Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Mindenféleképpen az anális kecskemajális jön ki.<#nyes>#nyes>
antiszemita??
na ezt gondold át mégegyszer
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Utoljára szerkesztette: zaki, 2014.11.20. 11:08:23
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Per Aspera Ad Inferi.
Swedish people are albino monkeys
Nahát, annyi a hasonlóság ebben a filmben az Interstellar-al hogy nem lehet nem észrevenni. Először is: Matthew McConaughey. Utána űrutazás, utána féreglyuk, utána megmagyarázhatatlan történések. Majd találkozás
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Persze nem ugyanaz történik mint az Interstellarban, de a koncepció nagyon hasonló. Jodie Foster itt is hozza a formáját, szerintem akinek tetszett az Interstellar és a Kapcsolatot még nem látta, az gyorsan hozza a kis kekszet, perecet, teasüteményt és kezdje el a megtekintését.
9/10
Ezúton szeretnénk tisztázni a The Walt Disney Company magyarországi Blu-ray kiadványai körül kialakult helyzetet.
Mérhetetlenül csalódottak voltunk, amikor az első információk eljutottak hozzánk azzal kapcsolatban, hogy A galaxis őrzőivel kezdődően a Walt Disney új filmjei Magyarországon nem jelenhetnek meg Blu-ray formátumon. Hosszú hónapokon keresztül tárgyaltunk a Disney illetékeseivel, de sajnos minden erőfeszítésünk ellenére sem tudtuk elérni, hogy meggondolják magukat. A döntés hátterében a Disney tájékoztatása alapján költséghatékonysági megfontolások állnak, azaz címenként nem fogy annyi Blu-ray lemez a hazai piacon, hogy a Disneynek megérje a magyar változatot elkészíteni. Ezzel természetesen pont azokat a rajongókat, gyűjtőket hozzák kellemetlen helyzetbe, akik hajlandóak legális forrásból megvásárolni a kívánt termékeket...
A forgalmazók lehetőségei nagyon korlátozottak egy ilyen helyzetben, alapvetően egyáltalán nincs beleszólásunk abba, hogy mely filmek, mikor és milyen formátumban jelenhetnek meg.
A fenti döntéssel kapcsolatos észrevételeiket, panaszaikat az alábbi e-mail címen tehetik meg:
[email protected]
A Pro Video továbbra is minden tőle telhetőt megtesz, hogy az elérhető legnagyobb választékkal, változatos termékekkel (pld. díszdobozos/többlemezes kiadvány, future pack, rendezői változat, digi-book stb.) és izgalmas akciókkal álljon partnerei és vásárlói rendelkezésére.
Üdvözlettel,
Pro Video Film & Distribution Kft."
Nem volt rossz. Érdekes volt, de püppet hosszabb a kelleténél. Vagy kevesebb ember-majom ellentét és több majom-majom harc. Úgy jobb lett volna talán. Folyton dícsérik Serkist, meg hogy Oscart érdemelne, de én nem láttam semmi olyat, ami annyira hűű de nagy dolog lenne. Nem hiszem, hogy annyival jobb volt, mint aki Kobat játszotta...
6/10
A 18-dik századi Koreában járunk ahol a Jeong-Jo király elleni merényletet követően a fiát is el akarják tenni láb alól, aki követi őt a trónon. Lassú film, nincs tele akciókkal, de azért a közel két és fél óra játékidő alatt abból is kapunk bőven. Történelmi dráma és politikai thriller is egyben ahol mindenki gyanús, tele van a légkör ármánykodással és árulással.
Remek a film képi világa, és a vágások. A szereplők teljesen hitelesek, marad elég idő jellemábrázolásra, és motivációikat is megérthetjük. A politikai garnitúra züllöttségét jól mutatja hogy pár éves gyerekeket is képesek merénylőként felhasználni ha valakit meg kell mérgezni. A film nagy része thriller és lassan csordogál a cselekmény, de a végén kapunk egy epic akcióorgiát amiért már önmagában megéri megnézni. A felhőszakadás közbeni kardpárbajokat órákig el tudnám nézni... megint csak dícséret a rendezőnek a beállításokért és a körülményekért amit megteremtett a final fight-hoz. Nekem teljesen korrekt volt ez a film.
8/10
Swedish people are albino monkeys
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ebben hol a logika? Ha nem mutatják be azért mert sok a warez azzal nem csak a kozonséget hanem onmagukat is buntetik. A moziért fizetnek ugye ott is.
Persze, hogy a warez miatt szívozik a Disney, meg is tudom érteni.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Egy ideje amúgy elég drasztikusan lement a Disney BD-k ára, akció akció hátán, 3D-s lemezeket vágnak az emberhez egy 2D-s BD áráért, vagy még annál is olcsóbban, szóval lehet érezni, hogy nem egy szimpla raktárkisöprésről van szó...
2014. december 15. - A galaxis őrzői (Guardians of the Galaxy) (DVD)
(Blu-ray kiadás nem várható.)
LOOOOOOL <#idiota>#idiota>
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Mint irtam látványnak jó ,de ezek miatt hülyeség .
Ha nincsenek mechanikus gépelemek (pl munkahengerek) akkor mi a túrót akarsz egyáltalán elektronikusan vezérelni?
A lényeg, hogy sok ilyen dolog volt benne ami nem eléggé átgondolt.
Nem is tudtam, hogy van/lesz 2. része. Lehet, hogy majd megnézem azt is.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Yo, Bitch!
láttál már nagy munkagépeket? van benne elektronika és hidraulika is? melyik tudta a karját olyan gyorsan kilendíteni mint te a tied?
"Ha távolabbra láttam másoknál, azt azért tehettem, mert óriások vállán álltam."
És készülnek a következő részek, wowowow
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''