Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kongy
Igen, fõleg mikor elvágta véletlen a kezét, és az igazi vérével összekente a csaj arcát 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

TBTPumpa
Valóban, de valamiért nem hagyott bennem "mély nyomot" a Karaktere.
Viszont, amikor Dicaprio pipa lett, na ott azért volt feszültségteremtés rendesen. <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Kongy
Ne mondd már... És mi van Samuel L. Jacksonnal? Szerintem szenzációsan adta a komornyikot 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

ForzaInter
Django kurva jó volt, de igazán csinálhatna már QT újra egy Pulp Fiction/Reservoir Dogs féle filmet.

Yo, Bitch!

ForzaInter
The Hunger Games: Catching Fire 7/10

Hozta az elsõ rész színvonalát, de egy 20 perccel simán lehetett volna rövidebb a film..

Yo, Bitch!

Totti5
Adta a vége, meg az egész. Ideje újranézni!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tyler1
Szerintem Fox is jó volt, bár a karaktere eleve kevesebbet követelt, mint Waltzé vagy Caprioé.
Legjobb Tarantino film a Brigantyk után számomra.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

IMYke2.0.0.0
Gyengusz volt az a film - Leonardo nélkül meg se néztem volna. Sõt, hogy láttam, és fejben kiveszem belõle DiCapriót, akkor is ugyanaz a végeredmény.
Tarantino ide, vagy oda.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

TBTPumpa
A vége igen, illetve Jamie Foxx sem volt valami jó.
Christoph Waltz és Dicaprio vitte el a hátán azt a filmet.

Ugyanolyan badass volt (szerintem) mint az elõzõ filmek.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

DarkSector
A vége gyenge volt.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Nem tetszett a Django? 😮 (Tarantino rajongó vagyok, ezért kérdezem)

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

IMYke2.0.0.0
<2013> - Her (A nõ) - 8/10

Ez tényleg ütõs, és lassú történet volt - Joaquin Phoenix nagyon rendben volt mindvégig. Scarlett Johansson beszéd- és énekhangja továbbra is szexi.
Egy igazi "mi lenne ha" vízió volt, egy a korlátain túllépõ, tanulni, fejlõdni képes, érezni és létezni akaró M.I.-vel (voltaképp) a fõszerepben - mert szerintem, igenis Õ (Her - a Nõ) volt a fõszereplõ. No és a szerelem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ForzaInter
Kick-Ass 2 6/10

Az elsõ résztõl se voltam annyira elájulva, bár jó film, de a sok istenítés után kicsit csalódás volt. Ez se rossz, egyszer simán nézhetõ, de azért ennél az elsõ lényegesen jobb volt.

Yo, Bitch!

Kongy
Nekem a Viharsziget az egyik kedvenc filmem, és egyik kedvenc DiCaprio filmem is 😊 Nagyon tetszett a történet, és az alakítások is ott voltak, fõleg DiCaprio-é.

TBTPumpa
Ezek közül szinte mindegyik film baromi jó.
Személyes kedvencem a Viharsziget és Véres gyémánt volt. Nem teljesen miatta, hanem úgy alleszusammen az egész filmek.
Revolutionary Road - ez is egy baromi jó film, de talán az egyik legnehezebb filmje.

Tyler1
Mindkettõ baromi jó, elõbbit mondjuk már nagyon régen láttam, viszont az Ez a fiúk sorsa kötelezõ a DiCaprio leltárban.
Gyorsabb a halálnál is tetszett nekem, pedig mai fejjel nézve elég gagyi.

IMYke2.0.0.0
Csak ne addig halogassák az elismerését, míg posztumusz kell "átadni" neki... 😞

CalebJoe
Ezek is jók tõle, de kétségtelen hogy korunk egyik hanem a legjobb színésze a fiatalabb korosztályból.

Gilbert Grape (1993)
Ez a fiúk sorsa (1993)
IMYke2.0.0.0
Én szinte az összes filmjében bírtam .

The Basketball Diaries - 1995
Total Eclipse - 1995
Romeo + Juliet - 1996
Titanic - 1997
The Man in the Iron Mask - 1998
The Beach - 2000
Catch Me If You Can - 2002
Gangs of New York - 2002
The Aviator - 2004
The Departed - 2006
Blood Diamond - 2006
Revolutionary Road - 2008
Shutter Island - 2010
Inception - 2010
Django Unchained - 2012 <õ jó volt, a film nem>
The Great Gatsby - 2013
The Wolf of Wall Street - 2013

Totti5
Ez azért elég ipresszív, amit letett az asztalra. Mindegyikben imádtam, és attól hogy kap e vagy nem oszkár bácsit, ezek olyan alakítások voltak amik nem vesznek el a semmibe.

Viharsziget
Django elszabadul
A nagy Gatsby
A Wall Street farkasa

Az Eredet viszont nem jött be.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Django a vége miatt 8/10 nekem, a W Farkasa pedig szerintem 6/10 jóindulattal.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
hát kellene valamit, de most elõbb a szent tárgyakat kell összegyûjtenem. 😊
Gyerekkorom óta rá vagyok állva, más filmet nem is nagyon veszek.

Csak elfogytak a számomra érdekes játékok, így marad egy kis zseton, meg idõ filmbuziskodni. 😄

Jabar
Szerintem a kapj el ha tudsz az egyik legjobb filmje.

"Jabar sa bu eeda murishani!"

IMYke2.0.0.0
Nem értünk egyet.
Ráadásul, a Django is túl van pörgetve.

Tyler1
Azért kapta MM, mert jobb volt. Lecsúszott Caprio már nagyobb Oscar esélyekrõl is.

AnuluWork
De az nem fõszerep volt. Szerintem ez a legjobb filmje amiért jelölték. A hajós jelenet az FBIos faszival már szobrot ért volna. Scorsese pedig remekül megrendezte ezt a témát. 😊

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

TBTPumpa
Leo ügyes srác, de nem ez volt a legjobb szerepe. Szerintem a tavalyi Django elszabadul filmben jobban odabaszott a srác. Akkor kellett volna neki díjat adni!

AnuluWork
Most tudtam csak megnézni a Wall Street farkasát. Bakker, hogy erre Leo nem kapott Oscart!? Totál idióták vannak már mindenhol? Ember esze megáll, hogy azért kapta Matthew McConaughey a díjat, csak mert a témaválasztás olyan volt, amilyen ...

9/10

Martin Scorsese ismét zseniális volt.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Gondolom, az hogy kinyitja a sárkány a szemét, csak egy filmes eyecandy akar lenni.
Mégpedig hogy igen, itt van ez az állat, és nem
Fogja ataludni a második
Részt.
Nem kell tulbonyolitani😊

Tikal
szerelemrõl, barátságról árulásrol nem láttunk már elég filmet? De. Mégis készülnek? Igen. Miért?????

<#nemtudom>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mindenki máshogy látja ezeket a dolgokat, máshogy próbálja bemutatni nekünk, szóval ezért van sok film ugyanarról a témáról ( kicsit leegyszerûsítve )

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Sir Quno Jedi
"...mert finoman szólva se vagyok egy romantikus alkat" Há akkor az ilyesmi tényleg nem neked való! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

QuippeR
lehet nem voltam egyértelmû, értem a filmnek a témáját, csak én valahogyan úgy éreztem, hogy valami nagyon fontosat és komolyat akar mondani, de számomra nem egyértelmû, hogy mi az. (mivel szórakoztatni nem szórakoztatott szerintem, szóval marad a mondanivaló mint cél.)

ha csak annyi, hogy figyeljünk már kicsit egymásra, ne a telefont böködjük, akkor ezt már hallottam ötszázszor, legtöbbször 3 percbe bele is férnek azok a youtube-kisfilmek, amik ezzel foglalkoznak. ezért remélem, hogy nem ezt akarta mondani.

amúgy audio-vizuálisan minden rendben volt, de nem éreztem úgy, hogy most ezen el tudnék gondolkodni egy fél napot, amit amúgy egy hasonló stílusú filmtõl elvárnék. simán lehet ez az én hibám egyébként, mert finoman szólva se vagyok egy romantikus alkat.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Sir Quno Jedi
Nézd anyám pl. ûbernagy sf rajongó és neki tetszett, szal. nem lehet rossz. Kicsit nyilván zs kategóriás (fõleg az akció részek, az felesleges is volt bele), de a mondanivaló azért átjön súlyosan.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Bachstein
Azt még nem láttam, jó pár kritika elrettentett tõle. Persze, ami késik, nem múlik...
Sir Quno Jedi
The Machine utolsó képsora az odabasz. A három generáció... 😄

Bachstein
Egy másik fórumon ezt írtam a filmrõl;

"Tegnap este végre meg tudtam nézni. Nagyon-nagyon jó film volt, nem is tudom hogy tudnám leírni... egyszerûen jól esett. Tetszett Phoenix karaktere, tetszett ez az alternatív jövõ, tetszett a film menete, volt benne mondanivaló, nagyon erõsen kifejezett érzelmek, sõt, még váratlan fordulatok is. Például mikor Theodore szemrebbenés nélkül közli, hogy egy programmal jár. Azt hittem, titkolni fogja, amolyan bûnös élvezet marad végig, de nem. Simán felvállalta, nem érezte kínosnak vagy éppen szokatlannak. Aztán, ahogy kiderült, nagyon mások sem. Félelmetes jövõkép volt, kissé nyomasztó is, de mégsem volt kifejezetten disztopikus, inkább csak érzelem- és életidegen.
Samantha végsõ elhatározása is nagy meglepetésként ért, nem is számítottam egy efféle lépésre. De ami a legjobban meghökkentett, vagy megijesztett, az az volt, mikor rájöttem, mennyire együtt tudtam érezni Theóval. Vele izgultam, mikor azt hitte, törlõdött az op-rendszer, vele "könnyeztem", mikor megtudta Samantha végsõ elhatározását, és egész végig nem éreztem kellemetlennek vagy kínosnak a kapcsolatukat. Jó, persze, fura volt, de teljesen hihetõ és akár meg is érthetõ. Amúgy tényleg szép a film, nagyon ritkán látok ilyen tiszta és önzetlen szerelmet a képernyõn. Keserédes dolog ez. A vége ütött amúgy a legjobban, a végsõ kép többet mond ezer szónál. Amúgy, mikor kisétáltak az ajtón, még az is átfutott az agyamon, hogy együtt akarnak véget vetni az életüknek. Nagyon érdekes film volt, gondolatébresztõ, szép, fájdalmas, érzelmes, mégis rideg és elrugaszkodott a megszokott emberi emocionális értékrendtõl. Szerintem akárhányszor meg tudnám nézni. Amúgy az is lehet, hogy éppen jó hangulatban kapott el, de lényegtelen, valszeg szarabb lelkiállapotomban is ugyanennyire fogom tudni élvezni."
Sir Quno Jedi
Äkta människor (Real Humans)... ott is tanítják a suhancot, hogy a házirobi nem ARRA való, nemnemnem, ne is gondoljon rá, ne is feltételezzen ilyesmit. 😄DD Pedig az apja fejében is megfordul a gondolat (nem is semmisíti meg az ide vonatkozó csipkarit) és az anyja is totál féltékeny a robira stb. Hehe! 😄DDDD

Tyler1
Nézzél kicsit körbe a világban, a saját környezetben, hogy az emberek mennyire függnek szociálisan egy okostelefontól, táblagéptõl, számítógéptõl, és lehet, hogy rájössz.

Bachstein
Hát pont ebben rejlik a film kulcsa, hogy az emberi kapcsolatok mennyire másodrendûek a cyber-relationship-pekkel szemben. Számomra ez volt a leginkább nyomasztó a filmben, hogy simán együtt tudtam érezni a fõszereplõvel, abszolút nem éreztem rossznak vagy helytelennek a kapcsolatát a szoftverével... sõt, egy idõ után magam is elkezdtem aggódni a kapcsolatuk miatt. Elég sok mindenbe bele lehetne menni a film kapcsán, de azt max spoileresen. Nálam mindenesetre elérte a hatását, az üzenete is tiszta és világos.

Amúgy az utolsó mondatoddal remekül megragadtad a film egy lényeges pontját. Ha jobban belemegyünk, meg aki szeret elfilózgatni az ilyeneken, az itt is érezheti a dolgok fonákságát és "ijesztõ" jellegét.
QuippeR
na mit?

Synchronous
A Machine az lópikula... a japán változat sokkal szerethetõbb meg ötletesebb is... Kiborg a barátnõm címmel. Ott pl. hiába oldszkul a srác sõt még lúzer is, mégis összejön a robotcsajjal. Mondjuk azon túlmenõen hogy robot tökéletes harci gép is. És ez a történet folyamán elég érdekes szituációkba sodorja a szereplõket. Egyszerre sci-fi és romantikus dráma a film, de nekem nagyon bejött.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Sir Quno Jedi
Internet for pr0n?!

Nemtom, engem "beszélgetéssel" pusztán az élõ nõk sem nagyon izgatnak fel (mondjuk telón, cseten). Ahhoz más is kell. Innentõl bármilyen dögös, meg lelkitárs egy AI, attól még... De lehetünk jó haverok with benefits. Aztán ha kap egy faja androidtestet (The Machine), akkor jöhet a fizikai ismerkedés is.

Ámde ahogy a filmekben, valószínû itt sem jönne össze, mer mi a gépeknek kissé oldschool-ok vagyunk má.

Bachstein
Egy ember és egy gép kapcsolata egy alternatív jövõben... hmm... VAJON mit is akarhat kifejezni a film. <#wilting>
tomsolo

> Persze majd évekkel késõbb, ha Frodó felhúzza a gyûrût, azonnal
> utánamegyünk és elkapjuk. Kicsit ellentmondásnak érzem a dolgot.

Bilbonak az volt a szerencséje, hogy amíg nála volt a gyûrû csak annyit tudott róla, hogy láthatatlanná tevõ varázsgyûrû + ráadásul Õ hozzá nem a saját akaratából került; semmi gonosz cselekményt nem követett el a megszerzésért sem, így elég sokáig védve volt a figyelõ tekintetektõl és a gyûrûtõl mivel nem volt semmilyen szándéka vele.

Ráadásul ekkor még Szauronnak sejtése sem volt, hogy az Egy gyûrû megkerült - Szmegaol miatt fõleg, akit bár sikeresen megmérgezett a gyûrû de semmi mást nem akart mint, hogy egyedül legyen a drágasággal.

Mire Frodóhoz került a gyûrû, már egyre több nyom vezetett hozzá és a Megyéhez mert már aktívan keresték. Ráadásul Gollam is bekavart, hogy elszökött Mordorba.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

1; Smaug kérdésed bagatell
2; amíg az Egy gyûrû van addig Szauron is...ezt Gandalf is és mindenki tudja + Középföldjét ne úgy képzeld, hogy amikor van egy gonosz akkor csihi-puhi. Több száz éven, évezreden keresztül el van egymás mellett "békében" a jó és a rossz a saját területén, amolyan hidegháborúként. Pl: Szauron mesterével Melkorral több ezer éven keresztül harcoltak...legyõzték egyik csatában, õ visszavonult egy másik várába, területére ott párszáz évig meghúzta magát, csinált 1-2 sárkányt, sereget gyûjtött stb. támadott..õ nyert, elfoglalt egy nagyobb terültet.
+ Szauron, kiüzetése Dol Goldurból, akönyvekben is benne van, nem P.Jackson találta

9 lidérc, egyszerû..nincs még testük, csak szellemek
QuippeR
Her

azon gondolkozom, hogy ezzel vajon mit akartak mondani/10

tomsolo
wahaha

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

mégvadabbdisznó
Ha jól sejtem te nagyon rá vagy kattanva erre a Robotzsarura... nem gondolod hogy ideje lenne valami egyházat alapítani? Mondjuk Murphy fényes szíve egyház, vagy Szent fémes csillogás egyesülete, vagy akármit ami jól hangzik. Te meg lehetnél a lelkész. <#idiota>

De szép bauxit, honnan van?

DarkSector