106845

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
igaz. lesz az is -
De lesz még egy filmje, ahol vagy 20 énje lesz nem? Hardynak meg már kb kész a filmje amiben egy ikertestvért játszik... Ez is érdekes lesz :D -
az is előfordulhat. De akkor szegény Leo végképp nyugdíjazza magát mérgében :D -
inkább Tom Hardy kap majd oscart mint legjobb mellékszereplő
-
kell egy nagy ágyú, aki tökéletesen asszisztál DiCaprio oscarjához -
Nagyon jónak tűnik, kiváncsian várom. :) -
TomHardy ebben is? :o nem is tudtam -
Stockbauer33 #90055 -
nem állítólag, hanem már rég nézhető az egész évad Sense8 címen. -
Állítólag most sorozatot készítenek a Netflix-nek... -
én a gyíkarcoknál dobtam le a láncot végleg... -
Tipikusan olyanok mint az egyslágeres előadók, akiknek egyetlen nagyobb dobásuk van, a többi munkájuk viszont értékelhetetlen. Ők a Mátrix 1-el dobtak nagyot, azóta semmi. Esetleg a Felhőatlasz, bár annál Tom Tykwer is ott volt mint rendező. De kétségtelen hogy amit ketten rendeztek abból csak az első Mátrix ér a 0-nál többet. -
Jupiter Ascending
egy újabb fos a Wacho testvérektől, a kérdés már csak az, hogy miért kapnak ezek még mindig munkát?
4/10 -
Ted 2:
Sajnos ugyanolyan gagyi mint az elso.Ha valaki betep hozza akkor lehet hogy elvezheto, de nem en vagyok a celkozonsege ennek sem.
Nem ertekelnem, tegye meg inkabb olyasvalaki akinek ez a tipusu humor fekszik. -
Megacápa vs Kolosszus

-1/10
(ha még nem volt ZS utáni kategória, akkor ezzel a filmmel lett) -
nem, kuncogó női hang volt undorítóan:D nem ezek, utánanéztem -
Bogdányi Titanella is lehet. Simpsonsból Liza mondjuk hirtelen, de minden kislányt ő szokott szinkronizálni ha nem valódi kislány. -
http://www.magyarszinkron.hu/?module=news&action=show&nid=69322
Szerintem ra gondolsz. Miss April :) Idezet "Néhány tanár azonban nem tudott kibékülni különleges, fátyolos hangjával" -
ha már fos szinkron...
pont a múlt héten volt a tvben a "nagyon nagy ő". minden alkalommal feltépi a sebeket. egy tök jó jack black-film, de magyarul egyszerűen nézhetetlen.
nem tudom ki lehetett az az agyhalott barom, aki szerint lang györgyi ideális választás a szinkronhoz. 200 kilós a filmben a csaj, akkor legyen az a valóságban is, höhö... vagy nem tudom mi járhatott a fejükben. nulla tehetséggel, monoton hangon feldörmögte a szöveget, és a végeredmény egy kritikán aluli szűk két órás "élmény"... -
karajjj #90043 nézettségmérés meg hasonlók, cserébe lehetett nyerni -
emlékszem, hogy volt valamit amit a képernyőre kellett ragasztani, de miért is? :D -
és ki volt az a magyar szinkronszínésznő akinek nagyon kislányos-kényes hangja volt? őt már rég óta nem hallani filmben. asszem a beverly hills ben volt vmi szőke csaj, meg a fanni magazint reklámozták vele. kurva idegesítő kislányos hangja volt. a többieknek egy ilyen se rémlik hogy lett volna ilyen csaj. de én emlékszem rá:D
a másik ilyen a tv2 TAP, amit a képernyőre kellett ragasztani, én emlékszem rá baszki, de senki más az ismerőseim közül... -
Sorozatokra is gondoltam, nemcsak mozifilmekre, szerintem ő lesz az. Ahogy nézegettem a színészeket akiket szinkronizált, egy rakás néger van benne :P -
karajjj #90039 Pedig asszem ő az: katt -
ezeket a filmeket szinkronizálta,de ugy néz ki inkább sorozatokat, ugyhogy lehet másra gondolsz a mozifilmek nger nőivel kapcsolatban. -
Már ott sem volt szimpi -
A tipikus néger női szinkron meg beugrott. Ő azt hiszem Kocsis Mariann. Most nem tudom letesztelni, mert nincs hangszóró a gépemen :) -
karajjj #90035 Köszönjük Emese volt az! -
Szerintem tutira Stefanovics Angéla volt. -
A chappy filmben a szöke punk csaj szinkronja nem tudom ki volt,de mégegyszer nem szeretném meghallani semmilyyen filmben.Mikor először megszólalt, arra gondoltam, hogy most azonnal abbahagyom a filmet mert kibirhatatlan az a nyávogó magas gyerekes beszéd amit ott produkált.
Egyébként a magyar szinkronokkal nekem nincs bajom, elég jól elszokták találni a karakterhez illő hangokat. -
Ja ja, van még egy tipikus néger női szinkron. Minden filmben szinkronizál, amiben van néger nő, főleg, ha zsaru az illető. Nem jut eszembe a neve, de biztos, hogy egyre gondolunk :) -
A 2000-es évek elején, meg amikor az RTL tonna számra hozta be az akció sorozatokat, akkor valóban Gesztesi volt az összes nagydarab néger fickó hangja -
karajjj #90030 Neeeeem. Teljesen random google találat. -
Te szerintem Galambos Petire gondolsz. Ő a mindenkori néger szinkronos.:D -
karajjj #90028 Ő akkoriban mindig csak második számú feka volt, ha csak egy volt belőle a filmben és szöveget is kapott, akkor Gesztesi volt a hangja. Most nem tudom hogy megy már, mert szinte csak feliratos filmeket nézek, de pár éve rosszul voltam ettől. -
nem inkább Kálid Artúr, mint az egyetlen színesbőrű szinkronos? -
Néger csaj szereplő hangja (a nevet most nem is tudom)? Na annál irritálóbb nincs. Raadasul mindig ugyanaz a hang. -
karajjj #90025 Jó hát szerintem még mindig frusztrálóbb, ami pár éve nagy sláger volt, hogy ha feka férfi volt egy filmben, akkor csaki Gesztesi hangján szólalhatott meg. -
Ki más... Epres Attila mellett most Széles a legnépszerűbb szinkronhang. Ez a 2 fazon hangja minden egyes mostani filmben felcsillan. Nem mondom, hogy bármelyikük rossz szinkronhang, de sokszor olyan karakterekhez csatolják őket, hogy borzalom. -
ha már Mission. Rékasi balesete miatt nem tudja szinkronizálni, így a helyét Széles Tamás (Sam Worthington pl) veszi át....