Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
lol, hagyjuk már...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

ZilogR

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

genndy
A Beginssel semmi baj nincs, korrekt eredetfilm. Amit esetleg fel lehet róni neki, hogy lassú. A Risessel már kissé elszállt, ez igaz, a trilógiában nekem is ez tetszik legkevésbé. Viszont mindkettőt meg tudom neki bocsátani a zseniális DK miatt.
(Megmondtam: nem fogom azt mondani, hogy van rossz filmje, mert nincs.)

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

LasDen
khmBatman Beginskhm khmDKRiseskhm...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Kongy
Nolan nem csinál rossz filmet, max olyat, ami nem jön be 😄 Memento nem a szívem csücske. De nem mondom, hogy rossz film.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

genndy
Bale ritkán fog mellé filmben. Interstellar moziban nézős lesz, JÓ LESZ (de ha nem, akkor is azt fogom mondani hogy az volt, tökmindegy, Nolan nem csinál rossz filmet és pont <#vigyor>), ez nem. Mármint az Exodus nálam nem lesz moziban nézős.

Kongy
Ez jó film lesz. Remélem lesz olyan jó, mint a Gladiátor. Meg amit még nagyon várok az az Interstellar.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

cylonflatus
Transsexuals 4? <#idiota>

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

IMYke2.0.0.0
Én is emlékszem erre. Az extrákig én se akartam elhinni, hogy ő csinálta.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Konkrétan örülök. Tom is, Rosamund is lesz, remélem 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

genndy
DVD extrákban benne van. Ha nem sikerült volna, összevágják, vagy összeCGI-zik, de nem kellett, ha jól emlékszem a hatodik felvételre sikerült ez, ami a filmben is benne van (csak gyors a váltás, mert el kellett vágni Pearlman vigyorgását, mondja is hogy "I fucked up"😉.

LasDen
erről olvastam. A stúdió ugye klasszikusan össze akarta vágni, ahogy bemegy, de Weaver ragaszkodott hozzá, hogy megcsinálja. Nem is tudom hány hétig gyakorolta a dobást. 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

cobol
The Homesman 7/10

Lassú,de érdekes film! Bátran ajánlom mindenkinek.

Hilary Swank nagyon ronda a filmben 😊

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Bucser
Megneztem ennek az uj Keanu Reeves filmnek a traileret. (john wick)

Csak en erzem ugy, hogy az antihosokkel tomott bosszufilmek reneszanszukat elik a Taken ota?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Jim Morrison
lesz (Jack Reacher: Never Go Back), de nem találtam évszámot. Valszeg 2016-17-ben jön majd.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

IMYke2.0.0.0
Igen, láttam a film elején (kép), hogy könyvből készült. Remélem, lesz folytatás is. Nagyon azért kiabál.

Kép:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Kongy
Meg persze! Azt is szerettem, már kétszer láttam 😊

genndy
Könyvekből van vagy egy tucat, mind jó. Szerintem lesz még megfilmesítve JC-történet.

Kongy: Oblivion azért megvolt?

IMYke2.0.0.0
Kevésbé epilepsziás, de vannak részek még.

Rosamund Pike meg túl a 30-on is bombanő.
Szerk.: És imádtam, hogy nem british english-ül beszélt.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.10.01. 09:28:00

Aki látta már a TranszNeműRobot-os filmnegyedik részét, attól kérdem: még mindig epilepsziás az operatőr?

Rosamund Pike: basszus, nem is tudtam, hogy ez a neve a csajnak (szerintem, rendkívűl csábító).

Kongy
Na, újabb TC film, amit nem láttam. Ma pótolom 😄

IMYke2.0.0.0
<2012> - imdb "Jack Reacher" - 9/10
Ahogy Tom lenyomta ezt is, te jó ég! Engem rohadtul nem érdekel, hogy egy baseball ütő tockostól a valóságban akár habzó-szájú-szotyi-agyú lett volna, de nagyon odatette ezt a szerepet is. Szabályosan, hitelesen, és izgalmasan.
Rosamund Pike meg egyszerűen bombanő még mindig, élmény volt nézni.
A történet végig fenntartotta az érdeklődésemet, holott insider módon ugye mutatta az elkövető(ke)t, jó volt a kémia a főszereplőink közt, volt izgalom, ótóka, harc, és mekkora elégtétel volt a feloldás a végén, igeeeen!
Na, ebből jöhetne egy második rész! Akár tévésorozat is wazzer! Ugye nincs?

Kongy
Nem fogok most visszakeresni, de emlékszem, hogy volt olyan 😊

zaki
2. resznel csak jobb lehet... Trailer nem rossz, majd itthon megnezos lesz mindenfelekeppen 😛

Blasta
Wahlberg részemrol ugy pozitivum, hogy legaláb nem Shia volt az emberi fsz. Továbbá azt az uberszar szerepet amit Bay rá osztott azt hozta jól, de mondjuk azt valszeg egy zsák krumpli is prímán eljátszotta volna. Ettol még persze igazad van, hogy legszarabb szerepe ever.
Egyszeruen Mark szerethetobb, normálisabb karakter és színész mint az a kis pöcs volt, ezért pozitívum.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Kérlek, idézz innen olyan kommentet aki MOZIBAN nézte meg és szerinte HULLADÉK.
Én itt csak olyan negativ kritikát olvastam aki otthon nézte és nyilván a bluray-ért sem fizetett...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Calver
Third Person? bár látni nem láttam, szóval véleményezni nem tudom

"The trees move. Do you not see it?"

Jim Morrison
romantikus szerepeket ilyen idősen már nem bírná...<#fogmosas>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Kongy
Ismeretlen férfi, Non Stop pl fasza Neeson filmek szerintem. Öreg korára kész akcióhőssé vált 😄

az 1. brutáljó a 2. ultragagyi 😄
Kongy
NEm volt az a 2. rész olyan rossz. Szerintem átlagos volt szimplán.

Tyler1
Ezt a sztorit hányszor lőtték már el Hollywoodban? Igaz Liam Neesonnel még asszem nem volt. Egyébként ez is csupán kötelező folytatás lesz, miután a borzasztó 2. rész is óriási siker volt a pénztáraknál. Bár annak legalább volt köze az eredeti koncepcióhoz. Rambo lassan elbújhat...

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Kongy
Ez a cím ultra gáz 😄 De Liam Neeson-t bírom, bármilyen szar filmben játszik is, szóval ezt is meglesem majd 😄 Első 2 rész is elment szódával.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.09.30. 19:36:33

ForzaInter
Ebből a Transformers-ből nekem bőven elég volt 1 rész, az sem volt igazán jó, egy erős közepes. Persze a látvány fasza volt, de még egyszer ugyanazt minek nézze meg az ember? Főleg hogy valószínű még gyengébb is lesz a folytatás..

Yo, Bitch!

Jim Morrison
tak3n trailer
Kövezettek meg, de én várom. Első rész ütött, második részből csak pénzt akartak és kb ugyanaz volt mint az első rész, és ez remélhetőleg "méltó" lezárás lesz ha már trilógiáról van szó. Egy jó kis popcorn film lesz - nem hiszem hogy rossz lenne. És igen, tak3n..

LasDen
Én nem várok tőle már jó filmet. Megnézem, mert TF, de nem várok el semmit...

IMYke2.0.0.0
Uram Isten odafenn a magas égben! <#falbav>

Kongy
Jó, jó, de pont Bay-től vársz jó TF filmet? 😊

LasDen
Sőt, van ahol arról írnak, hogy Megan lenne a főszereplő most...😄

LasDen
Én megnéztem és meg is fogom nézni a következő részeket... Mert szeretem a Transformers univerzumot, és arra várok, hogy majd egyszer talán jól is megcsinálják...

IMYke2.0.0.0
A 4. rész kenterbe veri az első 3 részt.
Nekem elhiheted, mert az előző hármat filmgyári hulladéknak tartom.

IMYke2.0.0.0
Dzsízusz...
Pedig Wahlberg jó irány lehetett volna...
Megán (Bokán)Fos pedig, ááá...
...persze, kell, hogy nedves legyen a budzsingója a moziban félkézzel filmet néző fijú(j)káknak.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.09.30. 18:45:12

Kongy
Az a baj, hogy mondjátok, hogy TF4 hulladék, de valamiért mégis megnéztétek, sokan ráadásul moziban... Akkor valami beteg bája csak lehet a filmnek, ha már érdekel. Engem abszolút hidegen hagy, tudom mire számíthatok, és nem néztem még meg, sőt nem is fogom.

LasDen
pedig arról szól a fáma, hogy Bay, Whalberg távozik, míg Shia és Megan bekocog...

Hát, inkább ő mint Vécicki picsogása újra.

TBTPumpa
Szerintem is ez Wahlberg legrosszabb filmje és alakítása. Soha többet ilyen szart! Filmipari hulladék az a TF4...

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

LasDen
Nem olyan buta ember az a Bay, csak nála is a pénz többet ér, mint a kreativitás...

RatBaG
a karórán való rángatózást kihagytad, ott is lebontanak közben egy fél házat <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

repvez
Ez elég jól szemlélteti mennyire egy kaptafára készült az egész sorozat