106844

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Mentol #89378 Hú, srácok! Kb.3 hozzászólás erejéig nem konkrétan a filmekről volt szó (habár...), és már húzzátok a szátok? cöccöccöö... -
A 20 év múlva megjelenő képregényekből készülő filmes, vagy a mekkor a tv-m hozzászólások is elég cikik itt. :) -
Ez itt a mekkora tv-t vegyek ha tele vagyok lóvéval topik.
-
elnézést, a filmes topikot keresem, nem tudják merre találom? -
Ez igaz, de 70"-s plazma TV van a piacon dögivel, még 1500 dollár alatt is és az felel meg a 180cm-es TV-nek, amiről szó volt és hogy mit gondolt a legnagyobbnak, arra lett irva, hogy 65"nál volt sokkal nagyobb legyártott is. -
hiper KOCKA #89373 Ki vesz amúgy 152 inches tévét? :D
Maximum cégek vásárolják meg kivetítőnek a bemutató termeikbe, vagy csontgazdag prolik.
100 millió felett van egy olyan tv átszámítva. -
Jó, majd minden filmnézésnél wikipediázni fogok, hogy mikor gyártották a filmet, mennyiből és milyen technikai háttérrel és ha azt látom, hogy régi volt és fillérekből készült, akkor majd jól elképedek és egyből tetszeni fog :P -
180 cm-est írt nem inchest, amúgy meg van 152 inches is és semmi köze nincs a BDripnek ahhoz a válaszhoz, hogy 720as és 1080 között nem látod a különbséget, ellenben nem mindegy, hogy original BD tömöritési rátával nézed discről, vagy mondjuk 2000-es bitrátára tömöritet 700 megás xvides BDRipet nézel. -
mondjuk az tény hogy ez az újkori Robotzsaru annyira azért nem jó hogy az ember megvegye bluray-be -
Mondjuk azzal mi a baj? Megis mit nezzen az ember? sd xvidet?
a 720 es a 1080 filmek kozott nem mondom meg a kulonbseget a 185.5 os tv-men. Meg a szamitogepemen is alig lehet megmondani.
En inkabb azon akadtam ki, hogy van 180 as plazma tv?
azt hittem azokbol a 60 vagy 65 inches a legnagyobb -
Blackhat
Hát ez a film egy vicc, az egy dolog ,hogy a "főhős" hekker gyerek egy személyben McGuyver, Jason Bourne, Dr. Green és még ki tudja ki nem de tele van logikátlanságokkal, értelmetlen ide-oda mászkálásokkal. Volt benne kb 2 tűrhető akció de ebben ki is merül a film minden pozitívuma, ja meg volt 1-2 szép tájkép. -
Mad Max 3
2/10 Az első kettő paródiája (nem néztem végig, szerintem nem éri meg) -
Az hát egy baromság és még rengeteg régi filmet fellehet hozni, mint az Alien,The thing,12 Dühös Ember,Hátsó Ablak,Yojimbo,A hét szamuráj,Oldboy, stb.
Az hogy itt valaki megjegyzi, hogy mai szemmel nevetségesek ezek a filmek az a röhej, hiszen ott kell ezeket a filmeket kezelni, amilyen korban játszódtak és amilyen technikai lehetőségek között voltak kénytelenek megcsinálni. -
mikor leesett a lépcsőn úgy visított mint egy disznó -
180 centis tv-n bdrip? grat... -
Szerintem az új robocop pont ötször jobb mint a régi, mert ebben 5db ED-209 volt!
(ehe-ehe) -
ugyan mi röhejes? :O
-
Látom hozod a szokásos idegbeteg telepi tahó stílusod, aki csak erőből képes érvelni. Direkt írtam, hogy a legtöbb filmnél vagyis nem mindegyiknél. Mivel sokáig nem volt videónk, így rengeteg kult film kimaradt az életemből. Sokat csak a 2000-es években néztem meg, nyilván már máshogy hatottak rám, mint amiket még a 80-as évek végén meg tudtam nézni. A Robocopot pl. nagyon régen láttam, de már nem gyerekkoromban, ezt lehet, hogy újra kéne néznem, viszont a régi Total Recallt és Conant röhejesnek érzem mai szemmel. Tele bugyutaságokkal, a gagyi stúdió díszek fájdalmasak műanyag hatást keltek, emellett Arnold ezekben annyira szar színész volt, hogy az valami elképesztő. -
Maggie. 3/10
Ez egy ZS kategória,de nagyon! Rettentően unalmas.
Ex Machina: 6/10
Nem volt rossz,bár szerintem nagyon szánalmas hogy egy ember beleszeret egy gépbe.Igazi kocka volt a srác.Meg is érdemelte amit kapott :)
-
Ez megy a játékvilágban is, csak ott még rontanak a helyzeten a remaster verziók :) -
majd talán ez...
-
nincs és soha nem is volt...o_O -
Mentol #89356 De, egyáltalán, miafaszomeza reboot, meg "arégiújrakiadása" dolog? Abszolút semmi fantázia nincs Hollywoodban? Annyi sok remek könyv van a világon, hogy - pl.az általam favorizált scifi témában is - minden napra jutna egy VADIÚJ sztori, amiből kitűnő filmet lehetne készíteni. -
[2014] - (http://worldscinema.org/) - "" (The Destiny) - 7/10
(2015.05.18)
Az előre eltervezett házasság hagyományáról szóló filmben egy gyönyörű fiatal lány készül a hagyományos esküvőjére, amikor kiderül, hogy a leendő férj fogta magát, és lelépett. A hagyomány, a családi és rokoni nyomás és a szégyentől való félelem nagy úr, ezért a fiatalabb testvér lép a helyére.
A bonyodalmak akkor kezdődnek, amikor a távollétében házasnak nyilvánított férfi csak nem tér haza, és a testvér pedig belehabarodik a gyönyörű sógornőbe, aki pedig időközben megtudja, hogy a "férje" valójában egy másik nővel kötött házasságot a közeli város katonai táborában...
A 7 pontot a gyönyörű nő, a csodálatos környezet, a hagyományos, korhű ruházat, épületek, szokások megelevenítése érdemelte ki. A "fordulatok" mint olyanok nem léteznek, mert kiszámíthatóak. A vég amolyan ázsiai.
A repülőgépes bombázás megvalósítása vigyorgást válthat ki minden játékosból. -
Robocop-ból jobb a régi.
Total Recall-ból meg a régi és új is jó. -
Ez egy kurva nagy baromság.
Mindhárom általad felsorolt filmből sokkal jobb az eredeti, mindenféle nosztalgiát félretéve is. Jó nagy baromnak kell lenni ahhoz, hogy ezt ne lásd, pláne egy Robocop vagy Total Recall esetében! -
180 centis plasma tv? -
Usagi Yojimbo... Ínhüvelygyulladásig nyomtuk. Mennyi joystick eltört. :D -
Ugyanígy voltam 6 évesen a legelső C64-es játékkal a Wizard of Worral. Még évek múlva is azt gondoltam, hogy annál jobb játék nincs és nem is lesz. Nyilván az első élmények (legyen az film, játék vagy akármi) intenzívebbek, sokkolóbbak és jobban hatnak ránk. -
Az első Robotzsarut úgy vártam, hogy aznap mikor megnéztem másolt vhs-en valamikor a 80-as évek vége felé, alig tudtam nyugton maradni a suliban, minden pillanatban azt vártam hogy vége legyen az óráknak és mehessek haza. Egy fadobozos Orion tévénk volt és fekete-fehér. Azon néztem meg és mekkora élmény volt...
Ezzel szemben az új Robotzsarut ami tavaly jött ki, komplett házimozi rendszeren néztem 180 centis plazma tévével.... és BDrip-be. Végignéztem és arra gondoltam hát lehetett volna jobb is... majd mikor jött a stáblista kinyomtam és többet eszembe se nagyon jutott... pedig hol van ez a minőség meg filmélmény a 30 évvel korábbihoz képest. Ha akkor 8 évesként ilyen technikával nézhettem volna filmet, körbehugyozom magam az eufóriától. Most meg semmit sem jelent... megszoktam, kész. -
Kivéve A pusztító. A pusztító mindennél jobb.... -
Erről ugatok, amikor mindenki azzal jön, hogy mondjuk az oldszkúl akciófilmek (pl. Emlékmás, Robobotzsaru, Conan stb) sokkal jobbak, mint a mai rebootok. Hát egy lószart Az a helyzet, hogy a legtöbb esetben minden újranézésnél csak az akkori érzésvilágot hozza elő belőlünk. Vagyis azt az időszakot amikor elájultunk ezektől a filmektől, mert még nem volt kiaknázva minden műfaj, mert még nem látunk előtte robotos vagy nindzsás filmet és az is nagy szám volt hogy havi 1-2 új VHS-hez hozzájutottunk.
Ma meg már csak azért nem tudunk lelkesedni a hasonló akiómúviknál, mert több százon túl vagyunk, és napi szinten torrentezzük őket. -
Első részt én is most néztem meg 1 hete kb mikor a TV adta. Hát gépezés közben elment kólával. Érződik rajta, hogy igen itt nagy anarchia és nagyon gonosz emberkék akarnak lenni. A színészi játékból ez le is jött, de látszik a cselekedeteiken a karaktereknek, hogy ekkor még TV-ben az erőszak egy teljesen alacsony szintjén járt a világ azon részén. Azért jócskán a filmek és a világ durvulása eljutott egy szintre azóta. Kíváncsi vagyok, mikor én leszek vén szar akkor milyenek lesznek a filmek, mert már manapság is azért sikerül nálam bedobni a jokert néhány jelenettel.
Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2015.05.18. 18:17:02 -
Nekem már régen is unalmas volt, az első rész főleg, a mások az tűrhető volt de a 3. Úgyhogy én sosem értettem a nagy MM mániát de ez nyilván az én hibám. -
Minden régit a kor szellemében kell megítélni, nem modern szemüveget át. -
régen minden jobb volt!!! -
Kurvára nem a látvány miatt néztük szerintem hanem a kocsik meg a poszt hangulat miatt, kis pénzből készültek ezek a filmek és mégis kult filmekké váltak főleg ha a 80-90es filmeket nézzük, ezek az új filmek csak a látványra mennek 0 érzelemmel (tudom hogy a Mad Max nem egy dráma) de akkor is.
Természetesen megnézem az újat is de valahogy a trailer egy kissé giccses érzést váltott ki belőlem mint a legtöbb mai film, persze ettől még lehet hogy jól tolja ez a Hardy gyerek Max-et. -
Prof William #89341 Az első rész még nem is annyira posztapokaliptikus, mert ahogy nézem még áll a rend de már sok a kétes elem. Akik ellen durvább rendőrök kellenek.
A Mad Max 2-re viszont már full posztapok van.
A Mad Max 3-ra is már bőven a sűrűjében vagyunk, de abból valami családbarát FXST csináltak, közel teljesen elfelejtve az első két részt. -
Ne is mondd :D Pont tegnap néztem az első részt először... Mondom belenézek már, mert elég durván ráizgultam az új részre trailerek alapján. Hát gyerekek, kb 1 óra után kinyomtam, olyan szinten untam, hogy az félelmetes! Biztos akkoriban látványosnak számított, de ez valami rém unalmas volt nekem. Eleve azt hittem, hogy valami poszt-apokaliptikus sivatagi cucc lesz, mint az új rész, közben meg nem kifejezetten... Lehet nem most kellett volna megnéznem, és akkor többre értékelném, de ez így nekem harmat gyenge. Mindenesetre a lelkesedésemből nem vesztettem a Fury Road iránt. -
Ezt teszi a valóvilág:)
Mad Max 1-2 (1979-81 leírni is furcsa, nem gondoltam hogy ilyen régi:)
3/10 mindkettő... mai szemmel nézve:)