106843
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • IMYke2.0.0.0
    Halálsoron. Bizony, jól nyomta a kretént.
  • Jim Morrison
    "Utáltam a filmben és ez azt jelenti, hogy nagyon jó színész volt!"
    Nekem erre a mondatra ő jutott eszembe...
  • Sheltem
    Utáltam a filmben és ez azt jelenti, hogy nagyon jó színész volt! Nyugodj békében Saruman :(
  • cylonflatus
    Pont most olvastam. Szép kort ért meg, és aktív volt haláláig. Legyen könnyű neki a föld is.
  • Jim Morrison
    Meghalt Christopher Lee (Sarumant ő játszotta, meg persze sok mást is)
  • Kongy
    Szerintem abszolút. Bár egetverő 3D-re nem kell számítani, de azért nem rossz.
  • cobol
    Érdemes meg nézni moziban?
  • Blasta
    Maggie - 4/10
    ------------------
    Dráma nélkuli drámát forgatni azért az teljesítmény. Swarczi meglepoen jó volt, de a konnyezos jelenetnél valahogy éreztem, hogy ezt most O meg akarta mutatni és csak azért. Súlya vagy értelme sok nem volt. Amúgy teljesen jól játszott, IGEN JÁTSZOTT! A film maga lett szar, a forgatókonyv ures, a lezárás meg...pffff
    Kár érte.
  • tigeroo
    ma megyek megnézni. ott a helyem.
  • Kongy
    Jurassic World

Teljesen szkeptikusan álltam az egészhez, de ennek ellenére nagyon tetszett. A nosztalgiafaktor nagyon ott van, rá is játszottak jó pár helyen. Látvány is rendben van, itt látni dinoszauruszokat is, nem kell rá 1 órát várni, hogy megjelenjen az első, mint a tavalyi Godzillában. Tetszettek a burkolt utalások is az első részre, illetve az, hogy a korhatár besorolás ellenére egyáltalán nem spóroltak a vérrel. Egyedül a végével nem voltam megelégedve teljesen, nagyon hirtelen zárták le, kicsit bővebb lehetett volna. Lehet hülyén hangzik, de ha megnézitek rájöttök mire gondolok. 8/10
  • TaRka0107
    F&F 7 már kijött?
    Moziban már láttam amúgy.
  • Axlkenobi
    Az a trükkje, hogy vígjátékként, vagy paródiaként kell kezelni a F&F filmeket és akkor baromi jól lehet rajtuk szórakozni, mert fájni fog a rekeszizmod a röhögéstől.
  • hapi
    lehet hogy fiatalabb voltam és butább...
  • MrAndree
    Az első hat rész is erről szólt, azok kimaradtak?
  • hapi
    Fast and furious 7

Nem bírtam még végig nézni. Én aki a 3 szereplős 1 szobában játszódó spanyol scifit is megnézem, nem bírtam végig ezt a bárgyún bambuló "zs" kategóriás "színészekkel" teli klisé halmazt. Ott tartok, amikor fák között rohannak lefelé autókkal és éppen 31.-szer bambulnak bambán egymásra a fő gonosz meg a fő jó. Lesz ez még jobb, érdemes vesződni vele?
  • BaliBoy
    Holnapolisz

Nekem nagyon tetszett. Elvarázsolt. Kicsit ugyan szájbarágós a mondandója, de ettől függetlenül szívemből szólt. Nagyon azonosulni tudtam a mondandójával.

7/10 (szívem szerint 8-at adnék rá, csak attól tartok, hogy még nagyon a hatása alatt vagyok)
  • cobol
    Big Game. 2/10

Zs kategória
  • vérpocok
    Batman Unlimited: Animal Instincts 2015

Újabb szuper kis animált movie a Warner boszorkánykonyhájából.

A piros sarokban: Pingvin, Silverback, Cheetah, Killer Crock, és Man-Bat.

A kék sarokban: Batman, Green Arrow, Flash, Nightwing, valamint Red Robin.

Hát kell ennél többet mondani?

8/10
  • UUUU
    San Andreas
    6/10

Látványos, de üres katasztrófafilm The Rock-al.
  • Synchronous
    Big Game 2015

Az van, hogy Samuel L. Jackson lett az USA elnöke, és Erforsz Van-ostól lezuhan Finnország fenyvesekkel vadregényes táján. Ebben így nincs is semmi különös, elvégre akciófilm lenne ez, de hogy egy 13 éves szarvasvadász gyerek (aki 10 méterre sem tud ellőni az íjjal) mentse meg és tartsa életben a medvéktől és terroristáktól hemzsegő vadonban, kicsit hiteltelen.

Ezért is vannak vegyes érzéseim, mert látványos filmet kapunk tele szuper helyszínekkel, de maga a szitu kicsit vicces, tán ha méltóztattak volna egy idősebb szereplőt beletenni máshogy jött volna ki, persze az emberhátrány Jackson-ék részéről még így is játszik.
    Jackson karaktere elég töketlenre sikeredett, Ford papa keményebben tolta ezt az Elnök különgépében, viszont Jackson számlájára legyen írva hogy nagyon keményen tud nézni.

Ha esetleg elnök leszek és Finnország irányába visz az utam, kényszerleszállás esetén inkább nekirohanok egy medvének... úgy a biztos... inkább minthogy egy kettyós kisiskolás végighurcoljon a fél országon miközben még cipő sincs a lábamon.

Jó lenne a film, de ez az idióta szitu jelentősen lerontja az élvezeti faktort.

6/10
  • UUUU
    Tomorrowland
    7/10
  • LasDen #89637
    A közös szenvedély

Ha már nagy vita van, akkor megnéztem a Fifa imázs filmjét. Arra számítottam, hogy az elejétől fényezik majd magukat, helyette azt látjuk, hogy már a kezdetektől korrupt volt a banda. Havelange meg főleg olyan volt, mint egy maffia vezér. Közben Blatter meg maga volt a messiás, a jó fiú, aki próbálja felvirágoztatni a játékot és a fifát. Mint, akinek nem lett volna része a korrupciós ügyekben. Tim Roth eléggé unottan és zsigerből hozta a szerepet. Felvette érte a pénzt osz' jóvan....

4/10
  • Jim Morrison
    Up!

Nagyon hosszú idő után végre bepótoltam. Nem ez a kedvenc pixar filmem, de megérte bepótolni.
  • cobol
    Run All Night. Sajnos 5/10. Klisé-klisé!!!!!

Pedig ezt a filmet ezzel a témával sokkal de sokkal darkosabbra/keményebbre meg lehet volna csinálni.

Liam neeson már fáradt,ez látszik rajta.
  • hiper KOCKA
    The Scribbler 2014

Érdekes megközelítése a disszociatív személyiségzavarnak, mivel ha a pszichothillereket nézzük, általában azzal végződik a film, hogy a szereplőt szembesítik a pszichózisával, itt viszont ezzel kezdik, nincs semmi meglepi, tényként indítja a film a szereplő betegségét, ez jó is volt benne hogy nem megint ugyanazt a poént akarják ellőni, mint megannyi hasonló témájú filmben.

Itt másra megy ki a játék, és bár elsőre nem igazán esett le a vége-poén, el lehetne vitatkozni rajta mit is láttunk, bár úgy gondolom egyértelmű válasz nem fog születni erre a kérdésre. Amúgy elég vontatott a sztori, de a formabontó megoldások és kimenetel miatt megajánlok neki egy 7-est a 10-ből.
  • cobol
    Escobar: Paradise Lost 7:10

Kár hogy nem escobar volt a főszereplő,központi figura.Ez az ellenszenves kis takony képű Josh Hutcherson volt a középpontban.De nem játszott rosszul.

Én inkább egy igazi Pablo Escobar élete filmet néznék meg,Benicio Del Toro maradhat escobarnak,jól áll neki.

Kibaszott kemények voltak ezek a drog kartell,csecsemőt simán hidegvérrel lelőnek.Ezekhez képest mi kis tré kockák vagyunk.
  • eksy
    Önnek egy új üzenete érkezett: #89595

Asterix és Obelix: A Kleopátra küldetés (2002)

10/10 ...a szinkron is.
  • Bokafix2
    Ők nem ezt állítják ott, csak feltűnő lehet a sok furcsaság
    Utoljára szerkesztette: Bokafix2, 2015.06.05. 17:48:57
  • Tyler1
    Tehát léteznek szellemek, és ha róluk készítenek filmet, akkor bosszúból megtizedelik a szereplőket? :)
  • Synchronous
    Az első filmben játszó Heather 12 évesen halt meg... durva.
  • Jim Morrison
    ty
  • hiper KOCKA
  • Jim Morrison
  • hiper KOCKA
    Csodálom hogy le merték forgatni ezt a filmet. Tekintve hogy

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    rengeteg baljós dolog történt az első film forgatásakor vagy nem sokkal utána a szereplőkkel
  • Kongy
    Poltergeist - Kopogó szellem (2015)

Igazából MINDEN ijesztgetést ellőttek a trailerben, semmin se lepődtem meg. Klisés, ám látványos horror. 3D is adott hozzá némi pluszt. Moziban érdemes lehet megnézni, de otthon semmiképp sem ajánlom, mert 12 egy tucat horror film a szokásos, agyonhasznált klisékkel. 6/10
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.06.05. 09:55:45
  • tigeroo
    mad max

látni kell moziban. tökös volt, a zene keverése pedig durván jó.
  • IMYke2.0.0.0
    [2015] - (imdb) - "Run All Night" - 7/10
    (2015.06.04)

A Takenek miatt megszoktuk Liam Neesontól ezt a szerepkört és tisztesen helytállt - klisés, mégis szórakoztató 114 perc volt.
  • LasDen #89621
    Coherence

Ez a film kétszer olyan jó lehetett volna, ha nem ilyen low budget szar. A rángatózó, a szereplők arcába tolt kamera miatt sokszor nem látni semmit. Amikor lehetne, akkor meg a nem létező költségvetés miatt csak azt látjuk, ahogy beszélnek róla (ott a ház, ahol egyedül ég a villany. csak kár hogy nem látom).
    Ezt leszámítva a történet nagyon érdekes volt. A kivitelezés is jó volt, pedig egy ilyen összetett témát nem könnyű érthetően elmagyarázni. De a karakterek jól adták a sztorit. A másik problémám, hogy nincs igazán megoldás, csak úgy vége van...
    7/10
  • extra sensory
    Black And White 2 - The Dawn Of Justice

Igazi akcióbomba ez a film. Amit a flaszteren művelnek felér bármelyik Halálos iramban résszel. Alig van egy kis üresjárat, máris kapjuk az újabb adagot. Még egy normális sztorit is sikerült keríteni az eyecandy-csokor köré. Ez az akcióstílus jobban megy az ázsiaiaknak mint Hollywoodnak, úgy hiszem.

8/10
  • RatBaG #89619
    inkább a filmkészítőkhöz.