106844

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Nem, nem azért mert nem magayarázták, el, hanem emiatt a film gagyi megvalósítást hordoz magában,, hogy beállit valakit micsoda gonosznak, szóban, de mindennek ellentmondanak a cselekedetei.
Teszem azt mindenki más kinyirt mindenkit akit csak lehetett, miközben a főgonosz, csak megakarta menteni az asszonyait és gyerekét, mintha a szerepek felcserélődtek volna. -
mert nem magyarázták el részletesen milyen ember? a 444-es cikkíró is ezért nem értette mi van :) ebben a filmben pont az volt a jó hogy nem volt gagyi módon a pofádba tolva minden, hogy ki kicsoda, miért kell utálni vagy szeretni valakit stb, hanem csak pörgött az akció, és nem álltak le a szereplők 10 percenként, hogy elmagyarázzák mit láttál az elmúlt 10 percben. -
Spongyabob - Ki a vízből (2015)
Ez vicces volt... hogy ezek mennyire degeneráltak. :D Főleg Patrik. Tetszett ahogy a rajzfilmvilág ötvözve lett egy filmben a valódival. Bár ez a műfaj nem újkeletű, de szórakoztató volt a maga együgyűségével. Elviselnék egy folytatást is.
7/10 -
Én a filmet még nem láttam de ezen az íráson jól szórakoztam, ha a film legalább ilyen szórakoztató, nagy baj már nem lehet :) -
viszont elég pompás kis szereplő gárdát sikerült összehozniuk harmadik részre :o
-
az ilyen szemetek úgy folynak mint víz a csapból... pillanatra elfordítod a fejed, máris kijön + 2 rész -
3? lemaradtam :D -
The Human Centipede III Final Sequence.
5/10
Azt hittem olyan lesz mint az előző részek,de nem.Inkább már-már vígjáték volt a film,én röhögtem párszor.Ez a rész nem undorító,úgy nézzétek meg :) -
milyen kritika ez? ja, 444?
tőlük nem tudom mit vársz
az ilyen cikkeknél fel kell tolni az egeret a jobb felső sarokba, ahhoz a kis emblémához, és katt
-
Hát a tetteiből nem sok gonoszság derült ki. -
még a végén kiderül hogy immortan joe volt a jó karakter a filmben :) -
A gond az, hogy bár tulzó a negativ kinyilatkoztatása, de vannak benne olyan dolgok, amik valóban hibásak ebben a Mad Max filmben.
Arról pedig még meg sem nyilvanult, hogy a fene nagy főgonosz a filmben, még csak nem is volt gonosz. A legszörnyübb gaztette a filmben az volt, hogy elmormolta, a kamionos jelenetnél, hogy "középszerű".
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Miközben már Mad Maxre is azzal akarták ráhozni a frászt, hogy menekülnie kell, mert már azért kicsinálja, hogy meghorzsolta az asszonya lábát, hiába is mentette meg. Erre még a fiú is csak úgy visszabandukolt azután, hogy kudarcot vallott, sőt .... Ugyan kérem, miközben ez az ember terrorizalt állítólag egy egész közösséget.
-
Kell a nézettség. Azért vette fel a 2 balfasz azt is, ahogy herbáloznak a majálisban. -
ja, hogy 444 cikk, akkor már értem. szerencsétlenek. -
Jah, valszeg full direkt az egesz, tobb megosztas, tobb kattintas... -
tipikus troll cikk, tipikus clickbait címmel. A hyperhype mellé kellett valaki, aki a porba alázza a filmet, hogy az egyensúly megmaradjon.... -
Uhhhh bazmeg, orvos vajon látta már? -
puskázhattam volna, na mindegy :D -
Hűha, nézzétek újra:
"a pisztácia kifogyott, csokoládé nem is vót"
"akkor mondjuk legyen egy kicsi mindből... tutti-frutti, karamell, vanília, rumos dió és kávé"

Utoljára szerkesztette: genndy, 2015.06.01. 18:01:53 -
-
hiper KOCKA #89559 oké oké... akkor legyen egy kicsi mindből... tutti-frutti karamell, rumos dió és kávé...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ja, csak ne spórold ki a pisztáciát -
a csokoládé elfogyott, pisztácia pedig nem is volt -
Akkor legyen mondjuk tiszta csokoládé egy kis pisztáciával.
ez legalább filmes utalás volt :D -
nem is volt! -
karajjj #89555 a levehető ajtós? -
elfogyott! -
karajjj #89553 Tessék mondani, merre találom a filmes topikot? -
Senkibe sem kötöttem bele.
Nyilván nem ment át neked az, hogy ironizáltam, már az elejétől - sajnálom, de erről nem tehetek. -
Miért van az, hogy te előszeretettel kötsz bele mindenkibe a lehető legbunkóbb módon, de ha neked egy rossznak tűnő, de korántsem rossz szót szólnak, akkor egy oldalon keresztül puffogsz rajta?
Próbálok nem vitatkozni veled, pláne nem offolni, mert tudom, hogyan állnál hozzá, csak x évnyi fórum olvasgatás után már nagyon unalmas az ehhez hasonló tradícióval való találkozás. -
S akkor képzeld el a rendezőbácsi állapotát is a kritikád után... -
Igen, kértem is gyorsan egy időpontot egy pszichiátertől, hogy feldolgozzam a beoltásaidat
-
Nyilván az volt, ha szíven talált. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Micsoda humor!
-
karajjj #89546 Itt a pont, tipikus magyar társadalom-szatíra. -
Tuti innen szívja magába a kritikákat :) -
Regelve van ide?
-
Rögvest szögre is fogja akasztani a kalapját, hogy ezt elolvasta... -
American Sniper
Eastwood apánk pár órája lett 85 éves, még sok-sok évig legyen köztünk egészségben, békességben, nyugalomban, és mindenféle filmstúdiótól távol. Méltósággal maga mögött tudhat egy nagyszerű karriert, nincs már mit bizonyítania, most a felismerés kora jön, hogy itt az ideje befejezni. A filmjei most már pont olyanok, mint egy 85 évet megélt öregember, sok évnyi rutin és tapasztalat áll mögötte, de a keze már remeg, az elméje zavaros, erőtlen, és izzadtságszagú.
Ez is egy unalmasan vázolt, gyengén megrendezett film volt, pedig semmi újat nem vitt a műfajba, így elég lett volna ha legalább azokhoz az eszközökhöz nyúl, ami minden esetben működhet ezeknél a filmeknél. Kár érte... -
Nekem a rokonom ajanlotta. Felenel kikapcsoltam a filmet. Mondjuk en 3 magyar filmet nem tudnek felsorolni ami nekem bejon. -
Maggie
Most néztem meg kb 5 órája, de most hogy le akartam írni mit láttam, 1 percig gondolkodtam, hogy mit is néztem meg ma első filmnek.. ennyire jellegtelen volt. Mondhatnám, hogy jó volt Schwarzit ilyen sezrepben is látni, de igazából nem láttuk. Az egész filmben egy-két, néha könnyes szemű arccal láttuk, szerintem többet ült mély szomorúságban, mint amennyit beszélt. A kislány vitte valamennyire a filmet a karakterével, bár valljuk be, néha a kezébe adtuk volna a megtöltött puskát, hogy csináljon már valamit. A történet drámai és megható akar lenni, de minden része ezerszer látott. Ráadásul nagyon rossz a ritmusa, a zenéje (hiánya). A klissés mellék karakterek már hiányoztak is volna, annyira középszerű volt az egész.
Kár érte, pedig egész ötletes zombi film dráma lehetett volna belőle.
Ex Machina
Vérbeli scifi. Nem a Star Trekkes féléből, hanem Asimov legjobbjait idézi. És bár látványos, nem erre tették a hangsúlyt. Lényegében egy három szereplős kamaradarab, mely a mesterséges intelligencia kérdés körét járja körbe, kellemes mini filozófálgatások között. Mindhárom karakter eredeti volt, kaptunk egy kellemes csavart, és egy erőteljes hangulatot. Egy percét se untam (mondjuk egész rövid is volt), bár a befejezése ennek se volt földbe döngölő.