Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kongy
Aaron Paul is ilyen szutyok NFS filmekben próbálkozik, ahova semmilyen színészi tudás kb nem kell... pedig Jesse-ként szerintem elég nagyot alakított.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

De ha bukja is a Jurassic Wordot, akkor is a Guardian -ban biztos helye van.
grebber
Apocalypse Earth

Hatalmasak ezek a filmek már csak a "technika" miatt is érdemes nézni őket. A szikrázó műanyag fegyverek mindent visznek<#eplus2>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.11.25. 10:13:41

Next PC upgrade: 2022

LasDen
azért tegyük hozzá, hogy a tv-s színészek többsége közepes v pocsék színész. A többség csak álmodozik róla, hogy mozi sztár lesz, a kisebbségnek megvolna hozzá a tehetsége, karizmája, de nincs szerencséje, és a még inkább kisebbség az, akiknek sikerül kitörniük. Pl aaron Paul. Csinál még pár nagyobb filmet majd eltűnik a süllyesztőben. Főleg, hogy a nagy blockbusterje egyenesen a földbe állt. Chris Pratt viszhont megtalálta a tv után az aranytojó marvel tyúkot. Szakított a Guardians-szel. És ha a Jurassic Worldöt is sikerre viszi, akkor minden az övé.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Totti5
<#eljen><#worship><#eljen>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Sir Quno Jedi
Predestination

Na ilyen egy korrekt, régimódi scifi, amikor az emberek még gondolkodtak. Nemhiába Heinlein eredetije alapján írták...

Nincsenek benne nagy jelenetek, sem hihetetlen technika, semmi csilivili, ez nem az a film. Viszont pl. baromi jók a színészek (az a maroknyi).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tikal
Szerintem ő sem a tartalmát védte, hanem azt a jelenetet a gazellákkal... a film fos volt, ez nem vita tárgya, de nekem az első 20 perc még ugy ahogy tetszett is, és kicsit guy ritchie ugrott be, hogy akkor most ez itt az elmagyarázás, ki kicsoda, mi a felállás :)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

sz4bolcs
Hollywood nagyon ráérzett erre a szem-fül jóllakatásra. Ez addig nem is baj, amég az emberek nem kezdik el az ilyen Lüsziket tartalmilag védeni...

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Tyler1
Ez egyáltalán nem így van. Hol vannak pl. a Jóbarátok színészei? Hol van a népszerűség, és a csúcsgázsi a sorozat óta? Sehol! Ismeretlen sorozatokban bohóckodnak azóta is, töredék pénzekért, mint amit 10-15 éve kerestek, mert képtelenek voltak saját skatulyájukból kimászni. Egyedül Jennifer Anistont foglalkoztatják, mert ő megcsinálta azt a "hülyeséget", hogy idejében váltott.

Jason Segelnek sem ez az első filmje, nem ezért hagyta ott a sorozatot, hanem mert megpróbálja tovább kamatoztatni a mostani népszerűségét, és nem akar megragadni azon a szinten, ahonnan úgy sem tud már feljebb lépni. A mozifilm mindig is biztosabb, és nagyobb garancia volt a sikerre és a megélhetésre, függetlenül a minőségtől. Adam Sandler évekig a egyik legjobban fizetett színész volt, mert a filmjeit mindenki megnézte, még ha fos is volt.

Aztán hogy nem képesek nagy karriert befutni. Hát a legtöbb filmszínész pont hogy sorozattal kezdi a karrierjét, bár van akinek megvan a hátszele a mozifilm szerepekhez, van akinek szimplán szerencséje van, de a legtöbb így járja végig a szamár létrát. Brad Pitt, Leo DiCaprio, Hugh Jackman, Will Smith, Michael Fassbender, Ryan Gosling, hogy csak pár nevet említsek, aki kapásból eszembe jut.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Ez most, hogy jött ide?

Shep
Időhurok.

Jó film volt, kár, hogy igen hamar lehetett tudni ,hogy mi is az alapfelállás de azért a jobbik fajtából való alkotás, meg kicsit azért beteg is.

8/10

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

BaliBoy
Hát kár.
Ráadásul nem sok sorozat színész tud igazi nagy karriert befutni a mozifilmek piacán. (és ez egyébként fordítva is igaz) Hülyeséget csinálnak sokan. Ott hagyják a népszerűséget és azt amiben igazán jók. Bár az is érthető valahol, hogy mást is szeretnének csinálni.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Hát a filmből kiindulva kár volt...
ZilogR
Azon gondolkodtam, miközben félig lázasan ballagtam melózni, hogy ma, 2014-ben, mi lenne a mondandója a Forrest Gump-nak?!
Valami olyasmi, hogy "Egy béna hippi is lehet elégedett az életével és egy félnótást is befogad a társadalom - ha kurva sok pénze van..."
Sry.
Nálam még mindig 10/10.

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

Totti5
Sajnos? Miben lenne más ha nem lenne?:) Bay más akciófilmet forgatna, más nem igen változna. Jó filmre mindig van esély, de csak akkor ha valaki megcsinálja! nekem tetszett az utóbbi rész, jó az irány.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tyler1
Hogy filmeskarriert próbál kiépíteni, az mindenképpen jobb.

BaliBoy
Hát ha szerinted ez jobb volt...

Tyler1
És milyen jól tette. Az a sorozat már olyan szinten volt izzadságszagú, hogy csak a hülye maradt volna filmezés helyett annál.

IMYke2.0.0.0
Transformers(re mindig volt, van és lesz igény.... sajnos.) volt, van és lesz.

Tipp: jelölje ki mindenki a szöveget...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.11.24. 17:42:54

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

sz4bolcs
Lassan kezdem megérteni, hogy jutottunk el a Matrixtól a Transformersig :D

szabii98
"""""hirtelen"""""
elég volt belőle az a 9 évad, sok is

I met God. She's black

BaliBoy
Azt a részt külön megmosolyogtam mikor kidobta a tabletet az ablakon majd felszedte a földről és teljesen egyben volt...És megjegyezte, hogy milyen jó strapabíró... :D Ekkor eszembe jutottak az apple hajlíthatós telefonjai... :D

BaliBoy
Az a hír járta, hogy Jason Siegel miatt kellett véget érnie. Egyszerűen azért mert - nyilatkozata szerint - át akart térni az egész estés filmek világába. Ezért nem fogadta el a szerződés hosszabbítást. Állítólag ez volt az oka, hogy "hirtelen" be kellett fejezni a sorozatot.

LasDen
jön a hálaadás, 1-2 előzetes biztos becsúszik innen-onnan....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

wesker24
A film elején ezt mondta a csaj !

Az emberiség 1 milliárd éve létezik és mire mentünk vele ?

A film végén meg ezt mondja

Az emberiség 1 milliárd éve létezik MOST már tudjátok mit kezdjetek vele !
Állítólag pénteken jön a Star Wars 7-nek az első előzetese. ^^

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Nem is tudom.
Ha kibaxott mélyenszántó gondolatok, kerek történet, kidolgozott karakterek, jó eseményvezetés kell, akkor elolvasok (jééé, az mi?) egy könyvet. Ha meg az kell, hogy a szemem-fülem jóllakjon, és ne gondoljak másra másfél órán át, akkor pedig megnézek valami filmet. Eddig bejött...
Visszatérve a témára: nem emléxem az utolsó mondatra, az állatos bevágások pedig épp jó helyen voltak a filmben - szerintem.

Blasta
Mennyire igy van (a Man from Earth meg brillians)
<#eljen>

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

sz4bolcs
Az a szomorú, hogy kis odafigyeléssel sokkal jobbá lehetett volna tenni a filmet. Szerintem a legtöbbünk akár a környezetében is talál olyan embert, aki sokkal mélyebben tud beszélni az élet értelméről materialista szemszögből, mint ami ebben a filmben elhangzott. Úgy tűnik, ezekben a filmekben kínosan ügyelnek a semmitmondásra, nekem meg scifi rajongóként megint az marad, hogy "bezzeg a The man from Earth"...

sz4bolcs
Akkor rád lehet, hogy illett a film utolsó mondata :-D

Én 38 évesen teljesen helyénvalónak éreztem...

Blasta
Azok a reszek olyanok voltak, mintha a rendezo/forg.iro 3-5 eves gyerekeknek akarna elmagyarazni, hogy "laaaaatjatok gyerekek, ebben a filmben most pontosan ugyan az tortenik mint a termeszetben, bizoooony-bizooony ugyeugye" :)
<#wilting>

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Tikal
ja, az alámondásos részek, meg ezek tényleg gagyi volt, de maga a jelenet, a gazellákkal, az jó volt szerintem :)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

sz4bolcs
Nekem az volt a problémám a természetfilmes részekkel, hogy sokkal erősebbek voltak, mint a hozzájuk tartozó szöveg.
Valami ilyen érzésem volt közben: "Nincs scriptdoctorunk? Menj ki, szívj egy kis friss levegőt, kapcsolj át David Attenborough-ra,
azzal sokkal többre mész, mint ha hallgatnád ezt az uncsi maszlagot."

Amúgy a filmmel kapcsolatban sokkal rosszabbra számítottam, végig lekötött azzal, hogy vártam, hogy tud-e valami többet mondani, felnő-e az erős jeleneteihez, végül ez nem következett be, de legalább nem is nyújtották el szükségtelenül...

grebber
Mr. Jones

Tegnap este néztem meg ,de nemtudom :(

Valaki kérem írja le spoilerbe ,hogy ez most miről szólt.

"Sex tape
Hát ezért kár volt Jason Siegel-nek szétbarmolnia a HIMYM-et..."

Mert mi történt? Erről még nem is halottam.

Mellesleg a film tényleg siralmas. Ha a magyar szinkornban Marshall hangját kapja Jason az talán TALÁN 1 pontot javíthat rajta. De így csak 2/10.
Lucy
Nekem tetszett! Luc Bessontól azért láttam még fasza filmeket ezen kívül, és nem állítanám, hogy ez a legjobb.

Ami hasonló volt, az a Limitless lesz. Tényleg! Most, hogy mondjátok, a sztori ugyanaz... :)

Ja, és a természetfilmes betétek az elején - na, az ÓRIÁSI! (szerintem, egyáltalán nem "műmájer" - rendkívül feldobta a jelenetet, és még mosolyogni is lehetett rajta)

grebber
A film nézhető volt. Azt viszont nem tudtam hogy az applenak filmek kellenek hogy reklámozzák a szarjaikat.

Szex Tape= Apple reklám film<#levele> Ez ez egyetlen ami nem tetszett benne.

Tikal
nem volt ez műmájerkedés, szerintem jó volt az ötlet, csak a megvalósítás...

sz4bolcs
Ez a természetfilmes műmájerkedés a Lucyben.... xD

Kongy
Felvétel készítés szerintem nem számít wareznak, akkor nem is tették volna be funkciónak a VHS-lejátszókba... :) Olyasmi volt, mint ma a set top box, amivel vissza lehet nézni az adást :D Az a gáz, mikor ma egy 6-7 éves gyereknek gőze sincs arról, mi az a VHS.... :D Ilyenkor érzed, hogy öreg vagy.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.11.23. 23:42:20

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Tikal
És ezt nyilatkozta: "That was my goal: an action film with a ­purpose. When I was younger, the purpose I had was smaller. Basically, this is about us, our legacy and what we learn."
a Taxi elkészítésének több értelme volt, mint ennek :)
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2014.11.23. 23:33:31

Mindig is szimpla popcorn mozinak hittem, ezért nem kerítettem sort neki eddig. De pótlom, ígérem! :)

A mozizásról annyit hogy a szüleim a '90-es években soha nem vittek el. A 2000-es évek elején pedig 1x vagy 2x mentünk csak el és azok is animációs filmek voltak csak. Anno filmeket leginkább VHS kazettákról néztem amikre fel lettek véve a filmek még a TV-ről. Igen, én már 7 évesen elkezdtem a warezolást. :'D
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2014.11.23. 23:25:18

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

zaki
LOL, az elso resz kotelezo, meg ma is qrva jo, nem fog rajta az ido. Tobbi az felejtos.

Kongy
Én '95-ben születtem... 2001-ben láthattam először...

genndy
Predestination (2014)
Apám, igazi mindfuck! <#vigyor> Baromi jó, csavaros, aztán a kibontásnál csak kapkodod a fejed (ami nagyjából az egész film hosszát jelenti). Nagyon tetszett. Nem pontozom, mert még emésztgetem, aztán szerintem újranézős lesz amíg még friss az élmény.
Időutazás-bűnténymegelőzős, többet írni spoiler lenne.

Viszont egy gonosz gondolat a rendezőkhöz (vigyázat, TÉNYLEG spoileres!):
Nem tudtam nem észrevenni a párhuzamot a rendezők neve (The Spieric Brothers) és a Mátrix első részének rendezői között (The Watchowski Brothers). Vajon közülük is az egyikük majd átoperáltatja magát? (főleg hogy pont egy ilyen filmet csináltak) :DDD

@bcrics + Kongy: arról nem nagyon tehet ha mondjuk későn született, és nem tudta megnézni éppen akkor amikor kijött <#miaz>
Szerencsére sosem késő pótolni.

Utoljára szerkesztette: genndy, 2014.11.23. 22:04:05

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Kongy
Úgy értette, kár, hogy kimaradt neked a JP. Alap film, mint egy Star Wars.

Ezt a kommentet most nem tudom hova rakni. :D

Jim Morrison
Szerintem erre gondolsz :D
Am nem tudom Luc Bessonnak azért szerintem van pár jó filmje. Legalábbis olyan ami tökéletes másfél óra kikapcsolódásra :)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

sz4bolcs
*.* eddig csak szemeztem vele, de ez a kritika meghozta a kedvem a filmhez :-D