Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(szar vicc volt, tudom)
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
jól indult a film, sőt nem is volt annyira rossz. csak a vége felé, főleg a vége.
spoiler
ugyanazt eljátszák mint a gravitációba: űrbe ajtó kinyit, zombi kirepül ajtó becsuk, főhősnek semmi baja. gravitációba legalább csak látomás volt az egész, de itt komolyan gondolták.
elég fasza lett volna ha csak sejtve mutatják hogy a fickó fertőzött, és úgy jut fel az állomásra vagy árhajóra, megfertőzve majd ott mindenkit vagy valami. de így kb semmi értelme nem volt az egésznek.
2/10.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Szerk.: bocs, javítanám: nézek előzeteseket, de csak miután megnéztem magát a filmet 😊
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2014.11.28. 15:37:02
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
(2014.11.27)
Kultúrák és kurináris különbségek keveredése, megfűszerezve humorral, rivalizálással, szerelemmel, egy vidéki kis francia városban. Nem szabad bedőlni a dráma besorolásnak, ez ugyanis amolyan családi film, a főzés köré szőve. Éhesen nem is ajánlott a megtekintése 😊
Helen Mirren kétnyelvű szerepben brillírozott, és jó partnere volt az indiai származású szereplőgárda is.
Egyedüli fájdalmam, hogy a producerek (Steven Spielberg, Oprah Winfrey és Juliet Blake) nem merték bevállalni az indiai dalbetéteket. Mert a zenéért felelős A.R. Rahmanon ez biztosan nem múlott.
Remek 2 óra volt, de a film szinte kiabált a táncos-énekes klipekért. Ezért csak 7 a pont.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Na ez kemeny volt.Igaz egyelore eredeti nyelven felirat nelkul kellett nezzem es egyaltalan nem volt egyszeru megerteni az elkepeszto tajszolasok miatt, de nagyon tetszett.Kelloen feszult es dramai.Mai szemmel szinte elkepzelhetetlen ez az onfelaldozas es hosiesseg amit a haboru nehany emberbol kivalt(ott).Biztosan nem altalanos jelenseg es ez valojaban talan meg sem tortent de aki szereti a haborus filmeket annak valoszinuleg tetszeni fog.
A kimondhatatlan nevu Shia LaBeouf-on pedig most lattam eloszor a szineszi tehetseg elso minimalis szikrait, kimondottan ugyes volt.Ahogy a tobbi szineszt sem erheti panasz.Ezt a Jon Bernthal nevu tagot pedig alkalmazhatnak gyakrabban, tud valamit.
Nekem siman megvan 7/10.
Strause-éknak van már olyan borzalom a hátuk mögött mint egy AvP 2, de ennek ellenére tudnak ezek korrekt sci-fit is csinálni. Egészen elviselhetőek az effektek és a poén hogy nagyrészt nappal játszódik a sztori, nem kell az effektek felét az éccaka jótékony elfedése mellett bámulni.
Egészen jó a film még ha Oscart nem is ér. A sztori is átlagos, de meg kell mondjam rosszabbat vártam tőlük. És látom lesz folytatás ami nem különben jónak ígérkezik. A vége is tetszett, szóval megérdemel egy folytatást, és még a színészek is jól muzsikáltak szerintem. A földönkívüliek fő fegyvere a hipnózis és ahogy a filmből kitűnik elég meggyőzőek tudnak lenni.
7/10
De szép bauxit, honnan van?
9/10..Van egy-két értelmetlen dolog benne, de aki szereti a vasakat, vagy csak kíváncsi a filmre, annak ajánlom egyaránt. 😊
Utoljára szerkesztette: Ricsi234, 2014.11.27. 16:35:00
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A Django Unchained meg inkább spagetti wesern-re hajaz, legalább is Tarantino elmondása szerint. De jövőre jön tőle a Hateful Eight, talán az western-esebb lesz. Én mindenesetre nagyon várom. 😊
Ezek közül mondjuk a True Grit-et mindenképp érdemes megnézni, az tényleg idézte a klasszikusok hangulatát, szerintem az utóbbi évek legjobbja. Sajnáltam is, hogy a 10 oscar jelöléséből egyet sem tudott szoborra váltani akkor.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Jövőre The Revenant - Dicaprio, Tom Hardy, ezt 2015 egyik legjobb filmjének jósolják. Azért annyira nincs mellőzve a műfaj szerencsére.
egész jó film volt, annak ellenére hogy herri kókler volt a főszereplő. úgy néz ki nem reménytelen más szerepekre is.
7/10
practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/
Én jól szórakoztam a film alatt. Nem kerestem semmire quantum fizikai és relatívitás elméleti magyarázatot.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Ez a film még mindig akkorát üt, hihetetlen, hogy már 15 éves. Egy film, amire úgy fognak visszagondolni, mint ami évtizedekre meghatározta a sci-fi műfaját.
10/10
Ez volt a lényeg.
Ha azonnal "levágod" a lényeget, akkor 5 pontot adhattál volna neki, mert csak. Így viszont napokkal később is azon rágódsz, hogy "tyúk vagy tojás"... a válasz persze a kakas, de akkor is.
(2014.11.26)
Hiánypótló film volt. Western téma manapság nem menő. A dánok meglépték, és szerintem, jól is tették.
Ott kezdődik, ahol általában egy ilyen stílusú film végződni szokott, és utána folyamatosan fenntartja az ember érdeklődését, miközben tudni, sejteni, hogy mire számíthatunk.
Mindenki Évája most egy mukkot sem szól, és nem is vetkőzik. Helyette áthatóan néz és azzal beszél.
Szerk.: A film végül is kooperációban készült.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.11.27. 10:14:39
Nekem nagyon nagyon ellentmondásos ez a film, a történet és a megvalósításra simán megér egy 9/10-et, a színészek parádésak, végig izgalmas, minden megvan benne, ami egy jó filmhez kell, de maga a paradoxon, amire fölépítették a filmet végig nem hagyott nyugodni.
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
"Jabar sa bu eeda murishani!"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A kígyó létét sem vonjuk kétségbe, mely a saját farkába harap.
A szerkezet volt előbb.
Utána kerestek alanyt.
Majd beindult a folyamat, amit végül fenn kellett tartani ahhoz, hogy szükség is legyen a szerkezetre, és az azokat üzemben tartókra
Az ügynököknek az miért nem merült fel a fejében, hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<2014 (valójában 2013)>2014 (valójában 2013)> - imdb - "Predestination" - 9/10
(2014.11.25)
Majdnem hibátlan. Így kell (újra)tálalni - és nem újra kitalálni! - a paradoxont. Erősen ajánlott film.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.11.26. 11:56:27
-------------------------------
Huhhh. Ezt meg emeszteni kell. Es megnezni meg minimum 1x de inkabb 2x. Igazi mindfuck es tetszik, ahogyan szinte ket kulonbozo filmet lathatunk. En azt gondoltam, hogy a terminator idoutazos sztorivonalat nem lehet uberelni, hat itt sikerult, bar a vegso csattanot nem sikerult jol elrejteniuk, ra lehet jonni a film haromnegyedenel. Ettol eltekintve nagy meglepetes a film, barcsak tobb hasonlo keszulne.
Ethan Hawk kezd beerni, vagy nemtom. Szerencsere foglalkoztatjak es kivetelesen jo low-budget produkciokat vallal el (de persze par gyengebbet is).
Nem is irok tobbet, aki fogekony az idoutazos dramakra az semmikeppen ne hagyja ki. De ne valami idoutazos akciora szamitsatok, alig van benne akcio/latvany, de nem is kell bele.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Majd délután beszúrom a megírt. rövidke véleményemet is
Ettől még persze lehet majd jó film, de leginkább a mostani fiatal generáció lesz a célpont, akik nem látták a klasszikus első részt, mert olvashattuk itt is, hogy vannak ilyenek.
Spielberg-éknek már a South Park is tartott egy görbetükröt, itt lesz az újabb labda
Tyuhuuu mekkora filma!
Gyonyoruen megfilmesitettek a Mi volt elobb tojas vagy a tyuk?-kerdest, Ha el kene mondanom, mikor, hogy es kivel kezdodik az egesz nem tudnam megmondani. Felesegemnek probaltam elmeselni, hogy mi tortent, de szegenykenek tul sok volt 😊 Nagyon tetszett de par dolog kiszamithato volt 😞
legyen 8/10
Sztori es szineszek jo voltak. Hianyzik belole az epik latvany es az epik zene. Ettol fuggetlenul kotelezo
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.