Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bokafix2
Legalább néznél utána mit jelent egy kifejezés mielőtt használod... mert ez így nagyon égő.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

CalebJoe
Vágod hogy az a faj és főleg a zsidógyűlöletet jelenti aminek nem sok köze van a kecskebaszó földművesekhez.

Mindenféleképpen az anális kecskemajális jön ki.<#nyes>
extra sensory
mondom "egy-két"... nem általánosítottam

antiszemita??

na ezt gondold át mégegyszer

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Honnan tudták? 😄
LasDen
arra akarsz utalni, hogy a földművelő emberek fogékonyabbak az aberállis viselkedésre? Ez bizony erősen antiszemita hozzáállás o_O

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

extra sensory
nem kizárt hogy egy-két tanyasi gazda teszt nélkül is kiválasztaná a 9-t

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Dynamic
Variációk egy témára, avagy újszülöttnek minden vicc új... A lényeg, hogy az olyan számolós feladványokban amiben 3-mal szorzás van, hagyni kell a picsába 😛
LasDen
És nekem tényleg az a kedvencem o_O

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

zaki
Ez a lenyeg, mindegyik szamra a kilences jon ki 😄
Utoljára szerkesztette: zaki, 2014.11.20. 11:08:23

Synchronous
lol... nekem valamiért nem a Star Wars 😄

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

zaki
Ez qrva nagy 😄

Bokafix2
<#mf1>

Nektek mi jött ki? <#idiota>

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Jeffjohnson
Több helyen is azt lehetett olvasni, hogy a filmbemutatókat tolták el azért, hogy büntessenek bennünket. Ugyanez a helyzet a Blu-ray-nél is, ez egy öngeneráló folyamat.... Ha nem árusítják akkor nem is lesz vásárló.

DarkHorSe
Azert nincs eleg bevetel mert az emberek inkabb letoltik 😄 Ha olyan jol menne, es dolne belole a love hulyek lennenek nem kiadni. Ezen mit nem lehet erteni.

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Bokafix2
A kapcsolat 1997

Nahát, annyi a hasonlóság ebben a filmben az Interstellar-al hogy nem lehet nem észrevenni. Először is: Matthew McConaughey. Utána űrutazás, utána féreglyuk, utána megmagyarázhatatlan történések. Majd találkozás

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a rég elhunyt szüleivel

Persze nem ugyanaz történik mint az Interstellarban, de a koncepció nagyon hasonló. Jodie Foster itt is hozza a formáját, szerintem akinek tetszett az Interstellar és a Kapcsolatot még nem látta, az gyorsan hozza a kis kekszet, perecet, teasüteményt és kezdje el a megtekintését.

9/10

LasDen
"Tisztelt Vásárló!

Ezúton szeretnénk tisztázni a The Walt Disney Company magyarországi Blu-ray kiadványai körül kialakult helyzetet.

Mérhetetlenül csalódottak voltunk, amikor az első információk eljutottak hozzánk azzal kapcsolatban, hogy A galaxis őrzőivel kezdődően a Walt Disney új filmjei Magyarországon nem jelenhetnek meg Blu-ray formátumon. Hosszú hónapokon keresztül tárgyaltunk a Disney illetékeseivel, de sajnos minden erőfeszítésünk ellenére sem tudtuk elérni, hogy meggondolják magukat. A döntés hátterében a Disney tájékoztatása alapján költséghatékonysági megfontolások állnak, azaz címenként nem fogy annyi Blu-ray lemez a hazai piacon, hogy a Disneynek megérje a magyar változatot elkészíteni. Ezzel természetesen pont azokat a rajongókat, gyűjtőket hozzák kellemetlen helyzetbe, akik hajlandóak legális forrásból megvásárolni a kívánt termékeket...

A forgalmazók lehetőségei nagyon korlátozottak egy ilyen helyzetben, alapvetően egyáltalán nincs beleszólásunk abba, hogy mely filmek, mikor és milyen formátumban jelenhetnek meg.

A fenti döntéssel kapcsolatos észrevételeiket, panaszaikat az alábbi e-mail címen tehetik meg:

[email protected]

A Pro Video továbbra is minden tőle telhetőt megtesz, hogy az elérhető legnagyobb választékkal, változatos termékekkel (pld. díszdobozos/többlemezes kiadvány, future pack, rendezői változat, digi-book stb.) és izgalmas akciókkal álljon partnerei és vásárlói rendelkezésére.

Üdvözlettel,

Pro Video Film & Distribution Kft."

LasDen
A majmok bolygója Forradalom

Nem volt rossz. Érdekes volt, de püppet hosszabb a kelleténél. Vagy kevesebb ember-majom ellentét és több majom-majom harc. Úgy jobb lett volna talán. Folyton dícsérik Serkist, meg hogy Oscart érdemelne, de én nem láttam semmi olyat, ami annyira hűű de nagy dolog lenne. Nem hiszem, hogy annyival jobb volt, mint aki Kobat játszotta...

6/10

Jeffjohnson
Akkor ezt kell mondani, nem pedig a warezre hivatkozni!

ForzaInter
Nagymenők a legjobb klasszikus gengszterfilm, hibátlan.

Yo, Bitch!

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

extra sensory
The Fatal Encounter 2014

A 18-dik századi Koreában járunk ahol a Jeong-Jo király elleni merényletet követően a fiát is el akarják tenni láb alól, aki követi őt a trónon. Lassú film, nincs tele akciókkal, de azért a közel két és fél óra játékidő alatt abból is kapunk bőven. Történelmi dráma és politikai thriller is egyben ahol mindenki gyanús, tele van a légkör ármánykodással és árulással.

Remek a film képi világa, és a vágások. A szereplők teljesen hitelesek, marad elég idő jellemábrázolásra, és motivációikat is megérthetjük. A politikai garnitúra züllöttségét jól mutatja hogy pár éves gyerekeket is képesek merénylőként felhasználni ha valakit meg kell mérgezni. A film nagy része thriller és lassan csordogál a cselekmény, de a végén kapunk egy epic akcióorgiát amiért már önmagában megéri megnézni. A felhőszakadás közbeni kardpárbajokat órákig el tudnám nézni... megint csak dícséret a rendezőnek a beállításokért és a körülményekért amit megteremtett a final fight-hoz. Nekem teljesen korrekt volt ez a film.

8/10

DarkHorSe
Azert nem adjak ki mert nem nyereseges, ennyi. Ez sima uzlet

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Dynamic
Szerintem marha jó lett. Borítékolom, hogy sokan fikázni fogják, mert a sztori nem túl erős, és csak lövöldöznek (a feleségem pl. közepesre értékelte, pedig szereti az ilyen filmeket), de valamiért a Takent is sokan szerették, pedig abban sem volt sokkal több. Egyszerűen jól össze van rakva, jók a karakterek, szép a koreográfia, jó a film humora. Én biztos megnézem még. Nálam 7.5/10
Kongy
Mondasz valamit. Kazettán jön a zene, akkor a film miért ne ? 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

zaki
Nem baj, majd kiadjak a filmet videokazettan, a filmzenet meg magnokazettan, lol.

Jim Morrison
John Wicket már látta valaki? tényleg korrekt lövölde lett, vagy csak nagy a hype?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Blasta
" mert ennyi erővel Kínában vagy az oroszoknál sohasem kellene bemutatni 1 filmet sem. "

Ebben hol a logika? Ha nem mutatják be azért mert sok a warez azzal nem csak a kozonséget hanem onmagukat is buntetik. A moziért fizetnek ugye ott is.

Persze, hogy a warez miatt szívozik a Disney, meg is tudom érteni.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Jeffjohnson
Azt lehet olvasni, hogy a sok warez miatt van.... ami egy jó nagy baromság mert ennyi erővel Kínában vagy az oroszoknál sohasem kellene bemutatni 1 filmet sem. Nonszensz az egész, jó lenne tudni az igazi okokat.

Bachstein
Elvileg a Disney baszakszik, azt is hallottam már, hogy teljesen ki akarnak vonulni a magyar BD piacról, mindenesetre a forgalmazó is bekaphatja a faszt, hogy nem képesek semmit sem elárulni a miértekről.
Egy ideje amúgy elég drasztikusan lement a Disney BD-k ára, akció akció hátán, 3D-s lemezeket vágnak az emberhez egy 2D-s BD áráért, vagy még annál is olcsóbban, szóval lehet érezni, hogy nem egy szimpla raktárkisöprésről van szó...
TBTPumpa
ProVideo:
2014. december 15. - A galaxis őrzői (Guardians of the Galaxy) (DVD)
(Blu-ray kiadás nem várható.)

LOOOOOOL <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Nem tudom eldönteni hogy igazából nevet így, vagy csak simán kurva szar színész. Ami azért érdekes, mert a nevetésén kívül nagyon jó volt a Nagymenőkben.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Tyler1
😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Synchronous
A táblázatok alapján elvileg godzilla a nagyobb, egyedül King Ghidorah magasodik fölé ha kinyújtja a nyakát.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

extra sensory
Én meg egész film alatt azon agyaltam hogy a kaiju-e a nagyobb, vagy a zilla aki god.

A Nagymenők nagyon jó film, egyetlen bizarr dolog van csak benne......Ray Liotta nevetése.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

zorrobomber
Ezt már a legutóbbi tom cruise-os hülyeségben sem értettem, hogy miért kell az idővisszatekerő alien-nek lemennie a földre és ott állítgatnia az időn, ja nyilván azért hogy fel lehessen robbantani, a katonák is azért vannak a robotban mert anélkül nem lenne dráma 😊

repvez
Akkor félreértetted amit akartam belöle kihozni. Igen ebből a szempontból kellenek a mechanikus dolgok nem vitatom,de a filmben, ugy tünt mintha izomerővel mozgatná az egész robotot tiszta mechanikus kapcsolaton keresztül , erre értettem a mechanikus részt, mikor lehetett volna bármilyen elektromos impulzuson keresztül müködtetni a munkahengereket, hamár egyszer agyilag rákapcsolódtak, meg ugy egyáltalán miért voltak a robotban egy védett bunkerból is irányithatták volna igy a robotokat , na mindegy
Mint irtam látványnak jó ,de ezek miatt hülyeség .
Bocs de a te: "minek mechanikusan mozgatni a végtagokat" beírásod sem volt túl átgondolt.
Ha nincsenek mechanikus gépelemek (pl munkahengerek) akkor mi a túrót akarsz egyáltalán elektronikusan vezérelni?

repvez
Mindegy , lehet hogy nektek mást jelent a vezérlés és bocs ha elrontottam a szavakat , kössetek még bele valamibe.
A lényeg, hogy sok ilyen dolog volt benne ami nem eléggé átgondolt.
zorrobomber
Én lehet az Avengers 2-t nézem meg majd, meg az új James Bond filmet is lehet megnézem majd talán nem biztos.

IMYke2.0.0.0
A játék olcsón (téli akció) megvásárlására készülvén néztem meg.
Nem is tudtam, hogy van/lesz 2. része. Lehet, hogy majd megnézem azt is.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Bokafix2
Ha bírja a gyomrod a T-rex-en vágtázó Hitlert, nézd meg a 2-t is. Bár arra még várni kell csöppet.

Tyler1
Jó volt a második, de a sztorija már nem tudott lekötni annyira, meg nem volt meg az az atmoszférája, amire az első épített. Egyébként a sztorija annak sem volt nagy szám, de filmként jól működött, viszont pl. a Nagymenők és a Volt egyszer egy Amerika nálam simán veri minden szempontból az elsőt is.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

IMYke2.0.0.0
<2012> - imdb - "Iron Sky" - 6/10
(2014.11.17)

Még nem láttam. Most már igen.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ForzaInter
Inkább csak a 3 rész volt hiba, a 2 még kurva jó volt. Bár szerintem nagyon túlértékelt a Keresztapa triológia, messze nem a legjobb filmek a műfajban.

Yo, Bitch!

Steel
biztos tiszta ez a vezérlős dolog? <#ravasz1>
láttál már nagy munkagépeket? van benne elektronika és hidraulika is? melyik tudta a karját olyan gyorsan kilendíteni mint te a tied?

"Ha távolabbra láttam másoknál, azt azért tehettem, mert óriások vállán álltam."

Tikal
amúgy nem tudom miből készültek ezek a robotok, de hat vagy nyolc Chinook elbírta őket? Chinook mondjuk 10 tonnát bír megemelni és viszonyítás képen egy M1 tank 70t 😊
És készülnek a következő részek, wowowow

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''