Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
<2011>2011> - Jo-seon Myeong-tam-jeong (Detective K) - 8/10
18. század végi Korea. A királynak nem csak a mind jobban terjedő, nem hivatalos keresztény-üldözéssel, hanem a korrupcióval is szembe kell néznie. Hogy célját elérje, legjobb "szimatú" nyomozóját veti be, akinek nyomozós-humoros-akció dús kalandjaival kellene sikert elérnie.
Egy másodpercig nem lankadt a történet: nyomozás
Nagyon-nagyon jól szórakoztam.
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Egyik legjobb farkasemberes film amit eddig láttam. Az benne a legjobb hogy szakít az olcsó horrorok rohadásig megszokott állati külsejű werewolf imidzsével, és végre nem misztikus vagy meseszerű irányba viszi el a sztorit, hanem a farkasember lét az állatias viselkedésben és persze a durván emberfeletti erőben merül ki. Semmi különösebb külső elváltozás nincs a testen, attól eltekintve hogy kissé szőrösebb az átlagnál, de annak sem annyira feltűnően.
A telihold motívum itt is megjelenik, de nem misztikus jelentősége van, csupán a farkasember-szindróma egyik kiváltó jelenségeként szerepel, egy úgynevezett "holdhatás" amely az emberi testben levő folyadékra van hatással, pont úgy ahogyan az árapály jelenséget is befolyásolja... szóval a lényege hogy akiben megvan ez a farkasember-kór annak a vízkészlete elég nem mindennapi módon reagál a teliholdra, és a testi teljesítőképességet olyan szintre emeli hogy emberünk fél kézzel elporol egy komplett Delta Force-ot, vagy földre visz egy katonai helikoptert.
A színészi teljesítményt viszont nem mondanám különlegesnek vagy átlagon felülinek, és a történet is nehezen indul be, de utána kapjuk az ívet rendesen. És mivel egy farkasembert csak egy másik farkasember állíthat meg, így nem fukarkodtak a készítők beletenni egy ellenlábast is, aki bár úgy néz ki mint egy Amerikai história X-ből szalajtott neonáci, de ettől eltekintve táposakat tud ütni.
8/10
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Nekem az volt a fura anno, hogy a csaj bezárkózott duzzogva és ő naaaaaaaaaaagyon gonosz lett. Há egy gonosz éjkirálynő simán betört volna az emberek földjére és ezerszeresen vett volna vérbosszút a szárnyaiért kérem (meg vissza is szerezte volna őket). Mán ha én vagyok a player a karakter mögött... 😄 Eleve megmérgezhette volna a vizeket, pestist terjesztehett volna az emberek városaiban, váraiban (ugye ő mágikus lény, afféle "halhatatlan" volt, nem hiszem, hogy bármi fertőzés hatott volna rá), készíthetett volna magának mágikus páncélt, amit nem fog a hideg acél (fasznak mászkál ilyen durva erővel pongyolában), nameg hozzá illő fegyót és a szörnyeit meg felkészíthette volna az emberek elleni tisztogató hadjáratra stb., ezernyi lehetőségvan és akkor a konspirációt nem is említettem. Rengeteg olyan cuccuk volt a birodalmukban ami kellett az embereknek rohadtul, simán maga mellé állíthatta volna a rablóbandákat, bérgyilkosokat, vagy egy másik birodalmat és a földdel tették volna egyenlővé a királyságot. És akkor egy nap eljő az édes bosszú pillanata! 😄
De ő csak ült a horhos közepén és húúúúúúdegonosz lett. Azt mégis hogyan? Ez ilyen passzív dolog, he?! Csak úgy ülök és közbe erősen gonosz vagyok és az durva úgy? Áhh...
Jó megértem, hogy elárulták, megalázták és többé nem bízott senkiben, blablabla, de akkor mégsem lett sötét uralkodó. Csak egy szerencsétlen legyőzött lény (aki a saját hibájából tanulhatott így az emberekről). Ejnyeno. Jolie nénit én jobban szerettem volna pusztítóbb szerepben látni, illik hozzá.
Utoljára szerkesztette: Sir Quno Jedi, 2014.09.15. 23:45:51
hát ilyen rossz sztorit szerintem csak direkt lehet írni...
viszont a tájak, cg meg a lények jók voltak, főleg a kis békák meg manók, azok egy külön filmet megérnének 😊
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.09.15. 21:47:30
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
@IMYke2.0.0.0 #85019: köszi, felírtam őket. Majd egy-egy csalódást keltő hollywoodi blockbuster után megnézek egy ilyen bollywoodi remeket, és rögtön jobb kedvem lesz.
Hétvégén két filmet néztem, az idei Godzillát (hulladéknak azért nem nevezném, de nagyon gyenge. A szörnyes részek jók voltak, azokból kellett volna soookkal több), meg ezt az indiait, hát asszem egyértelmű hogy melyik érte meg jobban az időt.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Sajnos a filmipar is "epizódikus" lett. Csodálom, hogy a Hobbit harmadik részét nem szedik még ketté. <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.09.15. 20:53:12
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
hát ez elég gáz volt...
Azt értem, hogy arról szól hogy ebben a világban már csak a kutyák hűségesek, megbízhatóak, jók stb, de ha a főhős értékeli ezeket a dolgokat, akkor miért viselkedett ezzel ellentétsen? Pl minek lőtte le a törpét akitől pisztolyt vett? Nem tett az semmi rosszat ellene. Aztán emiatt ügye meghal a dokinéni néger társa is. Főhősünk meg megdicsőülve temeti el a kutyáját. Hát bakker...
A Pattinson jól játszott, a főhős meg folyton olyan arckifejezést vágott aminek semmi köze nem volt se a jelenethez, se semmihez.
Az első két rész nekem nagyon tetszett (tudom, hogy nyúlás a koncepció, de akkor is), úgyhogy ezt is várom.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.09.15. 20:18:28
Lehet róla tudni valamit, mert érdekelne? A traiere jó volt.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
The Signal - 4/10, jó az alapötlet, Morpheus se rossz, de a film többi alkotóeleme(kb. minden) kuka.
Szokásos Michael Bay féle izgalmas látványfilm gagyi poénokkal. Kb Transformers 1 színvonal csak robotok helyett teknőcökkel. Ájmexben nagyon látványos volt, könnyed vasárnap esti szórakozásnak pont tökéletes. A sztori nagyon rendben van, várom a folytatást!
10/7
Én ilyen művet még életembe nem láttam, és biztos vagyok benne, hogy nem is fogok. Történetben, hangulatban, zenében, látványban, színészi játékban, bármit fel lehet sorolni. 3 órájának ellenére (vagy éppen ezért), biztos, hogy legalább még egyszer, meg fogom nézni.
Ez az a film, amit 10-ből 10-re merek értékelni.
a maszk mesterek is jó munkát végeztek. Bár a rasztok közötti cseréket nagyon könnyen észre lehetett venni, de a stáblista után volt egy-két meglepetés azért az úgymond mellék szerepek tekintetében
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2014.09.14. 22:14:15
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ez aztán kőkemény dráma volt. Egy fiút a szülei elküldenek egy ilyen fiatalkorúakat nevelő táborba. Azt hiszem, ki lehet találni, ilyen környezetben milyen durvulások lehetnek. Sok gyomrost kioszt a film, de megéri, mert kurva jó, és nem kevésszer húztak váratlant, szóval nem is kiszámítható.
8/10
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Nem volt rossz, bár én alapból az ilyen mese feldolgozásokért nem rajongok manapság. Egyszerűen azért, mert nem jók, nem tudom valahogy nem ütik meg azt a szintet, aminél csettintek, hogy na ez jó volt. Legutóbb asszem a Hófehér és a vadászt láttam a zseniális (not) Kirsten Stewart-al... na, azt kín volt végignézni. Bár a Demóna egy fokkal jobb, mégis voltak benne olyan részek bőven, amiket untam. Nem tudom miért, csak untam, nem tudta fenntartani az érdeklődésemet. De tetszett, hogy nem minden ugyan úgy volt, ahogy a mesében, Jolie is elég badass volt ebben a szerepben, szóval jó volt. Egyszer érdemes megnézni 7/10
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Meg hát, Bryan Singer rendezte...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Nem volt ez rossz bevezetésnek. Akció az volt benne elég, szépen kivitelezve (némi kamerarángatással, de nem vészes), a karakterek is aránylag jók, csak April fura. Nem ilyen volt ő, de mind1, ezt kell szeretni. Remélhetőleg végre ezt folytatják rendesen és kapunk több részt is.
Szerintem túl rövid volt, csak összecsapták és beng. Pl. a havas baszakodás abszolúte felesleges volt, eléggé "teknőcidegen" környezet volt. Tehettek volna mást is a helyére, ami jobban közelebb visz a teknőcök sorsához. De végülis elment.
Poén is volt benne, bár inkább csak a megmosolyogtatós fajtából és csak rajongóknak. A porbafingó kisgyerekeknek tetszett, akiket behurcoltak a moziba (pedig 12 éves korhatáros vaze). Némelyik be is pisált...