Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
nem emlékszem/kimaradt
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
6,5/10
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Na, ez már jó volt. Soha, semmit se olvastam, lapozgattam a témában, így persze nem tudom és nem értem, hogy miért is ez a nagy pusztítási vágy.
A mindig nyertes jó fiú sem volt ellenszenves, valamint a többi főszereplő is kedvelhető volt (Rocket és Drax favorit).
Nyilván, össze-vissza lesznek majd még cameo-k a képregényfilmek között (ezután is), meg ilyenek, és ha folytatják ezt, akkor már nem lesz annyira friss a dolog, de így elsőre a humor, látvány, szöveg, akció jó volt.
A stáblista utáni jelenet elkeserítő volt.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
A szakma üdvrivalgással fogadta állítólag, számomra a nagyátlagot hozta, vagyis annál kicsivel többet mert tényleg élvezhető darab, nem egy szimpla thriller. Az általa csapott zaj hangjáról elnevezett rém (Babadook) előjön egy meséskönyvből hogy egy már amúgy is széthullott csonka családot terrorizáljon.
A személyiség széthullásának fázisait remekül aposztrofálja a film, a másik pedig amit ki tudok emelni a 8 éves forma kisfiú színészi teljesítménye. Sok felnőtt színészt lepipálhat ha így folytatja. Legalábbis én teljesen elhittem neki hogy egy kezelhetetlen problémás gyerek aki minden gondját a mesebeli szörnyre vezeti vissza aki előmászva a könyv lapjairól átvette az anyja feletti uralmat.
Nem váltja meg tehát a világot a Babadook, de remek és újszerű látószöget nyújt a mumusfilmek cselekményére és lényegiségére azáltal hogy nem azt adja mint a többi hasonló film, hogy valami előjön a szekrényből és behúz a ruhák közé, hanem itt a rém lényege az ember személye köré összpontosul, abban manifesztálódik, azt használja fel, anélkül tehetetlen... így válhat többé egy borzongató érzésnél vagy egy könyv lapjára nyomtatott tintapacánál.
7/10
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
tök jópofa kis film a 2 öreggel. érdekes történettel. néhol itt ott logikátlanság, de ilyen vasárnap délutáni mozira tökéletes volt 😞
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ez egy baromság volt. Egy rendkívül élvezhető baromság.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
sík ideg voltam a végére, ha nekem kellett volna ezt végigcsinálnom, tuti hogy árokba rántom a bmw-t, mielőtt odaérek... ügyintézős-thriller <#zavart2>#zavart2>
Per Aspera Ad Inferi.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Egy olyan sci-fi amire régóta vártam, nem ugrik baromira a jövőbe. Teljesen bele lehet élni magamat a korba. Nolan stílusát egyébként is szeretem, most sem hagyott cserben a színvonalat tekintve.
Fury 7/10
A Ryan közlegény megmentése és Az őrület határán nálam még mindig az első két helyen van, de végülis ez a film is jó volt. Szívszorító jelenetekkel, meg sok eksönnel. Nem tudom mennyire dobott volna a hangulaton az a 4dx-es bigyó, majd egyszer kipróbálom azt is...
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
A legújabb Stephen King filmadaptáció sajna nem lett valami erős. Volt fantázia a történetben, de majdhogynem unatkoztam rajta. A vége is nagyon gyengus. Hiányzik belőle az a feszültség mint más filmjeiből. Ez a sorozatgyilkos szál is, ami a film legfontosabb része lenne szinte azonnal kifullad, nem generál semmi izgalmat és összecsapja pár jelenetben az egészet. Kár érte, a rendező meg bekaphatja, mert könyvben szerintem ez biztos nem ilyenre sikerült mint ahogy ezek a vászonra hányták.
4/10
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
Bocsánat, biztos így van, ahogy írod. Írtam hogy nem vagyok Spermankós, nem tudok róla mindent.
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Per Aspera Ad Inferi.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
(régebben nem voltál ekkora bunkó)
Nolan persze komolyabb, kiforrottabb, és többrétegű rendező, nem összeereszthető vele, de más a stílusuk is, így nem is érdemes. Abrams-et sem lehet Nolan-el szembe állítani.
Egyébként ami Snydernek megy, abban Nolan például még mindig gyenge, nevezetesen az akció, de különösen a közelharc jelenetek koreográfiájában és vágásában, ami leginkább a Batman filmekben volt szemet szúró.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Snyder legnagyobb erőssége a legnagyobb prblémája is egyben. Azaz, hogy vizuális rendező. Próbál és tesz is morális mondanivalót a filmjeibe, de nem olyan erősek, mint mondjuk egy Nolan esetében. Snyder akkor van eleméen rendezésileg, ha akció jeleneteket kell csinálnia, az top notch, de más részekben vannak hiányosságai.
Előre vetítem, hogy 10-15 év múlva ő lesz a következő Michael Bay 😞
Fincher ezért jó pl.. és Snyder?
Továbbra sem olvasok egyetlen forrásról sem, ami reprezentatív mérlegelést mutatna a "nagy tömeg" elégedetlenségéről. Mert ugye az imdb nem mérvadó, de a hasamra csapok és megmondom a tutit, az aztán mérvadó.
Látom a pénzügyi siker sem mérvadó, persze ellenérv nincs, nem mérvadó és kész.
De hagyjuk ezt a rohadt Man of Steelt, mert bár görcsösen kapaszkodik ehhez, mint negatív példa, ennél sem sikerült megmondani, mik azok a horribilis rendezői hibák, amivel Snyder kikezdhető, és amik a film végeredményét befolyásolták. Tehát sikerül az eddigi munkásságát figyelembe véve indokolni a szakmai hiányosságait? Rendezésről beszélünk, nem forgatókönyv béli hiányosságokról.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Mint személy is, főleg a legutóbbi nyilatkozata alapján. (Nem üti feleslegesen a forró vasat.)
--------------------------------
A kozepesnel kicsivel jobb elso es a szinte ertekelhetetlen masodik resz utan valahogy sikerult most egy normalis sztorit osszehozniuk, ugyanakkor persze sok a baj most is.
Alapvetoen gond van a frencsajzzal. Masodik sorba kerult ex-akciosztarok egyutt akcioznak olyan fiatalokkal akik MÉG nincsenek a masodik sorban. Ezt ki gondolta mukodokepesnek????
Viszont az akcioreszek ebben a filmben igencsak megalltak a helyuket. 3 nagyobb akcioresz van a filmben, mindharom korrekt es szepen koreografalt/kivitelezett lett.
Banderas karaktere tenyleg jol sikerult, sikerult mosolyt csalnia az arcomra ami eddig egyik filmnek se nagyon sikerult. Csak azt a bena sapkat minek kellett raadni a vegen, elkepzelesem nincs. Sot meg Wesley is korrektul hozta amit kellett neki, igy a harmadik reszre kb. az osszes regi motorosnal hitelesebb volt es a jateka is ertekelhetore sikerult. Stallone mar irto gaz sztem ebben a szerepben, Arnold pont jo, hogy egesz film alatt ki sem jon a nehezgeppuska mogul, Lundgren pedig rejtely miert van meg a filmben, sem komolyabb szerepet sem jelenletet nem adnak neki, total felesleges. Randy Cotture pedig azt sem ertem miert kerult bele az egesz frencsajzba, hat kicsoda ez az ember???? Helyettuk pl. nyugodtan lehetett volna tobb szerepet adni Jet Li-nek, O legalabb megiscsak valaki es a karaktere is jo lett (legalabbis az elso filmben, a masodikbol 2 perc alatt irtak ki, ebben 5 percet is kapott).
Gibson jo volt, de ugyan azt hozta amit a Machete folytatasaban. Ja es a film vegen levo ossznepi osszeborulas mar tenyleg ultra ciki, hagyjuk mar ezt a nagy szeretetet, vagy legalabb lett volna kicsit stilusosabb, kevesebb nyallal vagy nemtom.
Egyszer nezheto volt vegulis, rosszabbra szamitottam, de tobb ilyet mar tenyleg ne csinaljanak, legyen eleg ennyi a bohockodasbol.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Es tessek a comic book adaptaciok kozotti helyezese
Szinten tessek
Utoljára szerkesztette: Bucser, 2014.11.15. 13:37:21
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Moore maximum közepesen jó filmeket rendezett, amik gazdaságilag nem térültek meg, míg Snyder felfele lóg ki, mivel a filmjei többsége a pénztáraknál jól teljesítettek. Azon lehet vitázni, hogy jó vagy nem jó rendező. A stúdiók szemszögéből olyan filmeket tesz le, amikre sokan elmennek....
Te még az imdb-s hülyegyereknél is nagyobb tré vagy 😄
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Attól, hogy vannak akiknek tetszenek a filmjei, amiknek láthatóan nem te vagy a célközönsége.
Most a szubjektivitásról akarsz vitázni? 😊
Ha tényleg érdekel más véleménye, akkor ez a srác összefoglalta szépen, hogy ő mit lát benne: http://indavideo.hu/video/Ki_kritizalja_az_orzoket_Watchmen
De biztos tudnék találni részletes videót arról is valakitől, hogy miért utálja ezt a filmet annyira 😊
E film mellett még a Holtak Hajnala, amit imádok (főleg az első negyedét, ilyen hangulatos zombi filmes felvezetést talán csak a Zombiland-be láttam), minden más filmjétől viszont borsódzik a hátam.
Nem egyszerű rendező, gyanítom, hogy inkább a filmekben működő egyéb emberek határozzák meg a film minőségét, onnantól Zack csinálja csak azt csinálja, amit kell/engednek neki 😊
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2014.11.15. 08:06:18
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Abszolút nem kötözködésből, sértő vitát sem akarok szítani, szimplán hajt a kíváncsiság, és próbálom meglelni a munkájának szépségét. Ugyanis nekem speciel eddig egy filmje sem tetszett, sőt egyenesen nem értem, hogy kaphat munkát egy ilyen rendező Hollywoodban.
Többnyire családostul szoktunk filmezni, és ritkán van össznépi egyetértés a minőséget és ízlést illetően, de Zack Snyder filmjeit mindig egyöntetűen negatívan véleményezzük, és értetlenkedve nézünk egymásra, hogy ebben most mi is volt a jó.
Sem a 300, sem a Suckerpunch, sem a Superman, sem pedig a Watchmen nem tetszett. Pedig utóbbit volt olyan ismerősöm, aki dicsérte is. Igaz, érve csak annyi volt rá, hogy jó volt vásznon látni az amúgy profi képregényt.
Az egyetlen Snyder anyag, ami minimálisan elnyerte a tetszésemet, az a baglyos Őrzők legendája. Nem mondom, hogy beleszerettem, de pozitívan csalódtam benne, mert nem a cuki kis sablon világú tucat animációs filmet kaptam.
Szóval a kérdésem, mitől jó rendező Zack Snyder? Mi olyat ad bele a filmjeibe, amitől mint rendezőt, szakmai szempontból dicsérhetjük?
A látvány? Ez manapság már magában édes kevés. A komor hangulat? Engem speciel ez is zavar, miután a Dark Knight óta divat lett.
Az addig oké, hogy például a 300-ból milliónyi meme született, ahogy Gerard Buttler üvöltözik. De ez inkább róható fel a színész érdemeként. Kicsípett jelenetekként mókásak is ezek, de mint film összegészében... SZERINTEM! ...semmilyen.
hát ez béna volt, kb mint a jóllakottak (és tökéletes testűek, szépek etc.) viadala