Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.interstellarmovie.com/index-intl.php
access code: 7201969
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
a szokásos Emberiség Ellen Elkövetett Kulturális Bűncselekmény
de végül is ha belegondolok, nem baj, hiszen egyre több buta ember lesz az ilyenek miatt, és pl munkaerőpiacon kevesebb esélyük van 😊
tigeroo: a piac igényei (kereslet - kínálat = kínálat - kereslet) befolyásolhatók. El se hinnéd, mennyire.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ezek az új nulla karakterek egyáltalán nem kelletek volna bele, cgi is elég gyenge, amúgy meg hozza a szokásost, de a második jobb volt
7/10
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Tyler1: tudom, hogy egy könyv nem 1 hónap alatt készül el... ráadásul, ez ugye trilógia --- tök mindegy mikor írta, ha szar 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
"Genres: Young Adult, Dystopian
Notable work(s): Divergent trilogy"
Lesz filmes folytatás. 100%.
Ja, és ez a hölgy is halálra fogja magát keresni, mint a terry trotterek vagy a csillámvámpírok írónője.

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
Én is megnéztem, tetszett bár több helyen is eléggé lyukas a story. Én inkább az Ender's game-hez hasonlítanám mert az Éhezők viadala talán egy kicsit jobb minőségű film.
Végig azon gondolkodtam, hogy kinek lehetett ez a csaj a lánya, hogy benyomták ide mert abszolút nem neki való ez a szerep, egy olyan tini vígjátékba jobban el tudnám képzelni. Érdekes, hogy az ilyen filmekben, az erős nőket játszó színésznők fizikálisan olyanok mint egy 5 éves kisgyerek. Alapjában véve nézhető film de valószínűleg nem fogom újra megnézni.
6/10
7/10
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Sokan szidják a filmet, de valamiért nekem mégis tetszett...nem tudom megmondani miért. Valóban nagyon hasonlít a körítés az Éhezők viadalára, kiváncsi lennék, ha fordított sorrendben adták volna le (tehát először a Divergentet látjuk a moziban, utána az ÉV-t) akkor mi lenne a nagyközönség véleménye, csakmert ilyenkor az ember akarva akaratlanul elkezdi hasonlítani hozzá a filmet.
7,5/10
Várjuk a következő részt...
u.i.:
Azért egy nagyon nagy logikai bukfenc volt a filmben:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/
Kategóriáén belül és annak aminek készült a film 10/10.
A gegek is jók voltak.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Nem rossz film.En szemely szerint orulok hogy tinikorom hoseit lathatom ezekben a filmekben.A Commando vagy a City Cobra sem voltak a filmtortenelem klasszikusai,megis teleragasztgattam a falamat a posztereikkel.
Igy leszek idovel ezzel a sorozattal is,a nosztalgia faktor atsegit sok gyengesegen az ilyen filmeknek.Es lassuk be Stallone-n kivul senki mas nem igazan veszi a faradtsagot hogy ezek a szineszek ujra (es ujra es ujra) kepernyore keruljenek.Szoval reszemrol respect es minden ehhez hasonlot szivesen fogok megnezni ezek utan is.
7/10
Spiderman2
Hat oszinten szolva erre alig emlekszem,nem igazan hagyott bennem mely nyomokat.Talan a csaj kicsit segit az osszkepen,es a srac is sokkal szimpatikusabb es hihetobb pokmen mint az a nyuzuge balfasz Maguire.Ennek ellenere nagyon unalmasak mar ezek a szuperhiro filmek,orulnek neki ha kicsit lankadna Hollywood lelkesedese ebben az iranyban.
4/10
Non-stop
A fene gondolta volna Liam Neesonrol hogy ennyire sikeres akciohos lesz.Be kell latnom hogy a filmjei szorakoztatoak,a legtobb izgalmas es vannak benne varatlan fordulatok.Ez sem kivetel,lekotott vegig.Kozel sem hibatlan,de a jobbak kozul valo.
7/10
Hátööö, nem is tudom 😊 Középszerű nagyon, minden tekintetben. Palvin Barbara 2 másodpercet van a filmben és akkor sem rajta van a fókusz 😄 Nem is zavarna, de akkor miért promózták vele a filmet 😊
Sztori rém egyszerű, a karakterek nincsenek kidolgozva. A látvány nem rossz. Mozijegy árát nem érte.
4,5/10
Bazinga!
Ha csak egy mondatban kéne összefoglalni, annyit mondanék, hogy "sokat akart a szarka".
A Spidermannél próbálták összefűzni a szálakat, hogy indokolt legyen a több főgenya és a személyes drámák ábrázolása, de ez úgy szar, ahogy van. Vagy ha mindenáron annyi mindent bele akarnak erőltetni, akkor nem kell bemutatni mondjuk Elektro eredettörténetét. Nem érdekel, lényegtelen. Ez nem működik egy kétórás filmben. Dolgozzák ki rendesen mondjuk Osborn karakterét, de ez ebben a formában egy vicc volt.
4/10
Az Ex3-nál hasonló a helyzet. Itt a szereplőket egyértelműen túlzásba vitték. A fiatalokat simán kihagyhatták volna. Értem én a koncepciót, hogy a fiatalok váltják az időseket, meg kellett a kiegyensúlyozottság, de minek hígítani huszadrangú töltelékfigurákkal? Elvették a játékidőt azoktól, akikre inkább kíváncsi lettem volna.
Ettől függetlenül nem éreztem rosszabbnak, mint az eddigieket. Nyilván harmadjára már nem olyan érdekes, mint elsőre, de hogy sokkal rosszabb lenne, mint az előzőek, az nem igaz.
5/10
Remekmű. Szuper hangulat és egyéni varázs árad belőle ami teljesen leköt és kikapcsol arra a két órára... és a szarzuhatag sem ömlik belőle mint a legtöbb mai agyon cgi-zett fércműből. Olyan rendezők vettek ihletet ebből a filmből mint Spielberg vagy Bruckheimer. Az akkori időkben gigaköltségvetésnek számító 5 millió dollár nagyon megérte a befektetést, az effektek mostani szemmel is pazarak, a színészi gárda remekül muzsikál és a hozzáadott narráció külön megér egy misét, már-már költői.
Nagyon erős a jellemábrázolás... Ahab kapitány szélsőséges fanatizmusa - ami végül önmaga és legénysége elvesztéséhez vezet - keményen átitatja a filmet. A különleges bálnát már-már isteni rangra emelő emberek vívódása is világosan észrevehető, akik nem tudják félelmükben hazatérjenek vagy Ahab eszközéül szolgáljanak a bálna elkapásához.
Ha van néhány filmes műemlék ami a fiatalabb korosztály számára kötelező, akkor ez a film köztük van.
8/10
De szép bauxit, honnan van?
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
nem kedveled a festészetet? <#idiota>#idiota>
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Tudom, hogy a pénz beszél, de a valóságshow-kat is nyalják, szóval ez talán nem szempont.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Jobb volt mint a kettő. Engem Mel Gibson idegesített és Banderas nem, de hát ez ízlés kérdése.
6,5/10
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo