106843
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Tikal #89820
    majd láthatjuk kinek mi volt az első autója? ;)
  • Jim Morrison
    hm, igaz!
  • mulli1986
    Én nem láttam a 7-et még, de akár előzmény film is lehet, nem? Nem ez lenne a széria történelmében az első eset
  • vérpocok
    Pláza ásza Vegasban 2015

Kellett ez? Bevallom az első rész sem tetszett annyira, de ez a folytatás úgy kiált citromért mint a só meg a tequila. Alig volt 1-2 poénos jelenet, nagy részük fárasztó volt, vagy erőltetett.

Kevin James még akár normális színész is lehetne ha nem ripacskodná végig a filmet. De borzalmas volt végig. De vígjáték ide vagy oda a hitelesség is rendesen csorbult nem egy helyen. Először is Blart lánya egy 120 kilós zsírkontinens, lötyög rajta a hájtenger és... 150 centi. De a Pláza menő top 10-es ürgéje csakis rá kezd el nyomulni, mikor ott a sok klasszis bikinis modell. És ő ezt nem poénból csinálta hanem tényleg bejött neki a "csaj". Na jó van ilyen is... 1 millió esetből egy. De ez akkor sem menti meg a filmet a Zsé-s besorolástól.

Ne legyen harmadik rész.

2/10
  • Jim Morrison
    ezek szerint nem hal meg.
    spoiler? :/
  • tigeroo
    zombi-cyborg-terminátor-lex luthorként, és vin dieselék mostantól családi bosszúállók lesznek

statham visszatér a halálos iram 8-ban
  • cobol
    Mad Max: A harag útja. 9/10

Végre egy jó film,mert amiket mostanában láttam,azok mind sza...........
    De jó hogy ebben a blockbusterben nem szaros beöltözött buzi képregény figurák vannak.Mert már lassan csak azok lesznek nagy költségvetésű filmek.

Nagyon jó volt a zene,a képi világ.Senki nem volt sebezhetetlen! és Charlize Theron rövid hajjal és mocskosan is nagyon dögös NŐ!
    Jók voltak a lassítások,nem sok volt csak ami kell időben.
  • IMYke2.0.0.0
    Még szerencse, hogy a te véleményed mások szellemi és fizikai munkájáról épp annyit ér, mint a miénk: semmit.
  • k0trapali #89812
    Poltergeist 2015

Ez egy vicc... kicsit Insidious beutese volt szamomra. 4/10
  • gombabácsi
    nem kell gúnyolódni :)
    ha már a transzformersz és társai megkapják tőlem a magukét, az ilyen "magasművészetnek" mondottak is.
  • Tyler1
    Focus

Fájóan gyenge végeredménye annak, mikor buta emberek kitalálják, hogy ők majd okos filmet fognak készíteni. A forgatókönyvtől kezdve, a karaktereken át, a dialógusokig kínos az egész, a film végi tripla csavarnál meg már csak kacagtam egy jót, annyira blőd.
    Az egyetlen pozitívum talán Will Smith visszakapaszkodása.
  • Tikal #89809
    Ha nem tűnt fel akkor hiába magyarázom...
  • Tikal #89808
    Nem mondod hogy paródia volt?! ...
  • Tikal #89807
    Nem erről beszélek. Mellesleg a templomos rész volt a film legerősebb része vizuálisan.
    Utoljára szerkesztette: Tikal, 2015.06.29. 01:40:19
  • Riddick21
    Ez az, ne hagyd magad! :D Meg ne fertőzzék az elmédet ilyen szarságokkal!!! Ilyen az igazi szellemi szabadságharc, szerintem csatlakozom én is!
  • gombabácsi
    :)))
  • LasDen #89804
    szerintem ezen a fórumon azért ettől nem nagyon kell félned :D
  • gombabácsi
    amúgy fenn van yutubon az egész, magyarul is, ha esetleg valakit érdekelne
  • gombabácsi
    A hetedik pecsét (Ingmar Bergman)
    Na gondoltam megnézek egy ilyet, hogy múvelódjek.

Mint film nem rossz, jók a képek, az egész ritmusa, hangulata.
    Viszont eléggé mű az egész, a színészek, a dialógusok... Nem tudom mitől lett ez híres, eléggé álművészieskedő jellegű sok tekintetben.
    A sztori meg a legrosszabb, zavaros filozofálgatások, félig kifejtve, álbölcsességek, bénán előadva. Mintha valami magyar film lenne. :)

Gyanítom ez Berman ilyen zárt művészvilág-buborékban nőtt fel, azért csinált ilyen mű izéket.

Persze biztos letrolloznak majd akik az ilyen ún. magasművészetet istenítik, ez van. :) Engem nem tudnak átverni az ilyenekkel. :)
  • LasDen #89801
    mi volt okadék? o_O
  • fonak
    Az a film a James Bondok paródiája (meg más akciófilmeké az elmúlt 15-20 évből) nyilván ezért. Nekem fel sem tűnt, hogy sz.r lenne a cgi, abszolút nem figyeltem erre.
    Utoljára szerkesztette: fonak, 2015.06.28. 23:39:53
  • kill3r21
    ŐŐŐ Igen eléggé megsiklott a Salvation, egynek nem volt rossz, de....nah mind1 Én Megnézem a Genisyst, aztán meglátjuk :)

Szerintem befog férni a terminátor világba bőven, bár eget nem fog rengetni :)
  • StrikeFor
    Project Almanac 2015

elkezdtem nézni ,de 8 percig bírtam ugyanis ez a pofábamászós,ferdén tartott kamera,össze-vissza rázzák bulit eddig voltam képes nézni.......ha valaki végignézte majd mondja el milyen...........
  • Kongy
    Nem hiszem, de ami CGI volt, az mind ilyen valóságtól szándékosan elrugaszkodott dolog volt. Pl az a templomos rész is.
  • Tikal #89796
    akkor a szar CGI koncepció volt? ne már :)
  • Kongy
    Mondjuk az a film nem igazán vette komolyan magát.
  • Tikal #89794
    Legutóbb a Kingsman-t néztem, jó kis film volt, de olyan okádék CGI volt benne, hogy néha legszivesebben kikapcsoltam volna a TV-t... nem tudom leszarni, mert a film egy vizuális műfaj, ha szar a látvány az elvesz a film értékéből.
  • LasDen #89793
    a cgi ugyanaz, mint a filmkészítés többi része. Jó kezekben jó, rosszban rossz....
    De valsz én nem figyelem csak, mert ilyenek nekem soha nem tűnnek fel, meg pont leszarom. Nem szoktam az ilyen részleteket nézni. Ha jó jó, és kész, nem érdekwl mi mennyire élethű v sem
  • Tikal #89792
    Azért abban igaza van, hogy túlzásba viszik a CGI-t és a karakterek olyan gagyin néznek ki néh mintha gumiból lennének, mindegyik fényes, színes, a helyszínek szintén, mindig tökéletes naplemente, köd vagy éppen ami kell... szánalmas...
  • k0trapali #89791
    Fu azert a regebbi Hulk mennyivel jobban nezett ki! Azon meglepodtem nagyon!
  • grebber
    Mind a 4 részt láttam.
  • Tyler1
    Láttad te a 3. részt?
  • grebber
    Az előzőnél nem lehet gyengébbet csinálni.....
  • ProGabe #89787
    Az ilyen "rivjúkat" nem kell komolyan venni, de még poénnak is rossz. Az már egy másik dolog, hogy ez a film valószínű elég gyenge eresztés lesz. Legalábbis én így állok hozzá, max pozitívan csalódom. De amikor a készítők spoilereznek szét egy filmet, hogy legalább a promó jó legyen, ott már óriási gondok vannak
  • kill3r21
    Máshol láttam:
    "Terminator Genisys
    10/0
    Siralmas az egész...ahogy vártam.."
    Mindez egy spanyol camos verziónál, ahol kb még azt se lehet kivenni, ki Scharzenegger :D
    Gratulálok...és az ilyen fröcsögő nyállal megy pontozni az imdb-re :D
    Oké
    (Hozzáteszem, zavar már hogy fent a film, akár hogy is, mert retekmód várom, de azért ez gázos)
    Vagy csak én nem szoktam még ezt a világot?
  • LasDen #89785
    hatalmas bullshit
  • RatBaG #89784
  • eksy
    Ne, köszi, elég volt:)

A hasonló filmek tele vannak logikátlanságokkal, ostoba, idegesítő szereplőkkel. Itt nem éreztem, hogy le kellene már rúgni a monitort:)
    És engem kétszer meg is ijesztett.
  • grebber
    Area 51 (2015)

Kár hogy nem volt benne semmi lény amit mutathattak volna. Bár a film kb 1milliánál tuti nem került többi nem fért volna bele pár CGI jelenet.
    Egynek jó volt.
  • cobol
    Get Hard. Szar film! Talán ha 2db poén volt benne. Erőltetett szar. 3/10