Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tomsolo
Halál és lányka

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

kaposi1
Tudnátok olyan filmet mondani amit nem a látvány miatt, inkább a színészi játékért érdemes megnézni és nem túl régi?
Ilyesmikre gondolok mint a 12 év rabszolgaság .
Telón nézném szóval nem valami Transformers tipusú filmre gondolnék.
Témája mindegy csak jó legyen.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Blasta
Sajnos nem jokor mentel.
Hetkoznap ebedido korul/utan kell moziba jarni, mar aki megengedheti ezt az idopontot.
Balfaszmentes ures termek, nyugi, odaulszahovajolesik...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Jim Morrison
Elysium
Tegnap vót tévében, hát jól meg is néztem!
Tény, hogy a hozzá fûzött ígéreteket nem váltotta be, de egy esti filmnek szvsz elmegy.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

zorrobomber
Nincs bajom a 3D-vel, általában rendben van, de valahogy nem vagyok sosem elájulva a mozis látványtól-hangtól. Otthon nézett fullhd filmek valahogy nagyobb élményt nyújtanak, hangerõt úgy állítom be hogy pont jó legyen, redõny, katéter, stb.

Pókember 2 - 6/10

Nem volt rossz, pár látványos jelenet ütött, de sok fejfogós hülyeség
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Miért nem ad vért a srácnak? Ha megdöglik tõle akkor az õ felelõssége és kész.
és a mozi nekem lerontotta.
Túl volt húzva a romantikus szál, nyilván hogy a vége jobban üssön, de szerintem visszafelé sült el. Alapvetõen a hülyéskedõs póki hangulathoz nem illett. Tudom, a képregényben is ez volt, akkor sem.

Megfigyeléseim szerint a feliratos filmeken a hülyék száma nagyságrendekkel kisebb ... no meg persze vannak olyan idõpontok amikor tényleg kevesen vannak, pl. hétköznap délelõtt. De tény, hogy nagyon el tudja szabni pár majom az ember szórakozását.

Kongy
22:30-kor kell menni, vagy elsõ elõadásra 10-kor, én mindig akkor megyek! Akkor még olyan szabad hely is van, ahol ki is tudod nyújtani a lábad, és kevés idióta. Persze jártam már én is úgy, hogy kb üres volt a terem, de a jegyem odaszólt 2 ember mellé, akik konkrétan ROHADTUL büdösek voltak.. 😄 Dehát mindegy, arrébb ültem pár székkel. 😊 Nehogy már mások hülyesége miatt maradjak le a moziélményrõl.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

vérpocok
Ezt alá tudom írni, némelyik emberke fájóan hülye, én mikor a Jurassic park elsõ részét adták akkor már akkor is elegem volt a moziból... egy társaság mellettünk végigbaromkodta a filmet, pedig nem épp vígjáték volt. Alig vártam hogy lássam, mint abban az idõben mindenki erre ezeket a barmokat fogtuk ki... volt egy olyan rész hogy mikor kiderült hogy a dínók másik nemet is fel tudnak venni ha egynemû környezetbe kerülnek, erre oldalról jön a beszólás: "a kis hermafrodita g*cik"

...és ezután röhögtek mint a vadszamár, sõt végig ezen a hülye poénon lovagoltak, sok dolgot nem is értettem mert annyira elvonták a figyelmem. Szóval ennyit a moziról....

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

Tegnap, sok év után rávettek, hogy menjünk moziba. Godzilla! Oké, mondom, de este fél tízre menjünk, gondolván hátha nem lesznek sokan és aki ilyenkor megy moziba talán érdekli is a film. Az elsõ meglepetés, hogy a szemüveg már passzív, nem az a nehéz aktív, elemes vacak ami régen volt(igen, olyan régen voltam utoljára moziban), és haza lehet vinni. Csúcs! A terem bejáratnál már kezdtek kétségeim lenni, a csoportosan egymással ordóbálozó, feszespólós, pónihajú majmok láttán. Természetes pont a mögöttünk lévõ sorba ültek, majd a film kezdetekor kibaszott chipses zacskót folyamatosan a maxra pörgetve-zörgetve, majszolva, majd csúda jó poénokat ("szerinted van neki pöcse?") ordibálva ment le a film harmada. Elképesztõ élmény volt az is, hogy rugdosták a székem. Mondjuk így legalább olyan fiiling volt mintha remegne a terem mikor jön a szörny. Ez volt életem utolsó mozilátogatása. Nincs értelme így a kétezer forintos jegynek, ha vasárnap éjjel se lehet nyugodtan megnézni egy filmet. Amúgy a film jó volt(már amennyit az idegeskedés miatt láttam/értettem belõle), a mozi 3D képe/hangja is szuper volt, érdemes megnézni.
Tyler1
Párszor nekiálltam régebben, mikor tv-ben adták, mert a család férfi ága nagy rajongója volt, engem nem kötött le soha. Mondjuk a tengeralattjáró téma számomra abszolút idegen.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Vadászat a Vörös októberre még nem láttad? Nézd meg sürgõsen :-)
bár más mûfaj, ha bírod a tengeralattjárós filmeket, ez az egyik legjobb
Tyler1
Jack Ryan: Árnyékügynök

Nem ismerem a karaktert, nem láttam még JR filmet, így szimpla kémes-akciósként álltam hozzá. Közepesnek mondanám, mély nyomott nem hagyott bennem. Ilyen forgatókönyveket szerintem a tengerentúlon egy délután alatt megírnak, sem nem jó, se nem rossz, követi a sablont. Keira Knightley érzelemkifejezéseivel meg nem tudok mit kezdeni, nevessek, vagy idegesítsem fel magam.

Új Jack Ryan film

Végül is elvoltam vele, elfogadható kémes film. Costner papát jó volt látni. Sztori is elment. Ahogy Afflecknél Pennel is az a baj, hogy nem egy Baldwin, Ford kategória. Vörös október zseniális film jó casttal, jó sztorival, Fordos filmekben meg valahogy jobban átjött, hogy mocskos egy szakma ez a kémvilág, meghát ugye Ford az Ford.
Sorozat leggyengébb darabja a Rettegés arénájával kézenfogva, szolid film, kevés akcióval ami ugye nem baj, de akkor sokkal jobb és feszültebb sztori kellett volna 6/10
ForzaInter
Egy jó 7/10-et megér.😊

Yo, Bitch!

IMYke2.0.0.0
"Revolutionary Road" (2008)

Tényleg jó (nehéz) film. Én mondjuk nem 10/10-et adnék rá.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

A szabadság útjai

Kötelezõ!

10/10

Kmarha
Frozen

Korrekt disney mese, majdnem rendesen kidolgozott, mindenesetre szórakoztató karakterekkel, tûrhetõ, néhol ténylegesen jó zenékkel, senkit sem meglepõ fordulattal, és rendkívül remek látvánnyal.

Inkább gyerekeknek, de felnõttként is egész jól lehet rajta szórakozni.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

IMYke2.0.0.0
<#awink><#nevetes1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Animefox
DE!!!! Ezer köszönet! High Five!!!!

IMYke2.0.0.0
Nem ez volt véletlenül?: 1941 (magyar címe: "Meztelenek és bolondok")

"The Japanese sub becomes lost trying to find Los Angeles when the ship's compass is broken. A landing party looking for "Hollywood" instead captures Hollis "Holly" Wood, who reveals only his name, occupation, and social security number. They see he has a small Cracker Jack compass, but he swallows it. Hollis escapes, hoping to find the authorities."

Japanese sub = Japanese submarine = japán tengeralattjáró

IMYke2.0.0.0

Animefox
Valaki nem tudja annak a filmnek a címét ami arról szólt hogy a második világháború alatt az amcsik fostak egy japán inváziótól és pont egy óceánparti várost közelít meg egy japán tengeralattjáró de csak tévedésbõl mert a rádiójuk elromlott. És zsákmányolni akarnak egyet a szárazföldrõl. Elrabolnak egy öreg fickót aki tök dilis, továbbá a part menti védelem is csõdöt mond pár idióta miatt és zûrzavar lesz, mindenki azt hiszi hogy támadnak a japcsik! Ez egy kilencvenes évekbeli vígjáték...

eksy
Jack Ryan - egy ügynök a millióból

Nehezemre esett végignézni.
Pontozás, gondoltam adok minden eredeti ötletre 1 pontot...

0/10

Még a szinkron is gagyi😊

K2

Igazi felüdülés volt "amaz" után.

5/10

"...és...szerintem...bizony."

mégvadabbdisznó
Úgysem derülne ki sosem... de tévedsz, nem kell ide nano organizmus, amilyen kurva intelligensek kiirtják õk egymást ha arra kerül a sor seperc alatt.

De szép bauxit, honnan van?

Tyler1
Nyilván nincs technológia, amely képes lenne bármely nagy méretû, intelligenciában jóval alacsonyabb rendû ragadozó fajnak, egyetlen példányszámával végezni. Sõt egymaga Washingtontól Abádszalókig mindenkit kinyírna a Földön.

Elõbb maradna alul az emberiség egy pár nanométeres organizmustól, mint egy 100 méteres hüllõtõl(még ha többen vannak akkor is).

Nem gyõztél meg, ez olyan asylumnak való forgatókönyv...
mégvadabbdisznó
Miért baromság? Egy több százezer tonnás, kérgesbõrû szociopata monstrum, aki akkora mint az Empire State Building, vígan kinyomkodhatná mindenkinek a belét... az emberiség aki konkrétan szubatomos molekulaként funkcionálna a számára esélytelen lenne a harcban. És nem is nagyon tudnák sebezni.

Ha módszeresen körbejárná a fõbb városokat a Földön, néhány év alatt végezne is.

De szép bauxit, honnan van?

vajh mekkora baromság lenne, hogy egyetlen buta nagydarab szörny legyõz egy egész emberiséget?
A super 8 is fasza kis lényfilm.

Bokafix2
Nem tisztázott eredetû mumus aki valamiért k*rva pipa a szabadságszoborra... ennyi maradt meg a filmbõl. Kár a kézikamerás megoldásért... alig lehetett látni valamit.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Seth
Cloverfield sem végzõdött jól a fõszereplõk számára 😊

PSN ID.: Beegabor

stargatelost
A 2010-es Monsters ilyesmi volt, mást nem tudtak csinálni, mint elmentek a szörnyekkel sújtott zónából, és lezárták. Ha jól emlékszem. Bár itt ez a helyzet sztori legeleje, nem errõl szól a film 😊

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Dynamic
Ugye nem gondolod komolyan, hogy azért áldoznak rá az emberek idõt és kemény ezreket, hogy utána jól megmondhassák a magukét? Másrészt, attól, hogy valaki megért egy koncepciót (legalábbis úgy véli TUDJA, mit akart a rendezõ) távolról sem jelenti azt, hogy tetszeni kell, vagy egyet kell azzal érteni.
IMYke2.0.0.0
Ööö... én szörnyes-katasztrófa filmekrõl beszélek... olyan kategóriában csinálnék egy olyat, hogy nincs egy emberes szörny legyõzés, és 3 felhõkarcolónyi szörny kifektetés... cserébe lenne sok-sok izgalom, valódi élet-halál harc, és a végén az emberek eltakarodnának a szörny közelébõl, vagy elbújnának a föld alá...
Horror engem amúgy sem izgat.

Pedig szerintem a Ház az erdõ mélyén buktájának egyik oka a vége volt ...
És mondjuk fenti linken szidja valaki, hogy a horror klisék paródiája volt, de pont azért is jött be ... meg valami ködös köze volt a Cthulhu mítoszhoz is.

IMYke2.0.0.0
Rendezõ lennék, addig nem nyugodnék, míg el nem készítenék egy formabontó szörnyes katasztrófa filmet - bevállalva minden kockázatot -, hogy felébredjen már ez a rohadt filmipar, hogy mennyire uncsi a "szörny-jön-emberek-legyõzik" felállás.

vérpocok
Majd ha Cthulhu-ról csinálnak egy normális katasztrófa filmet esetleg bekövetkezik ez... sõt Cthulhu még csak nem is a legnagyobb szörny Lovecraft könyvében, a külsõ istenek még félelmetesebbek. Nem tudom mióta várok már egy ilyen látványos Cthulhu filmre.

A könyv nagyon átütõ egyébként, bár hálivúd ezt is elrontaná.

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

Jack Ryan: Az árnyékügynök

Remek film lett,meg is lepõdtem rendesen.Jól megírt történet,izgalmas, teljesen hozza a várt szintet a kémes filmekhez mérten.

8/10

IMYke2.0.0.0
Vajh' mikor látunk már egy olyan szörnyes-katasztrófa filmet, amikor egy ilyen szörny gyõz, és elüldözi az embereket a Földrõl...(?)

Kongy
tessék <#idiota>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Riddick21
Godzilla
9|10
Néhány apró dolgot leszámítva nem tudom, hogy lehetett volna ezt jobban csinálni, de olvasva a véleményeket nekem teljesen az az érzésem, hogy az emberek fikázni és kötekedni járnak moziba. Azzal véletlenül sem próbálkoznak, hogy megértsenek egy rendezõi koncepciót, inkább az elsõ támadási felületre ráhasalva azon élvezkednek, hogy estére milyen fasza fikázás lesz ebbõl.
Mond valaki egy ennél jobb szörnyes katasztrófafilmet?

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Synchronous
Nem épp te voltál az, aki nemrég egy sor pozitív komment alapján megnézte újra az Abyss-t és kiderült hogy mégis csalódás a film, és már meg is bántad hogy megnézted?

Akkor most miért ítélsz ismét kommentek alapján egy filmrõl és miért végzed ki elõre szerencsétlen Gyíkzillát, ahelyett hogy elõbb inkább megnéznéd? (persze ha láttad és ez alapján írod a véleményt akkor nem szóltam)

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Totti5
Spiderman nem érdekel, a Godzilláról meg majd véleményt alkotok ha megnéztem. Te meg örülj hogy nem kell moziba menned ezekre, hisz a filmet sem látva eldöntheted hogy szar.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

davidka003
Ezért nem járok mostanában moziba.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Blasta
Leszakad a pofam, hogy az utobbi 2 hetben ismet bemutattak ket nyari blockbustert (Spiderman 2 es Godzilla) es mi derult ki beloluk az ULTRADURVA MEGAKOMOLY hangulatu trailerekkel ellentetben amik alapjan olyan sokan annyira vartak ezeket a filmeket? Hogy ismet csak ket egyszeru, hitvany fercmuvet kaptak a nezok a penzukert mely filmekben konkret jelenetsorokat lehetne kukazni es gyakorlatilag CGI techdemonak lennenek csak tisztessegesen eladhatok.
Nem unjátok még, Tisztelt Blockbuster-nézõk?

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Kmarha
Godzilla

Végül is többet adott a vártnál. Nem hittem volna, hogy ilyen szép tisztelgés lesz a régi Godzilla filmek felé.

Amibe nem "csalódtam", az a történet és az emberekkel foglalkozó részek. Ezek olyan szinten agyzsibbasztó baromságok voltak, hogy az már felháborító. A film felét kihagyhatták volna, pont nem vesztett volna semmit az értékébõl. Inkább ne magyarázzák meg a lényeket, ha csak ennyit tudnak kitalálni
spoiler?
mivel az õsidõkben nagyobb volt a radioaktívitás, ezért nekik kötelezõ atombombát enniük. Mi van? Mi köze egymásnak a kettõhöz? Ehh... máshogy nem lehetett volna azt a bombát behozni a történetbe?

igazából a film elsõ 40 perce után bõven elég beérkezni a moziba. Onnan is lesz bár erõltetett jelenet ("jaj de izgulunk a fõhösért, miközben úgyis tudjuk hogy mi lesz vele" játékot legalább 4szer eljátszák, közben pont a Godzilla irányába nem sikerül átadniuk azt az érzést, amit a film vége sugallni akart), de ezek a lények szereplése a nagy vásznon, ebben a formában, valljuk be, elég tökös volt.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

DarkSector
Jack Ryan Az árnyékügynök

Tartalom

Mondhatom hogy egy jó film, azért van benne izgis történet, kicsit ha a többiekhez mérem, pl Bourne meg társai, akkor ez erõs közepes.
Elsõ felében kezd a story beindulni.
Addig mondhatni unalmasnak tûnt.

6/10

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Dynamic
Utólag visszagondolva a Godzillára, olyan érzésem volt, mint a Battle:Los Angelesnél. Most hirtelen más példa nem jut az eszembe. Szóval, giga robbanások, néha epic összecsapások, kellõ komolysággal enyhe drámával fûszerezve, tehát nem egy viccparádé mint mondjuk a Battleship, és mégis annyira félelmetesen semmilyen lett a végeredmény, hogy az elképesztõ.
DarkSector
Robocop 2014

Tartalom

Hát nekem tetszett. Kicsit a páncélban a fekete oké jól néz ki, de mikor mutatták a régi páncélt, egy pár másodpercre, azért beletehették volna a filmbe egy rövid demozgatásra.
Kicsit elhadart story-nak tûnik, mintha ez a story 4 órás filmhez készült volna.
Fõszereplõ nekem unszimpatikus.
Pár kemény jelenet, kevés mech harc....

Hát 6/10-nek nekem elmegy.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ken Watanabe meg úgy viselkedett mint aki csakis ipari mennyiségû marihuána elfogyasztása után kezdett el minden jelenetet. Ez a folyamatosan az arcára fagyott bávatag, csodálkozó arckifejezés félelmetesebb volt minden szörnynél.

Pedig jó színész szóval

1. Egész idõ alatt a Bryan Cranston által fõzött Meth-et szedte, minden jelenete elõtt. Így már tulajdonképpen mindenre csodálkozó fejet vágott.

2. Minél hamarabb túl akart lennie az egészen és csak a fizetési csekk lebegett a szeme elõtt.

3. Követte a rendezõi utasításokat.