106842

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Terminator 5
Nekem tetszett. Nem teremt stílust, kultuszt, (azt már megtette a 1 és a 2), de ettől eltekintve én jól szórakoztam rajta. Messze jobban tetszett és messze méltóbb folytatásnak tartom mint a Jutassic World-öt.
Én mindenkinek ajánlom, aki nem arra számít, hogy ez a film óriási nagy bumm lesz. Mert aki erre számít az csalódni fog. (de meg is érdemli, hiszen újra nem lehet feltalálni azt ami már van)
És itt sem szabad a stáblista elején felállni a székből. ;)
7/10 -
A régiben hitelesebbek voltak a karakterek. De itt semmi súlya nem volt. -
Amúgy szerintem az egész filmben a legjobban a kis vörös gyerek játszott :D -
Poltergeist: 5/10 Sajnos
Nem volt nagy szám,szerintem a színészek szarok voltak,nem volt hiteles.Az viszont tetszett amikor a dron átment.Hang+kép effektek jók voltak,de ennyi.Többet vártam,márt csak azért is,mert a 82-s Poltergeist-t kb 87-ben láttam videón és beszartam rajta :D -
karajjj #89935 Megnézted mindegyiket, vagy csak az első részt? -
[2015] - (imdb) - "The Water Diviner" (Akihez beszél a föld) - 8/10
(2015.07.06)
Igaz történet alapján. Russel Crowe a főszereplő és egyben rendezte is az ausztrál-török filmet. Olga Kurylenko fincsi volt, a kiskölyök meg jó fej.
Az első világháborúban elesett 3 fiát már négy éve gyászoló apa, feleségének kedvéért elindul, hogy Gallipoliban megtalálja és hazahozza Ausztráliába gyermekei maradványait.
Persze, egy még mindig háborús övezetben semmi sem egyszerű...
//* 'sem' és a link
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.07.07. 07:02:32 -
"A Terminator Genisys története hivatalosan is egy tál spagetti." "Jai Courtney egy nő nevű parizer."
Mi a fasz? Ez egy kritika? Mitől mérvadóak még mindig ezek a Szirmai videók? Ennél itt a topicban összeszedettebb gondolatokat olvastam a filmről...
Ja de youtube celeb, az más.
Utoljára szerkesztette: Tyler1, 2015.07.07. 00:21:17 -
Már egy ideje valahogy mindig horror film került este terítékre, nem akartam megszakítani ezt a jó szokást. Sőt, reméltem hogy találok, valami jobbat is, mint eddig. Félig meddig sikerült.
Insidious
Tudom, hogy mindennek amellett kellene szólnia, hogy ez ne tetsszen, mert a színészi játék keményen a padlót súrolja, a jelenetek, a hang hatások, a jump scare-ek, mind mind ezerszer ellőt klissé parádé volt, mégis volt egy olyan hangulata, ami a másfél órás filmből legalább 40 percig tartó lúdbőrözést hozott elő belőlem.
A történet nem túl új: ijesztő hangok a házban,. megmozduló tárgyak, megjelenő szellem alakok. Valami megszállta őket, és nem ereszti többé a családot. Aztán jönnek a szellemirtók és bohóckodnak egyet. A film ennél a pontnál kezdett sajnos átcsapni tragikomédiában. De az eddig tartó út, egész borzongató volt.
Mentségükre legyen mondva, előálltak egyféle magyarázattal, mi miért történik. Kicsit túl is magyarázták. A történetbe elég sok mindent bele akartak sűríteni, így pár doglot gyorsan összecsaptak (pl az apa az egyik másodpercben hitetlenkedik és elzavarja a médiumot, a másik másodpercben pedig sírva hívja vissza őket (ugye azok a klisék?!) Ha nem látta volna korábban azt, amit lát, még talán el is hittem volna, de így nagyon erőltetett és gyors volt)
Cserébe legalább ellőttek egy két csavart (semmi kiszámíthatatlant), amiből a legutolsó egész jól visszahozta a film korábbi hangulatát.
Szó se róla, kellemeset csalódva fogok tudni nem aludni (legalábbis békésen biztos nem) - úgy látszik ezt pont jó hangulatba sikerült megnéznem
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2015.07.06. 23:32:56 -
fonak #89931 Szerintem jól nyomja ezt a stílust. :) -
circlejerk? -
Nem mond hülyeségeket általában, de a stílusa, ahogy előadja az rohadt irritáló tud lenni, én sem bírom tovább hallgatni mint két perc... -
Nyiri #89928 Ennek a csávónak a véleményére lennék utoljára kiváncsi. Nagyon irritáló fazon és felfoghatatlan a sikere. -
Gergo sem szerette (mily meglepo)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!https://www.youtube.com/watch?v=YL296HBUvzY -
[2015] - (imdb) - "Tian jiang xiong shi" (Dragon Blade) - 6/10
(2015.07.05)
Hiába Jackie Chan, John Cusack, Adrian Brody kard- és ökölforgatásai, és a két fincsi kínai hölgy puszta jelenléte, az átírt kínai történelmi alapokkal a "Turn foes into friends" köré szőtt történet valahogy kevés volt. A pátosz sem működött. Hogy a tolkieni sasok közbeavatkozását és a Gladiatoros analógiát már ne is említsem...
A harcok persze kiválóan voltak koreografálva (köszi Jackie). Jó volt nézni a Légió és a többiek mozgását, összecsapásait. Akadt pár kiváló jelenet, zene.
Talán ennyi a 127 perc. -
Nos, már ketten vagyunk. Szerintem még kb 500-1000 ember létezik, akiknek nem volt nagy bajuk a 3. résszel, szemben a 6 milliárd egész emberiséggel.
Külön szerettem, hogy az akció jelenetek nagy része kaszkadőr munka volt, minimális számítógépes utó munkával. Tetszettek a visszautalásuk (még a gagyi, agyturkászos / swarczi kommandós fél vállon cipelős jelenete is), és kifejezetten tetszett a lezárása, az a megmásíthatatlan végkifejlett, ami az emberiség kvázi majdnem pusztulását követi nyomon, akkor is, ha 20 évvel később.
Tartok tőle, hogy ezzel a résszel is eladom a lelkem az ördögnek, és menthetetlen leszek. Kíváncsi vagyok.
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2015.07.06. 00:41:04 -
Nyiri #89924 Terminator: Genisys. Elég sok negatív dolgot hallottam róla, de érdekelt. Rottenttomatoes/Metacritic alapján is egy rakás szar. Nekem tetszett. Jópofa volt. Normális lezárás. Időutazós glitchek vannak benne és pár kérdés felmerült, de végülis nem probléma. Nekem mondjuk a 3. résszel sem volt bajom. A 4-et nem láttam. Jai Courtney-t rendszeresen ekézik, szerintem jól beleillett a szerepbe. Arnold meg hozta a szokásos terminátort :) -
Valami követ (2014)
7/10 Érdekes film, olyan művészhorrorfilm féleség.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Remélem lesz folytatás, amiből talán kiderül, mi az a valami. -
értettem (érteni véltem), csak nem tetszett. -
Inquisitor #89921 Szerintem alapvetően az volt a terve a végére ...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A hölgyikének, hogy az expasija azon verzióját megkeresi amelyikkel a parkolóban összefutott és amelyik kevésbé volt tapló, ráadásul a szívének kedves romantikus emlékeket is felidézte. Az egy másik kérdés, hogy a végére kiderült, hogy nem kettő, de nem is hat ház volt hanem kvázi végtelen, így keresett egy olyan pasit aki kb. hasonlít az előbb említettre. Az más tészta, hogy kis hiba csúszott a tervébe, lásd utolsó jelenet. Az egész történés meg csak a keret volt ehhez. -
Coherence
a téma jó, egy épkézláb feloldást / valamiféle katarzis-élményt tolhattak volna bele a végére, és akkor megközelítené az Őslakót. az utolsó negyed órában megint egy jóérzésekre és morális tettekre totál képtelen ösztönlényt látunk főszereplőként, mint oly sok filmben. bár legalább valamilyen szinten magyarázni próbálják ezt előtte, a mínusz pontok akkor is járnak részemről. csak azért nem tudja még jobban lehúzni a filmet, mert itt értelemszerűen megmarad az illúzió, hogy más megoldás is van, még ha a vászonra nem is az került fel.
akinek az értelmes sci-fi / gondolatkísérlet zsánere bejön, annak egy nézést megér.
6.5/10, ha jó véget rittyentettek volna hozzá, és nem lenne ennyire low-budget a kameramunka, karcolhatná a 9/10-et. kár. -
Leviathan
Kissé vontatott volt, valamivel azért többet vártam tőle már ha annyian dicsérték, de szódával elment. Még egyszer nem nézném meg.
5/10 -
The Babadook
Fele más film volt. Egészen a kutyás jelenetig rendkívül hátborzongató, ijesztő horror. Onnantól egyfajta Ördögűző paródia, a vége a kukacokkal meg úgy ahogy van baromság.
Kár érte, ha az első háromnegyede hangulatában fejezik be, ma nehezen aludnék. Így inkább csak csalódott vagyok. -
-
hiper KOCKA #89916 Rocketeer 1991
Kicsit megkopott ez a dzsetpekkes ürge de attól még remek, és a kor technikai vívmányait is maximálisan kiaknázza. Annak idején még tejfölös pofával néztem végig, de ettől a 3 méteres bazaltoszloptól még ma is kiver a víz:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Felfoghatjuk egy páncél nélküli kezdetleges vasembernek is a figurát mert távolról tök rá hajaz, de tény hogy hasít a levegőben és minden akkori repülőgépet lepipál... ehhez a már alapvetően érdekes kerethez hozzájön még pár mindenre elszánt náci, akiknek bizony kell az a jetpack... kinek ne kéne?
Na meg még hozzájön az 1080p és a DTS hang ami még élvezhetőbbé teszi ezt a kis kiruccanást a vaskereszt korába.
8/10 -
-
Idén nem sok film volt, ami nagyon megfogott volna, de ez az It Follows nagyon ott volt, pedig rühellem a horrort. Nagyon jól kitalált, vér- és belezésmentes paranoia film, kurva jó zenével és hangeffektekkel, értelmes szereplőkkel, jól kitalált koncepcióval. Folyamatos feszültség, sablonok nélkül! -
Hagyjátok már a francba ezt a gombát, teljesen felesleges egy percig is foglalkozni vele. Neki kb. semmi nem tetszik, csak trollkodni jár a filmes topikokba. -
Az Aliens, Titanic, Abyss de még a Két tűz között is biztos szar nézhetetlen asylum szint igen, sok gombát evett a troll jó szokása szerint. 
-
3-4-5 öt miért nem nézted meg? -
Cameron egyetlen jó filmje?:D
Mesélj még...:D -
áh megvan gone girl, holtodiglan -
hú, keresek egy filmet, nemrégi, 1-2 éves. mikor a férfinak eltünik a felesége, és keresi mindenhol, közbe meg azzal gyanúsítják, hogy megölte.
nem jut eszembe a címe, pedig láttam
-
Mentol #89907 Teljesen OFF
Ha rajtam múlna, nem lenne hosszú a film: SM megfogja BM-t a füle tövénél (vagy ahogy a mai szivárványos időkben szokás, a tökénél), és kiröpíti a légkörön kívülre - The End.
(azt ne mondjátok, hogy a hegyes fülű azt is túlélné!)
Na jó, ON -
Ne legyél ezen meglepve, miért tennéd? Nekem tetszett, nem kerestem benne a hibákat kis villával :)Azért csak nem akasztom fel magam mert bejött! :)
Én elfogadom ha neked nagy nulla a film, forditva is simán el lehetne fogadni hogy van akinek meg tetszett :)
Ott a másik topikban lévő Origós kritika, valaki úgy látja, de van más vélemény is
http://mozi.hir24.hu/hirek/20150702/nagyratoro-folytatas-vallalhato-eredmennyel-terminator-genisys-kritika -
ne feledjük el hogy Batman a DC univerzum egyik legjobb detektíve és lángelméje is. Az egész Justice Leaguet elpicsázta egyszer -
ha én "betmen" lennék és nem lenne kriptonit beöntő kézi készülékem, akkor az éjszakai oldalon próbálkoznék, valamint igyekeznék lent tartani a latex gatyást, hogy még véletlenül se kapjon egy kis napfényt...talán így lehetne valahogy... -
Nézd meg a The Dark Knight Returns rajzfilmet, és abból jól kiderül. Egyébként az az előnye, hogy felkészül Supermanből, tudja az erősségeit, gyengeségeit, melyik támadását mivel védje ki, mivel vágjon vissza. Szinte biztos hogy lesz nála kriptonit is (bár a Man of Steelben SM másból meríti az erejét, de akkor Batman majd az ellen tesz valamit). -
Mentol #89902 OFF
Valaki magyarázza már el nekem, hogy annak a feketepizsamás csókának (BM) milyen esélye lehet A szupermanus ellen? Nem ismerem a sztorit, de laikusként, el nem tudom képzelni kriptonit nélkül mit tehetne ellen? Ha meg a zöldkő a fegyvere, akkor végülis, bárki lehet a helyében, nem?
ON
Amúgy a John Carter-es csajtól nekem is folymatosan mosolygott a ... szemem.
-
pofám leszakad, hogy valaki ezt terminátor filmet 9/10 -re ítéli....komolyan, döbbenet 
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.07.03. 07:59:11 -