Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pierce Brosnan kiöregedő Jason Bourne-ként kanyarodik vissza az akció műfajhoz. Úgy látszik mostanában tendencia lett akciófilmekhez nyugdíjas színészeket reaktiválni, talán eddig annyira nem is rosszul. A sztori semmi újdonságot nem tartalmaz, kötelező sablonok megvannak, a 2. felére már kicsit be is fullad, de cserébe pörgős, feszült, és valami akcióval folyamatosan próbálják melegen tartani a cselekményt. Unaloműzőnek egész korrekt.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nagyon eposzi, látványos mű lett. Aztán kb ennyi. Érdektelen és nem túl izgalmas....
5/10
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
?
oké, elvitte a pap de így volt értelme megmenteni? túlél engem a gyerekem, és felfogni hogy leél egy életet majd meghal... vajon belőle is vámpírt csinált? az a segéd fasz ki volt aki visszahozta az életbe a vérével? valami gonosz kis geci, az levágós volt.
lyukasabb a sztori és a szálak elvarrása mint egy ementáli, de a felvezető szál ért valamit mert felcsigázott ("te leszel a gyalogom a játékban"😉, de amúgy tényleg langyi maga a film.
nyomokban spoilert tartalmaz
nem volt annyira rossz, volt benne pár logikátlanság (például zuhan a nővel, majd vágás és a haldokló csaj még elbúcsúzik a karjaiban...wtf?? vagy 100 métert zuhant... naa mindegy
+tetszett hogy végre a vámpírokat úgy mutatta be, ahogy a folklórban felruházták őket (gonoszok, kb. átok mint áldás az egész nem pedig tininyáltakony-menőség)
ja meg hogy a szemszögéből mutatták be a vámpírságot (az ezüstöt/keresztet "fájónak" látja stb. aki látta, érti. jól nézett ki.)
a harc viszont néha kurva gagyi volt. amikor fellökte az ellenséget és mutatják ahogy lassítva dobálja őket felfele és tör előre a tömegben, na ott majdnem elröhögtem magam. kábé aszterix és obelix szint volt
+tywin lannistert felismertük a maszk alatt, az utolsó 5 perc pedig meghozta a kedvem a folytatáshoz. jól felvolt vezetve az egész ,kíváncsi leszek a történet többi részére. kicsit a bloodrayne jutott az eszembe, hogy egyből a modern korba ugranak majd
felemás érzés volt a film. élveztem, mert jó (és hiánypótló) vámpíros film, de amúgy láttunk már jobbat. várom a folytatást!
Majdnem tökéletes. Már csak a forgatókönyvön, a szövegeken, a látványon és a színészi játékon kellett volna még dolgozni. Üres és súlytalan, és még feleannyira sem látványos, mint amit az ügyesebben összerakott trailer sugall.
4/10
Sly elővette a generációs témát, ami jól sült el. 2 óra !!nonstop!!! akció. Ez a film 20 éve is készülhetett volna, 1 percre jutó írtásban ez a legjobb, de 2. rész összességében kicsit jobb volt, főleg mert Gibson nem egy Van Damme, de amúgy akinek tetszett az első kettő ez is ugyan olyan szórakoztató. Ford-ot sosem fogom megszokni ezzel a nagypapi ( oké, 72 éves... ) fejjel :/ PG13 nem volt annyira zavaró mint gondoltam, vért nem fröcsökltek és torokvágásnál nem kukucskált ki a nyelőcső, végtagokat nem lőttek el csontig behatóan.
Jöhet a lemezes unrated!
8/10
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ez odabaszott rendesen. Eric Bana is, a hangulat is, meg a történet felépítése is. Nem kedvelem az ördögűzős filmeket, így kelletlenül ültem le elé, de már a zsarus felütésnél láttam, hogy ez jó lesz, majd többször is felidézte a film a Hetedik hangulatát, és maga az ördögűzés rész sem volt ilyen faszán bemutatva sose, az tuti.
7/10
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mindenesetre nem bántam meg, hogy megnéztem, a film kb 2/3-a miatt olyan 7/10 körül van. Remélem lesznek hasonló minőségű horrorfilmek, mert a klisés tömeghorrorok se nem félelmetesek, se nem szórakoztatóak.
A "második rész" Extended változatát is bevártam, mint tettem anno az elsővel.
Remélem, ma este már Smaug virít a képernyőmön 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nagyon jó az extended. Alapverzió nekem nem tetszett de extendedben meg imádtam.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Továbbra is 10/10.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nekem nem tetszett pedig bírom a 2. világháborús filmeket. Unalmas volt.
Arról szól, hogy a zsidók eljátsszák, hogy deportálják őket így próbálják kicselezni a németeket.
5/10
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
egyszerű és szomorú bemutatása a dolgoknak, jó film
TL;DR: Egy nagyon jól felépített horror, ami az utolsó harmadra teljesen szétesik
Az előzetes korábban nem igazán győzött meg, de Karen Gillan személye mindent megváltoztat. Valami gagyi horrorra számítottam, de azért sikerült meglepetést okozni. Valahol itt kéne kezdődnie egy horror filmnek. Nem a millió jumpscare meg a csapkodom a szekrényeket és edényeket, jujj de ijesztő vagyoknál.
Már-már tökéletes volt, ahogy felépítették a világot, a hangulatot. Ahogy a kétségek egyre jobban eluralkodnak az emberen, mert semmi sem teljesen egyértelmű. Múlt és jelen egyre jobban összefolyik, néha kicsit túlságosan is. A legszomorúbb az egészben, hogy a végére ez az egész, amit sikerült felépíteni szétesik. A legátlagosabb befejezést sikerült megcsinálni, ami az egészet csak elrontja.
A zene is közel tökéletesen fokozta a feszültséget....
Egy olyan szintű befejezéssel, ami az első 2/3-hoz hasonló, simán az év horrorja lehetett volna. Így csak...
6/10
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2014.10.25. 01:15:38
Bővített változat. HD-ban szerintem 1-2 helyen egész látványos volt. Amúgy nem nagy szám. Egyszer megnézhető.
6/10
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Nem tudom miért de valamiért a majdnem 2,5 órás film valahogy összekapottnak tűnik. Van itt is bőven baromság, rossz döntések, mik vagy jobb magyarázatra szorultak volna vagy nem tudom. A rengeteg CGI-től már majdnem rosszul voltam, így a sok régi filmet követően. Vannak benne jó poénok érdekes jelenetek, de ahogy több helyen is említették, ezek a főgonoszok valahogy nagyon túllihegték ezt a most valamiért ellenfelemnek kell tekinteni pókember témát. Szerintem egy ellenfélnek több oka kell hogy legyen, ahhoz hogy ilyen szintű gyűlöletet érezzen egy ellenfele iránt, de lehet én vagyok túl barika lelkű ilyen téren. A film végén Mr. Pierce jelenlétét nem értem, amiatt, hogy ő elvileg X men karakter lenne, mit keres a filmben, de később biztos lesz jelentősége.
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Valami megfoghatatlan ok folytán nem tetszett.
Nekem nagyon tetszett ez a film, nem értem az imdb-s 6.8-as értékelést. Tény hogy voltak benne vadulások, de azért végig fasza és nézhető volt. Telly Savalas karaktere valami hatalmas, már megint 😊 Az az érzelem mentesség, amit nyom, hát utánozhatatlan 😄 Azért a végén nála is borul a bili. Meg a vicces, hogy haverommal végig Hesller ezredesnek szurkoltunk, hogy gyluljon le mindenkit és hiába az utolsó 10 percig nyeregben volt, a végét mégis sikerült tök jól lezárni. Nem vártuk, hogy 10 perc alatt ennyit fog fordulni a kocka. Nagyon jó volt!
Bombák földjén. 8/10
Szintén jó kis háborús film, sok volt benne szerintem a felesleges bullshit, de nézhető volt. Illetve a háborús szindrómát amit kapott a srác a film alatt tökre át tudtam érezni a film végére, mikor is visszavágyik a csatatérre és nem találja a helyét a hétköznapi életben. Eléggé lehúzó film így péntek esti iszogatás előtt, de csak ajánlani tudom!
(ha még egy normális kérdésre sem tudsz választ adni)
Ha más, akkor el kell fogadni - ezért írom már többedszer is: filmről beszélünk. Fogadd el! - azt, amit más leírt, megrendezett és filmre vitt.
Nem tetszik? Pöröghetsz rajta
Egy dolog az, hogy valami film de azért ne menjünk már át Tom és Jerry-be mert az, konkrétan ebben az esetben hülyén néz ki.
Ami fizikailag lehetetlen, az neked belefér?
Ha a filmben Brad Pitt fejéhez tartanának egy Lugert és a lövedék lepattanna a koponyájáról, az neked simán belefér mert ez csak egy film?
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
A Tigris 20-ről nem lövi szét őket?! Ráadásul kétszer?! 😊
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.10.24. 10:29:33
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Az első bő 20 percben egyetlen vágás van, az is egyből a főcím után. Óriási munka lehetett ezt a filmet elkészíteni.
http://index.hu/kultur/cinematrix/2014/10/20/tank_harckocsi_brad_pitt_shialabeouf_harag_fury_video/
Per Aspera Ad Inferi.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Hát gyerekek, ezt a filmet látni kell! Nagyon jó volt. II. VH nem a kedvenc témám, de mégis érdekelt mit hoz össze ez a 4 színész együtt Színészek kifejezetten jók voltak. Nem hittem volna, hogy ezt mondom, de Shia LaBeouf játéka is pazar volt. Jon Bernthal-t már a Walking Dead-ben is szerettem, Michael Pena pedig hozta a formáját. És nem szabad megfeledkezni Brad Pitt-ről sem, mert ő is nagyot alakított. Kellően drámai, kellően akciódús, feszült, és nem utolsó sorban látványos film volt a Harag, amit biztos, hogy megnézek majd még egyszer. Nálam egy erős 8/10
Nem igazán szeretem a Hitchcock filmeket, de ennek megfogott a sztorija és a technikai kivitelezése. A történet szerint 2 egyetemista srác megöli az egyik társukat és elrejtik egy lakásban, azután vendégségbe hívják többek között az áldozat családját, és a volt tanárukat, hogy kiderítsék létezik-e tökéletes bűntény, amire senki nem jön rá.
A helyszín végig azonos, a vágások minimálisak, az egész cselekmény szinte folyamatosan zajlik, mint egy színdarabban, a kameramozgások miatt a díszletet folyamatosan mozgatták, és az ablakból látható, felépített new yorki panoráma is élő díszletként működött. Igazából baromi érdekes koncepció a korához képest, a sztori pedig egy klasszikus pszichokrimi. Tetszett.
Utoljára szerkesztette: Tyler1, 2014.10.23. 19:00:00
Utoljára szerkesztette: mégvadabbdisznó, 2014.10.23. 18:55:09
De szép bauxit, honnan van?