Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igazából a vizuális effektek néhol rendben voltak, erre kap egy piros pontot, és ennyi. Minden más szörnyû volt. Úgy gondolták a készítõk, hogy a Vezúv az így fél óra alatt rendezte le a várost és a lakosságot? Na mindegy is.
Ehhez képest a Hekules legendája egy kultfilm.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Mivel kedvelem Jake Gyllenhaal-t ezért már régóta meg akartam nézni a filmet. Nem is csalódtam, ismét remekül játszik, de külön figyelmet érdemel a társa is. Nagyon jó alakításokat hoznak. Magáról a filmrõl: dokumentumfilm-szerû az egész, mindig valaki veszi, ennek megfelelõen a kameramozgás is ilyen. Van, aki ettõl rosszul lesz egy idõ után, de nekem semmi bajom nem volt vele. Igazából a 2 gettózsaru mindennapjait nézhetjük meg, ahogy bûnözõkre vadásznak, és ahogy rendet tesznek, plusz egy kicsit a magánéletükbe is betekinthetünk.
Szerintem jó film volt, aki teheti nézze meg. Jól megírt karakterek, jó színészi játék, szórakoztató egyszer nézõs film. 8/10
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Jól indul aztán szépen lassan unalomba fullad, az utolsó 45 percre aztán feltámad és megkezdõdik a látványorgia. Ez a film is lehetett volna simán egy 20-30 perccel rövidebb..
Yo, Bitch!
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
2/10
Jaj, mit volt ez? 😊 Már csak a náci-zombikat hiányoltam a "remek" forgatókönyvbõl és a színeszek közül Marc Dacascost ...
A medve nem játék.
Egyszerûen kifejtettem, hogy rosszul értelmeztem a hozzászólását - nem kell többet látni a dologba.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
De szép bauxit, honnan van?
Csak ugye én annak fényében válaszoltam hirtelen, amire te magad is válaszoltál - csak most gondoltam át, hogy nõ > szereti Tarantinót > hetero.
😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
<#vigyor>#vigyor>
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Viszont, amikor Dicaprio pipa lett, na ott azért volt feszültségteremtés rendesen. <#idiota>#idiota>
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Yo, Bitch!
Hozta az elsõ rész színvonalát, de egy 20 perccel simán lehetett volna rövidebb a film..
Yo, Bitch!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Legjobb Tarantino film a Brigantyk után számomra.
Tarantino ide, vagy oda.
Christoph Waltz és Dicaprio vitte el a hátán azt a filmet.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ez tényleg ütõs, és lassú történet volt - Joaquin Phoenix nagyon rendben volt mindvégig. Scarlett Johansson beszéd- és énekhangja továbbra is szexi.
Egy igazi "mi lenne ha" vízió volt, egy a korlátain túllépõ, tanulni, fejlõdni képes, érezni és létezni akaró M.I.-vel (voltaképp) a fõszerepben - mert szerintem, igenis Õ (Her - a Nõ) volt a fõszereplõ. No és a szerelem.
Az elsõ résztõl se voltam annyira elájulva, bár jó film, de a sok istenítés után kicsit csalódás volt. Ez se rossz, egyszer simán nézhetõ, de azért ennél az elsõ lényegesen jobb volt.
Yo, Bitch!
Személyes kedvencem a Viharsziget és Véres gyémánt volt. Nem teljesen miatta, hanem úgy alleszusammen az egész filmek.
Revolutionary Road - ez is egy baromi jó film, de talán az egyik legnehezebb filmje.
Gyorsabb a halálnál is tetszett nekem, pedig mai fejjel nézve elég gagyi.
Gilbert Grape (1993)
Ez a fiúk sorsa (1993)
The Basketball Diaries - 1995
Total Eclipse - 1995
Romeo + Juliet - 1996
Titanic - 1997
The Man in the Iron Mask - 1998
The Beach - 2000
Catch Me If You Can - 2002
Gangs of New York - 2002
The Aviator - 2004
The Departed - 2006
Blood Diamond - 2006
Revolutionary Road - 2008
Shutter Island - 2010
Inception - 2010
Django Unchained - 2012 <õ jó volt, a film nem>õ jó volt, a film nem>
The Great Gatsby - 2013
The Wolf of Wall Street - 2013
Viharsziget
Django elszabadul
A nagy Gatsby
A Wall Street farkasa
Az Eredet viszont nem jött be.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Gyerekkorom óta rá vagyok állva, más filmet nem is nagyon veszek.
Csak elfogytak a számomra érdekes játékok, így marad egy kis zseton, meg idõ filmbuziskodni. 😄
Ráadásul, a Django is túl van pörgetve.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
9/10
Martin Scorsese ismét zseniális volt.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Mégpedig hogy igen, itt van ez az állat, és nem
Fogja ataludni a második
Részt.
Nem kell tulbonyolitani😊
<#nemtudom>#nemtudom>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''