Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Per Aspera Ad Inferi.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Tom Cruise a mozik kiválasztásainál ritkán hibázik - ezúttal sem tette. A tavalyi, nagy kedvenc Oblivion (3-4x megnéztem már a mozis megtekintés óta) után teljesen más hangulatú, de majdnem olyan élvezetes filmet tett le az asztalra. A történet, a karakterek, a látvány mind nagyon egyben vannak, egyedül az utolsó negyed óra hagyott nálam némi kívánnivalót maga után - a lezárását túl hirtelennek, kissé összecsapottnak éreztem. Apropó, különösen jól esett Bill Paxtont viszontlátni a keménykedő főtörzs szerepében - jól állnak neki a hasonló szerepek.
Bár nem sok kellett a tökéletességhez, két pontot mégis levonok: a már említett lezárás, illetve az idegenek valószerűtlenül gyors mozgása és mátrixos sentinel designja némileg csökkentett az amúgy határozottan kellemes moziélményen.
10/8
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Íme ez, egy egyszerű szín- és fénymódosítás után:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Fú, hát nehéz így nem sokkal a film megnézése után beszélni róla, talán még kicsit emészteni kell, de ez egy baromi jó film volt, a befejezés meg igazi WTF pillanat, bár lehetett azért erre számítani, voltak jelek, hogy végülis az a helyzet ami. Szétnéztem neten, van egy halom teória, de lehet, hogy ebbe a filmbe is többet gondolnak az emberek, mint ami 😊
Nálam egy erős 8-as.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Nem is annyira rossz mint szamitottam ra.A Ted-et utalom,szoval abbol nem akartam kiindulni es jol tettem!
Vannak benne nagyon jo reszek es egy csomo faraszto is.Biztosan hangulat es tudatmodosito mennyisegfuggo is az elvezeti faktora,nalam ez igy elso blikkre egy 6/10-es volt.
Theron neni pedig meg mindig kurvajo no.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Leglátványosabb ugye az üvegtetős terepjárók vs. dinoszaurusz jelenetsornál volt - ahogy folyt róla a víz stb. Azok a közeliek.
Moziban rendesen f*satós is volt.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
De úgy rémlik a Jurassic Park is elég korrektül nézett ki ahhoz képest, hogy több, mint 20 éves film.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Valahogy olyan mosottassnak, életlennek, puhának és nem odaillőnek érzem a CGI szereplőket, tárgyakat. Az Elysium-ban viszont rohadt jól megcsinálták a földi jeleneteknél a gépeket amivel repültek és még a füst is teljesen rendben volt!
Ezt most ki hiszi el, hogy ez tényleg létezik? Játékok renderelt videóiban vagy már rendes gameplay-ben lehet ilyet látni pl BF4
Utoljára szerkesztette: k0trapali, 2014.09.23. 10:41:31

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nekem a Baljós Árnyak olyan volt mint egy Disney mese... förtelmes. a 3. rész tűrhető lett, de az is csak a nagy döntés után. A régiek meg egyértelműen filmtörténeti remekek! Makettekből mit kitudtak hozni! Számomra sokkal valósághűbb a makettes, maszkos, beöltözős megoldás mint manapság 1-2 CGI jármű, szereplő! Nem tudom mikor lesz olyan jó a számítógépes technika, hogy el is higgyem, hogy az igazi...
Oké jar-jar nem kellett volna meg az ifjú anakin is gagyi volt de azért a sztori nem volt olyan gáz.
2. rész szerintem elég szuper. Végre klónkatonák.
3. résszel meg az a legfőbb bajom, hogy iszonyúan össze van csapva. Plusz 1 órásnak kellett volna lennie.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Jellemzően, akik szeretik az újkori első trilógiát, azok a fiatalabb generációhoz tartoznak, akiket a cukormázas látvány, a csili-vili robbanások jobban érdekelnek, mint a történet kohéziója, vagy maga a sztori.
Utobbi evek, es talan az all-time listan is az egyik legjobb sci-fije. Pont.
9/10
Transformers 4
Sokkal rosszabbra szamitottam a visszajelzesek alapjan, meg mindig az elso resz a legjobb, de az hogy ez a leglatvanzosabb, az tuti. Kevesebb debil idiota poen volt benne szerencsere, S Tucci karaktere meg a fim masodik felere hatalmas lett 😄
7/10
Maleficent
Nem vagyok oda A Jolie-ert, de ezt a szerepet neki talaltak ki. Szorakoztato fantasy, igazabol semmi tobb. Kesobb ujranezos.
7/10
The Fault in Or Stars
A tini filmekert sem vagyok oda, foleg ha romantikusak azok 😄 De ez kifejezetten jo volt, igazi eletszaga volt. A foszereplo sztem a kovetkezo Jennifer Lawrence lehet, nagyon tehetseges, de a srac sem ugyetlen.
8/10
Savings Mr Banks
Tom Hanks egyik nagy kedvencem, gyakorlatilag barmit eljatszhat, nem nagyon lo melle a szerepekkel. Emma Thompson meg lubickolt a szerepeben, nem is ertettem a mellozeset a dijkiosztokon. Igazabol az o karatkere volt a kozeppontban. Korrekt eletrajzi film, kesobb ez is ujranezos.
7.5/10
Captain America The Winter Soldier
Hat szerintem az elso resz sokkal jobb volt. Nekem mar kicsit csomorem van a szuperhosos muvikbol, Marvel filmek kozul nincs is nagy kedvencem (Avengers meg a Captain America elso resze meg ok, nekem a tobbi nem jon be annyira, megnezem oket, de aztan kesz, annyi.). Mar nem is emlekszem szinte semmire a filmbol. Hosszu volt, nehol untatott, latvanyos persze, de nalam ez sem mentette meg a filmet.
5.5/10
Sabotage
Kar ilyen lerobbant, szutykos szerepekben latni Svarcit (visszaterese ota meg nem volt normalis filmje szvsz). Szineszkedni meg mindig nem tud, mar nem is fog megtanulni, atlagos akciofilm, amire mar senki nem fog emlekezni par nap mulva. Pedig nagy Svarci fan vagyok (T2, Predator, True Lies-t barmikor meg tudom nezni).
5/10
BTW, rengeteg ember nézte meg utólag az SW filmeket és sokan az új részekkel kezdték. Szinte mindenki azt nyilatkozta, hogy az első részek jobbak. A vérbeliek meg ugye mind a régi részeket favorizálják.
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Igen, ennyi. De az ember-mutáns viszonyról semmi. A többit csak te gondolod hozzá.
csak épp hogy elkezdtem nézni az előzetesét, és az jött le fasza katasztrófa film.
elkezdtem nézni, azt kiderült, hogy a nagy f@szt. inkább végső állomás, szerü horror film.
viszont annak elment. jó volt ez a körítés, meg minden. tény, kicsit bénának néz ki, de vannak bőven szarabb filmek.
külön fasza, hogy sok magyar jelenlét is van benne.
aki szereti a másnaposok szerű filmeket, illetve a fűrész és egyéb trancsirozos filmekértis oda vannak, annak ajánlott 😄D
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Edge of Tomorrow
Utobbi 5 ev egyik legjobb scifije. Izgalmas sztori, hibatlan latvany es nem tulzasba ejtett humorfaktor. Remelem Tom Cruiset sokszor latom meg scifiben a Kulonvelemeny, Feledes es ez utan a film utan szerintem jol all neki ez a mufaj.
9,5/10
Transformers 4
Megfogadtam hogy negyedszerre mar nem hagyom hogy moziban dugjak le ugyan azt a torkomon. Annyira megint kihagyott ziccernek erzem ezt a filmet. Minden adott hozza hogy jo legyen, de a vazat keptelenek ertelmes szereplokkel es tortenettel egybetartani. Sulytalan az egesz foldet fenyegeto veszely tematika ha az egeszet poenos szituaciokkal probaljak elbagatelizalni... Ezt lenne mar jo vegre ha felismernek, komolyabb hangvetelu osszeszedettebb tortenettel, lehet izgalmasabb lenne a vegtermek, igy azonban inkabb vigjatek, mint akcio scifi.
5/10
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Hát szar volt. Utolsó 5-10% tetszett meg 1-2 jelenet.
5/10
Mi a francért volt ez ilyen hosszú?
Ezt honnan vetted? A film végén semmi ilyesmi nincs.
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Szerintem ráver erre pár lapáttal.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Korrekt orvlövészes akciófilm. Tetszett. Vannak benne nyilván hüleségek is, de azé egész tűrhető lett, sőt.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
meg amúgy is, már csak foszlányokra emlékszem. Azt tudom, hogy hullámzó kedvvel jöttem ki a pécsi Petőfiből, mert a film érzelem hullámvasútja hatott rám.