Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nem volt ez rossz bevezetésnek. Akció az volt benne elég, szépen kivitelezve (némi kamerarángatással, de nem vészes), a karakterek is aránylag jók, csak April fura. Nem ilyen volt ő, de mind1, ezt kell szeretni. Remélhetőleg végre ezt folytatják rendesen és kapunk több részt is.
Szerintem túl rövid volt, csak összecsapták és beng. Pl. a havas baszakodás abszolúte felesleges volt, eléggé "teknőcidegen" környezet volt. Tehettek volna mást is a helyére, ami jobban közelebb visz a teknőcök sorsához. De végülis elment.
Poén is volt benne, bár inkább csak a megmosolyogtatós fajtából és csak rajongóknak. A porbafingó kisgyerekeknek tetszett, akiket behurcoltak a moziba (pedig 12 éves korhatáros vaze). Némelyik be is pisált...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Kongy, nézd meg a Demónát, az NFS nem ér meg az időtöltést. Majd tőlünk fogod visszakövetelni a bele élt idődet 😊
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Sosem akarom megnézni!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ma este meg akarok nézni egy filmet, csak nem tudom melyiket. Demóna vagy Need for Speed? 😄
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Épp ezzel a filmmel kapcsolatban olvastam ebben a topikban az ellenkezőjét...
Hát hogy is mondjam. Nagyon jó film. Erős női karakter, nincsenek nagy logikai fa***ágok benne, ami nálam egy filmet sokszor elvág. Van szerelmi szál, akció, történet, sci-fi. Zseniális! Ha lesz egy csaj, akivel meg tudom nézni, akkor a szinésznő miatt fogom a csillagainkban a hiba című filmet. Egyedül felejtős.
9/10
A Full HD (27"😉 és a PC-s 5.1 nem nagy szórás, de ha valami már így is ütős, akkor vajon milyen lehet 4K-ban, 7.1 Dolby + luxus cuccok mellett...! 😊
Mivel kiváló minőségű képből készítettem, nekem nem kamerás lopott film jut róla eszembe. Bocs 😊
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A kép azoknak spoileres lehet, akik még nem látták a filmet!
Ilyen-olyan szűrőket alkalmaztam a képlopáson, hogy a mesekönyves rajz-illusztráció hatást elérjem (a képméret kicsinyítve):
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.09.14. 11:31:07
Nekem jobban tetszett, mint az eredeti Csipkerózsika történet. 88 percet <~9 perc stáblista>~9 perc stáblista> kevésnek is éreztem. Tény viszont, hogy szülők és gyerekek ennél többet nem bírtak volna a mozikban.
A full CGI egyszerűen mesésen gyönyörű volt és persze "dark", amikor a történet diktálta. Mondhatnám így is: ahogy az a nagy (mese)könyvben meg van írva.
A 3D brutálisan jól állhat neki. A hangok az egészet megkoronázták, sima 5.1-ben is. Igaz, a brit akcentus (Jolie is így) fájt. Ha már Jolie: jól állt neki a szerep, és a kis Fanning-tesó is meglepett <úgy látszik családi hagyomány a színész-tehetség>úgy látszik családi hagyomány a színész-tehetség>.
Remélem, tarol a film az amerikai mozikban (is).
*** = Jól eltalált magyar név. Melifiszent csak nem lehetett...
A történetnek egyetlen százasszög egyszerűségű tanulsága van... ne lopjál ótvar kinézetű koboldoktól aranyat. Szereplőink ezt nem tudták így hol egy leharapott ujjacska hol egy kitépett gerincecske látta ennek kárát. Klisék minden mennyiségben de legalább az ír sztyeppék szépek.
6/10
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2014.09.14. 02:32:05
Per Aspera Ad Inferi.
Yo, Bitch!
Amúgy szted mi volt főhős célja?
Yo, Bitch!
Ígéretesen indult, gondoltam ez valami Mad Max-light, The Road féle cucc lesz, kis bosszúhadjárattal, ilyesmi. Sikerült is megadni a hangulatot, komor zene, szöveg nélküli távolba révedős jelenetek, de azért a film 2/3-áig még így is izgalmasnak tűnt (a Patiszon gyerek karakterét péklapáttal kezelgettem volna), de utána leült az egész. Ekkor már biztos voltam benne, hogy valami elcseszett indíttatásból megy a főhős előre, kb el is találtam az okát. Egyrészt hatásos volt a film vége azzal a jelenettel, másrészt többet vártam volna az egésztől. Sajnos a poszt-apokaliptikus helyzetről zéró infót kapunk, pedig igazán érdekelt volna.
5/10
Per Aspera Ad Inferi.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

De nem az lesz 😄

Yo, Bitch!
Nem tudom miért de jó volt ez a film. Nagyon sok történetileg üres, töltelék jelenet van benne, de mégis úgy mentek a dolgok. Valszeg egyszer nézős, de a jobbik fajtából. Legyen 7/10
Még egy kérdés
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.09.13. 16:19:28
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Nagyon érdekes film volt abból a szempontból, hogy nem igazán tudtam mit várjak tőle, nem sokat olvastam/láttam arról, hogy miről is fog szólni a film.
nem is írok mást, csak annyit, hogy párhuzamos valóság illetve a párhuzamos valóságok keresztezése...egy kicsit talán művészibb (lehet, hogy nem ez a jó szó rá) bemutatása...
7/10
Kevesek egyike vagyok, akiknek a 98-as film tetszett, úgyhogy örültem mikor bejelentették az új részt, mert gondoltam, hogy legalább azt a szintet bárki elérheti, mint anno Emmerich. Tetszett, hogy visszanyúltak a klasszikus japán vonalhoz, bár a szörnyek szerintem baromi bénán néztek ki, az összes jelenetük elég komoly lett...az a 10 perc. A további 110 perc fizikai fájdalommal telt, olyan rémunalmas és felesleges karakterek drámájával, akiknél érdektelenebbeket, céltalanabbat katasztrófafilm még nem látott. Komolyan nem értem a készítőket, hogy mikor előzetesen elolvasnak egy forgatókönyvet, akkor nem tűnik fel nekik, hogy olvassák, olvassák, és nem nem történik semmi? Valószínűleg egyszer és utoljára látott film lesz.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Nem vagyok nagy xmen rajongó, de ez a film oltári jò volt. A színészektől kezdve a látványon át a sztoriig minden nagyon rendben volt. Meg merem kockáztatni, hogy az év egyik legjobb filmje, amit láttam. Fassbender félelmetes egy fazon, komolyan mondom, a játékától rendre kiráz a hideg. 8.5/10
Valaki elmagyarázná a stáblista utáni jelenetet?
Wow, még egy fasza sci-fi 2014-ben. A sztoriról nem is mondanék semmit, elég annyi, amennyi imdb-n van. De nagyon wtf végig a jó értelemben, a vége meg OMG.
7/10
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Viszont, akadt már olyan filmmel dolgom - Godzilla 2014 pl. - aminél még ilyen környezetben is problémásak voltak a sötét jelenetek...
De egyébként nekem nagyon tetszett. Volt akció bőven, biztos látványos is lett volna moziban. Van benne humor is egy kicsit. TC nagyon jól alakítja a kretént, aztán a vérprofit, aztán megint kicsit óvatosabb karaktert. Sikerült egy a sztorihoz simuló szerelmi szálat is beletenni a filmbe. Nekem nagyon tetszett!