Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az a legjobb, mikor mellé még le van húzva a slicce és dől belőle a piaszag
Nekem, elég, ha meglátok egy ilyet, és már fexek; nem kell ütni... 😊

Sir Quno Jedi
hé ez tök jól hangzik

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Synchronous
Falcon Rising 2014

Michael Jai White, a kokszos kigyúrt protein-nindzsa szétlövöldözi, holdkórosra veri, kettétépi és kocsonyává rugkapálja az ázsiai konkurenciát ebben a filmben. Ha kellően lebutított szintre állítod át az agyalapi mirigyeidet, még élvezni is fogod. Előnye hogy nem nagyon van üresjárat, csak az agyatlan akcióra koncentrál. Lesznek itt brazil capoeirás fickók, orgyilkos jakuza csajok, szamurájkardos elmebetegek, és sok minden más.

7/10

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

RatBaG
hűvös történet, tesók!

Per Aspera Ad Inferi.

ZilogR
Egyszer az autónkba beszállt egy olyan ember aki macskát tartott otthon. Én meg utána ültem bent az autónkba. Mondják nekem, hogy a macskás ült bent az ülésemen. Azt tudni kell, hogy a macska bolhás. Kiszálltam a kocsinkból és elmentem a macskáshoz. Mondom neki: Figyelj, a macskád bolhás, és ne szállj be többé a kocsinkba. A karomon éppen egy bolhája a macskának szívta a véremet kifelé. Megdühödtem és két körmöm között összeroppantottam a bolhát. Olyan erővel csináltam, hogy a macska is szétpukkant a macskakosárban. Ilyen vagyok, ha mérges vagyok.

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

Kongy
Én tegnap mentem nagymamámhoz, útközben jött 3 vérfarkas, 3 rézfaszú bagoly, és 3 csupakabra, puszta kézzel fojtottam meg mindhármat, a harmadik kicsit megkaptam a nyakamat, de ott helyben elővettem egy injekciós tűt, és magamba döftem, hogy ne kapjak veszettséget.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.09.25. 22:49:54

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Bokafix2
Rám tanzániai vérkutyák támadtak a 17-es italkimérő mögött, de a beépített robotkaroknak köszönhetően simán átnyúltam rajtuk. Ezután csontváz harcosok jöttek de lángszóróval őket is elintéztem, aztán gyorsba leléptem a helyszínről mielőtt kiért volna a rendőrség.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Rám egyszer 15-en támadtak rám vasrudakkal. Kaptam egyet a fejemre, egy másik meg szilánkosra törte az arccsontomat egy rozsdás ácskapoccsal egy harmadik meg tarkómon görbítette el a vasrudat.

De annyira tele voltam adrenalinnal hogy meg sem éreztem. Az egyiknek nyakát roppantottam el puszta kézzel a másiknak meg torkát téptem ki. Így egy kicsit levegőhöz jutva felkaptam az egyik gazdátlan vascsövet és szénnévertem a többit.

Utána kicsit zúgott a fülem de egy kiadós alvás helyrehozta.
Kongy
Értettem én, csak valamiért visszakérdezős kedvemben voltam 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

cylonflatus
Csak válaszoltam. Azt kérdezte rézművesek voltak-e... az most polkorrektebb? Ha igen legközelebb úgy írom. Néha már nem tudom eldönteni hogyan hivatkozzak rájuk.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Kontrakcio
köszi ^^

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Kongy
Nem indián? <#nezze>

mulli1986
Minek offolsz ide? Nem látod mennyi boxoló van itt??? <#banplz>

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

cylonflatus
Ez jó régen volt, több mint húsz éve. 16-17 lehettem kb. Szegeden az akkori híres/hírhedt IH-ba /Ifjúsági Ház/ tartottam olyan este 8 fele. Előtte lenéztem a "Római" nevű becsületsüllyesztőbe, oda jártunk sörözni szombat esténként a haverjaimmal, de akkor már nem voltak ott. Az IH felé vettem az irányt, gyalog bő öt percre van, akkor történt. Szembe jöttek velem, amikor mellém értek megállítottak, adjak pénzt. Az nincs, akkor cigit. Ekkor az egyik a nyakamhoz nyúlt, és annyit kérdezett: nyaklánc? Eltoltam a kezét a nyakamtól, de akkor már ütöttek is. Olyan gyorsan történt, hogy megijedni se volt időm. Az egyiket látásból ismertem, egy kis rohadék volt, de mondjuk a családi háttere miatt érthető, az apja, meg az összes bátyja exsittesek, vagy éppen ülnek, a többi meg sima proli, és nem, nem indiánok voltak. Egyébként közülük páran szintén az IH-ban kötöttek ki. Az egyik odajött könyörögni, hogy ne bántsam, mert látta kikkel barátkozok, meg már nem voltak annyian. Vicces volt. Nem, inkább szánalmas.

LasDen
187, A nagyi szeme fénye, Tresspass (1992) most így hirtelenjébe...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Kontrakcio
sziasztok . felzudnátok sorolni pár fav filmet... az a helyzet h kezdek kifogyni , és hátha létezik még pár film amit kihagytam és nem kellett volna ( kategória szinte lényegtelen de a romantikus filmeke annyira nem izgatnak ) ^^

előre is köszi.

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Seth
Igazi túlélő vagy, hallod-e? <#idiota>

PSN ID.: Beegabor

The Protector
Pedig összetekert újsággal is vertek már engem pofán....be sem szédültemXD

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Tyler1
És ez mind a Jack Reachertől indult. Jason Bourne-t azért meg ne tanítsátok verekedni, az már sok lenne mára.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Kongy
<#nyes><#worship>

Én már oltani sem merem őket.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.09.25. 17:28:35

Shep
Hát én egyikőtökkel sem akarok találkozni, mindenki boxol, meg jól agyon is verték de ő kemény volt és lelépett. A Terminátort tuti valamelyikőtökről mintázták. 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Erre írtam:

"Vertek már jól pofán, tiszta erőből ököllel, de se nem szédültem be"

teljes story? hogyan kerültél ilyen szituba? / rézművesek voltak,hogy ennyien voltak egy ember ellen?
The Protector
Bezony,mert én ilyen kemény vagyok.

cylon:Amit leírtál az szóról szóra így van.Tényleg ilyen az egész,legalább is mesélték nekem.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

cylonflatus
Nem mindegy hol találnak el. Baromi erősen lehet ütni valakit, eltörheted az arccsontját is úgy, hogy az nem fog összeesni. Engem egyszer hatan vertek, igaz 9 vagy 10en voltak, csak nem fértek hozzám mind, mert egy falnál álltam, így csak nézték. Nagyon sokat kaptam. Föl kellett állni, mert nem tudtam elfutni se, mögöttem a fal, előttem félkörben meg álltak. Egy ideig el tudtam hajolgatni, be is találtak sokszor, de semmi. Aztán az egyiket nagyon bekaptam és azonnal elájultam. Az volt a durva, hogy közben nem estem össze. Arra emlékszem, hogy sötét van és messziről ilyen halk, tompa zuhogásokat hallok, én meg gondolkozok, hogy mi lehet ez. Aztán egyre közelebb, hangosabban hallottam ezt a hangot /még mindig sötét van/, amikor leesett, hogy amit hallok, az az, ahogy rugdossák a fejemet. Álltam, de előre voltam bukva, és rugdosták föl a fejemet. Hosszú perceknek tűnt, sőt olyan volt, mint amikor egy hosszú alvás után ébred az ember, de az egész ko-s rész csak másodpercekig tarthatott. Hirtelen magamhoz tértem és igazán akkor öntött el az adrenalin. Aki közvetlen előttem állt, és rugdosta a fejemet azon szó szerint átgázoltam, az hanyatt esett és az így támadt résen elfutottam a francba. Még annyi, hogy amikor kapja az ember nem fáj. Utána...

Kongy
Akkor már születésed előtt 5 évvel is boxoltál adatlapod alapján.... 😄

LasDen
megsúgom nektek, ezek filmek, nem a valóság...

The Protector
Állon,nyakon,tarkón basznak ott maradsz😊
Amúgy én 30éve boxolok,szóval tudom miről van szó.

Viszont az sem mindegy, hogy a fejed melyik részén ér a találat.

Vertek már jól pofán, tiszta erőből ököllel, de se nem szédültem be, se nem estem el. Csak fájt a helye. Pedig nem vagyok sem vasból, sem nagy darab nem vagyok. Ez így jött ki. Nem lehet az ilyen helyzetekre szabályt felállítani.

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

Tyler1
Transformers 4

Komolyan nem hiszem el, hogy sikerült alul múlni a 3. rész színvonalát is. Olyan 100. perc környékén felmondta az agyam a szolgálatot, és nem volt képes több információt befogadni. Konkrétan nincs gondolat a fejemben, amit erről a filmről letudnék írni jelenleg.

Akkor biztosan kesztyűben szoktál boxolni.
Az utcán viszont puszta kéz van. 😉

DarkHorSe
nem azert, de en regota boxolok es ez nagyon nincs igy...

Swedish people are albino monkeys&#65279;

LasDen
hova szarjak a való világtól? Űrhajókat, vas és szuperembereket, angolul beszélő barbárokat néztek majdnem mindennap, de ha valakit megütnek és nem hal bele, az maga a szentségtörés...😄

The Protector
Én tudom,hogy itt sg-n mindenki évek óta boxol,de utcai bunyóban 90%ban az nyer aki előbb üt.Nem tudom valamelyikötőket verték e már jól pofán,mert engem igen,de úgy beszédülsz tőle mint a szar,aztán már csak az a kérdés,hogy mennyire fognak megruházni utána míg te azt sem tudod hol vagy.

Tyler1
De mitől, mikor egy ütés se találta el komolyabban?

Ez kb minden filmes verekedésnél így van. Ha pl olyanokat kap valaki fejére, vagy más fontosabb szervére mint itt (vagy bármi más filmben) akkor a legkevesebb hogy nem bír visszatámadni, de valójában inkább azonnal elvesztené az eszméletét.

Csak hát hogy nézne ki egy filmben ha a végső csata 3 másodpercig tartana.

Talán Taken első részében volt tényleg úgy, hogya főhős direkt arra ment rá hogy minél hamarabb ártalmatlanná tegye az ellenfelet.
LasDen
Azért nem volt olyan erős az ütés. Meg az ajtó félfa is felfogta egy részét, ezzel bőven magyarázható. De rengeteg ilyen van minden filmben...

Calver
engem ebben a jelenetben mindig az akasztott ki, hogy kedves főhősünk egy könnyed baseball ütős simogatás után milyen lazán nézelődik ki a kádból álmos szemekkel... ahelyett, hogy teszem azt, eldőlne mint egy darab fa, majd egy snitt múlva tolószékben ülve egy neurológus magyarázná neki, hogy hány hónap lesz amíg megtanul újra beszélni, járni, vagy egyáltalán valahogy visszatartani a szájából csöpögő nyálat.

"The trees move. Do you not see it?"

grebber
Lavalantula Ej de várom már!

Next PC upgrade: 2022

cylonflatus
Transformers AOE - Úgy ültem neki, hogy bármi is lesz, legalább a Witvicki gyereket nem kell elviselni, és bár Whalberget nem tartom egy nagy májernek, a kötelezőt azért hozza, az ilyen akciószerep meg még jól is áll neki. Ennek ellenére kb 5 perc alatt hülyét kaptam a karaktertől. Sikerült egy olyan ellenszenves, irritáló pöcsfejt csinálni szerencsétlenből, hogy innen is gratulálok a forgatókönyvírónak, ennél akkor is szimpatikusabb figurát hozott volna, ha a telefonkönyvet olvastatják föl vele. A civódás a lánya pasijával, hiteltelen, erőltetett, izzadságszagú, próbál vicces lenni, de nem sikerül. A srácnál pedig csak Marky Mark lánya fölöslegesebb. Annyi volt a funkciója, hogy a film elején ráfogják a fegyvert, hogy ettől apuci beinduljon és kinyírja a fél sziájéjt, meg egy hadseregnyi földönkívüli robotot. Azon kívül inkább csak útban van, és a max produkciója az, hogy forrónaciban rohangál a robbanások között, de mondjuk tőle nem is várt szerintem senki többet.
Biztos könnyebb M.Whalberggel promózni egy filmet, de Baynek vajon egyszer lesz bátorsága meghúzni, hogy egy Transformers filmben a Transformerek-é legyen az abszolút főszerep? Szerintem mindenki jobban járna. Bár ezért aggódjanak a Transformers fanok.
Egyszer meg lehet nézni.

ProGabe
Amikor a két agyoniskolázott csóka szét akarja verni a fejét, de kicsi a hely (fürdőszoba), ezért folyton egymást, meg magukat ütik csak.
Na ezt nem tudom, hogy miért írtam le, csak ennyit kellett volna tennem:

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
én azt nem értem ezek az autobotok honnan jöttek? a 3. részben nem voltak ott. Ami nálam pozitív volt a filmben amúgy, hogy Racsni halála azért valamennyire meg tudott érinteni...

RatBaG
új tranformers - 7/10

a szokásos esünk-kelünk-repülünk akció, a negatív dolgokat felesleges lenne sorolni, mivel eleve úgy ültem le elé, hogy tudtam mire számítsak. john goodman karaktere tetszett, nagy előrelépés, hogy nem a labeouff gyerek buta képét kellett nézni, mc hammernél meg betojtam. can't touch this! <#taps>

Per Aspera Ad Inferi.

IMYke2.0.0.0
<1983> - Krull (Támadás a Krull bolygó ellen) - 7/10

Erős volt a nosztalgia faktor.
A kék vállú, széles szemű herceg (aki valóban hegyet mászik); a bölcs Öreg (alá Obi van Kenobi); a Glaive (a dobópenge); Ergo, az ügyetlen varázsló (akinek varázslatai mindig rajta sülnek el); a tisztességes rabló; Rell, a küklopsz (aki előre tudja a halála napját); és a többiek mennek és ellátják a csúnya Beast baját, visszaszerzik a friss házas királynét és békét hoznak a Krull bolygóra, sőt a Galaxisba.
Egy Star Wars után pár évvel nem is volt ez olyan rossz. Persze a harcok során a kék és vörös villámok ezek után érthetők, ahogy az is, hogy ma már sokan sírva röhögnének a háttérvetítéseken, a kezdetleges zsugorodás trükkökön, és a sugárnyaláb fegyvereken, meg a műanyag Beast-en.
Közben meg azért lennének meglepetések az optikai trükkökön miatt is.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mulli1986
az előző iminek ment csak szar a telefonos forummotor...

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

mulli1986
Szerintem egyértelmű, hogyha utólag nézték meg, akkor vagy fiatal a illető vagy nem Sw fan. :-)

mulli1986
Láttam a filmet, de nem rémlik fürdőkádas jelenet :-(