Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Baszogassatok mást otthon, engem is ér családon belüli szexuális zaklatás nem kell még a Ti hangyafaszozásotok is... Anyám és apám is állandóan basztat valamivel...
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Pláne, hogy 46(!) éves film.
Yo, Bitch!
Jönnek a szürkék... és hoznak magukkal némi akciót, némi látványt és némi análszondát... bizony: szegény elraboltaknak nem túl jó bánásmódban van részük odafenn az űrhajón.
Alapvetően az a baj ezzel a filmmel hogy borzalmas idióta a sztorija. Ilyen összeesküvés elméletes baromság, jellemzően az összes klisével ami a hasonló filmeket jellemzi. Látszik hogy nem is akarták magukat megerőltetni a készítők, hogy valami eredetiséget csempésszenek bele. Viszont annyiból más hogy itt nemcsak annyi van hogy a földön csesztetik az idegenek a jónépet, letapossák a virágágyásokat és őrületbe kergetik a kutyákat... hanem megmutatja mi történik azokkal is akiket felcsípnek egy könnyed esti zsúrra a hajójukra.
Az idegenek megjelenítése is tipikus, bár nekem az volt az érzésem mintha egy űrbéli slenderman-t látnék... annyira hasonlított hozzá a fizimiskája. Az első fél óra gyakorlatilag dögunalom: kétbites entitások apuka vidéki házában buliznak, drogoznak és kettyósra isszák magukat. De rögtön felelősségteljes felnőttekké válnak amint meglátnak egy ufófejet. Szóval nem a legjobb film a témában, de egyszer meg lehet nézni.
5/10
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
1,5 órán keresztül ülünk Tom Hardyval egy autóban, és tanúi leszünk ahogyan az élete darabokra hullik. Remek one-man-show kamarafilm, egy teljesen hétköznapi történettel, mellőzve bármiféle klisét, sablont, csavart, mégis az elsőtől az utolsó percig ott akarunk lenni, és tudni hogy végződik a történet, mire az út véget ér. Nem közönségfilm, úgyhogy csak az igényesebb rétegnek ajánlom.
Nekem Hardyval bármit el lehet adni, a legmagasabb szinteken műveli a színészmesterséget ez az ember.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Hát gyerekek, nagyon bánom, hogy a Gépészt néztem meg előbb, és nemrég, mert az nagyon Harcosok klubja koppintás. És ez azért probléma, mert már a film elején, a repülős jelenetnél rájöttem, mi a csavar.... : / De még így is baromi jó film volt, bár mivel túl későn néztem meg, így nekem "csak" 8/10
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
semmi kiemelkedő, ilyen képregényes-hollywoodi stílusban készített harcművészes-kardozós film. egyszer mindenképp nézhető, persze vannak benne távol-keletiesen túljátszott jelenetek rendesen, de nem vészes.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Utoljára szerkesztette: Tyler1, 2014.10.19. 21:12:10
Utoljára szerkesztette: Tyler1, 2014.10.19. 21:02:57
Én tegnap néztem meg másodszor, de még rosszabb volt, mint először.
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Am meg azt mondok amit akarok, bazzeg ha ez a véleményem?! 😊
Akkor akiknek nem tetszik a kritikám:
Apokalipszis most - 10/10
2001 Űrodüsszeia - 10/10
Szárnyas fejvadász - 10/10
Mind Perfetto!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A fejvadász jó volt, azért nem kapott 10-est, mert nincs olyan film ami 10-es lenne. Mellesleg nincs tökéletes film se, mindennek van valami hibája, én leírom azt ami nekem nem jött be benne annyira. Nem mondhatod, hogy lehúzom őket a picsába.... Mellesleg én nem az a típus vagyok, aki hírnév alapján ítél és azért mert a többség ajnározza akkor én beállok a sorba közéjük. Azért mert másnak tetszik, attól még nekem nem kell hogy bejöjjön. És tegyük hozzá ezek elé a filmek elé igen nagy elvárással és kíváncsisággal ülök neki, szóval elég jól hozzák azt amit hallani róluk.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Gyakorlatilag, az összes remekművel ezt csinálod. <#pardon1>#pardon1>
Nem tudom menyit adjak rá. Igazából a sztori annyira nem nagy durranás, de nem is unalmas. A Filmben rengeteg minden történik, folyamatosan van valami, amivel leköt a több mint 3 órára. Ezért nem mondanám rossznak. Vannak benne kifejezetten jó/érdekes részek és az egész film alatt a monológok és gondolatmenetek téged is kicsit elgondolkoztatnak. Szerintem kiemelkedőnek nem lehet mondani, de mindenesetre jó film. Ajánlom mindenkinek!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Olvasd el nyugodtan a könyveket is, sokkal bővebbek mint a film, ráadásul van még két rész, amit sajnos nem csináltak meg filmben (2061 és 3001, bár ez utóbbi már elég rövidke).
Szukitsnál pont a nemrégi akcióban rendeltem meg a gyűjteményes kötetet, 4az1ben.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.