Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Hatalmasak ezek a filmek már csak a "technika" miatt is érdemes nézni őket. A szikrázó műanyag fegyverek mindent visznek<#eplus2>#eplus2>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.11.25. 10:13:41
Next PC upgrade: 2022
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Na ilyen egy korrekt, régimódi scifi, amikor az emberek még gondolkodtak. Nemhiába Heinlein eredetije alapján írták...
Nincsenek benne nagy jelenetek, sem hihetetlen technika, semmi csilivili, ez nem az a film. Viszont pl. baromi jók a színészek (az a maroknyi).
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Jason Segelnek sem ez az első filmje, nem ezért hagyta ott a sorozatot, hanem mert megpróbálja tovább kamatoztatni a mostani népszerűségét, és nem akar megragadni azon a szinten, ahonnan úgy sem tud már feljebb lépni. A mozifilm mindig is biztosabb, és nagyobb garancia volt a sikerre és a megélhetésre, függetlenül a minőségtől. Adam Sandler évekig a egyik legjobban fizetett színész volt, mert a filmjeit mindenki megnézte, még ha fos is volt.
Aztán hogy nem képesek nagy karriert befutni. Hát a legtöbb filmszínész pont hogy sorozattal kezdi a karrierjét, bár van akinek megvan a hátszele a mozifilm szerepekhez, van akinek szimplán szerencséje van, de a legtöbb így járja végig a szamár létrát. Brad Pitt, Leo DiCaprio, Hugh Jackman, Will Smith, Michael Fassbender, Ryan Gosling, hogy csak pár nevet említsek, aki kapásból eszembe jut.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Jó film volt, kár, hogy igen hamar lehetett tudni ,hogy mi is az alapfelállás de azért a jobbik fajtából való alkotás, meg kicsit azért beteg is.
8/10
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ráadásul nem sok sorozat színész tud igazi nagy karriert befutni a mozifilmek piacán. (és ez egyébként fordítva is igaz) Hülyeséget csinálnak sokan. Ott hagyják a népszerűséget és azt amiben igazán jók. Bár az is érthető valahol, hogy mást is szeretnének csinálni.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Valami olyasmi, hogy "Egy béna hippi is lehet elégedett az életével és egy félnótást is befogad a társadalom - ha kurva sok pénze van..."
Sry.
Nálam még mindig 10/10.
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Tipp: jelölje ki mindenki a szöveget...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.11.24. 17:42:54
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Az emberiség 1 milliárd éve létezik és mire mentünk vele ?
A film végén meg ezt mondja
Az emberiség 1 milliárd éve létezik MOST már tudjátok mit kezdjetek vele !
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Ha kibaxott mélyenszántó gondolatok, kerek történet, kidolgozott karakterek, jó eseményvezetés kell, akkor elolvasok (jééé, az mi?) egy könyvet. Ha meg az kell, hogy a szemem-fülem jóllakjon, és ne gondoljak másra másfél órán át, akkor pedig megnézek valami filmet. Eddig bejött...
Visszatérve a témára: nem emléxem az utolsó mondatra, az állatos bevágások pedig épp jó helyen voltak a filmben - szerintem.
<#eljen>#eljen>
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
<#wilting>#wilting>
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Valami ilyen érzésem volt közben: "Nincs scriptdoctorunk? Menj ki, szívj egy kis friss levegőt, kapcsolj át David Attenborough-ra,
azzal sokkal többre mész, mint ha hallgatnád ezt az uncsi maszlagot."
Amúgy a filmmel kapcsolatban sokkal rosszabbra számítottam, végig lekötött azzal, hogy vártam, hogy tud-e valami többet mondani, felnő-e az erős jeleneteihez, végül ez nem következett be, de legalább nem is nyújtották el szükségtelenül...
Tegnap este néztem meg ,de nemtudom :(
Valaki kérem írja le spoilerbe ,hogy ez most miről szólt.
Hát ezért kár volt Jason Siegel-nek szétbarmolnia a HIMYM-et..."
Mert mi történt? Erről még nem is halottam.
Mellesleg a film tényleg siralmas. Ha a magyar szinkornban Marshall hangját kapja Jason az talán TALÁN 1 pontot javíthat rajta. De így csak 2/10.
Nekem tetszett! Luc Bessontól azért láttam még fasza filmeket ezen kívül, és nem állítanám, hogy ez a legjobb.
Ami hasonló volt, az a Limitless lesz. Tényleg! Most, hogy mondjátok, a sztori ugyanaz... :)
Ja, és a természetfilmes betétek az elején - na, az ÓRIÁSI! (szerintem, egyáltalán nem "műmájer"
Szex Tape= Apple reklám film<#levele>#levele> Ez ez egyetlen ami nem tetszett benne.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.11.23. 23:42:20
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
a Taxi elkészítésének több értelme volt, mint ennek :)
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2014.11.23. 23:33:31
A mozizásról annyit hogy a szüleim a '90-es években soha nem vittek el. A 2000-es évek elején pedig 1x vagy 2x mentünk csak el és azok is animációs filmek voltak csak. Anno filmeket leginkább VHS kazettákról néztem amikre fel lettek véve a filmek még a TV-ről. Igen, én már 7 évesen elkezdtem a warezolást. :'D
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2014.11.23. 23:25:18
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Apám, igazi mindfuck! <#vigyor>#vigyor> Baromi jó, csavaros, aztán a kibontásnál csak kapkodod a fejed (ami nagyjából az egész film hosszát jelenti). Nagyon tetszett. Nem pontozom, mert még emésztgetem, aztán szerintem újranézős lesz amíg még friss az élmény.
Időutazás-bűnténymegelőzős, többet írni spoiler lenne.
Viszont egy gonosz gondolat a rendezőkhöz (vigyázat, TÉNYLEG spoileres!):
@bcrics + Kongy: arról nem nagyon tehet ha mondjuk későn született, és nem tudta megnézni éppen akkor amikor kijött <#miaz>#miaz>
Szerencsére sosem késő pótolni.
Utoljára szerkesztette: genndy, 2014.11.23. 22:04:05
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Am nem tudom Luc Bessonnak azért szerintem van pár jó filmje. Legalábbis olyan ami tökéletes másfél óra kikapcsolódásra :)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/