Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: hiper KOCKA, 2014.10.16. 19:56:41
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Chris Pratt-ről meg: aki dagadt alapból, az gyorsabban tudja kigyúrni magát szerintem. Nekem is volt egy haverom, aki másfél év alatt duciból izmossá változott.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.10.16. 19:17:39
Ezt a Flash formát ha holnap kezdené a 0-ról is, már újévre elérné (ha nem hamarabb), nem hogy 2018-ra, ne vicceljetek már.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
De eleve nem értem miért olyan hihetetlen, hogy valaki kidolgozza magát egy szerepre. Ezer meg egy példa van rá....
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2014.10.16. 18:50:56
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Jason Momoa sem volt 20 évesen egy Conan alkat.

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
A film, így elsőre, nem érdekel. De ki tudja még 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ráadásul, piszok mód emós feje van. Az imdb-s képen rövid hajú lánynak tűnik. Ez nem biztos, hogy dicséret 😊
Szerk.: Dehogynem, A "Beszélnünk kell Kevinről"-ben láttam.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.10.16. 13:02:58
A mostaninak (Game of Thrones csávó) meg olyan Green Arrow feje van inkább, a Wonder Woman-es csaj meg inkább Hawkgirl-nek lenne jobb csak a haját kéne kicsit megcsinálni na meg ott van a maszkja.
GL Ryan Reynolds nem volt rossz de lehetne Flash is ennyi erővel nem ez a nyálas gyerek.
Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2014.10.16. 12:59:37
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2014.10.16. 12:59:12

Egyedül a z imdb linket tettem ma reggel bele:
Kép:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
(2014.10.15.)
Egy újabb "gép öntudatra ébred" történet. Nem volt nagyon kaki, de nem ájultam el tőle - sújtalannak éreztem.
Ha még nem jön ki a könyöködön az efféle történet, akkor megérhet egy misét.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Jobb volt, mint a Japános Farkas rész, ezen felül sok jót nem tudnék elmondani róla. ja.. faszán néztek ki a jövőben a robotok, meg bejövős kis Matrix világvége hangulatot csináltak hozzá.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Elég jó volt. Eredeti szinkronnal adja nagyon. Csavarok is vannak azért benne. Fasza volt! 8/10
Jump Street 22
Elsőnek tetszett, vannak kifejezetten fasza jelenetek, amiken másodszor is röhögtem mint állat. De a második nézés miatt már csak 6/10 Egyébként 7-8-az is adtam volna 😊
3 nap a halálig.
Hát nem volt nagy eresztés, mégis tetszett. Egész jó volt nézni a családi jeleneteket. Nem tudom miért. 7/10
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Nos ez végre rendes scifi. Nem nyáltakony tinifos, nem akciófilm sfnek álcázva se, nemis nyomozós, nem is thriller, nem is misztikus izé, hanem sf. Nyilván bele lehet kötni, a színészek sincsenek a helyzet magaslatán, de Banderas és a robotok mindent visznek. Jó volt. És nem amcsigagyimegoldásos. A hangulata lényeg és azt elkapták azért.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Érdekes lista. Ayer kíváncsi vagyok, mit fog művelni. Aquaman számomra egy vicc, Green Lantern 2020-ban, bazz, micsoda CGI lesz akkorra, kell is ahhoz. Remélem köze nem lesz ahhoz a förmedvényhez, ami pár éve jött ki.
Utoljára szerkesztette: ProGabe, 2014.10.15. 20:51:58
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
2016
Batman v Superman: Dawn of Justice starring Henry Cavill, Ben Affleck and Gal Gadot directed by Zack Snyder
Suicide Squad directed by David Ayer
2017
Wonder Woman starring Gal Gadot
Justice League: Part 1 starring Henry Cavill, Ben Affleck and Gal Gadot. Directed by Zack Snyer
LEGO Batman starring Will Arnett. Directed by Chris McKay
2018
The Flash starring Ezra Miller
Aquaman starring Jason Momoa
2019
Shazam starring Dwayne Johnson
Justice League: Part 2 starring Henry Cavill, Ben Affleck and Gal Gadot. Directed by Zack Snyder
2020
Cyborg starring Ray Fisher
Green Lantern
Gondolom Momoáék is szereplni fognak a JL filmekben csak valamiér nincsenek feltűntetve...
Hasonlóan durva mint az első rész, csak itt az utcán folytatódnak hőseink kalandjai. Meglepetésekben nincs hiány, olyan emberekből jön felszínre a szörnyeteg, akikről nem is gondolnánk mire képesek ha lehetőséget kapnak hogy az év egy napján 12 órán keresztül azt tehetnek amit akarnak, következmények nélkül.
A színészi játékot nem mondanám utolérhetetlenül frenetikusnak, hozzák az átlag beijedt nyulat, de legalább senki nem játssza túl magát. Amellett hogy a film súlyos morális kérdéseket feszeget, az akció részére is több hangsúly helyeződött mint az előző részben ahol csak egyetlen család megpróbáltatásit követhettük nyomon. Itt most a város hadszíntérré válik és csak az ússza meg aki előbb lő.
6/10
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Hát nem is játszanak egy ligában.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Nem szeretem Jonah Hill-t, ezt már többször is mondtam, nekem ez a csávó Adam Sandler szinten van, DE ez a film nem volt rossz. Igaz, hozta a szokásosat, de valahogy mégsem volt rossz úgy az egész. Voltak vicces jelenetek, és a végén is látszott, hogy baromira semmit sem gondoltak komolyan a rendezők... 😊 Szóval tetszett, nem az év vígjátéka, de egyszer meglehet nézni, mert szórakoztat. 7/10
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.10.14. 20:51:28
Nekem sokkal jobban bejött, mint bármelyik Karib-tenger rész. Látványos, izgalmas, jól felépített történettel. Simán folytathatták volna, vagy készülhetne hasonló film, de ehelyett inkább majd Jack Sparrow baromságait erőltetik újabb 3 részben.
Koszi az ajánlást!
Utoljára szerkesztette: Blasta, 2014.10.13. 22:29:11
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"