Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RatBaG
hirtelen nem emlékeztem, melyik film is volt ez, aztán tíz másodperc trailerből, és egyből a kádas jelenet ugrott be 😄DD

Per Aspera Ad Inferi.

Jabar
ezerszer jobb így :o

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Jim Morrison
+1, jack reacher korrekt kis film volt, fürdőkádas jelenettel együtt 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

LasDen
Tudom sokan nem bírják, de szerintem jó volt, és várom a Jack Reacher 2-t. Az M:I 5 meg valsz hozza majd a szintet...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Edge Of Tomorrow / A Holnap Határán

Tom Cruise a mozik kiválasztásainál ritkán hibázik - ezúttal sem tette. A tavalyi, nagy kedvenc Oblivion (3-4x megnéztem már a mozis megtekintés óta) után teljesen más hangulatú, de majdnem olyan élvezetes filmet tett le az asztalra. A történet, a karakterek, a látvány mind nagyon egyben vannak, egyedül az utolsó negyed óra hagyott nálam némi kívánnivalót maga után - a lezárását túl hirtelennek, kissé összecsapottnak éreztem. Apropó, különösen jól esett Bill Paxtont viszontlátni a keménykedő főtörzs szerepében - jól állnak neki a hasonló szerepek.

Bár nem sok kellett a tökéletességhez, két pontot mégis levonok: a már említett lezárás, illetve az idegenek valószerűtlenül gyors mozgása és mátrixos sentinel designja némileg csökkentett az amúgy határozottan kellemes moziélményen.

10/8
Kongy
Jaja, ad neki egy alaphangulatot 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

LasDen
furcsa elhinni, hogy eredetileg nem lett volna eső, pedig mennyivel jobb lett így 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0
Én youtube-on néztem meg régebben, ahogy a T-Rex-et elkészítették.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

The Protector
Anno láttam a werkfilmben,hogy az a jelenet tartott a legtovább nekik mert folyton bedöglött a T-rex az eső miatt.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

IMYke2.0.0.0
Egy icurka-picurkát még túl is magyarázták a végét. Még sejtelmesebbé lehetett volna tenni 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nem kell erre semmi teória, szerintem kapod az arcodba a nyilvánvaló választ.
Tyler1
Egyébkét jellemző szinte az összes vfx csapatra, hogy rohadt sok filtert használnak, többet mint amit megkövetelne a jelenet, és végeredményben már valótlanabb kép jön ki, mint a folyamat még egy bizonyos pontján.

Íme ez, egy egyszerű szín- és fénymódosítás után:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Kongy
A tökéletes trükk

Fú, hát nehéz így nem sokkal a film megnézése után beszélni róla, talán még kicsit emészteni kell, de ez egy baromi jó film volt, a befejezés meg igazi WTF pillanat, bár lehetett azért erre számítani, voltak jelek, hogy végülis az a helyzet ami. Szétnéztem neten, van egy halom teória, de lehet, hogy ebbe a filmbe is többet gondolnak az emberek, mint ami 😊

Nálam egy erős 8-as.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

LasDen
néha a Nicole Kidman jutott eszembe róla a film alatt. A western comedy kategóriában szerintem az irány colorado vagy a Maverick sokkal jobb volt, mint ez...

dartonite
A Million Ways to Die in the West:
Nem is annyira rossz mint szamitottam ra.A Ted-et utalom,szoval abbol nem akartam kiindulni es jol tettem!
Vannak benne nagyon jo reszek es egy csomo faraszto is.Biztosan hangulat es tudatmodosito mennyisegfuggo is az elvezeti faktora,nalam ez igy elso blikkre egy 6/10-es volt.
Theron neni pedig meg mindig kurvajo no.
Tikal
erre gondoltam..

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

IMYke2.0.0.0
Így van - de a T-Rex-et rendesen el is készítették.
Leglátványosabb ugye az üvegtetős terepjárók vs. dinoszaurusz jelenetsornál volt - ahogy folyt róla a víz stb. Azok a közeliek.
Moziban rendesen f*satós is volt.

genndy
Az is báb-CGI keverék volt még rendesen.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

davidka003
Szoktam is visszagondolni néha rá, hogy az mennyire de mennyire fasza volt.

De úgy rémlik a Jurassic Park is elég korrektül nézett ki ahhoz képest, hogy több, mint 20 éves film.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Kongy
Szerintem az lenne a legjobb, ha maketteket, és a CGI-t ötvöznék. Anno volt ez a Walking with... sorozat, nem tudom emlékeztek-e rá. Volt dinoszauruszos, meg ősemlősös, minden, na de a lényeg, hogy ott fele bábú volt, fele pedig CGI, és szinte még ma is vállalható, pedig '99-ben jött ki asszem.

k0trapali
Még az agyon sztárolt új Majmok Bolygójában sem az igazi a CGI... olyan mintha animációs filmet néznék. A Wahlberg féle részre nem nagyon emlékszem pedig láttam moziban, de ott is jelmezben tolták a majom szereplők. Sokkal valóságosabb az egész.
Valahogy olyan mosottassnak, életlennek, puhának és nem odaillőnek érzem a CGI szereplőket, tárgyakat. Az Elysium-ban viszont rohadt jól megcsinálták a földi jeleneteknél a gépeket amivel repültek és még a füst is teljesen rendben volt!

Ezt most ki hiszi el, hogy ez tényleg létezik? Játékok renderelt videóiban vagy már rendes gameplay-ben lehet ilyet látni pl BF4
Utoljára szerkesztette: k0trapali, 2014.09.23. 10:41:31
zorrobomber
"Utobbi 5 ev egyik legjobb scifije."
Looper, Inception, District 9?

IMYke2.0.0.0
Szerintem, nem volt az gagyi:

The Protector
Én is szeretem a maketteket mert már a fasz tele van,hogy mindent CGI vel vesznek fel.Tegnap néztema Dancsó sorozatos értékelését.Amit elemzett sorozatot még az utcák is green screeneltek,elképesztő.Gondolom olcsóbb mintha leutaznának őárizsba meg stb...........

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Tikal
Még az Edge of Tomorrow-ban is sok jelenetnél látszott a gagyi CGI, főleg nagy totáloknál a reptéren...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

IMYke2.0.0.0
Őszintén: <#worship>

Tikal
azért captain america szerintem jobb volt mint a transformers. épp tegnap néztem, és a robotos részeken kivül minden szar és idegesítő volt benne, de legalább végre lehetett is látni az akciót 😊

k0trapali
Hát én elég fiatal vagyok, huszas éveim elejét koptatom.
Nekem a Baljós Árnyak olyan volt mint egy Disney mese... förtelmes. a 3. rész tűrhető lett, de az is csak a nagy döntés után. A régiek meg egyértelműen filmtörténeti remekek! Makettekből mit kitudtak hozni! Számomra sokkal valósághűbb a makettes, maszkos, beöltözős megoldás mint manapság 1-2 CGI jármű, szereplő! Nem tudom mikor lesz olyan jó a számítógépes technika, hogy el is higgyem, hogy az igazi...
davidka003
A régi részek jobbak de az új sem annyira szar, mint aminek egyesek beállítják.
Oké jar-jar nem kellett volna meg az ifjú anakin is gagyi volt de azért a sztori nem volt olyan gáz.
2. rész szerintem elég szuper. Végre klónkatonák.
3. résszel meg az a legfőbb bajom, hogy iszonyúan össze van csapva. Plusz 1 órásnak kellett volna lennie.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

LasDen
Szerintem a 2. rész már jó íránya tartott, a 3. rész pedig egészen jó lett. Az elsőben John Williams a jó, más nem nagyon 😄

ForzaInter
jó sokat vártál😄

Yo, Bitch!

IMYke2.0.0.0
Részvétem azoknak, akiknek az Episode 1-2-3 jobban bejön, mint az eredeti trilógia.
Jellemzően, akik szeretik az újkori első trilógiát, azok a fiatalabb generációhoz tartoznak, akiket a cukormázas látvány, a csili-vili robbanások jobban érdekelnek, mint a történet kohéziója, vagy maga a sztori.

zaki
Keves unszimpatikusabb foszereplot lattam ennel a Christensen gyereknel, a szinkron meg egy lapattal ra is tett az elvezetre, de a tobbi sem volt szimpatikus, nem is csoda, hogy az akkori arany malna szavazason jopar jelolest kaptak 😄 Nem is nagyon tudom ravenni magam, hogy megnezzem az utolso reszt (tudom, 3. a sztoriban 😄)

zaki
Edge of Tomorrow

Utobbi evek, es talan az all-time listan is az egyik legjobb sci-fije. Pont.

9/10

Transformers 4

Sokkal rosszabbra szamitottam a visszajelzesek alapjan, meg mindig az elso resz a legjobb, de az hogy ez a leglatvanzosabb, az tuti. Kevesebb debil idiota poen volt benne szerencsere, S Tucci karaktere meg a fim masodik felere hatalmas lett 😄

7/10

Maleficent

Nem vagyok oda A Jolie-ert, de ezt a szerepet neki talaltak ki. Szorakoztato fantasy, igazabol semmi tobb. Kesobb ujranezos.

7/10

The Fault in Or Stars

A tini filmekert sem vagyok oda, foleg ha romantikusak azok 😄 De ez kifejezetten jo volt, igazi eletszaga volt. A foszereplo sztem a kovetkezo Jennifer Lawrence lehet, nagyon tehetseges, de a srac sem ugyetlen.

8/10

Savings Mr Banks

Tom Hanks egyik nagy kedvencem, gyakorlatilag barmit eljatszhat, nem nagyon lo melle a szerepekkel. Emma Thompson meg lubickolt a szerepeben, nem is ertettem a mellozeset a dijkiosztokon. Igazabol az o karatkere volt a kozeppontban. Korrekt eletrajzi film, kesobb ez is ujranezos.

7.5/10

Captain America The Winter Soldier

Hat szerintem az elso resz sokkal jobb volt. Nekem mar kicsit csomorem van a szuperhosos muvikbol, Marvel filmek kozul nincs is nagy kedvencem (Avengers meg a Captain America elso resze meg ok, nekem a tobbi nem jon be annyira, megnezem oket, de aztan kesz, annyi.). Mar nem is emlekszem szinte semmire a filmbol. Hosszu volt, nehol untatott, latvanyos persze, de nalam ez sem mentette meg a filmet.

5.5/10

Sabotage

Kar ilyen lerobbant, szutykos szerepekben latni Svarcit (visszaterese ota meg nem volt normalis filmje szvsz). Szineszkedni meg mindig nem tud, mar nem is fog megtanulni, atlagos akciofilm, amire mar senki nem fog emlekezni par nap mulva. Pedig nagy Svarci fan vagyok (T2, Predator, True Lies-t barmikor meg tudom nezni).

5/10

mulli1986
Egyértelműen. Azt bánom csak hogy SW buherként, már akkor tudtam ki lesz Vader, mikor az első rész ment a mozikban. Egyébként nem tudom miért hasonlítgatják a 4-6 és 1-3 részeket össze. Két különböző évtizedben/évszázadban készült. Jó hogy sokkal jobban rámentek a látványvilágra. Más volt a filmkultúra. Ráadásul én nem mondanám, hogy z 1-3 szarabb, csak hogy már addigra annyi film kijött, annyi féle ingert kaptunk már más filmektől, hogy szép lassan feljebb ment az ingerküszöbünk. Pedig az 1-3 rész is nagyon jó szerintem.
BTW, rengeteg ember nézte meg utólag az SW filmeket és sokan az új részekkel kezdték. Szinte mindenki azt nyilatkozta, hogy az első részek jobbak. A vérbeliek meg ugye mind a régi részeket favorizálják.

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

"az én verziomban volt hirtelen életben minden addig elhalálozott fontos mutáns,"

Igen, ennyi. De az ember-mutáns viszonyról semmi. A többit csak te gondolod hozzá.

Kongy
Pedig talán az a legjobb a 3 közül 😄

CSOCSO
Oblivion-t lattad? Szerintem egy kicsit jobb film
zaki
Lassan 30 eves koromra megneztem kb egy honapja a Star Wars filmeket eletemben eloszor (az uj trilogia utolso reszet meg nem volt erom megnezni). <#zavart1>

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

akyyy
Aftershock

csak épp hogy elkezdtem nézni az előzetesét, és az jött le fasza katasztrófa film.
elkezdtem nézni, azt kiderült, hogy a nagy f@szt. inkább végső állomás, szerü horror film.

viszont annak elment. jó volt ez a körítés, meg minden. tény, kicsit bénának néz ki, de vannak bőven szarabb filmek.
külön fasza, hogy sok magyar jelenlét is van benne.
aki szereti a másnaposok szerű filmeket, illetve a fűrész és egyéb trancsirozos filmekértis oda vannak, annak ajánlott 😄D

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Két nyári scifi blockbustert néztem meg nálam így vizsgáztak

Edge of Tomorrow

Utobbi 5 ev egyik legjobb scifije. Izgalmas sztori, hibatlan latvany es nem tulzasba ejtett humorfaktor. Remelem Tom Cruiset sokszor latom meg scifiben a Kulonvelemeny, Feledes es ez utan a film utan szerintem jol all neki ez a mufaj.

9,5/10

Transformers 4

Megfogadtam hogy negyedszerre mar nem hagyom hogy moziban dugjak le ugyan azt a torkomon. Annyira megint kihagyott ziccernek erzem ezt a filmet. Minden adott hozza hogy jo legyen, de a vazat keptelenek ertelmes szereplokkel es tortenettel egybetartani. Sulytalan az egesz foldet fenyegeto veszely tematika ha az egeszet poenos szituaciokkal probaljak elbagatelizalni... Ezt lenne mar jo vegre ha felismernek, komolyabb hangvetelu osszeszedettebb tortenettel, lehet izgalmasabb lenne a vegtermek, igy azonban inkabb vigjatek, mint akcio scifi.

5/10
The Protector
Nekem is ez jött le a végéből.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Blasta
Akkor csak az én verziomban volt hirtelen életben minden addig elhalálozott fontos mutáns, ezzel jelezve, hogy ami az X-1-2-3-ban tortént az kivan torolve? Es amugyis ugy sut a nap és mindenki hiperboldog és szipiszupi a mutánsélet...... BROÁF

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

davidka003
Transformers: Age of Extinction

Hát szar volt. Utolsó 5-10% tetszett meg 1-2 jelenet.
5/10
Mi a francért volt ez ilyen hosszú?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

"hirtelen mutánsbarát szuperhaver lett"

Ezt honnan vetted? A film végén semmi ilyesmi nincs.

mulli1986
Az egyetlen amin össze lehet, hogy mindkettő küldi az agyad, csak a faun jobban 😊

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

Bokafix2
Nézd meg az ázsiai változatot is... (The Sniper 2009)

Szerintem ráver erre pár lapáttal.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Sir Quno Jedi
Shooter (2007)

Korrekt orvlövészes akciófilm. Tetszett. Vannak benne nyilván hüleségek is, de azé egész tűrhető lett, sőt.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

IMYke2.0.0.0
Mindenképp tervezem újranézni. Arra is kíváncsi vagyok, hogy vajon melyik segítője is volt, aki
tartotta a falat
,
meg amúgy is, már csak foszlányokra emlékszem. Azt tudom, hogy hullámzó kedvvel jöttem ki a pécsi Petőfiből, mert a film érzelem hullámvasútja hatott rám.