106887
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • RatBaG #88615
  • Jim Morrison
    Interstellar
    =
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Időhurok[spoiler]csak látványosabb, és ők nem emelték ki annyira a sztori lényegét, nem ez volt a téma végig így mindenki elsiklott felette és mindenki érti :D
    [/spoiler]
  • zaki
    szarkazmus volt benne :P
  • tommygear
    egy részt nem láttam, de nem éhezők viadala a film címe?
  • Devv
    :)
  • LasDen #88610
    Interstellar

Jó volt. Eleinte voltak kétségeim a minőséggel kapcsolatban, de egész gyorsan helyre rázódott. Egészen fantasztikus képeket csináltak. A sztori sem volt rossz, szóval minden a helyén volt. A végén nincs panasz semmire...

7/10

Éhezők diadala: Lázadás (az ugye?) 1. rész

Uncsi volt. Az mentette meg, hogy faterral egész jól elbeszélgettünk miközben ment. Nem maradtunk le semmiről és nem is unatkoztunk nagyon

5/10 (de lenne az 4 is amúgy)
  • Kmarha
    Köszönöm. Ma már biztos nem alszom.

Tusk

Kevin Smithnek elgurult a gyógyszerre. Sejtettem, hogy őrült a fazon, de azt nem, hogy klinikai eset.
    És a többi színész sem normális. Ilyen beleéléssel ezt eljátszani...
    Ez a film egyszerre vígjáték, dráma, agyrohasztó, érdekfeszítő, beteg, gusztustalan, vállalhatatlan, érdekes.
    Szerintem sem leírást, sem trailert nem szabad elolvasni előtte, mert úgy üt igazán ez a valami, ha meglepetésként hat.

Nem tudom hibáztatni azokat, akik kiakadtak/kiakadnak rajta.
    Az biztos, hogy egy élmény volt.
    Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2015.03.26. 23:04:38
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem például nem jön be a csaj.
    Holott, én nem ijedek meg egy kis úszógumitól a nő*** derekán.

*** = értelemszerűen itt most általánosan
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.03.26. 19:23:45
  • Jakuza1
    Szoszerint husi es az nem a szepsegere ertendo. :)
  • n000rbi
    Bizony, jó kis husi:

• zaki
    Jonak tunik, jobbnak, mint az uj Terminator, lol.
    A kis dagadt csajszi a Little Miss SUnshinebol meg egesz jo bringa lett (persze a zombiva valas elottre ertem :D) :D

Utoljára szerkesztette: zaki, 2015.03.26. 12:28:01
  • Devv
    Tusk
    beteg (7)/10
    Aberrált beteg állatok. Johnny Depp hatalmas volt!
  • n000rbi
    Ráférne az öregre egy tisztességes film. Ez első blikkre igencsak ígéretesnek tűnik, drukkolok!
  • Kmarha
    A leírás alapján elégé félve kattintottam rá. Swarczi lánya zombi fertőzött lesz.. úristen, mi ez már megint?
    De a trailer, rettentően jól sikerült:
  • zaki
    +1. Pont tegnap este neztem meg en is. Klisesen hangzik, de mar annyiszor lattunk hasonlo tortenetet, csak a reszletek voltak masok.
    Amikor sodrodnak a nyilt tengeren, talan az volt a film legjobb resze. A vegen, mikor a japo szemetlada nacigeci osszeomlott, miutan felemelte Zamperini a deszkat orditva, na az volt a film melypontja nalam. A film vegen mikor voltak kis bejatszasok a papirol, az meghatobb volt, mint az egesz film egyuttveve
    . Vegulis nem rossz film, de tenyleg extra, ami miatt emlekezetes lenne. 6/10, de valoszinuleg soha nem fogom ujranezni. Zamperininek attol meg riszpekt. AJ meg semmivel sem rosszabb rendezo, mint szineszno. Mivel szineszkedni kb nem tud, nekem total ellenszenves (a Changelingben jo volt, de a film Eastwood miatt lett fasza inkabb) :D
  • extra sensory
    Minden elismerésem Sammo Hung-nak... még ennyi évesen is milyen mozgékony és fürge. Sok fiatalt lepipál.
  • CSOCSO
    Unbroken - Rendíthetetlen
    Felesegem mar kerdezte 1:20 korul, hogy mikor lesz vege. En majd elaludtam rajta.
    legyen 5/10
    Semmi egetrengeto sztori. Biztos vagyok, hogy ennel durvabb dolgok is megtortentek masik 100.000 katonaval csak ok nem voltak olimpikonok.hurra
  • IMYke2.0.0.0
    [2014] - (imdb) - "Rise of the Legend" - 7/10
    (2015.03.23)

Tetszett.
  • Tikal #88597
    Persze hogy saját vélemény, mi más lenne.. engem csak érdekelt hogy éppen mi a rossz a Birdman-ben, ami a rendezést, képi világot illeti, mert ugye innen indult a beszélgetés, erről szól az általam linkelt videó.
  • LasDen #88596
    és ha mégpontosabbak akarunk lenni, akkor Kuroszava Akira. :D Mivel az anglo Hepburn-átírás sem hivatalos, így magyarosan szokták írni őket (Tokió, Kiotó, Nagaszaki és hasonlók)
  • CalebJoe
    Mert ezek futottak mostanság és itt is téma volt, de hagyjuk inkább saját vélemény akart lenni ennyi.
  • Tikal #88594
    Mondjuk pont a Birdman-t nem értem minek hozod fel, mikor képileg az nagyon is rendben van, azért Emmanuel Lubezki se ma kezdte a szakmát...
  • CalebJoe
    Rony94: olvass a sorok között

IMYke: jaj hát én ne tudnám csak valahogy így égett belém a neve
  • Tikal #88592
    Úgy, hogy a film készítés az művészet, tehát minden filmkészítő egyben művész is, vagyis Nolan is az :)
    Utoljára szerkesztette: Tikal, 2015.03.24. 12:58:08
  • IMYke2.0.0.0
    Ha már a nevét említjük, akkor írjuk helyesen: Kurosawa Akira
    Ugyanis a japánok ugyanúgy írják a nevüket, mint mi: vezetéknév elől és utónév végül.
  • Rony94
    Hogy lehet összekötni Nolan-t a művészettel? Nem értem.
  • CalebJoe
    Egyik hanem e legnagyobb hatású rendező, producer, író Akira Kurosawa, több művészet van az ő műveiben mint az összes mai overrated Nolan meg Birdman féle szarokban csak hát sajnos nem ebben a generációban élt és dolgozott ezért sokan még csak nem is hallottak róla, de a bölcsészkaron biztos ismerik.
  • IMYke2.0.0.0
    Yogos :)
  • Jakuza1
    Pontosabban "Yo"jimbo :)
  • n000rbi
  • Jeffjohnson
    Ez nagyon jó!
  • IMYke2.0.0.0
  • Mentol
    Ja, én is inkább megvárom a szinkronos verziókat, mert kényelmesebb, és nekem sem ad annyi pluszt az eredeti hangsáv, hogy aztán a feliratot bogarásszam (főleg a pl. már említett akcióközpontú képregény adaptációknál - vagy a cselekmlényre figyelek, vagy a feliratot olvasom...).
    CSAK MONDOM!

Amúgy, nekem sokkal jobban tetszett a Kapcsolat, mint eza zInterstellar.
  • Bokafix2
    Backcountry (2014)

Újabb medvetámadásos thriller de lapos és unalmas, a végén van egy kis akció és ennyi. Ez némileg betudható annak hogy a történet teljes egészében true story dehát ezeknek ez a hátránya. A színészek is semmilyenek voltak. Az a kettő.

3/10

• Tikal #88581
    nem csak bölcsészeknek...

• LasDen #88580
    Nem
  • hiper KOCKA
  • IMYke2.0.0.0
    Értem, tehát nem hiszed el.
  • LasDen #88577
    Nem
  • IMYke2.0.0.0
    Hiszed vagy sem, nem negatív felhanggal írok ám :)

Ebben a topikban nagyrészt mindenki kifejti így vagy úgy a véleményét egy adott filmről, rendezőről, színész(nő)ről, satubbi - na, egy ilyen véleményező topikban elővenni és firtatni a véleményezés jogát egy kissé paradoxon :)