106845
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • vérpocok
    Mad Max 2015

Ez a film megfog, kicsavar és belepakol a betonba majd utána jól meg is tapos. Kb. ilyen hatást vált ki a látvány és akció. Az egyetlen film mostanában ami megéri két mozijegy árát is, és érdemes beülni a következő előadásra is.

Nathan Jones mekkora volt... :D Rictus Erectus. :D Több filmben kellene ennek a hegyomlás méretű baromnak feltűnni... de a főbb szereplők is jók voltak... mélységekre annyira nem voltam kíváncsi a személyiségükben mivel itt a zúzásé a főszerep.

9,5/10
  • zaki
    Mondjuk o mar a 70-es evektol rendez is, de amit az utobbi 10-15 evben letett az asztalra, az nem semmi. Eljen legalabb 100 evig az oreg.
  • Inquisitor
    Azért Clint Eastwood se semmi, mióta átállt a kamera túloldalára és ő sem 20 éves. Persze nyilván más stílusban nyomja az ipart.
  • Nyiri
    Én már mikor kijöttem a moziból tisztában voltam azzal hogy sztori nem épp mélyen szántó és a karakterek sem komolyak. Egyedül a kis nyomoronc halálba vágyó srácnak volt karakterfejlődése. De hát alig beszélnek. Végig akció és mégis izgalmas. Jól össze lett rakva ez a lényeg.
  • Bucser
    Nekem mind Kingsman mind Kick-Ass bejott. Masodik Kick Ass egy rakas szar volt, de az elso csapott rendesen.

Mondjuk Kingsmant angol szinkronnal neztem (mint mindig) es rengeteg kifejezetten angolos huzas van benne. Van akinek bejon, van akinek nem. En csipem a tipikus pimasz angol beszolasokat meg a plebs vs arisztokrata evodest.

Az is teny, hogy nem Samuel L Jackson karaktere a legfontosabb benne. Aki megprobal ettol valami hatalmas muveszi erteket elvarni az rossz filmre ult be, de a kepregenyes blockbusterekkozott biza kellemes kis ude szinfolt volt.

Egyebkent nem tudom ki emlekszik meg a Spion Fika cimu Richard Grieco filmre. Ez a film is kb annyira vette magat komolyan es szerintem jol is allt neki.

A bunyok meg szimplan csak jol voltak osszerakva

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    (mind a templomi verengzes, mind a kocsmai csutortok esti pacsizas).
  • Tyler1
    Ez igaz. Volt pár húzós jelenet, amit bevállalt kaszkadőr nélkül, amiért jár a piros pont. Ettől függetlenül én örültem volna, ha inkább Maxre építik a sztorit, kap egy komolyabb karaktert, és Hardy brillírozhat. De ha mindenki megtörli a száját, és alszik egyet a filmre, akkor rájön, hogy a sztori és a karakterek a szőnyeg alatt pihentek 2 órán keresztül.
  • Dynamic
    Nekem sem tetszett a Kingsman. Mondjuk én a Kick/Ass-től is hányok, de megkockáztattam, hátha ez a filmje jobb lett. Jobb lett. Talán 1 ponttal.
  • Nyiri
    A mostani mad max film inkább fizikailag volt nehéz valszeg. Kemény meló lehetett a forgatás
  • Tyler1
    Fele annyira nem volt kihívás színészi szempontból, mint a The Drop.
  • DantszEE
    Nem túlzok: Ez a legelső bármilyen megfogalmazású, negatív hangvételű vélemény a Kingsmanről, amit eddig hallottam/olvastam.
    Én még mindig azt mondom, hogy Matthew Vaughn amihez hozzáér, az arannyá válik.:D
    Tudom-tudom... Az aláírásod.:D
  • LasDen #89409
    Én meg majd megnézem, mikor kijön a HD. Még hozzá SZINKRONOSAN. :OOO
  • DantszEE
    Látom, mindenki Mad Maxet nézett a napokban.
    Én majd csak júniusi corvin moziesten lesem meg. Remélem addig nem szabadulnak el itt az indulatok, és nem fogja mindenki agyatlanul szórni a spoilereket.:D
  • LasDen #89407
    bántani akarsz valakit? o_O
  • Nyiri
    Mad Max - Fury Road. Atyaúristen! Az elmúlt évek legdurvább akciófilmje. Leesett az állam. Végig ökölben a kezem. Beszarás film. Látni kell!
  • fifi
    "Hardy talán leggyengébb filmje"
    wtf?

kérlek mondd azt, hogy ez rosszabb mint pl. a The Drop, és itt és most tökön szúrom magamat...
  • Tyler1
    Mad Max

Aki szereti ezt a világot, annak biztos überkirály élmény lesz. A látvány és a zene elképesztő, a sztori ehető, de száraz mint a sivatag amiben játszódik, és ez az egész posztapok. világ továbbra is egy wtf számomra, illetve inkább az idétlen elemei. Theron talán legjobb filmje, Hardy talán leggyengébb filmje. A szinkron fos, a 3D semmit nem adott hozzá, összességében viszont abszolút megérte a mozijegy árát, mert mindezeken túl egy izgalmas, feszült, no limit akciófilm.
  • LasDen #89403
    mit számít a kora?
  • Kongy
    Mad Max

Kibaszottjó/10

Kedden megyek újranézni! :D
  • mégvadabbdisznó
    Egy 70 éves emberke lepipál minden hollywoodi rendezőt... tanulhatnának az öregtől... azt írják még évekig fogják másolni a trükkjeit a későbbi akciófilmek.
  • Dynamic
    Mad Max Fury Road

Ááááá... Leviszi a hajad!!!

10/10
  • balee4
    Mad Max Fury Road

Kegyetlen nagy film, ki ne hagyjátok! Végig leesett állal néztem.
  • Nyiri
    Én ma megyek nézni. Alig várom. Tuti jó lesz. A kedvencem az első rész. Akkor (kis takonyként) eldöntöttem hogy motoros leszek. Azóta van is kettő és megszállott vagyok. Persze legális keretek között :D
  • CalebJoe
    Ja, idáig a szerepben maradt.

• Blasta
    Külön jó pont és meglepetés, hogy ugyan az a színész játszani ebben is a fogonoszt mint a mad max 1-ben, csak nyilván felismerhetetlen és más a karakter is :)
  • Blasta
    *az elmúlt 5 év LEGJOBB akciófilmjét...
  • Blasta
    Mad Max fury road - 9/10
    En nem is emlékszem mikor láttam ilyen fasza pure akciófilmet. Minden egyben, minden odabasz, a kamera, a verdák, a színészek, még a sztori is adja. Hardy kicsit játszhatott volna többet, kicsit kevésnek éreztem a jelenlétét főleg mert mégiscsak a neve a film címe. De amúgy az tűri, hogy az elmúlt 5 év akciófilmjet láttam. Minden pénzt megért.
  • zaki
    Jupiter Ascending

Ez a film minden kategoriaban eselyes lesz a kovetkezo Arany malna dijatadon, foleg Eddie Redmayne. Annyira idegesito volt a karaktere, hogy arra szavakat nehez talalni. A legjobb Sean Bean volt, kb ez mindent elmond a filmrol. Meg is bukott a film rendesen. A Wachowski tesok meg penzt nem fognak ezutan kapni semmilyen filmre, az biztos, en legalabbis nem adnak nekik 2 forintot se.

4/10
  • IMYke2.0.0.0
    [2014] - (imdb) - "Kingsman: The Secret Service" - 3/10
    (2015.05.21)

Egy litániát írtam, de helyette inkább csak ennyi: Ha lehetne, visszapörgetném az elvesztett 2 órámat.
  • Synchronous
    Csak egy példa:

Rajzfilm:
    Justic League: The Flashpoint Paradox
    budget: $4,535,680

Komputeranimációs:
    Szörny Egyetem
    budget: $200 000 000

Van egy kis különbség az előállítási költség tekintetében, másrészt a Warner-nél nemigen vannak olyan animátorok mint a Pixar, vagy a Dreamworks csapatában, hogy egy elfogadható minőségű számítógépes animációs filmet dobjanak képernyőre.
  • LasDen #89390
    jó kérdés...
  • RatBaG #89389
  • Bokafix2
    Miért nem tudnak egy egész estés komputeranimációs szuperhősfilmet csinálni? De nem ilyeneket mint a Hihetetlen család, meg hasonlók hanem rendes DC vagy Marvel hősökkel.
  • CalebJoe
    Az a DC Universe Online CGI mai napig kedvenc odaveri a mozis harcokat simán.
  • LasDen #89386
    Marvel vs DC fan-made trailer (Batman, Avengers, Fantasztikus 4-es, Superman, Green Lantern, Ghost Rider, Pókember stb). Nagyon faszán össze vágott videó
  • ForzaInter
    A Mad Max 1.2 még mai szemmel is kurva jó, ne vicceljetek már.
  • extra sensory
    Ez azt gondolja hogy olyan tv-n szentségtörés bluray-nál alacsonyabb minőséget nézni.

Néznék én 144p-t is rajta, csak lenne olyanom. :D
  • zaki
    meg mindig jobb mint a dvd rip :D
  • Tyler1
    Mert fan made?

Shane Black viszont a klasszikus első részt kívánja majd folytatni, az inkább lesz érdekes.
  • mulli1986
    Hát ez igen érdekes lesz...
  • mulli1986
    Persze hogy semmi, mert ugye nem meri kimondani senki, de tök jogos :D