106841
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor se.
  • vérpocok
    Ésha ázsiai lenne a Bond jányka?
  • IMYke2.0.0.0
    Nem emelte fel a pulzusomat és az érdeklődésemet sem keltette fel.
  • LasDen #90095
    Elég meh. Nem rossz, de nem is jó.. meh...
  • Tyler1
    Ez mocsok jól néz ki eddig, remélem nem basszák el. Számomra eddig elég száraz ez az idei év, úgyhogy már csak Bondban bízom (na meg Ethan Huntban).
  • IMYke2.0.0.0
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Most, hogy már van BD is, talán megszaporodnak a topikban a Fast & Furious 7 fikázások vagy dicséretek :)
  • Stockbauer33 #90092
    http://www.mafab.hu/article/james-bond-kokemeny-a-spectre-masodik-elozeteseben-01
  • LoSA
  • IMYke2.0.0.0
    [2001] - (imdb) - "U-neun nam-ja" (No Tears For The Dead) - 6/10
    (2015.07.21)

Egy bérgyilkos a saját balul elsült akciójának következményeit kellene, hogy rendbe hozza, de személyessé válik a dolog... a gyilkosból az ártatlan védelmezője lesz. A dolgok viszont nem alakulnak olyan egyszerűen.
    Akcióban nem volt hiány [pár jelenet rendesen ütött], de mégsem volt az egész olyan, mint amire leültem... és a vége sem jött be.
  • IMYke2.0.0.0
    Még a plot sincs a közelében az eredetinek... tuti meg sem nézném.
  • vérpocok
    Justic League: Gods and Monsters (2015)

A cél egy alternatív univerzum létrehozása volt, és ez nyilvánvalóan sikerült is. Az Igazság Ligája gyakorlatilag rosszabb mint a terroristák, és durvább módszerekkel dolgoznak mint egy pszichopata (bár a jó oldalon).
    Superman lényegében Zod fia, Batman meg vámpír... ötletes volt, kemény akciókkal, és ez a verziófrissítés is jót tett a franchise-nak még ha csak 2D-ben is.

Jöhet még ilyen a Warner boszorkánykonyhájából, a Csipsz-gyártók meg örülhetnek, mert iszonyatos mennyiséget be lehet falni a film alatt. :D

8/10
  • El Protector
    Elkészítetétk az amerikaiak is hét évvel később, de az eredeti azért kategóriákkal jobb :)
  • hiper KOCKA
    Na igen, de volt olyan film is amit pont az alacsony imdb pontozás miatt nem akartam megnézni, aztán haver rávett hogy nézzük meg, és kellemes csalódás volt.
    De előfordult hogy egy magas pontozású film nem jött be túlzottan. Szóval úgy vagyok vele egy ideje hogy nem hagyom magam befolyásolni az imdb-s pontok által. Aztán vagy igazam lesz, vagy rábaszok. Most az utóbbi fordult elő, de mindegy ki lehet bírni.
  • IMYke2.0.0.0
    Ezt a plotot az elmúlt 20 évben párszor már olvashattuk - pl. JCV
  • Tikal #90084
    imdb 4.5, lehet erre is rá kellett volna nézni letöltés előtt :))
  • IMYke2.0.0.0
    Fontos, és elfeledtem odabiggyeszteni: "Based on a series of true stories posted by Ho-sik Kim on the Internet describing his relationship with his girlfriend. "
    Azaz, igaz történeten alapuló könyvből készült.
  • IMYke2.0.0.0
    [2001] - (imdb) - "Yeopgijeogin geunyeo" (My Sassy Girl) - 9/10
    (2015.07.20)

Először is: senkit se riasszon el, hogy ázsiai és romantikus film! Valószínűleg, ha amerikaiak készítik, még több "fura" poén lett volna benne, de amúgy meg a történet univerzális.

Rendkívül szórakoztató film volt - az első percektől kezdve. Röviden: nem egy szokványos romantikus sztori, az egyszer biztos.
    Hősünk egy nap szem- és fültanúja lesz egy - és amúgy az "ő típusa", de - fura lány ámokfutásának a metrón, mely során, úgy alakul, hogy az utazóközönség szemében ő lesz a lány pasija, tetteiért pedig neki kell vállalnia a felelősséget. S ettől a naptól kezdve a 25 éves, végzős egyetemista élete csupa felfordulás lesz.
    A jó pillanatokban megszólaló narráció sokat emelt a humorfaktoron.

Érdekesség: már a folytatás utómunkálatai folynak, remélhetőleg még idén látható lesz.

//lemaradt link
    //A "The Girl" - Ji-hyun Jun - 35 évesen is ultra dögös.
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.07.21. 06:59:13
  • IMYke2.0.0.0
    [1992] - (imdb) - "Lat sau san taam" (Hard Boiled) - 8/10
    (2015.07.20)

Olyan régen láttam, hogy már nem is emlékeztem csak néhány momentumra, így majdnem teljesen új élmény volt.
    Jó volt kicsit nosztalgiázni, elnézni a "dacos zsaru lenyom mindenkit", és a majdnem-végtelen táras lövöldözős, valódi pirotechnikás, zéró CGI-s törés-zúzást a 90-es évek stílusában.
    A nosztalgia faktor komoly volt.
  • hiper KOCKA
    Final Girl 2015

Néhány fiatal pszichopata srácnak az a hobbija hogy fiatal lányokra vadásznak baltával az erdőben. Adnak nekik 5 perc előnyt majd utánuk vetik magukat és kicsinálják őket. A következő jelöltjük viszont egy magasan képzett bérgyilok lányka, így a szopóálarcot bizony most nekik kell viselni.

És mivel a plot nem hangzik rosszul, már kattintottam is a filmre és megnéztem... de sajnos ezen még lett volna mit javítani... kissé amatőr lett a kivitelezés, pedig nem kezdődik rosszul a film. Mégis valahogy jobbra számítottam. Ugyan a rendezőt nem kezdtem le szidni a végén, de valami mégis hiányzott ebből a filmből. Nagyon egyszernézős, sőt kissé gyenge lett.

4,5/10
  • IMYke2.0.0.0
    Papírból van, csak nem nyomja össze :)
  • Bokafix2
    A hátára ült egy sárkány.
  • zorrobomber
    Trailer-ért is jár már Oscar díj?
  • LoSA
    Reméljük, hogy ezért már megkapja végre az Oscar díjat!
  • IMYke2.0.0.0
    [2002] - (imdb) - "The Twilight Samurai" - 8/10
    (2015.07.19)

Tetszett, és nem unatkoztam a 129 perc alatt - Hiroyuki Sanada jól nyomta, Rie Miyazawa meg gyönyörű volt (és 2015-ben sem más).
    Történetünk egy családi okokból "visszavonult", és földműves, valamint a királyi gabona raktárbeli munkájából próbálja ellátni 2 leánygyermekét, és szenilis öreganyját - látszólag nehezen, mert még a saját tisztaságára is nehezen tud időt, pénzt és energiát fordítani [a havi fürdőpénzt is a családra költi].
    Mindenki úgy véli, hogy egy dolgos asszony kéne csak, és Iguchi élete rendbe jönne... de vajon ki lenne önként szegény, egy szánalmas szamuráj oldalán?
    Remek film volt.
  • Count Adyn
    olyan mint az aranylabda kb:D
  • Prof William
    A torkánál ragadtad meg a kérdést! :) Éreztem én ,már írás közben is hogy valami nem stimmel...

Igen a lényeg a Felhőatlasz Vs Vaslady felállás volt + az hogy Leo úgysem kap Oscart akárhogy is igyekszik. :)
  • IMYke2.0.0.0
    [2014] - (imdb) - "Backcountry" - 5/10
    (2015.07.18)

Az alapfelállás hasonlított az ausztrál "Véres hétvége" (Long Weekend (2008)) c. filmre - abban a karakterek és a páros jobban ki voltak dolgozva, erősebb volt köztük az érzelmi töltődés és kötődés. No, és a Természet...
    Persze, ebben a műben is volt tunkolás és (meg)menekülés, csak másként. A 2008-as ausztrált ajánlom, ezt a filmet nem.

//Érdekes mód, ha az imdb-pontozásra ad az ember, fordítva lenne "reális".
  • Blasta
  • Tyler1
    Az a Diana, ami valójában a Vaslady és Margaret Thatcher-ről szólt, és ami egy évvel korábban készült, mint a Felhőatlasz, amit nemhogy legjobb smink kategóriában, de semmilyenben nem jelöltek?
  • Prof William
    Ebben az esetben majd Leo legföljebb végigviszi a trailerben látható bosszúhadjáratát csak most az Oscar biztosság ellen...

Mondjuk az én agyam a "legjobb maszk" a Felhőatlasz vs Diana -nál dobta le végleg az ékszíjat, ahol Felhőatlasz (minden szereplő 4-5 féle smikben) helyet a Diana nyert ahol Merly Streep et egy idős hölgyből egy másik idős hölgyé maszkírozták... :)
  • Tikal #90068
    Belenéztem, ez szar. Négy rész után se fogott meg igazán...
  • tigeroo
    de, én élvezem. :)
  • Jim Morrison
    Ezek szerint beszélni se lehet róla?:(
  • Nyiri
    Ted 2 - Seth Macfarlane humora olyan, hogy utálják vagy szeretik. Én szeretem. Így a Ted 2 is jó lett. Le se tagadhatná hogy Family Guy készítője az író/rendező.
  • tigeroo
    fú még mindig vannak olyanok akik szerint az oscar jelent valamit? :O
  • Kongy
    Akkor folytatja tovább a környezetvédelmi törekvéseket, bár szerintem a színészkedést, és azt is párhuzamosan űzi.
  • LasDen #90062
    igaz. lesz az is
  • Jim Morrison
    De lesz még egy filmje, ahol vagy 20 énje lesz nem? Hardynak meg már kb kész a filmje amiben egy ikertestvért játszik... Ez is érdekes lesz :D
  • LasDen #90060
    az is előfordulhat. De akkor szegény Leo végképp nyugdíjazza magát mérgében :D
  • Jim Morrison
    inkább Tom Hardy kap majd oscart mint legjobb mellékszereplő