Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Teljesen felesleges ilyen szinten csomót keresni valamiben, szerintem érthető volt amit írtam.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
RatBaG: ebben a topikban a 83043-as hozzászólás.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<2014>2014> - The Grand Budapest Hotel - 8/10
Pazar szereplőgárda(!), humor, festménybe illő kameraállások, képek, beállítások, lendület. Mindenképp ajánlom megtekintésre.
Mindent a filmtől érdemes megtudnod.
! = Ralph Fiennes, Adrien Brody, Willem Dafoe, Jeff Goldblum, Harvey Keitel, Jude Law, Bill Murray, Edward Norton, Tilda Swinton (alaposan elmaszkírozva), Tom Wilkinson
A Zerót alakító Tony Revolori fenomenális volt! Az az arcszerkezet, az a nézés - abszolút humorforrás, pusztán a jelenléte.
először eltettem favba a név, a szereplőgárda, és az elég jó trailer miatt. aztán elkezdtem nézni, az első tíz percben valamiért úgy éreztem, hogy lehet kidobott idő lesz, de utána nem bántam, hogy végignéztem (mondjuk én szinte még sosem hagytam félbe filmet, akármilyen rossz is volt).
hatalmas karakterekkel van tele a film, tetszett az egyedi humora is. willem dafoe-tól szokás szerint betojtam.
7/10
Per Aspera Ad Inferi.
//Tudom, leszarod, de ez van.
nekem pozitív csalódás volt. ahhoz képest, hogy egy teljesen bugyuta filmet vártam (látványilag), meglepően jó lett a végeredmény. a fast and furious részekben ennél tízszer több cgi-baromság volt, itt meg két jeleneten kívül nekem úgy tűnt, hogy mindent rendesen megcsináltak kaszkadőrökkel, nálam ez hatalmas plusz volt. persze a story olyan, amilyen, de itt nem is az a lényeg. nekem hozta a játékok feelingjét, tetszett, mondjuk azokkal már régóta nem játszom.
mindezt úgy mondom, hogy eléggé hc rajongója vagyok mindenféle autós filmnek, és nem a furious félék vannak a listám élén, hanem pl a "le mans", majdnem két óra, minimális dialógus, csak az autók és a motorzaj...
Per Aspera Ad Inferi.
Az első rész nekem nem tetszett, korrekt film volt, de bántóan középszerű. Ez annál fényévekkel jobb minden téren, az Avengers mellett eddig a legjobb Marvel film egyértelműen. Bár azon én sem tudtam túllépni, hogy hol volt Stark, Hulk meg a többiek.. Veszélyben az egész világ és csak a Kapitány van egyedül, a többiek mit csináltak? Élőben nézték a tv-ben az eseményeket pár sör mellett?😄 Legalább valami magyarázat jöhetett volna.. Thor-t még megérti az ember mert egy másik bolygó, de a többieket már nem.. Na de ezt leszámítva tényleg jó volt, csak kicsit kiszámítható.
Yo, Bitch!
"Hogy mekkora te atya ég régen láttam ilyen jó filmet! — a(z) Need For Speed megnézése."
Nincs azon az értelmi szinten, hogy ismerje az iróniát, szóval szerintem komolyan gondolta. <#szomoru1>#szomoru1>
A heavy cost. I pay it gladly.
ritkán érzem magam kellemetlenül filmnézés közben, de komolyan én szégyelltem magam....
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
----------------------------------
Kellemes csalodas, tenyleg tetszett, jo kis nyomozos "kemtortenet" lett, bar szamomra a film minden pillanata kiszamithato volt, tudtam elore ki lesz a Winter Soldier, mi fog tortenni Fury-val, stb. Ettol eltekintve izgalmas, jol felepitett film lett. Tobbszor porgettem vissza harci jeleneteket, ami mar eleve jo pont.
Egy dolog viszont nagyon zavart:
Ez a film ugyebar az Avengers mozi utan jatszodik. Ergo az Avengers letezik. Viszont az esemenyek ismereteben teljesseggel nevetseges volt, hogy nem hivtak be az akcioba Starkot es a tobbieket.
Oke, Thor-t hagyjuk, nyilvan elvan a vilagaban es csak intergalaktikus veszelyben erkezik a Foldre (meg ha csajozni akar, whatever).
Mi van Hawkeye-jal? O raadasul egy SHIELD ugynok konyorgom, siman a filmben kellett volna lennie ha mar az egesz film a Shiled-rol szol. Plusz nyilvan pontosan annyira megbizhato Fury szemeben mint Natasha. Starknak is fel kellett volna tunnie, legalabbis Steve-nek azonnal hivnia kellett volna es nem a feka haverjara bizni a repkedos melokat.
Ertem en, hogy ez nem egy Avengers mozi, kisebb koltsegvetes, itt AmKap a foszereplo, ez az O filmje, de akkor legyenek szivesek es 2 percben magyarazzak el, hogy ebben a -igencsak komoly- veszhelyzetben miert nem hivjak Vasembert, merre van Dr.Banner es mit muvel eppen Hawkeye, es kesz.
7/10 azert mehet ra.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Amerika kapitány 2 10/9
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
A régi trilógia utolsó darabja számos sebből vérzett, nagyon elrontották, jellemábrázolás a padlón, történet vacak, hiába volt látványos rettentő ripacs volt az egész film.
Nekem az új pókember sem jön be különösebben, zöld ez még mindig.
De szép bauxit, honnan van?