Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kongy
Az is egy beteg film volt, de nagyon hatásos volt a befejezés valóban.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

A zéró realitással készített filmek pedig hiteltelenek és nevetségesek.

De gondolom neked az is tetszett volna ha pl Bilbo fél kézzel kitöri Smaug nyakát.

genndy
The Mist vége is nagyon tetszett neki.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
Úgy emlékszem, mintha a Misery-vel elégedett lett volna.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zaki
22 Jump Street

Sztem fasza volt, jokat rohogtem rajta, foleg az Ice Cubeos jeleneteken, pedig nem vagyok oda a vicces feka figurakert. Utolso nagy leszamolas annyira szar volt, hogy mar jo volt :D Johet a 23.

8/10

Tikal
King melyik filmet szerette amik az ő könyveiből készültek? ...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tyler1
Bevétel alapján biztos, közönség is csípi jobbára, akadálya nincs.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

LasDen
szerintem nem kérdés, hogy folytatják-e...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Sir Quno Jedi
Kicsit "teknős"ösebbek lettek szvsz. Ugyanakkor meg még így is túl emberi a képük. Evvan. Nem volt azé rossz, kérdés folytatják-e és bedurvul-e.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tyler1
Eddigiekhez képest szokatlan az új külső, de azt gondolom élőszereplős filmhez ez jobban illett. Meg ha megnézzük, ezen a változáson minden szuperhős átesett.

De ettől függetlenül röhögni így is lehet rajtuk :) (spoiler nélkül)
http://www.youtube.com/embed/Xgn8TebH2IY

LasDen
ezt tudja Brett Ratner...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ProGabe
+1, értékelhetetlen film. Mármint abban is egyetértek, hogy a látvány (a production designt is említsük meg, hirtelen el lett felejtve nagy általánosságban, ill. készpénznek van véve a CGI miatt, pedig az art department vért pisál minden egyes filmnél ugyanúgy, személyes tapasztalat ;) nagyon jó. A színészek is. Erre kapunk egy ilyet súlytalan, szagtalan, íztelen valamit. Kár érte.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Kongy
Így már érthető. De elég volt 2014-re 1 szutyok Hercules film, nem kért senki még egyet... ami ráadásul sztoriban is majdnem ugyanaz, mint a "Hercules Legendája" c. mestermű. Lehetne a címe Skorpiókirály 4 is akár...
Utolsó jó jelmezes film amit láttam a Gladiátor volt. Komolyan.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.10.26. 23:46:39

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

LasDen
tegyük hozzá, hogy a film alapja a hasonló nevű képregény...

Kongy
Hercules (The Rock-os)

Komolyan mondom, nem értem Hollywood-ot! Adva van egy fasza téma, be lehetne mutatni Herucles 12 munkáját, és nem! Ez a film meg egyenesen átvert a trailerrel. Mutattak itt mitológiai lényeket sorra, ami a film -nem túlzok- ELSŐ 5 PERCE, aztán meg kiderül, hogy igazából a filmnek köze sincs a mítoszhoz, akárcsak a szutyok Hercules Legendájánál. Komolyan mondom, ekkora egy felesleges, tucat, unalmas szar filmet Hercules néven.... hihetetlen. Pedig az alapanyag megvan hozzá: az alap mítosz, a jó CGI, és The Rock is jó Hercules lenne. de a forgatókönyv, a rendező kinyírja az egészet. Ennyire Hercules témát akarnak feszegetni, de közben nem is, és inkább az egész mítoszt lerántják a porba, hogy 1000-szer látott tucat jelmezes bohóckodós akciófilmet nézhessünk. Hát köszönöm, nekem ez nem kell. Mostantól kedve tiltólistára teszem a Hercules című filmeket. Ez a film jó indulattal 4/10, és az is csakis The Rock, és a korrekt CGI miatt

repvez
Eddig mégcsak az előzetest láttam, gyerekkoromba kedvenc volt,de itt a filmben lehetett volna aranyosabb kinézetük a teknősőknek. Egy kicsit olyan brutálisra sikeredtek és nem anynira illik igy hozzájuk a poénkodos lezser karakter szerep.Kicsit olyan mintha az agyonsteroidozott Stallone játszana egy gyerekfilmben. Nem hiteles
Tyler1
Tini nindzsa teknőcök

Totál ökörség az egész, de szerintem nem lett rossz. Idétlen sztori, idétlen karakterekkel, de pofás a látvány, és pár agyzsibbasztó poén meg is nevettetett. Sőt Megan Foxot is a pozitívumokhoz tudnám sorolni, ha a TF szériákhoz viszonyítom ebben egész tűrhetően játszott (persze az aranyszobornak még nagyon nem kell helyet keresnie).
Igazából a rajzfilmek komolytalanságát idézi a film, talán még rá is dob egy lapáttal. Aki gyerekként szerette, az tehet egy próbát vele, akinek meg abszolút idegen a franchise, az ne erőltesse mert elszökik az agya a világból. Elvileg trilógiának indul, kezdésnek tűrhető lett.

Kongy
Érthetetlen az imdb 8.5-ös értékelés. Nevetséges.

Sir Quno Jedi
Szerintem inkább olvassál! No nem feltétlen a Távolban egy fehér vitorlát Katajevtől, de mondjuk legalább a Gőgös Gúnár Gedeont... :D

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

A Kubrick féle még Kingnek sem tetszett... azért lett a sorozat. King kérte a stúdiót hogy forgassák le újra mert a Kubrik féle változat bűn szar lett. Ha már az írónak is ez a véleménye csak van a dologban valami.

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

ForzaInter
a 2 rész sokkal jobb, bár sztem az első is jó. a 3 viszont tényleg szar.

Yo, Bitch!

ForzaInter
könyvfeldolgozás szempontjából biztos jó, de a kubrick féle film sokkal jobb minden téren.

Yo, Bitch!

Blasta
Mad Max 1 - 2/10
-----------------------------------
Meg egy ilyen gyokér szar filmet, eszméletlen. Azt hiszem életemben most lattam elejétol végéig, de minden percét bánom.
Konkrétan nincs sztorija, dramaturgia, forgatokonyv sehol, Max a film vége elott 20 perccel konfrontálódik a rosszakkal, addig lényegében nem csinál semmit. Olyan uresjáratok, értelmetlen képsorok kovetik egymást, hogy azt orom nézni.
És egyébként is mikor/hol játszódik ez az agyatlan torténet? Sárgára pingált rendorautok, mintha valami világvége utáni idoszakban játszódna, de azért mégis van korház meg rendorség, de azért motoros gigabandák szabadon vagiznak (akikbol 30 fobol a film végére csak 8 maradt) mint a vadnyugaton...
Eszméletlen, hogy lett ebbol kultfilm, remélem a második rész produkál valamit, mer ez valami írtó béna lett.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Nem veled van baj, gyökér a film tényleg. Nehéz is lenne megmagyarázni. A 3 részes sorozatot nézd meg az sokkal jobb ennél.

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

Tikal
igen, te :)

amugy kicsit elvont a film, de nem olyan nehéz...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Kongy
Ragyogás (1980)

WTF?!/10

Lehet én vagyok agyilag zokni, de nem igazán értettem úgy kompletten a filmet. Addig megvan, hogy a család gondnokságot vállal, és furcsa dolgok történnek, de valahogy mégsem áll össze. Valaki esetleg, aki olvasta a könyvet, fel tudna világosítani, hogy mit láttam? :D
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.10.26. 20:41:15

Kandurex
Hali,

Mostanába láttam a moziba ilyen előzetesszerűséget amiben két luvnya visitozik a moziba egy csákó meg majd rájuk borítja a mozit, hogy nem tisztelnek semmit, közbe a pali meg ezzerrel veszi a filmet kiskamerával :) ez most valami figyelmeztető kis film, vagy tartozik hozzá rendes is? Mert mintha a végén lett volna dátum a bemutatóra?
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2014.10.26. 20:10:14

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

repvez
A Te leirásod sem volt rossz, szeretem az ilyen érdekes irásokat ahol a tényeket leirják és ugy is nyitva marad a kérdés, hogy akkor most WTF.

extra sensory
Miért nem volt elég tökös a rendező és kérte el az igazi babát a filmhez? A szereplőknek se kellett volna megjátszani az érzéseiket, teljesen hiteles lett volna minden. <#eplus2>
Utoljára szerkesztette: extra sensory, 2014.10.26. 18:23:50

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Jó kis leírás, köszi.

Külföldi oldalakon megtaláltam, engem vmi magyar blog érdekelne, mint amilyen volt pl.: a Djatlov rejtélyes történet.
http://konteo.blogrepublik.eu/2011/11/12/a-djatlov-incidens-ujratoltve/

Synchronous
A filmhez csatolt tartalmi leírásban külön megemlítik a valós részleteket. Egy múzeumban van kiállítva az eredeti példány és ki van írva a dobozra hogy senki se menjen hozzá túl közel.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

A film végén is említek ezt, meg van róla pár rövid hír kül. oldalakon. Én a Kelet-Magyarországban olvastam.

DarkHorSe
Remelem jovoheten nem fogsz itt vergodni, feladhatnad vegre.

Swedish people are albino monkeys&#65279;

IMYke2.0.0.0
Ezt írtam: "Film... hamar véget érne sok film, ha a realitás alapjain múlnának az "akciók" bennük..."

Nem is érdekel, hogy ebben te mit tekintesz "beszólásnak". Egyszerűen: <#wilting>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

"A "based on true story" vonalnak is utánanéztem, az egyház szerint tényleg lehet valami zűr az eredeti játékbaba körül és golyóálló üveg mögött tartják"

Aztakurva :D
Nincs vmi Okfejtős-Konteós jegyzet erről vhol?

Akkor nem kellett volna beszólnod (85885).

Synchronous
Annabelle 2014

Vártam a filmet, mit ne mondjak hellyel-közel be is váltotta a reményeimet, sajna néha kissé leülepszik a feszültség, azt a pár üresjáratot kivehették volna belőle. De ha lefejtjük a felesleges sallangot, egy jó horrort kapunk eredményül amelynél egyaránt dominál a feszültségkeltés és a sztori is.

A "based on true story" vonalnak is utánanéztem, az egyház szerint tényleg lehet valami zűr az eredeti játékbaba körül és golyóálló üveg mögött tartják meg stb... a rendező nem véletlen kapott az alkalmon és elkészítette hozzá a filmes változatot. A mozikban is elég jól teljesít így egyértelmű volt hogy megnézem. Nekem egy 8-as.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

IMYke2.0.0.0
Bármit meg lehet.
Nekem akkor is 10/10.

LasDen
én azért megkérdőjelezném :D

Tikal
rajongó.

Tikal
Gyerekkoromban láttam utoljára.. újranéztem...
a vágások nélküli megoldás tetszett, jól volt levezetve a film, de a téma, ez a tökéletes bűntény valahogy nem jött át :) messze volt ez még attól...

IMYke2.0.0.0
Nem érdekelnek az eldöntendő kérdéseid, és a téma sem.
Kaptál választ.

Egy eldöntendő kérdésre a válasz: "igen" vagy "nem".
A terelés nem az.

Blasta
10/10 ?
<#buck>

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

genndy
The Hobbit: The Desolation of Smaug - Extended
Nagyon jó. Tényleg. A plusz jelenetek sokat hozzáadnak, egy helyen elég komolyan is (új szereplő, kár hogy aztán nyomtalanul eltűnik, bár nem nehéz kitalálni mi történhetett vele, a dolgát elvégezte). A többi meg érdekesség, kis bővítés, némi plusz.
Az egyetlen bajom még mindig (bár ugyanez volt már az eredetivel is), hogy Jackson baromi jól kezeli a drámát, meg a vígjátéki elemeket is, de a kettő együtt valahogy nem az igazi (folyós jelenet). És itt a plusz jelenetek is inkább drámaiak voltak, mondjuk pont emiatt nem volt olyan zavaró egy-egy kis döccenő.
9,5/10

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
<2013> - imdb - "The Hobbit: The Desolation of Smaug" - EXTENDED (186 és fél perc) - 10/10
(2014.10.25)

Megkérdőjelezhetetlenül 10/10.

Bokafix2
Annabelle (2014)

Akinek a Conjuring bejött ebben sem fog csalódni. Az Annabelle a Conjuring spin-offja, amelyben megismerhetjük a sátáni baba történetét. Külön érdekesség hogy az eredeti Annabelle baba egy connecticut-i múzeumban van hermetikusan lezárt üvegdobozban kiállítva, és papok járnak havonta kétszer megáldani, mert fura dolgok történnek körülötte.

A filmben mindenesetre kapunk bőven a baba gonoszkodásaiból, ugyanis lélek kell neki akit megszállhat... a dolog pikantériája hogy magától nem veheti el, önként kell neki felajánlani. És itt lesz érdekes a történet. Egyébként jók voltak a beállítások is: ahogy pl. az éjszaka közepén az ablakból beszűrődő gyenge lámpafényben kiegyenesedik és feláll a baba, az valami kísérteties. A karosszékben hintázás nyikorgó hangjától pedig szintén frászt lehet kapni. Jól kezelték tehát a horror-elemeket.

Ha hasonlítani kellene valamihez csak egy másik játékbabás filmhez tudnám, pl. a Gyerekjátékhoz és Chucky-hoz, de csak küllemében természetesen... Annabelle viselkedése sokkal felélmetesebb mint az idióta Chucky-é aki állandóan pofázott meg viccelődött. Ez a baba nem beszél, viszont minden rezdülésével szarrá fosat. Nem vagyok nagyon ijedős, de most nem mernék olyan szobában aludni egyedül, ahol egy játékbaba van.

Amilyen jól sikerült a film kaphatna egy folytatást is.

7/10

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Tyler1
The November Man

Pierce Brosnan kiöregedő Jason Bourne-ként kanyarodik vissza az akció műfajhoz. Úgy látszik mostanában tendencia lett akciófilmekhez nyugdíjas színészeket reaktiválni, talán eddig annyira nem is rosszul. A sztori semmi újdonságot nem tartalmaz, kötelező sablonok megvannak, a 2. felére már kicsit be is fullad, de cserébe pörgős, feszült, és valami akcióval folyamatosan próbálják melegen tartani a cselekményt. Unaloműzőnek egész korrekt.