106843
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • LasDen #89860
    na az kellett volna még hogy ő legyen WW....
  • IMYke2.0.0.0
    Alkat számít? Ja kérem szépen, akkor ellene nem sok emberkének van esélye: Ronda Rousey

Igy néz ki, amikor sminkelve morcos.
    Így meg akkor, amikor a ketrecben összpontosít.
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.07.02. 18:44:01
  • LasDen #89858
    Nem lesz baj Gadottal. Volt katona és a halálos iramban is maga csinálta a stuntjait. Lehet, hogy vékony, de a végén úgy sem az számít....
  • CalebJoe
    Vagy a Faorát játszó csajt a Man of Steel-ből vagy a Dejah Thoris-t játszó csajt kellett volna John Carter-ből erre szerepre, alkatilag sokkal jobban néznek ki.

• vérpocok
    Nem tartom rossz csajnak, csak én jobban kedvelem a picivel teltebbeket (nem a kövéreket).
  • IMYke2.0.0.0
    Ne vedd sértésnek, de sírnál az orgazmustól, ha az az "anorexiás" Gal Gadot csak hozzád érne
  • LasDen #89854
    bónusz Lex Luthor :D
  • vérpocok
    innye, minő egy felhozatal

borostás elhízott betmen, és anorexiás wunderwumen
  • CalebJoe
    Batlfecknek olyan a rucija mint ha egy felfújt szteroidos testépítő lenne, nem tudott olyan szálkás testet csinálni magának mint a Superman-t játszó színész.
    Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2015.07.02. 18:11:12
  • LasDen #89851
    csak azért mert tudom milyen sokan várjátok :DD
  • extra sensory
    egy jelenet miatt amiben volt egy kis ötlet
  • Tikal #89849
    Az Indexen meg magasztalták hogy milyen jó, amin meg is lepődtem, mert nekik semmi se, majd pont ez?
  • Jim Morrison
    mire föl a fél pont?
  • extra sensory
    Scarehouse (2014)

Nagyon gyenge tinihorror. 2 forintot nem ér. Abba kellett volna hagyni a felénél, de csak végignéztem. 0,5/10
  • tigeroo
    mondd neked valamit az a szó, hogy jelkép?
  • IMYke2.0.0.0
    Jézusom... inkább:
  • mégvadabbdisznó
    Én rólad már leszálltam a gondolatolvasós megjegyzésednél... ha inkább elkezded az ezotéria felé terelni a dolgot, mert nehéz elfogadni egy világos tényt akkor alapozz továbbra is asztrális síkokra a véleményemmel kapcsolatban... a te dolgod.

Viszont itt nem Brian kiszállása a lényeg, hanem Walker "kiszállása"... az ugyanis nem volt megalapozva.
  • IMYke2.0.0.0
    Brian kiszállása már az előző részben meg lett alapozva.
    Ha ennyi nem elég neked, hogy megértsd, akkor tényleg felesleges neked (is) tépni a billentyűzetet.
  • mégvadabbdisznó
    Nem kell a kioktatás a családról... de ez az érvelés gyenge lábakon áll... ha tényleg a családról szól ez a gesztus és nem a marketingről/pénzről, akkor minek ebbe bevonni a közönséget? Nem a mozinézők voltak a "családja". Pont ez az hogy a filmen kívül teszik meg ezt a dolgot ha itt a családról van szó... nem a filmben (is).

Nem lényeges hogy ez kinek tetszik hogyne, csak egy vélemény volt ennyi. Másrészt a végén azért te is kimondod a lényeget: "Nekik egy dolog a cél, hogy a film kaszáljon."
  • IMYke2.0.0.0
    Én azt tenném.
  • LasDen #89840
    Vajon vannak olyan terveik, hogy Paul valamelyik testvérét behozzák új karakternek, mint a karakter testvérét? és csinálják ugyanazt tovább...:D
  • Totti5
    Ha kicsit is képben lennél hogy a "család" milyen kapcsolatban van a filmeken kívül is ( mondjuk fészbukon követni Vin, Rodrigez-t avagy Walkert ), akkor tisztában lennél vele hogy a főszereplők közt baráti kapcsolat alakult ki a sok év alatt, és a filmen kívül is összeszokott jönni a csapat bulira, beszélgetésre, kajálása stb... hidd el egy nagyon jó barátot veszítettek el és ha bármi olyan lenne a filmben ( én még nem láttam ), ami bármi kivetnivaló után kiáltana, akkor ŐK ezt nem csinálták volna meg. Innentől kezdve teljesen lényegtelen hogy kinek nem tetszik ez. Nem a TE, vagy az ÉN barátom/munkatársam volt.

Mellesleg ez a szakmájuk. Nekik egy dolog a cél, hogy a film kasználjon. Ezért szerepelt benne Walker is. Pénzt keresett vele, rengeteget.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.07.02. 13:35:15
  • IMYke2.0.0.0
    Gondolatolvasókkal (mert most ezt játszod) nem diskurálok, ki tudja mit nem írnak még ki a fejemből...
  • mégvadabbdisznó
    : )

Ezt csak akkor hinném el ha nem halt volna meg Walker... a filmben lehet úgy tűnt hogy a karaktert búcsúztatják, de mindenki előtt világos mi volt ennek a mögöttes értelme... és ezt direkt így akarták.
  • kill3r21
    Az első Genisys magyar! Kritika!
    3 pont a 10ből...az iró szerint az Asylum csinál ilyen filmeket :D
    LooooL :D
  • IMYke2.0.0.0
    Épp azért írtam, hogy szépen, mert nem a valóságban elhunyt színészt búcsúztatták, hanem a megkomolyodott barátot (a karaktert). Én nem izegtem-mozogtam ettől a székemben, mint a fordított esetben tettem volna.
  • IMYke2.0.0.0
    rly
  • mégvadabbdisznó
    "valamint Pault is szépen, sztoriba illően búcsúztatták el"

Miért kellett elbúcsúztatni a filmben? Nem halt meg a karaktere...

Az egyik legpofátlanabb dolog marketingfogást csinálni egy ember halálából... épp hogy csak ki nem írták a képernyő tetejére hogy "Pault búcsúztatjuk" annyira nyilvánvaló volt a gesztus.... de őszintén, kinek szólt ez valójában? Paulnak, vagy a közönségnek, akik könnyekig hatódtak és elégedetten propagálták: "ez szép volt".

A legőszintébb az lett volna ha összejönnek a színészek kamera nélkül, és elbúcsúztatják maguk között... lehet hogy megtették, de filmen ezt nem kellett volna... de nyilván hálivúdnak semmi sem szent.
  • DarkHorSe
    srsly?
  • IMYke2.0.0.0
    [2015] - (imdb) - "Fast and Furious 7" - 10/10
    (2015.07.01)

A F&F "univerzumban" és szerintem a 10-es mindenképp jogos neki. Remekül szórakoztam.
    A "család" téma is jól volt tálalva (hogy tudniillik ahogy a HVCS karakterek öregedtek és komolyodtak, egyre fontosabbá vált a köztük lévő kapocs, egyúttal háttérbe szorítva a HVCS-t, és előtérbe hozva a kapcsolataik, a "család" megőrzését), valamint Pault is szépen, sztoriba illően búcsúztatták el.
    A zenei válogatás nem tetszett, de sosem voltam oda ezekért menőfekabradattutirapp cuccokért. Egyedüli a tokiói jelenetsor kezdetén megszólaló "Six Days (Remix)"-szel voltam megbékélve és a "U Can't Touch This" kikacsintás külön mosolyra fakasztott.
    Erősen várom a (sok) folytatás(oka)t - érdekel, miként tudják fokozni. Van ugyanis szál, amin továbbhaladhat a történet.
  • hiper KOCKA
    Anarchy Parlor

Na, ha ezt megnézitek az életben nem mentek tetoválószalonba... :D

Beteges.

(Csak üres gyomorra!!!)

7/10
  • DarkHorSe
    La.Isla.Minima.2014.SPANiSH

vegre egy jo krimi 8/10 reg lattam ertelmes filmet, ez bejott, hasonlok meg johetnek
  • Synchronous
    Infini 2015

Vannak jó sci-fik meg vannak rossz sci-fik. Ezzel az a gáz hogy nem tudom eldönteni, melyik. Mert egyrészről érdekes: van itt teleportáció idegen bolygóra, intelligens vírus ami annyira okos hogy az emberi gének lemásolásával az eredeti test teljes reprodukcióját hozza létre (a la The Thing) és kapunk egy súlyos lélektani drámát is.

Kontra: nem igazán értem hogy a vége mi volt, hogy mit láttam... mi lett végül a vírussal, kiszabadult onnan vagy nem... és közben is zavaros volt néhány dolog. Lehet még egyszer meg kéne nézni, de lehet akkor sem lennék közelebb a megoldáshoz. A sci-fi akkor jó ha nem bonyolódik túl a cselekmény, és a nézőt végig képben tartja az értelmét, célját illetően, vagy pedig ha hagyja is elveszni az események tengerében, a végére kiemeli onnan egy áll leejtős csavarral ami mindent világossá tesz amit addig nem értett.

Itt nem tapasztaltam ilyet... sok kérdés maradt. De lehet csak nekem nem volt világos. Mindenesetre lehet az is hogy ez volt a cél, hogy ne legyen világos a vége. Kár érte... pedig jobb lett volna ha összeáll a kép.

Így csak:

6/10
  • cobol
    Slow West. 5/10

Érdekes western film volt,a főszereplő srác egyáltalán nem tudnám elképzelni abba a környezetben.Tipikus kocka gyerek :)
  • zorrobomber
    A zene és a fényképezése több mint korrekt, engem az unalmas pillanatokban ezek lekötöttek. Nekem egy több mint korrekt tinihorror volt.
  • karajjj
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ja, de utána megy tovább
  • Prof William
    Szóval lelőhető? Akkor elég megszívta hogy Amerikában, főleg Detroitban kezd áldozatok után sétálni... :)
  • CSOCSO
    Paul Blart: Mall Cop 2
    Siralmas! Teljesen ertheto az IMDBs 4 pont.
    Szeretem Kevin Jamest de ebben a filmben idegesito volt
  • Kmarha
    It Follows

Elég nagy baj, ha egy horror filmről az alábbi kisfilm jut az ember eszébe:

Pedig az alap ötlet egész érdekes. Szexxel terjedő átok, mely következményeként, valami elkezd követni. Bár egy ajtón már nem tud bemenni, de valaki mindig beengedi. Ha utol ér, megöl, és az előző átadót kezdi el üldözni újra.

Mondjuk az üldözés erős túlzás, mert csak sétál. Meglőhető, elfuthatsz előle, de előbb utóbb beér a gyök kettő tempójával. Mondjuk egy-két lottó ötös és egy végtelenig járt Föld körüli úttal azért gondolom bőven előtte lehet járni, csak nehogy utol érd valahol. Plusz átadható, de ha a másik nem túl ügyes, hamar vissza száll az emberre.

Gondolom ennyiből leesik, hogy nem voltam oda érte. Rettentő lassú, már már unalmas film. A legtöbb szereplő gondolkodását meg sem próbálom érteni. A vége nagyjából a szokásos, az amire számítottam.
    Egyik pozitívuma viszont, hogy nem jump scare-ekkel ijesztget, hanem megpróbál feszültségben tartani. Ez a 1,5 órából kb 20-25 percben sikerül is.

Igazából nem veszít az ember sokat ha megnézni, ez az összesen 25 perc is viszonylag eloszlik a filmben, így talán még valami élmény is okozhat, de túl sokat ne várjunk tőle. Maximum pozitív csalódás lesz (sok jó kritikát hallottam róla, így biztos lesz olyan akinek be fog jönni)
    Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2015.07.01. 00:16:23
  • UUUU
    Pedig egy alapmű. Azóta se volt jobb film a halál filozófiai értelmezéséről.