106844
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Kandurex
    pofám leszakad, hogy valaki ezt terminátor filmet 9/10 -re ítéli....komolyan, döbbenet
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.07.03. 07:59:11
  • Bokafix2
  • kill3r21
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Öreg vagyok, de még vagyok. Zseniális Arnold Duma :D
  • kill3r21
    akkor mi erősítjük a divatimádók csapatát xD
  • Devv
    Elfogultság az nálam is van bőven. T1, T2-n nőttem fel. :)
  • kill3r21
    Az én 9 pontomban bőven benne van a elfogultság az biztos :)
    Mindenesetre amit nem hittem hogy megtud lepni a film, a sok trailer és spot után :)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nekem nagyon tetszett a film elején lévő háború , amit ugye anno már Reese a T1ben elmesélt, de itt megvalósították szal láthattuk, nagyon epic ötlet :)

Utoljára szerkesztette: kill3r21, 2015.07.02. 22:18:11
  • Devv
    Ha nem is 9/10 (szerintem), de egyetértek!
  • Tikal #89894
    Pedig három részt terveznek ebből az ujraélesztésből.... 2019-ben James Cameron visszakapja a jogokat, szóval addig le akarják zavarni... remélem mégsem vágnak bele.
  • kill3r21
    Akik ezen nőttek fel, azok már öregek :D Nem hiszem hogy szokásuk lenne :D
    Lényeg az hogy nem vállalhatatlan a film , annyira mint ahogy pár okoska két szóban leszarozza :D
  • Jim Morrison
    ...meg a divatimádók :)
  • kill3r21
    Terminator Genisys

A T1-T2öt megpróbáltam kivenni maximálisan a képből, mert azt hozni, überelni, szerintem lehetetlen, és nem is kell!

Ellenben, az ÉN! véleményem szerint, simán oda lehet állítani a sorba...
    Nem hibátlan, vannak dolgok amiket én már kicsit nem odavalónak ítéltem! Ez a jelenkori világra épített Terminátor film, ez keményen átjön...a dumák a poénok az utalások , mind mind jelenkori...
    A story, tényleg lyukas egy kicsit, de nem érthetetlen, és azt meg méginkább cáfolnám hogy katyvasz , totál érthető volt....már ha nem vesszük azt hogy az egész T story egy buktára épül :)
    Összegezve, ez egy Normál T film, se több se kevesebb, szerintem nem is akart több lenni, mint az 1-2...tök átjön hogy nem ez a cél!
    És szerintem Cameron sem hazudott, én piszokjól szórakoztam, állandóan felötlött a fiatalkorom rongyos VHS terminátor múltja, a kivülről fújt szinkron stbstb :)
    Öszintén megszólva sokkal sokkal kevesebbet vártam, kellemes meglepetés!
    De egy biztos ez a film, meg fog osztani mindenkit, középút nem lesz!! Jönnek majd a divatfikázók stbstb :)
    Számomra 10/9
  • CalebJoe
    Ég és föld a kettő, a T2 a világ egyik legjobb akciófilmje a három az első kettőhöz képest nudli volt, egyáltalán nem adta vissza a régi brutális nyers hangulatot nagyon rossz volt.
  • gombabácsi
    én is én is

Terminátor I. 10/10 (cameron egyetlen jó filmje)
    Terminátor II. 6.5/10
    Terminátor III. 0/10
    Terminátor IV. 0/10
    Terminátor V. 0/10

:)
  • Tyler1
    Cavill ruhája is "kamu", nagyobbnak és izmosabbnak tűnik benne, mint amilyen valójában. Optikai trükk.
  • LasDen #89887
    nem igazán értem a 3. rész utálatát. Ugyanaz volt sztoriban, mint az előző részek. Nem volt az annyira rossz....
  • repvez
    Ha ez igaz akkor ugy mégnagyobb a baj, ha pont azért csinálták meg pont igy, mert azt mondák, hogy a 3-4 nem illett a sorba és, hogy emiatt ujra felélesztik az egész sorozatot egy uj trilogiával aminek ez auz első része , ami a régi 1-2-t összegyúrja.

TEhát röviden kukáztak egy A te értékelésed szerint egy 8,5 és egy 9/10-es filmet, hogy egy 5 össel helyettesitsék?
    Hát gratulálok akkor , jól sikerül.
    Bár a 4essel nem tudom ,mi volt a gond, sztem jól vitte tovább a történet szálat és a mostaninak ha azt folytatták akkor a jövöbeni harcokkal kellett volna , hogy foglalkozzon
  • CalebJoe
    Az ok hogy a 3-nál jobb annál mindegyik jobb, de hogy még a Béles is ráver az elég gáz.

• Kandurex
    Most jöttem a Terminátorról....

...[sóhajt]..egy jelenet volt ahol picit izgultam...ennyi....történet...az volt,...olyan lyukas volt mint egy ementáli. Pozitívum, hogy jobb, mint a 3. rész!

Terminátor I. 8.5/10
    Terminátor II. 9/10
    Terminátor III. 3/10
    Terminátor IV. 6/10
    Terminátor V. 5/10
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.07.02. 20:29:56
  • LasDen #89883
    mikor ő jött, akkor kezdtem el olvasni WW-t....
  • CalebJoe
    David Finch
  • LasDen #89881
  • IMYke2.0.0.0
    Egyetértünk.
    Az alkat témát is azért dobtam be, ha csak az számítana... mert akkor nyilván valami bokszolót, küzdősportolót, ne adj' isten testépítő hölgyikét dobtak volna be Noname szigetről, vagy elküldtek volna fél-1 éves edzőtáborba egy alkatilag amúgy sem vézna nevesebbet.
    Gadot mutatós közelről és távolról is. Filmes eszközök meg adottak ahhoz, hogy tátott szájjal nézzük, ahogy helyben hagy majd mindenkit.
  • CalebJoe
    Külsőségekről volt szó nálam nem a színészi tehetségéről, persze hogy lehet attól még jó mert máshogy néz ki.
  • IMYke2.0.0.0
    Mindenkinek, így nekem is a vastag vállú és combú WW villan be, de ettől még alakíthatja ő is jól.
    Ahogy Pókemberről is sokaknak Toby ugrik be elsőre, és nem az új 19 éves angol színészke--- még.
  • IMYke2.0.0.0
    Felesleges kirohanás / kihátrálás volt a beszélgetésből a részedről, mert ezek szerint nem figyeltél arra, amit írtam és ahonnan elindultunk.

"Alkat számít? Ja kérem szépen, akkor ellene nem sok emberkének van esélye: Ronda Rousey"

ill.

"Gal Gadot*** a neve?

*** = aki nem mellesleg nekem is bejön, ezt már jeleztem a F&F-filmek élménybeszámolóinál."

És én üdvözöltem is a Csodanő szerepben annak idején.
  • CalebJoe
    Igen ilyen szerepnél számít, annak a csajnak meg teljesen eltérnek a vonási WW-től inkább férfias mint nőies, akkor százszor inkább ez a Gadot csajszi csak kéne rá még pár kg+még egy kis izomzat.
  • LasDen #89875
    feleslegesen kötekedsz. Egyrészt WW szerepe nem olyasmi, amit olyannak kellene adni, aki most kezdte a színészkedést. Mert az, hogy úgy néz ki, ahogy sokan szeretnék látni a nagyvásznon WW-t, az nem elég. El is kell tudni játszani azt. Másrészről ha végletekben gondolkodnék (mint te tetted és teszed sokszor ), akkor Gadottal sem lennék elégedett WW szerepében, hisz egyértelmű, hogy nincs a legjobb színésznők között.

De részemről lezárva, nem érdekel a válaszod, te nyertél, igazad van stb....
  • Synchronous
    Cavill az Acélember-re igencsak kipacsirtásodott, már az Immortals-nál is látszott rajta az izom, de az annál régebbi filmjeiben tök átlagos sőt mondhatni vékony alkata volt. Gézával sem lesz baj, a ruha meg úgyis tol még rajta.
  • IMYke2.0.0.0
    Váljék egészségedre. Szívesen.
  • Tikal #89872
    hogy elvállalta a szerepet...
  • IMYke2.0.0.0
    "De úgy hiszem nála még Gadot is többet tud felmutatni...."

Tehát, nem kell végletekben gondolkodni, és közben mégis csak igen... hiszen, aki nemrég kezdte a színészetet, ezek szerint és szerinted, nem is kaphatna esélyt, annak ellenére, hogy minden szempontból megfelelhetne egy adott szerepre, és már nagyvásznas filmben is virított... csak azért, mert dzsúdó- és olimpiai, és MMO-bajnok, de cserébe 60+ kiló és nem Gal Gadot*** a neve?

*** = aki nem mellesleg nekem is bejön, ezt már jeleztem a F&F-filmek élménybeszámolóinál.

• Calver
    köszönöm, ez a röhögés most jól esett.
  • LasDen #89869
    mit kéne bánnia?
  • Tikal #89868
    LOL ez komoly?
  • Tikal #89867
    inkább ugy néz ki mint aki már bánja ezt az egészet...
  • IMYke2.0.0.0
    Nem rossz "kiscsaj" :)
  • LasDen #89865
    azért nem kell ám végletekbe gondolkodni. De úgy hiszem nála még Gadot is többet tud felmutatni....
  • Totti5
    Így pedig civilben egy random nap ( ez éppen mai )
  • IMYke2.0.0.0
    Nyilván csak Oscar-díjjal jutalmazottak játszhatnak el egy képregény hősnőt... Oh, wait...
  • LasDen #89862
    az, de filmen nem szívewsen nézném. Képzelem micsoda színészi kvalitásai vannak....