Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Am nem tudom Luc Bessonnak azért szerintem van pár jó filmje. Legalábbis olyan ami tökéletes másfél óra kikapcsolódásra 😊
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Ennél idegesítőbb "horror" film szerintem nem létezik. Szuszogás csipogás nevetgélés fps nézetben okádék az egész úgy ahogy van.
Next PC upgrade: 2022
Talán a legjobb Luc Besson film. Épp ezért megérdemel egy 2-est a tizes skálán.
Bár 1/3-ától beletekertem, így talán jobb pontszámot adtam rá, mint kéne.
Amúgy pár éve volt egy hasonló film, az sokkal jobb volt, bár az se volt egy nagy szám.
Ami zseniális volt benne, az a főhős nő. Totálisan illett Luc Besson minden logikát, értelmet, jóérzést, ízlést nélkülöző ötleteihez.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Synchronous, 2014.11.23. 21:09:09
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jó film volt ettől függetlenül, de nem 10 pontos.
PSN ID.: Beegabor
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Hát ezért kár volt Jason Siegel-nek szétbarmolnia a HIMYM-et...
Egy-két jobb poén van csak benne. A többi full lámaság.
5/10
Lucy
Sajnos ebben is csalódnom kellett. Ebből a történetből többet is ki lehetett volna hozni. Viszont Morgan Freeman monológjai az egyetemi jelenetekben nagyon tetszettek.
6,5/10
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
De mondják hogy jó film, már régóta meg akartam nézni, de valahogy mindig elsiklottam felette. Na majd jövő héten hétvégén lehet pótlom is. 😊
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A k...a annyát, de jó sci-fi... ez valami brutál volt emberek. Velem így még nem volt hogy elkezdek nézni egy történetet ami lassú kamaradrámaként indul múltbeli visszaemlékezésekkel színesítve, majd elkezded érteni a sztorit és gyakorlatilag folyamatosan a végéig koppan az állad a padlón.
Fel sem ocsúdok az előző döbbenetből mikor a rendező zúdítja rám a következőt. Annyira jó ez a sztori hogy nem is tudom hogy most hirtelen tudnék-e ilyen kreatív sci-fit mondani még egyet.... azt hiszem nem. Pedig nem kifejezetten látványos sci-fi ez, de ahogy az összefüggéseket bemutatja a film, azt szerintem teljesen egyedi módon vitték véghez. Ethan Hawke remek volt, tán eddigi legjobb filmje ez és a rendező nevét aranyba kéne foglalni.
Talán a vége az amit még egy fokkal lehetett volna tovább görgetni hogy mi lett volna ha... de így is zseniális film volt. Aki sci-fi rajongó és megnézés után azt mondja hogy ez szar film az vizsgáltassa ki magát.
10/10 (bár többet adhatnék)
Utoljára szerkesztette: Synchronous, 2014.11.23. 00:00:05
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
az első két rész kurvajó volt
I met God. She's black
Az elsőt szerettem, a másodikat egy fokkal még jobban szerettem. Ez sajnos az első részt sem múlta felül. A film csúcspontja a Hanging Tree rész volt.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Namost ez kicsit hosszúkás lett így, hogy darabolták. Mondhatnám azt is hogy unalmas, de végülis nem unatkoztam, mert én a szüttyögős lelkizős részeket is komázom. Kár, hogy nő írta, mivel agyhalott dolgok vannak így benne, de a mögöttes scifi és sztori még jó is lenne. Már ha egy férfi rendesen megírta volna. Így nem szívesen nézném meg újra, mert ahhoz túl hosszú és eseménytelen azért, míg az első két részben azért volt valamennyi pörgés nagynéha.
Várjuk a végét/10
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"The trees move. Do you not see it?"
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
http://www.port.hu/idobanditak_time_bandits/pls/tv/films.film_page?i_perf_id=44342980&i_topic_id=1
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
na bizony ez jó film volt, jó scifi, oldschool, nem akar több lenni mint ami, és tök jó az egész
a világcsordaszellem persze biztos nullára tartja ezt a filmet 😊
(2014.11.20)
Rowan Atkinson, Rosamund Pike, Gillian Anderson, és a szokásos Mr. Beanes, Johnny Englishes botladozások, poénok elegek voltak a kellemes hétköznapi szórakozáshoz.
A stáblista alatti meg egyszerű és nagyszerű volt.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Mindenféleképpen az anális kecskemajális jön ki.<#nyes>#nyes>
antiszemita??
na ezt gondold át mégegyszer
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Utoljára szerkesztette: zaki, 2014.11.20. 11:08:23

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Per Aspera Ad Inferi.