106844

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
-
John Wick
Emlékeztetett a 90-es évek zs kategóriás, értelmetlen, minden klisét kijátszó akciófilmjeire. A zúzás néhol azért egész jól sikerült. -
igen, az is volt a teljesben is:) -
nekem is tetszett. Pedig először kicsit féltem a sok öregtől :D Főleg hogy az első részt nem is láttam. Kellemes volt ahogy írtad -
Zero001 #90017 LEGO Movie
Hülyére röhögtem magam rajta/10
Lucy
Idióta alapsztori ellenére szokásosan fasza, látványos Luc Besson akciófilm/10 -
Ilyen egyszeru arctol egy szuperhosfilm trailer elemzese egyaltalan nem meglepo. -
Trailerben meg jó kis Van Halen volt :p -
így van, de nekik elég röhögni a minyonokon.
rohadt sok popkultúrális utalás volt, jimi hendrix, beatles, stb... váó.. jó volt nagyon, élvezhető -
[2015] - (imdb) - "The Second Best Exotic Marigold Hotel" - 8/10
(2015.07.13)
"There's no present like the time."
Bájos, szentimentális, érzelem dús, az első percektől humoros (!) és elgondolkodtató utazás elmúlt és hátralévő életekről, időskori és fiatalkori szerelemről, barátságról. Női tollból, férfi rendezésében.
Az elmúláshoz közeli idős karaktereink mellett --- (színészeink - bámulatos könnyedséggel hozták amit kell) --- a fiatalok jó partnerek voltak. Az indiai akcentus (tamilish?), mellé az amerikai-brit angol és szófordulatok, az indiai zene és tánc, az egyszerű-de-nagyszerű történet --- (fiatal főszereplőnk idősek számára tervez hotelláncot kiépíteni, közben még az esküvőjére is készül, közben az ő és idős barátainak sorsa fordulatosan alakul) --- együtt szórakoztató elegyet eredményezett.
Könnyed kikapcsolódásnak tudom ajánlani. Én imádtam.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.07.14. 10:08:11 -
A népnek is tetszik: Tarolt a Minyonok -
dzsagon #90011 egy 7 éves gyerek a filmben lévő poénok kb 7 százalékát fogja fel. -
Nem tudom mi értelme van elemezni egy trélert... a mondandója nagy része csak spekuláció. -
Ex machina
Jó féle film. Érdekes témát járt körül, érdekes befejezéssel. Bár annyi kérdés merült fel a film alatt, hogy inkább kikapcsoltam és csak néztem a filmet nem törődve a mélyebb részeivel. Kellemes meglepetés volt...
6/10 -
kurva jó Joker lesz Leto. Hátborzongató :D -
ez befér ide? na mehet a flame
-
-
minyokok
kurva jó volt. 7 évesnek éreztem magam megint a vetítés alatt. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Prof William #90003 Jé megint film készült a Final Fantasy 7-ből? Nem is tudtam. :) -
"a nok tovabbra is kurva jok"
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A fiatalabbak közül: Levy Tran
Michelle Rodriguez
-
FF7
A fene sem tudja miert de ez a resz tetszett messze a legjobban.Talan Russel es Statham miatt vagy mert tenyleg meghato volt a vege.(Foleg miutan utanaolvastam a sracnak hogy ki is volt es miket csinalt, milyen volt a szineszek kozti kapcsolat, stb.)
Mindenesetre az elso resz a sorozatbol amit tenyleg elveztem es kikapcsolt aggyal neztem a sok akciot.Sok megallas nincs a filmben, The Rock pedig egyre szorakoztatobb a vasznon komolyan :D
A kocsik tovabbra sem erdekelnek, a nok tovabbra is kurva jok.
7/10 -
[2015] - (imdb) - "Return to Sender" - 7/10
(2015.07.12)
A 7 pont Rosamund Pike-nak köszönhető. Mellette egy olyan fiatalember feszít, akinek arcjátékáról kísérteties módon mindvégig a Gladiator-beli Joaquin Phoenix jutott eszembe. Nick Nolte is velünk öregedett, sajnos - és már 74 éves.
A vékonyan is még mindig bombanő Pike-ra úgy tűnik a Gone Girl-ös szerepeket írják vagy osztják. -
elképesztő hogy mekkora foshalmaz katyvasz az a film... a legrosszabb benne, hogy lehetett volna jól csinálni, sőt, hasonló korszakban nem is oly' régen készült is egy zseniális alkotás, szintúgy könyvadaptáció, hasonlóan elbaszott karakterekkel és több szálon futó történettel, annyi különbséggel, hogy, nos... jó. veszettül jó.
-
Terminator (IMAX3D)
Annyira nem is volt gaz. Sot, sokkal jobb volt mint amit vartam. 7/10 et minimum megerdemel. Vizualisan rendben volt, Zene nem fogott megde a foszereplok jok voltak. Sztori is ok. -
Dehogy fújt ki készül a folytatás. Ekkora bevétel mellett hülyék lennének nem folytatni. -
szerintem nekik
Casting By
Jo Edna Boldin
Kristy Carlson
Lora Kennedy -
A remény hal meg utoljára :) -
Nekem Affleck olyan semmilyen ebben a trailerben. Hozza a szigorúannézekösszeszorítottajkakkal arcot a három közül amit tud, a teljes filmben gondolom majd megtolja még egy könnycseppel is - a tízmilka dodóért csak meg kell dolgozni -, mindenesetre idegesíteni nem idegesítő a faszi, de ez az Eisenberg gyerek... Most komolyan, ízlelgessük. J.Eisenberg - L.Luthor. Ki az a marha akinek egyáltalán eszébe jutott elhívni a castingra? -
"Remélem ezzel a résszel kifújt ez a frencsájz és sosem gondolják úgy, hogy mégnagyobb, mégjobban génmanipulált dinókat kell szabadon engedniuk, hogy osszeszarjuk magunkat és rohanjunk a moziba."
Láttál mostanában bevételi statisztikákat? Ez a híg fossal kevert hányadék film jelenleg az ötödik legjövedelmezőbb film a világon, mindjárt eléri a 1.5 milliárd dollárt -
Remélem a készülő Tomb Raider film főszereplője is ő lesz. Ha már hangját és "testét" adja a játékbeli Larához. -
Jurassic World - 3/10
-------------------
A pofám leszakad, a barátságos T-REX a nap hose aki dolga végeztével elsétál a napfelkeltébe mert pontosan tudja melyik a jó oldal. A Velociraptorok pedig már-már bajtársiasan fedezékbe kuldik a drága idomárjukat. Remélem ezzel a résszel kifújt ez a frencsájz és sosem gondolják úgy, hogy mégnagyobb, mégjobban génmanipulált dinókat kell szabadon engedniuk, hogy osszeszarjuk magunkat és rohanjunk a moziba. -
Nyiri #89990 Szerintem nézőpont kérdése. Lehet hogy a film képi világába az "eredeti" nem illene bele. -

Bár Margot Robbie ügyesen terpeszt itt is. LOL és 1990-es születésű a csaj. Itt is meg az eddig látott filmjeiben (Wall Street FARKasa, Focus) is azt hittem, hogy már a 20-as éveinek a végén jár. Ez szed valamit vagy csak a sminktől (szerepe miatt) ábrázolják idősebbnek?
Kezdem azt hinni, hogy nem a tehetsége és a szépsége miatt válogatják be a filmekbe, hanem azért, mert ő hajlandó terpeszteni. A Wall Street Farkasa filmben is szépen széttette lábait és itt is.
Én viszont nem igazán emlékszem, hogy Harley annyira terpesztett volna, meg hogy ilyen örömlányos stílusú lett volna. Sem a Batman-es rajzfilmekben, sem a képregényekben, amiket láttam. De aztán lehet, csak én kerültem el azokat a részeket.
Meg ugye ez a Suicide Squad, amiről valamiért ez jut eszembe. Nem tudom miért, nem tehetek róla. Valami ilyesminek tűnik nekem ez, csak rohadt drágán.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.07.12. 18:35:19 -
Jó lett volna Clooney is.
-
meghallgatáson -
LOL -
micheal cera-val lett volna igazán nagy dobás.
-
Én azt nem értem, hogy Jesse Eisenberg-et honnan szedték össze... -
Ezzel azt akarta közölni hogy a cosplayes kosztüm jobban ki van vitelezve mint a hollywood-i designer igénytelen munkája, low budget hatása van ennyi. -
ÉS a filmes Harley-nak miért kellene úgy kinéznie mint ahogy játékban? ;)