106843
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • UUUU
    Bizony nem volt rossz.
    Nalam 8/10
  • extra sensory
    Azért érdemére legyen mondva, a kamerás drón beküldése a túlvilági síkba, ötletes volt, meg úgy az egész ottani világ (holtakból álló falak)... a modern technikai része ott volt. De ennyi, a többi sablon.
  • Kongy
    Mert a Kopogó szellem nem volt sablonos? :D Ilyen klisés horrort rég láttam. Nézzük csak: képzeletbeli barátokkal beszélgető kislány? Check! Flegma kamaszlány? Check! Téves riasztás, nagy ijedelem egy mókus miatt? Check! Abszolút elcsépelt ijesztgetős jelenetek, amikor pontosan tudod mikor jön az ijesztés? Check. Soroljam még?
  • eksy
    Kopogó szellem (2015)

9/10 Sok sablonos silány szar film után, meglepett.

Emberi százlábú 3

8/10 Jót tett a filmnek a napfény:)
  • hvitya
    Inside Out - Agymanok

Ez nekem animáció téren meg úgy amit egy animációs filmtől elvarhatunk simán 10/10.

Pixar megint nagyot alkotott. Animáció ami nem fekete fehér szereplőket vonultat fel mindenkinek egyedi jelleme van,szerethető figurák a történet is változatos elemekkel működik.
    Ha nincs már kedvetek a huszadik nyári popcorn mozihoz akkor kellemes felüdülés lehet meg amúgy is:)
  • grebber
    Tárgytalan megtaláltam!
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.06.25. 20:51:20
  • extra sensory
    már rég van hozzá felirat
  • grebber
    Jól hangzik nézzük is amint lesz felirat!
  • Bokafix2
    Area 51 (2015)

A cím elárul mindent. Csak pont azt nem látjuk egyáltalán amiről szólna a film. Ami a leggázabb és leghiteltelenebb hogy pár tinitakony be tud törni a világ egyik legjobban őrzött helyére és nem tűnnek fel még az út szélén fosó kutyának sem. Lejutnak a legalsó szintig, az überbetörés-biztos termeken meg úgy mennek át mintha valami hotelben mászkálnának.

Kerüjjétek.

1/10
  • grebber
    Én is tegnap néztem meg a vége elég semmi lett.
  • karajjj
    Valami követ

Abszolút nem tudom hová tenni a filmet. Vannak szokatlan de nagyon jó kameraállások és tök jó a zene is, maximálisan fokozza a hangulatot. De a sztorinak se eleje, se vége, és konkrétan lassú és vontatott az egész film, a szereplők pedig teljesen nélkülözik a logikát minden mozzanatukban. Nagyon megosztó film lesz, az biztos.

10/5
  • LasDen #89769
    Exodus 3ds istenek és királyok

Nagyon meh volt. Nem túl érdekes, nem túl unalmas, csak úgy lement. Rámszesz volt érdekesebb a történetben senki más. A 3D pedig jó volt. Kb a legjobb dolog a filmben.....

5/10
  • Dynamic
    A kultikus második rész sztoriját kellet volna feldolgozni, amikor is az ellenséges csapat meg akart szerezni egy kamiont miközben hőseink elakartak jutni A-ból B-be, és ehhez Max segítségét kérik. Ez az! Ez már sokkal jobb! Vagy várjunk csak...
  • Shep
    Ja, ezt tökéletesen hozták :)
  • Tikal #89766
    Pontosan leírtad mi volt itt a koncepció. Nem azért nem volt "sztori" mert elbaszták a forgatókönyv írók, hanem mert ennyi volt a cél, nem több :))
  • Kmarha
    nem pont téma, de van némi film (rendező)-beli vonatkoztatása:

Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2015.06.24. 22:10:58
  • hiper KOCKA
    A sztori a nukleáris háborúig tartott. Mivel eltűnt a rendes civilizáció, minden elsivatagosodott, nagyon nehéz valódi sztorit kreálni egy ilyen világhoz. Csak háborúznak egymással és megpróbálnak túlélni, ennyi a lényeg. De egy posztapokaliptikus filmhez nem is kell több.
  • Shep
    Tébolyult Max

Hát ennek a filmnek nem sok értelme volt. Elindultak A-ból-B-be, majd rájöttek ,hogy B igazából mégsem olyan jó, menjünk vissza A-ba, ahol egy csapásra hirtelen mindenki barátságossá vált. Kicsit olyan volt ez a film, mintha valakinek lett volna rohadt sok pénze arra, hogy csináljon egy 2 órás filmet a semmiről amiben szarrá törnek, felrobbantanak, felgyújtanak, megölnek, megcsonkítanak mindent és mindenkit. Annyi a szerencse, hogy mindezt nagyon látványosan adták elő így nem fulladt unalomba, tehát szórakoztató és élvezhető is. Azért remélem, hogy ha lesz folytatása akkor kicsit többet áldoznak a szövegkönyvre és a storyra!
  • mulli1986
    Szerencsére a művei megmaradnak, csak újakat nem fog már komponálni. Mindenesetre nagy minusz :(
  • AnuluWork #89761
    Ez nagyon szomorú. Emiatt az album miatt szerettem meg nagyon. :(

De kb. a 48 óra óta követtem. Roppant hiányozni fognak a művei. :(
  • CalebJoe
    Ohh my lord az egyik legjobb composer volt, nyugodjék békében.
  • IMYke2.0.0.0
    Húúú...
  • Totti5
    James Horner elhunyt

( repülőgép baleset )
  • cobol
    van újabb is,nézd meg azt is
  • Kmarha
    12 Angry Men

1957. Nem most készült. És megérdemel minden jót amit írnak róla. Egy kamaradarabról van szó, melyben egy esküdtszék 12 tagja megvitatja az esetet. Kezdetben 11 bűnős, 1 ártatlan.
    Van itt minden, ami befolyásolja az emberek döntését. Előítéletek, személyes sértettségek, nem nemtörődömség. Ezeken rágják át magukat a szereplők, miközben átbeszélik a felhozott vagy elfeledett összefüggéseket, bizonyítékokat.

Érdekes darab, a film közben és után sem hagyja nyugodni az embert (engem legalábbis), és újra át gondolja a dolgot. Lehet-e egy lehetséges gyilkost, bizonytalanságok miatt szabadon engedni. Lehet-e egy lehetséges ártatlan, bizonytalanságok miatt halálra ítélni. Nehéz kérdés, és örül a néző, hogy nem ő ül ott a 12 egyike helyett.

Félek tőle, hogy parázs vita indító lehet egy sörözgetés/borozgatás mellett az eset.

(és nem kell megijedni 57-től, a kamera kezelés helyén van (bár az arc közelik néha zavaróak), a színészek (egy két, ma már erőltetett érzelemkifejezésétől eltekintve) élvezhető alakítást nyújtanak, a történet, illetve a felhozott témák pedig lekötik és elgondolkodtatják az embert.

Tetszett.
  • hiper KOCKA
    Survivor 2015

Brosnan gecigonosz, Milla J. pedig őrülten menekül. Amolyan jóféle akcióthriller terroristákkal, bérgyilkosokkal, és ártatlanul megvádolt emberekkel.
    Már-már a Szökevényt idézi a stílus, mert Milla tényleg egész idő alatt menekül... persze jut idő némi backstrike-ra is, de alapvetően egy okos, rideg eleganciával dolgozó vérprofi gyilkos jár a nyomában szóval sok mindenre tényleg nem marad lehetőség.... csak iszkiri.

És hát a tét nemkicsi. Mert ugyan mi mást akarnának megint a földdel egyenlővé tenni ha nem New Yorkot... persze ezúttal nem Godzilla vagy King Kong méretű rétestészták, hanem terroristák... bombával.... jó naggyal.

7/10
  • grebber
    Kellenek ezek a klasszikusok:

A gyilkos paradicsomok
    Rubber ("Egy kiöregedett, kidobott autógumi "felébred" a kaliforniai sivatagban.")
    Treevenge – hentelős karácsony

• IMYke2.0.0.0
    Juuuujjj...
  • cobol
  • Prof William
    Hülye Maxi és Morcos Út

Rég élveztem ennyire ilyen témájú filmet. Maga a világ, a helyszínek, kosztümök a díszletek, és az emberek mintha egy 80-90-es évekbeli autós posztapok fan nedves álmából léptek volna ki.

A 3D-re ismételten semmi szükség nem volt (Talán ha egy jelenet volt az egész filmben, ahol érződött a 3D) de egyszerűen nem találtam normális időpontban 3D-s vetítést. Feliratosról meg már nem is beszélve.

A még régebbi vitához...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Max meglőtte az egyik nőt. Éppen túl volt egy kemény autós üldözésen + egy komoly mindent bele bunyón a Furiosa ellen. Nem csoda, ha kissé morcos volt. Az azért látszik, hogy a lába elé lőtt, hogy megakadályozza, hogy a kocsihoz fusson. És hogy a golyó SÚROLTA? Így járt de nem volt szándékos...

Jújjráesik Park... izé World

Lassan indult de maga park bemutatása nagyon jó volt. Szívesen elmentem volna oda, persze csak ha nem esznek meg. Csak azt nem értem, hogy hogyan lehet hogy a 22! évvel ezelőtti filmben életszerűbben voltak a dínók mint most?

Volt jó pár hülyeség benne...
    A kihangsúlyozottan AFGANISZTÁNBAN szolgált katonák csak a tipikus "mindig pont csak a sarkába lövök" filmes effektet voltak képesek produkálni. A később érkezett bajszos-szakállas zsoldos veteránokat is ugyanolyan könnyen ették meg mint az elődjeiket.

A szereplőkkel semmi baj sem volt. Chris Pratt az Chris Pratt, a vörös hajó nő is jó volt + két gyerek (bár arra számítottam) sem volt irritáló.

De néha olyan sablonszövegeket adtak egyes szereplők szájába, hogy az már fájt. + elviseltem volna több utalást a régi parkra. Pl.
    A Forgatási képeken mutogatott Hammond szobrot olyan szinten háttérbe szorították, hogy aki esetleg nem tudja miről van szó az észre sem veszi. Reméltem, hogy legalább egy nyamvadt közelit kapunk róla, hogy "Igen ez az ember álmodta meg a parkot!"

Külön jó pont, hogy
    A T-Rex a -szánalmas 3-ik részbéli leszereplése, után végre ismét visszatért az őt megillető helyére.

A
    végső csatával se volt sok bajom. Ötletesebb volt a lezárás, mint sok más lehetőség amitől féltem.

Mindent összevetve kellemes film volt. Az első rész színvonalát nem érte el de hulladék 2-3 részt bőven felülmúlta.
  • k0trapali #89750
    Elnezest! Koszonom!

Totti5: csak a jo dolgokat lehet leirni? Miert?
    Utoljára szerkesztette: k0trapali, 2015.06.20. 11:39:01
  • Totti5
    És megint a szokásos. Miért nem bírja magában tartani a fikát? írja le hogy szar és kész 1/10, nem kell kifejteni a storyt mellé. Szerencsére nem olvastam el. -fav.
  • IMYke2.0.0.0
    Sokan viszont nem... mert még nem látták...
  • Jim Morrison
    spoilerbe tegyem? (k0trapali ha beleegyezel szerkesztem a hsz ed)
    /bár ennek még én is tudtam a végét...^^
  • n000rbi
    Most már meg se kell néznünk, köszi! :D
  • k0trapali #89745
    Jurassic World

Hat oke, hogy visszahoztak a regi zenet, de szerintem tok ertelmetlen, rossz helyekre raktak be... nem jokor szolt az tuti! Cgi nekem gyenge volt. Neem tudom elhinni, hogy azok a maszatos, elmosodott dinok ott vannak. Jovok az elso resszel amit nem reg neztem ujra meg. 1000x jobbak benne a dinok. En nem tudom ebben mennyire hasznaltak megepitett oshulloket, de sztem semennyire. A keverek dino meg predator modban, labujjhegyen, hipotermiasan eleg gaz volt. Semmire kello ez a film. Hagytak volna a picsaba az egeszet. Kinomban azert vegigneztem. A visszatero baratunk is hulla gagyi volt. Ja meg az a foszer a vezerlo teremben, na hat o nezte az igazi jurassic park mozit mer az a pali kajak csak vegignezte a monitoron a bulit. Lehet, hogy o iranyitotta a dinokat mint kb. egy GTA-ban. A dumai meg hajaztak Goldblum dumaira az elso reszbol. Ennyit errol. Egy nevvel el lehet adni akarmilyem szutykot.
  • k0trapali #89744
    Amerikai Mesterlovesz

Kovezzetek meg, de nekem kimaradt, hogy ez true story.
    A film vegig lekotott, erdekelt, hogy mi lesz a csokaval es a csaladjaval. A tipikus atom hazafi, amerikai aki harcol egy masik orszagban a csaladjaert. Teljesen rendben van a film. Sajnalom, hogy manapsag keves jo filmzenet irnak ami ugy megmarad az emberben es tesz meg a dramaisaghoz is elegge. A vegen meg
    az a kiiras, hogy megolte a foszer a loteren hat en azon kiakadtam! Megnezem a filmet, mar kajak izgulok, hogy ott marad a csavo a homokviharban. Aztan happy meg csalad. Erre benyogik a vegen, hogy kampo... kb. Csak annyit mondtam, hogy a k*rva anyad. Bocsi.

Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.06.20. 11:31:42
  • Tyler1
    Kung Fury

Orbitális trash-ökörség fél órában, mégis remekül eleveníti fel a 80-as évek minden egyes - mára talán már nevetségesnek tűnő - kultelemét. Hasselhoff betétdala pedig azonnali kedvenc lett, soha azóta sem készülnek olyan kurva jó filmzenék, mint a 70-80-as években bármely filmnek és sorozatnak.
  • dartonite
    Jurisics Park x-edik resz:

Kozepes kaland es csaladi mozi.Nem voltam elhajolva sem az effektektol sem a tortenettol.Szineszi jatekrol sem lehet beszelni amikor valaki nagy szemekkel racsodalkozik a zold hatterre.Azt nagyon sajnaltam hogy nem Judy Greer-t zabaltattak fel valamelyik dinoval mert keves nala ellenszenvesebb halivudi szinesznot lattam.
    A nosztalgiafaktor miatt azert nem volt teljes idopocsekolas.
    5/10
  • IMYke2.0.0.0
    Bár annak tűnhet, de mégsem OFF: Ez aranyos :)