Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Michael Jai White, a kokszos kigyúrt protein-nindzsa szétlövöldözi, holdkórosra veri, kettétépi és kocsonyává rugkapálja az ázsiai konkurenciát ebben a filmben. Ha kellően lebutított szintre állítod át az agyalapi mirigyeidet, még élvezni is fogod. Előnye hogy nem nagyon van üresjárat, csak az agyatlan akcióra koncentrál. Lesznek itt brazil capoeirás fickók, orgyilkos jakuza csajok, szamurájkardos elmebetegek, és sok minden más.
7/10
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.09.25. 22:49:54
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
De annyira tele voltam adrenalinnal hogy meg sem éreztem. Az egyiknek nyakát roppantottam el puszta kézzel a másiknak meg torkát téptem ki. Így egy kicsit levegőhöz jutva felkaptam az egyik gazdátlan vascsövet és szénnévertem a többit.
Utána kicsit zúgott a fülem de egy kiadós alvás helyrehozta.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
előre is köszi.
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Én már oltani sem merem őket.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.09.25. 17:28:35
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"Vertek már jól pofán, tiszta erőből ököllel, de se nem szédültem be"
cylon:Amit leírtál az szóról szóra így van.Tényleg ilyen az egész,legalább is mesélték nekem.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Amúgy én 30éve boxolok,szóval tudom miről van szó.
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Komolyan nem hiszem el, hogy sikerült alul múlni a 3. rész színvonalát is. Olyan 100. perc környékén felmondta az agyam a szolgálatot, és nem volt képes több információt befogadni. Konkrétan nincs gondolat a fejemben, amit erről a filmről letudnék írni jelenleg.
Az utcán viszont puszta kéz van. 😉
Swedish people are albino monkeys
Csak hát hogy nézne ki egy filmben ha a végső csata 3 másodpercig tartana.
Talán Taken első részében volt tényleg úgy, hogya főhős direkt arra ment rá hogy minél hamarabb ártalmatlanná tegye az ellenfelet.
"The trees move. Do you not see it?"
Next PC upgrade: 2022
Biztos könnyebb M.Whalberggel promózni egy filmet, de Baynek vajon egyszer lesz bátorsága meghúzni, hogy egy Transformers filmben a Transformerek-é legyen az abszolút főszerep? Szerintem mindenki jobban járna. Bár ezért aggódjanak a Transformers fanok.
Egyszer meg lehet nézni.
Na ezt nem tudom, hogy miért írtam le, csak ennyit kellett volna tennem:
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
a szokásos esünk-kelünk-repülünk akció, a negatív dolgokat felesleges lenne sorolni, mivel eleve úgy ültem le elé, hogy tudtam mire számítsak. john goodman karaktere tetszett, nagy előrelépés, hogy nem a labeouff gyerek buta képét kellett nézni, mc hammernél meg betojtam. can't touch this! <#taps>#taps>
Per Aspera Ad Inferi.
Erős volt a nosztalgia faktor.
A kék vállú, széles szemű herceg (aki valóban hegyet mászik); a bölcs Öreg (alá Obi van Kenobi); a Glaive (a dobópenge); Ergo, az ügyetlen varázsló (akinek varázslatai mindig rajta sülnek el); a tisztességes rabló; Rell, a küklopsz (aki előre tudja a halála napját); és a többiek mennek és ellátják a csúnya Beast baját, visszaszerzik a friss házas királynét és békét hoznak a Krull bolygóra, sőt a Galaxisba.
Egy Star Wars után pár évvel nem is volt ez olyan rossz. Persze a harcok során a kék és vörös villámok ezek után érthetők, ahogy az is, hogy ma már sokan sírva röhögnének a háttérvetítéseken, a kezdetleges zsugorodás trükkökön, és a sugárnyaláb fegyvereken, meg a műanyag Beast-en.
Közben meg azért lennének meglepetések az optikai trükkökön miatt is.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!