Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Ja oks, mert név alapján nem dobta ki a 2 nagy oldalon amin vagyok. 😊
Horrorfilmeket néznék már.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

extra sensory
Már kinn van elvileg, csak cam-os.

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

DarkSector
amúgy ez mikor jelenik majd meg? mert sehol nem találom. :S

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
thx

DarkSector
Official! 😊

stargatelost
Camos van még csak <#szomoru1>

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

tomsolo
Melyik Robocop volt jobb: az official vagy az Asylumos? 😄

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

extra sensory
Engem is érdekelne hogy hol lehet hozzájutni. A trailer tetszett, és a kritikák is viszonylag jók.

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Na, ketten csak összehozzátok, csak az okokat kell kicserélnetek egymással, és akkor úgy okés.

Azért csinálják meg, hogy legyen min gyakorolni, de azért adják ki, mert van, aki még ezt a szart is megveszi.

Ennyi, nem olyan bonyolult ez, és jé, minden irányból választ ad, hogy miért vannak ilyen filmek.
Nem, ezért adják ki. De nem ezért csinálják meg.
mégvadabbdisznó
"Viszont ha meg egy film elkészült nulla pénzbõl, akkor meg mi a tökömért ne adnák ki?"

Hát azért mert nem azért csinálják õket hogy bárki is megnézze. <#idiota>

Én ezen nem akadok ki de nem nevezném õket "annyira szar hogy már jó" kategóriának sem... ezek csak szimplán szarok, ennyi. 😊

De szép bauxit, honnan van?

zorrobomber
Túl van ez spílázva, pedig egyszerû. Azért csinálnak ilyen rossz filmeket, amiért a Tesco-ban is kapsz kék-piros, kajának álcázott ipari hulladékot olcsón. Mert valaki azt is megveszi.

tigeroo
ezen most felröhögtem, dobtam egy pluszt rá
Nem fogod fel, látom. Roger Corman EZZEL foglalkozik. De egész életében. Hogy hulladékfos szar filmeket gyártat kezdõkkel, és közben keresi a tehetségeket, meg oktatja az új generációkat.

Egy ember nem kaphat egy stúdiónál ~400 filmnyi lehetõséget, ha szarul végzi a munkáját, már csak ez is lehetne egy ok, hogy gondolkozz egy picit. Az ember harminc+ éve szart gyárt, ami gyakorlatilag senkit nem érdekel, és a kiadónak mégis megéri, vajon miért?

A kiadó ezt kiadásnak kezeli, utánpótlásképzés.
Viszont ha meg egy film elkészült nulla pénzbõl, akkor meg mi a tökömért ne adnák ki? Hátha az "annyira szar hogy az már jó" effekt, meg a részegen rötyögõs "höhö, láttadbaszdmeg, leharapta az égrõl a repülõt a cápa geccciiii" bevétel kitermeli a kiadásokat. Ha meg nem, hát nem, nem volt nagy veszteség.

Továbbá a kiadók rátukmálják ezeket a szarokat a mozikra, csomagban adják a filmeket, hogy ne lehessen õket kikerülni, le kelljen adni.

Én értem, hogy nem hiszed, de ez van. Felesleges azon kiakadni, hogy ha valami szarnak készült, akkor az szar is.
Tyler1
Felpörgetve 😄
Régen csíptem, mert Stallone és F1 tyûû, aztán sok sok évvel késõbb jöttem rá, hogy mekkora ócska szar film az, minden perce hiteltelen. Egy Rush szintû film már úgy kellett, mint etiópnak a kenyér.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Sir Quno Jedi
jah sznobok vagytok szerintem is

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Blasta
Nemtom mit olyan nehez ebben a temaban feldolgozni.
Az asylum es tarsai filmeket RENGETEG, totalisan alap IQ-val es izlessel biro emberkenek gyartjak, akiknek nem lenyeg mi megy a szemuk elott a dobozban, CSAK MENJEN VALAMI. Akarmi. Tompulni akar, beszivni a napi reklamadagjat, faradtan felrohogni parat a buta poenokon es stirolni a csocsoket. Sima ugy.
Es igen, a butaparaszt meg a redneck tonnanyit fogyaszt ezekbol havonta, vasaroljak a DVD-ket a costco-ban meg a tescoban vacsihoz. Kesz.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

mégvadabbdisznó
Igen tényleg nem azért készülnek hogy bárki megnézze, de azért mégis közkézen forognak... akkor miért nem rejtik el jó mélyre, miután elkészült?

És mi a franc köze van Roger Cormannek Cameronhoz? Attól hogy õ termelte ki attól õ még lehet egy balfácán, ez nem bizonyítja hogy Cameron kezdõként rossz lett volna, meg azt sem hogy Corman adta volna neki a tehetségét.

És még valami: én le*szarom a gyártási folyamatot, meg a technológiai sorrendet, ha nem akarják hogy bárki megnézze ezeket akkor intézzék is el hogy senki ne is lássa õket, de miután már fenn van mindenhol nekem ne mondd hogy nem azért készül hogy bárki megnézze.

Az esetek nem 99, hanem 100 százalékában mindenki volt kezdõ.
Azt elmondanám, hogy a példaként felhozott Cameron éppen egy PONTOSAN ugyanilyen csókánál kezdte, Roger Cormannél. Na õ éppen nem Sharknado, hanem a Sharktopus 1-2, meg még kb 400 ugyanilyen hulladékfos fércmû. De ez a példa Cameronnal az öntökönszúrás tipikus esete volt.

Corman ilyen arcokat termelt még ki, hogy Martin Scorsese, Francis Ford Coppola...

Azt kell felfogni ezeknél a filmeknél, hogy MINDENKI tudja hogy szart csinálnak, de nem is szempont egyetlen fázisban sem a minõség. Azt tanulják meg, hogy élesben hogyan megy a dolog. Hogy vannak határidõk, vannak a folyamatoknak technológiai sorrendjük és idejük, hogy hogyan viszonyul a felvétel és az utómunka egymáshoz, meg az ezer és egy technikai, technológiai és gyakorlati részét a filmgyártásnak. Hogy amikor egy ifjú titán speciáliseffektes arc megjelenik az elsõ komoly filmjén, akkor ne nézzen bután, hogy "heööööee, miafaszt csinál egy vágó tulajdonképpen?"

Nem kell megnézned ezeket a filmeket, tényleg nem azért készülnek.
Ez hazai torrenten fenn van vhol?

mégvadabbdisznó
De ott van Spielberg legelsõ filmje a Párbaj. Nem volt gyenge már az elsõ próbálkozása sem, majd késõbb jött a Cápa stb...

Sam Raimi: alig kapott némi pénzt a Gonosz halott elsõ részére mint kezdõ rendezõ, mégis siker lett a film és a sokszorosát hozta vissza.

Nekem senki ne mondja hogy ha valaki ilyen bénán kezd neki mint a korábban említett emberkék, akkor idõvel majd über jó lesz... kutyából nem lesz szalonna az esetek 99%-ában.

mégvadabbdisznó
Õ már kezdõként is mérföldekkel jobb volt mint a mostani "tehetségek". Nekem nem volt különösebb gondom ezzel a filmjével sem... de tegyük hozzá hogy ez 1981, míg a mostani rendezõknek mennyi technikai cucc áll a rendelkezésükre egy filmhez... õ az akkori lehetõségeivel is jobban megcsinálta mint ezek a cgi szarjaikkal.

tomsolo

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

mégvadabbdisznó
Bocs, de aki ilyen filmet készít "gyakorolás" címén, annak nem vagyok kíváncsi a "rendes" munkáira sem... mert nem sokkal lesz jobb hidd el. Némi érzék is kell a filmkészítéshez. Ha ez nincs meg hiába kap a csóka dollármilliókat és használható színészeket.

Cameronnak miért siker szinte minden filmje? Ja, mert ért hozzá?

Az nem azért készül, hogy bárki megnézze, hanem hogy a Hollywoodi kezdõk "élesben" gyakoroljanak. Fillérekért készül, mert akik dolgoznak rajta, kb annyit kapnak, hogy a végén felírják õket a stáblistába és beírhatják az önéletrajzukba.
Pompeii

Csúnyácska fõszereplõnõ, néhol egészen vállallható, ám máshol (a vége felé) kifejezetten low-cost CGI, Havas Jon, bárgyú párbeszédek életszerûtlen történésekkel, hihetetlen gyenge fõgonosz (Kiefer borzasztó a szerepben). A végefõcím elõtti, meghatónak szánt jelenetem bevallom felnevettem - ez azért szintén gáz.

Teljesen lehúzni mindezek ellenére viszont mégsem akarom, mivel kevés hasonló film készül, és jó volt már látni valami római korban játszódó filmet, illetve a fekete gladiátor fickó is vitt egy kis színt a sztoriba - neki jobban szurkoltam, mint a fõszereplõnek.

10/5

Snowpiercer

Sokak kikiáltották az év eddigi egyik legjobb filmjének, ami azért elég nagy merészség: faék egyszerûségû történet, közepes CGI (aki a Pompeii-nél jobbnak látja, sürgõsen keresse fel szemorvosát), komolykodó Amerika Kapitány. Az ázsiai filmek rajongói biztosan üdvözítik, nekem viszont pont azért nem tetszett, mert a koreai rendezõ sem hollywoodira, sem ázsiaira nem akarta. Így lett egy sem ilyen, sem olyan szerelemgyerek, ami igazából semmiben sem kiemelkedõ.

10/5

Rush / Hajsza a Gyõzelemért

Ha valami megérdemli az év eddigi legjobb filmje címet, akkor egészen biztosan ez a film. Nem gondoltam volna, hogy valaha is ilyen jelzõt akasztok egy Forma-1-es mozira (õszintén: látott már valaki jót?), de zseniális film lett: hiába van fõszerepben a versenyzés, mégis az egész sokkal inkább szól a két pilótáról, mint magáról az F1-rõl. Daniel Brühl annyira hozza Niki Laudát, hogy az már félelmetes, ráadásul Chris Hemsworth is méltó partner a játékához. Hab a tortán a szép fényképezés, a kiváló soundtrack, és az izgalmas vágás: errõl szól a mozi!

10/9
Oculus (2013)

Utóbbi idõk egyik legjobb kis horror sztorija. Ötletes, nyomasztó pszichológiai horror.

A sztori egy öreg gótikus fekete kerettel ellátott tükör köré épül. A tükör persze gonosz, természetfeletti entitás. Egy család (egy apa, anya, egy lánygyerek és az öccse) épp beköltözik a házba, ahol is az apa dolgozó szobájába kerül a frissen szerzett tükör. Hogy, hogy nem (ez csak késõbb derül ki a filmben) eljutnak oda, hogy az anya meghalt és a kisfiú lelövi az apját, akit ezért elzárnak kb 10 évre. Itt kezdõdik a film. A srácot szabadon bocsájtják, ám a nõvére rögtön elrángatja a régi házukba. Sikerült szert tennie a tükörre és kamerákat, ilyen-olyan biztonsági rendszereket köré épít, hogy bizonyítsa a tükör gonosz voltát (tisztázva ezzel öccsét) és ha lehet valahogy elpusztítsa és bosszút álljon szüle haláláért. Az öccse eleinte nem nagyon akar részt venni benne, mert õt már az orvosok meggyõzték, hogy minden természetfeletti dolog, ami azon a végzetes estén történt, csak a képzeletük szüleménye volt, ám ekkor a tükör újra megmutatja valódi énjét és kezdetét veszi az újabb õrület.

Remek kis film. Ugrál az idõben a múlt és a jelen között. Ez része a tükör gonosz játékának. Ám ez nem zavaró a filmben, jól hozza szereplõk zavartságát, atmoszférát teremt, és a nézõ sem tudja pontosan mi a valóság és mi az, amit a tükör mûvel.

8/10
Bemutató

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Blasta
Elite Squad - 5/10
----------------------

Gondoltam megcsekkolom José Padilha korábbi rendezését is, hamár képbe kerult a robocop reboot során. Kicsit tobbet vártam, eléggé csapongó a film, kb. a feléig nem is volt tiszta, hogy mi lesz a sztori, kaptunk jeleneteket innen-onnan de egyébként nem volt rossz csak nem volt konnyu kovetni a torténéseket, hogy mi miért és foleg kivel torténik. Sok a szereplo, az én szememnek nagyon hasonlitanak is egymásra, és tényleg sokminden torténik.

A színészek rendben vannak, a fényképezés is baró, dramaturgia elmegy, a forgatókonyvon lehetett volna még dolgozni kicsit.

Akcióból viszont alig van, pedig egy ilyen cím után mást vártam volna. Isten városához lehet hasonlítani (annál is inkább, mert ugyan ott játszódik) de azért attol az alapfilmtol mérfoldekre van. Rossznak éppen nem rossz, nézheto kategória de azért nem tudom nyugodt szívvel ajánlani. Kiváncsi leszek a folytatásra, talán ott már felnott José a feladathoz és feszesebb filmet rakott ossze.

Kongy
Ha-ha 😛

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

DarkSector
A Banános? 😛

ForzaInter
Joe 9/10

Remek dráma jó karakterekkel. A film atmoszférája azonnal beszipantott, a déli hangulat nagyon jól átjött. Nic Cage pedig hosszú idõ után végre megint egy jó, minõségi filmben, remélhetõleg mostmár elindul felfelé és nem vállal el minden szart. Tye Sheridan óriási tehetség, már a Mud-ban is nagyon jó volt, de említésre méltó még Gary Poulter aki amatör színész létére nagyot alakított, és ahogy a filmben a való életben is egy egy alkoholista, hajléktalan volt, sajnos a film forgatása után 2 héttel elhunyt..

Yo, Bitch!

eksy
Vagy agymosás? <#alien2> A VV is már a hatodikba jár, szánalom, gyártótól, a szereplõkön át a nézõkig.

"...és...szerintem...bizony."

Synchronous
Hát nem tom, de ha úgy vesszük ezzel a legkönnyebb nekik takarózni...

"Szar filmet csináltál? Nem baj, mondd azt hogy direkt ilyenre akartad és minden el van intézve..."

Legalább bizonyítanák hogy tudnak normális dolgot is letenni az asztalra, akkor elhinném nekik hogy direkt utaznak szar filmekben.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

TBTPumpa
Ööö legális pénzmosás? <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

tigeroo
nem tudom elképzelni mondjuk a sharknado íróit hogy direkt jónak akarták szánni...
Synchronous
Akkor minden rossz film direkt rossz? <#miaz>

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

tigeroo
de megsúgom: ezt direkt csinálták ilyenre.

nézd meg a youtuben a kung fury trailerét 😄
extra sensory
Várj, mert bejelentették hogy a Sharknado 3 részes lesz. 😄

DarkSector
Van más piranha film meg nemtudok mikor a repülöket meg helikoptereket bekapják a levegõben. 😄DDDDDDDDDDDDDD

zorrobomber
A smiley az elején arra utal hogy valahogyan csak megnevettetett a film, talán 1 pontot ezért érdemelne, nem? 😊

Bokafix2
Támad a lavinacápa (2013)

Hát na... <#idiota> Mégis mit lehet erre mondani? Mert ezek valóban nem veszik egyáltalán komolyan magukat. És ez még nem lenne annyira baj, ha nézhetõ dolgot barkácsoltak volna össze. De ez csak amolyan "kínomban megnézem hogy gyalázó kritikákat írhassak róla" szintû dolog.

Mondjuk még negatív kritikát sem nagyon ér ez a film. Mármint nem érdemli meg hogy egyáltalán témaként felhozzuk. De mivel épp nem volt mit nézzek félve belekukkantottam.

A forgatókönyvet (ha volt olyan) mintha egy 6 éves gyerek írta volna két Spongya Bob rész között. A szereplõk olyan fájóan dilettánsok hogy mindenki a cápának szurkol hogy nyírja már ki õket minél hamarabb, hogy véget érjen ez a vizuális retina-terror.

A költségvetés olyan alacsony hogy egy alsós iskoláscsoport egynapi ebédjét nem fedezné, de ez ne zavarjon minket, mert mire felfedeznénk milyen merényletet terveztek ellenünk ezzel a valamivel, a filmvégi szereplõlista már vigasztalóan csordogál végig a képernyõn, mi pedig megkönnyebbülve zárhatjuk be a lejátszóablakot hogy egy pohár víz kíséretében legurítsunk egy antidepresszánst és ledõljünk aludni, mert ezt máshogy nem lehet kiheverni.

0/10

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Tyler1
Abban is a megszeppent noob-ot alakította, nem volt rossz, de azt hittem soha nem fogja kinõni ezeket a karaktereket. Az akkori Oscar jelölése szerintem érdemtelen volt, az igazi vízválasztó a karrierjében viszont a Wall Street lesz. Bár standupos gyerek õ is, úgyhogy nem fogja mellõzni ezeket az alpári szar vígjátékokat szvsz, de már lesz alapja a komolyabb szerepeknek is.

Jim Morrison
a történettel mondjuk megleptek, nem számítottam, hogy ilyen dolgok kerülnek elõ a vége felé ^^
Azt valahol láttam, hogy mondták elég sok mindent kivágtak belõle, mert a próbavetítéseken már kiderült, hogy 1-1 poén már nagyon sok volt.

Riddick: angolul néztem, és az is hozzátartozik az egészhez, hogy valami filmet már meg akartam nézni és ez ugrott be, ezért néztem meg (ergó lehet nem voltam hozzá hangulatban 😊 )

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Riddick21
Én sokat röhögtem rajta, de nem nézném meg újra.
Mondjuk hallottam, hogy szinkronnal vállalhatatlan, de magára vessen, aki nem eredeti hangon ül neki egy ilyennek.

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Kongy
Az egy szó szerint beteg film volt... 😄 Rohadtul alpári, de a jó fajtából. 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Jim Morrison
És a This is the End-ben? <#idiota>
1-2 hete néztem meg, és még mindig nem értem azokat akik végigröhögték, szerintem béna volt 😞 egynek elment, de nem emlékszem, hogy nevettem volna valamelyik poénon.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Riddick21
Jonah Hill nem volt rossz a Moneyball c. Brad Pitt filmben sem!
(aztán kb. ennyi, de nem is igazán kapott még jó szerepeket, majd beérik)

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Tyler1
The Wolf of Wall Street

Az elsõ óra derekán már elkezdtem kicsit unni, és úgy voltam vele, hogy biztos nem bírok ki még 2 óra kokós-kurvás harlem shake-et. Aztán 1 óra után kezdett körvonalazódni a történet érdekesebbik fele, ami aztán lekötött a végéig. Azonban szerintem ebben a filmben rengeteg a sallang, és ami igazán kiemeli az átlagos jóból, azok a színészi alakítások. Én 1000%-ban biztos vagyok benne, hogy Leo nem csak a csapó után játszotta a kemény drogost, de igazából mindegy, mert brutális volt a pali...ismét. Jonah Hillrõl nem hittem, hogy életben jó véleménnyel leszek, tolták az ürgét egy ideje, de számomra kicsit túl volt értékelve mindig, ebben viszont fenomenális volt õ is.
Szóval a baromi hosszú 3 órát összesítve, Leoék nagyon jó filmet hoztak össze, Scorsese a nevéhez méltó iparos munkát, de nem ez lett a legjobb közös munkájuk.

Blasta
1. nem volt hozza feliratom, most mar volt normalis angol sub es szeretem erteni az egesz filmet A-Z-ig
2. laptopon nagyon nem az igazi
3. A vegso leszamolasnal ugy 5 percre belealudtam 😊
4. nem volt semmi mas neznivalo eppen
5. sokan sok jot irtak a filmrol es azt gondoltam lemaradtam vmirol
6. raertem 😊