1-7-ig listát, azért néztem utána, magam sem értettem.
Kosze!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Robotzsarunak eredetileg csak 3 része volt és utána jött a 2014-es Remake !
nem szapulni akarom, mert szived joga, valóban mozi élmény a nagyság végett de a moziban voltam nemrég néztem a NFS-et nem is nagy kivetitõ volt és mintha itthon egy mozis vagy r6-os filmet néztem volna, nagyon silány....jó oké nézzem meg nagy kijelzõn, de 1x legalább tv-n hogy teljes pompájában lássma ahogy megálmodták..
Ugyanez van a hires 3D-vel is.
Remélem nincs harag nem akartalak lebaszni, csak mondom hogy minõségben érdemes tv-n is meglesni 1x. :)
Mondjuk nekem is jó lenne projectos poénnak, de tv-t nem cserélném le. :)
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A TV-d lehet szebbet mutat valamivel (amugy azt sem értem miért, a projektorom is fullHD-s) de a mérete l*fasz a 2.5 méteres képátlómhoz képest ami a falamon van.
bárki bármit mond.
lehet neked tetszik, de egy fullhd-s tv milliószor szebb képet mutat.
Nagyon régen láttam, szinte már el is felejtettem (bár újra nézés során gyorsan visszatértek az emlékek). Jó volt emlékeztetnem magam, mit is értek 10/10es filmen.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
KÍNSZENVEDÉS
A fõszereplõ ahogy kinéz egy vígjátékban is szégyen lenne. :)
Ezekután a Reboot?
Azt nemhogy most nem fogják, de 20 év múlva sem, az nem cg film volt hanem hús-vér.
Ahoz vissza kéne menni az idõbe a technikát elhagyni hogy a 87-es rész szõrös pöcséig felérjenek.
Ezt max a mai akciófilmek kínálata tekintetében szabad értékelni, és úgymond a régi stílust a mai technikákkal értékelni.
Más világ, 2014.
Csoda hogy nem full 3d animáció az egész.
Szerintem ahoz képest mi történt a Robotzsaru 3. része után, én a templomba mentem imádkozni.
Én így gondolom.
Régi részre is igaz, alig volt akció, nem volt túl sok, max soknak hatott. :)
Megnéztem itthon is projektoron, igy nem maradtam le semmirol.
És hát az az igazság, hogy nem is volt mirol lemaradni, a film továbbra is gyenge.
Ami kimondottan nem tetszett:
- súlytalan volt a sztori, lényegében nevetséges volt a vészjósló zene az utolso felvonás alatt, de kozben kb. semmi kulonosebb vészhelyzet nem volt, az OCP kiakarta kapcsolni Murphy-t, fúha.
- Mattox karaktere jó volt, de a végso leszámolás alatt teljesen kibasztak vele, nem volt meg a nagy fight kozte és robo kozott, simán hátbalotte Robo haverja. Vicc.
- Ugyanakkor a harc Robo és a 4(?) ED-209 kozott lényegében már túl sok volt. Látni alig lehetett bármit, Robo ugy ugrált a droidokra mint Yoda és ED-209 brutális gépágyúi persze ilyenkor nem is annyira erosek. Mégis lehetett loni Alexre 6-8 sorozatot .50-es kaliber felett is. Konzisztens meg én leszek mi?
- Alex nem tud fegyvert emelni arra aki a piros karkotot viseli... vagy mégis? Ha nagyion akarja és ha TÉNYLEG NAGYON erolkodik akkor mégis tud. Ubernagy arculkopése az eredeti film "Directive 4"-jának.
- De a legfájóbb, hogy egy pillanatra nem lehetett érezni, hogy Alex Murphy-bol gépet csináltak. Csak egy embert láttam egész film alatt egy páncélban. Nem lehetett érezni a súlyát, nem jott át semmi robosztus hangulat, számomra kurvanagy baklovés az egész koncepció.
Gyenge a sztori, alig van akcio és ami van az is gyenge, epic jelenet NUKU, Robo már nem Robo csak egy ember páncélban és még egy olyan igazi szélhámos fogonszt sem volt képesek írni a filmbe.
4/10 és akkor még jószívu voltam.
100x inkább az eredeti film, annak még a második része is koroket ver erre a muanyag szarra.
Most a State of Play és a Gone baby gone van soron. IMDB ezeket dobta ajánlásnak. :D
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Nem tudom már ennyi év távlatából megítélni.
Annyira heppiend sem kellett volna, csak na... :)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Jó kis tárgyalótermes film.
Richard Gere-rel.
9/10
Szeretem az ilyesmit. Végig lekötött. Bár elég idióta volt szerintem a bírónõ. Nem értettem miért baszakszik hisz pont az lenne a cél, hogy kiderüljön az igazság.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Julia nõies gyengesége sokkal életszerûbbé tette ezt is - a malõr a pisztollyal: korábbra vártam, és ott és akkor nagyon meglepett -, ahogy az is, hogy a felébredt anyai ösztöne mindent felülírt szép lassan. Alkoholt, önzést, pénzt.
Az persze engem is bosszantott, hogy nem küldött mondjuk egy golyót a kettõ rossz arc közül valamelyik combjába, hogy helyzeti elõnyhöz jusson, de hát õ nem G.I. Jane ugye :)
Ami jobban zavart: hogy nem tudtam meg, hogy akkor Mich felé (és így a haldokló nagyapához), vagy más irányba indulnak, az "anya" után...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Tovabba egyaltalan nem ereztem unalmasnak, ugyanakkor a kozepe fele mar kilehetett talalni hova lyukad ki a sztori. Sztem remek drama volt.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Yo, Bitch!
Mindenek elõtt, köszönöm az ajánlást a filmmel kapcsolatban.
A 144 perc elszállt - Tilda Swinton brillírozott a filmben, egyszerûen mintha rá lett volna öntve, köré lett volna írva a szerep. Remek színésznõ, jól áll neki a vörös, a pici kis villantások meg szexik voltak :)
Sztorival kapcsolatban, bár viszonylag "régi" a film, semmit sem lõnék le, csak annyit, hogy nagyon hús-vér volt, nagyon élõ, eleven. Én is csak ajánlani tudom azoknak, akik még nem látták. Komolyan.
hát ez csalódás volt mert skarlát johanna hangja rém idegesítõ a vihogása meg aztán pláne .szegény Amy Adams itt sem játszik valami emlékezetesen ,ráadásul a történetnek se eleje se vége
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
A II. világháborúban rendes, jóravaló professzorok, kurátorok és mûvészek beállnak a seregbe, hogy a gonosz németek(nácik) által elrabolt mûkincseket meg/viszza/kimentsék. Ízlelgessük ezt egy kicsit.
Nem, nem vígjáték sajnos, hanem "megtörtént történet" alapján egy rettentõ gyenge, klisés, unalmas minden eredetiséget nélkülözõ dolog "csodás" patetikus jelenetekkel. Nagy kár pedig, mert nagy szereposztás meg minden de...
4/10
POMPEII (2014)
Nem ez nem a Pompe 2, hanem végre egy katasztrófa film. Szép képek, minden szétszaturálva, nagyon gyenge gladiátoroskodással, gonosz Kiefer Sutherlanddal és E.T.-vel aki nõnek öltözött.
5/10
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Office (US)
Meg nekem bejön a Reno 911, abba a rendõrös vigjátékban iszonyat durva dolgok vannak. :D
És mivel lemaradtam róla nemrég tudtam meg hogy volt egy mozifilm is, ezt én most nézem épp. :)
Jah a franciák, depárgyiõ, meg a többiek na azok kemények, szerintem.
Manapság meg nehéz találni, amiket meg jónak hívunk az szigóruan a környezetében számít jónak.
Nem tudom én poénosnak éreztem a filmet, (nõi szerveket) nem azért mert olyan nagy vicceket meséltek benne, hanem a csaj stilusa, ahogy elõadta magát.
Ahogy a gyógyszeres dobozt pl hozzábassza a fõnöke fejéhez. :D meg ilyenek, én elvoltam vele, meg ahogy az albinót kivicceli. :) Én nevettem ezeket. :) Jól esett. :)
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Ha már Ben Stiller-es vígjáték; Apádra ütök, Vejedre ütök nagyon jó filmek :)
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Franciák, milyen igaz, például a Pofa be! 10/10
Manapság ritka a jó film, csak a látvány...
"...és...szerintem...bizony."
De volt köztük 1-1 "kultuszfilm" is, mint mondjuk a Dumb és Dumber vagy az Én és én, meg az Irén.
Nameg volt néhány kevésbé jó próbálkozás:
Keresd a nõt (1998) - Ben Stiller + Cameron Diaz
A nagyon nagy õ (2001) - Jack Black + Gwyneth Paltrow
Agyõ, nagy õ! (2007) - Ben Stiller + Malin Akerman + Michelle Monaghan
Elhajlási engedély (2011) - Owen Wilson + Jason Sudeikis (ez a szenny film épp mostanában volt a Retekklubbon)
Várom nagyon. Mondjuk az elsõben is voltak alpári poénok, de inkább a helyzetek/tényleges poénok vitték el a filmet a hátán. Nameg azok a dialógusok és pofák, amiket Jim Carrey és Jeff lenyomott. A magyar szinkron is valami fenomenális volt. Régi szép idõk... <#idiota>#idiota>
30 évesen?
Láttam a D&D-t basszus, de nem gyerekkori filmekrõl volt szó, hanem mostaniakról.
Vagyis lehet neked azok nem olyan régiek, nekem azok, és jó volt de közel sem 10/10 azért.
Amúgy meg akkor már a franciák.
Dumb és Dumber
10/10
vagy
Keresd a nõt
10/10
Az általad etalonnak tartott filmbe 5 perc után beletekertem, 5 perc 10-15 másodperc után értékeltem: F/8
"...és...szerintem...bizony."